אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות מאוורר למארז. המארז ג'נרי; הכי זול ש-KSP מכרו לפני שנה וחצי. המחשב שלי לא היה יותר מדי בעומס עד היום, וכשכן היה אז השתמשתי במאוורר רגיל מבחוץ אבל נמאס לי מזה ואני רוצה מאוורר מארז נורמלי. הנקודה היא שיש לי בלוח האם חיבור, ואם הבנתי נכון אז הוא מאפשר לשלוט על המהירות לפי הטמפרטורה וכך למנוע רעש לא חיוני (כמו במאוורר של המעבד). (אחי הביא למחשב הישן מאוורר ישן עם חיבור חשמל בלבד והוא עשה רעש כאילו הוא הולך להמריא. כשנגמר הקיץ פשוט ניתקנו את חיבור החשמל שלו.) האם החיבור הזה הוא סטנדרטי? האם היום כל מאוורר תומך בפונקציה הזו (בהנחה שהיא בכלל אכן קיימת)? אם לא, מה הבדלי המחירים בין כאלה שכן וכאלה שלא? ויש המלצות ספציפיות? * התמונה המצורפת לקוחה מה-U…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ניסיתי את הגרסא האחרונה, אבל היא נתקעת ברגע שמנסים להפעיל אותה. מדובר בVISTA PREMIUM ובכרטיס 2600PRO.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מבקשק חוות דעת טמפרטורות במצב מנוחה C&Q לא פעיל Power schems : Home \ Office Desk CPU FAN 100% (אני עוד צריך להוסיף מאוורר קידמי למארז + דלת עם מאוורר 250mm ) http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19100&catid=878 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
זה הנתונים לפי הבדיקה שעשיתי עם המולטימטר: 20/24 פינים רגיל - חוט אדום - 5.13 חוט צהוב - 12.26 חוט כתום - 3.36 במאמץ - חוט אדום - 5.15 חוט צהוב - 12.17 חוט כתוב - 3.36 מולקס רגיל - חוט אדום - 5.11 חוט צהוב - 12.20 במאמץ - חוט אדום - 5.12 חוט צהוב - 12.11
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
יש לי שאלה די בסיסית... יש סוג של לוחות אם, בדרך כלל יקרים יותר, בהם יש רכיב קירור מובנה, מאין צינור בצבע נחושת. מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך קירור זה עובד, האם יש בשיטה זו סיבוכים אפשריים ( כמו שיש בעיית אבק עם מאווררים ), והאם שווה באמת לשלם יותר על לוח אם שכזה, בשביל הקירור, במידה ולא מתוכנן OC ? תודה !! ( לצורך העניין נניח כי על לוח האם צריך להרכיב לבסוף מעבד פנרין שיצא בקרוב, 2 ג'יגה זיכרון DDR2, כרטיס מסך חדיש התומך ב - HD וב - DirectX 10.1, כרטיס רשת אלחוטי, רכיב SATA2, רכיב IDE, וכו'.... )
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
המחשב לא נתקע אבל גם אחקי שעה זה עדיין לא סיים... למה? אגב כשאני מריץ את הדבר הזה אז קופצת הודעה שצריך nforce 2 או משהו כזה והצ'יפסט שלי זה nforce4... או שבכלל אין לי מושג על מה אני מדבר.....
-
- 0 תגובות
- 364 צפיות
-
-
יש לי את ה-ASUS A8JS מעבד:T5600 1.8GHZ זכרון : 2GB 667HZ כרטיס מסך: GF GO 7700 512MB DEDICATED! לכמה אני יכול להעלות את המעבד? כרטיס מסך? אם אפשר לעשות פה OC....
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
הרצתי 5-6 לופים של 3DMark06 ואין ארטיפקטים בסריקה של ATT המסך מראה מלא ארטיפקטים ירוקים ונכבה האם אפשר להמשיך לעלות ?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני לא יודע איך לעשות את האוברקלוק הזה ניסיתי לעשות כמו במדריך "אוברקלוק למעבד" לא הבנתי אני גם לא מוצא איך לנעול את הAGP וה-PCI אני רק יודע לעלות מתחים?<? לוח של ASUS CUV4X זיכרון 320mB 133mhz [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
היי, סוף סוף קניתי מחשב חדש. מפרט : E2180 P35-DS3L G.SKill 800Mhz PK Tuniq Tower CM690 כרגע אני בתדר 3.0Ghz במתח 1.32v, הטמפ' בין 25-30 בIDLE ו45 בORTHOS PRIME. האם בסדר? מה המתח למעבד והמטפרