עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by The Grey Matter,

הצלחתי למצוא חברה שתעשה לי laser cut grill כבחירתי (אני רק צריך לשלוח להם דיאגרמה) תמורת 11$. ושאלתי אליכם היא ... מה לדעתכם יכול להיות צורה מעניינת של גריל... נ.ב. כשאני אתקין את הגריל במוד שלי( ההולך ונשלם) , כמובן שאני אשים תמונות כאן!

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by innoVision,

מה אתם חושבים אפשרי לעשות ככה שהמודם כבלים יהיה במקום של הסידירום??

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by itaysk,

הורדתי סרטון מהאתר של AMD שמסביר על פד דבק תרמי. הם אומרים שם שאם התקנת ההיטסינק היא לטווח ארוך עדיף להשתמש בפד תרמי. הם גם אומרים שבדבק תרמי יש להשתמש רק כשההתקנה היא לטווח קצר (כמו לבדיקות של היטסינקים) כי המשחה מתפוררת או מתכלה או משהו כזה לאחר זמן רב וזה גורם למגע ישיר בין ההיטסינק למעבד. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני צריך שה SMART FAN שלי יסתובב במהירותו המקסימאלית כל הזמן, איך אני עושה את זה בדיוק?

5. יש לי Pentium 2 350Mhz ולוח אם MS-6119[i440bx] with ami bios באתר שלהם כתוב שאפשר לשנות את ה FSB דרך הביוס, אבל זה בלתי אפשרי לעשות את זה (מוזר...) ניסיתי גם דרך תוכנות שונות כמו SOFTFSB וכאלו אבל הן רק גרמו למחשב שלי להנעל... יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by yoav9,

יש לי מספר שאלות אחרות שאינן קשורות לתר'ד המקורי לכן אני פותח תר'ד חדש, אני מקווה שדבר זה איננו נוגד את החוקים... 1)אין לי מושג ירוק באלקטרוניקה/חשמל/כל משהו שצורך ידע של וולטים וכו, אבל מה, יש לי מאוורר אנרמקס שקוף בצד שפשוט מפתה אותי לעשות לו מודינג עצבני כמובן שאני יסתפק בפחות אבל יש לי בעיה אחת... לאן אני מחבר את הלדים שאני קונה, האם אני מקבל איתם חיבורים ישירים לספק... מה אני אמור לעשות? 2)אם אני קונה צבע פלורוסנט וצובע בוא את המאווררים ואני שם לידם קטודה ( ) היא תעשה משהו? או שאני חייב מנורת פלורוסנט?? ואם כן, אז קודם לצבוע את המאוורר בלבן ורק אז בפלורוסנט...

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by innoVision,

אני רואה פה הרבה רושמים בתרדים על קתודה, מה זה בכלל??למישהו יש תמונה של זה??

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני מחפש נחושת בצורה של פלטות בעובי 2ממ ו 5ממ. מי שיודע איפה קונים כזה דבר בבקשה לשתף אותו בסודות שלו צריך מקום שמוכן למכור בכמויות קטנות כי כבר מצאתי מקום שמוכר פלטות של 1X2 מטר וזה ממש מוגזם למטרות שלי... תודה מראש :smoke:

• 11 תגובות
    • 6.5k צפיות
  9. Started by NaNdoS,

אני חייב לקנות case fun דחוף לפני שהמחשב שלי עולה באש... אין לי נסיון קודם עם קירור מארז ואין לי מושג מה לקנות ראיתי באחד החנויות Antec 80mm LED Fan ממש מגניב עם צבעים ובלאגנים, האם כדאי לקנות אותו? הוא שווה משהו? ואם אני קונה אותו אז אני צריך לקנות גריל בניפרד או שלא צריך? איזה מאוורר כדאי לקנות בכלל? איזה גודל? מחכה לתשובות מהר, תודה.

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  10. אני חיפשתי ברשת מדריך נוח לפתיכת מכפלה של פנטיום 3 ולא מצאתי כלום. אני עברתי את כל המדריכים שיש באתר, ולא הבנתי את העניין. אז אם אתם מוכנים להפנות אותי למדריך קליל שיכול להסביר לי מה לעשות, ואיך לעשות בשפה פשוטה. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by AlcHEMisT,

שנה טובה לכולם מכיוון שאין לי אפשרות להחליף כרגע את המחשב אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך. לשם כך אני צריך את עזרתכם, כי הניסיון שלי בתחום הזה הוא אפסי. אשמח אם תוכלו להדריך אותי כיצד להפוך את ה"קופסא הישנה" שלי ל"שוקקת חיים" וצעירה שוב... להלן הפרטים: CPU - Pentium 3 500Mhz SLOT1 Soltek Mainboard - SL-67EV1, VIA APOLLO PRO 133 chipset 3dfx - voodoo 3 3000 עם צריך עוד פרטים, אני כמובן ייתן .... מקווה לשיתוף פעולה

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  12. מאיפה אני יכול להסיג את החומר המוליך ששמים על ה L1 כדי לפתוח את המחפלה? החומר ששמים על המפשיר אדים במכונית כאשר אחד מהחוטים ניקרע נישיתי לחפש בהרבה מקומות ואמרו לי שאין להם וחלקם צחקו עלי

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  13. Started by dino,

איך עושים oc למעבד אינטל 2.4, מה צריך להגדיר? צריך לשנות משהו בחומרה?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by montigo,

כמעט סיימתי את בניית המפלצת החדשה שלי! כעט נשארו לי מספר שאלות לשאות לגבי Modding/Overclocking, וכמו כן המון תמונות לפרסם ואינפורמציה לספר. במקום לזבל את הפורומים, החלטתי לאחד את הכל תחת Thread אחד, ופורום Overclocking נראה כפורום המתאים ביותר. טוב, אז למי שלא מכיר, הנה הספציפיקציות... דברים חדשים שקניתי: Chieftec Dragon DX-01BLD Black Case with Window Gigabyte 8IEXP Board - read specs Intel Pentium 4 2.2GHz 400MHz FSB 0.13m Transcend 512MB DDR333 PC2700 DIMM (Actually I asked for Samsung so I'm going to replace it) ThermalTake Volcano 7 Plus Arctic Silver III 10" Blue Cold Cathode Fluorescent Deep Blue ElectroLuminescent Cable Antec 80mm 3 Color Fan (Blue-Green-Red) 2 …

• 67 תגובות
    • 6.3k צפיות
  15. ואם מברשת וצבע אז איזה סוג של צבע ואם ספריי איזה סוג של ספריי תודה!!

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by X - DreaM,

אני צריך כדי לסיים את הבאי באס שלי........ נמאס לי שכל הזמן נקרעים לי חוטים מישהו מכיר איזה חנות באזור המרכז???

17. Started by Kriz,

אז ככה... אני הולך לחרוט את הבלוק אותו תכננו אני וחבר , חשבתי לשתף אתכם בסרטוטים :] ועוד שאלה... החומר אותו אני מעבד הוא אלומיניום , השאלה היא - כאשר המערכת תפעל - באמצעות מים , התיתכן "הזעה"? ( עם ראדיאטור וללא קרור נוסף) לסרטוטים :

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by Boomer,

מישהו יכול להסביר לי איך חתיכת מתכת שמגיעה בצורה מוזרה כזאת עם פסים יכולה לקרר משהו...? וגם איך Heatsink של מעבד מקרר? פשוט מעניין אותי איך הדברים האלו פועלים.

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  19. היה פעם ת'רד בפורום כללי בו Encoder (אם אני לא טועה) פרסם תמונה של המארז שלו עם נורה קטנה שכזו שהאירה לו דיי טוב את המארז, אז אם יש למישהו מושג, הייתי שמח לקבל מידע לגביה.

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by Sweet_Tooth,

החלטתי שאני קונה את הAX478, עכשיו נותר רק המאורר אז חפשתי ונתקלתי באנטק 80 MM ANTEC 80MM שהוא מאורר למארז ויש בו את פונקצית ה SMART FAN שמשנה את מהירות הסיבוב שלו בהתאם לטמפרטורה, הוא נראה שקט למדי ועם CFM סביר, אז מה דעתכם עליו כמאוורר מרכזי והאם אפשר לעשות לו מוד מסויים כך שיסתובב במהירות אחידה?

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  21. Started by The Grey Matter,

אני רוצה לקדוח חור בגג של הצ'יפטק שלי... איך אני מפרק אותו? הוא לא מחובר בברגים אלא במשהו שדומה למסמרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. קיבלתי זוג מאווררים 120 מ'מ, הם פועלים על 110 וולט כל אחד..אבל סידרתי שזה יעבוד דרך השקע(ללא חיבור לספק) מה אתם אומרים אליהם? כדיי לשים אותם? (אלה מאווררים תעשיתיים)

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  23. Started by innoVision,

המארז שלי מחשמל ואין שום חוט חשוף שנוגע פה .... מה לדעתם הבעיה?

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים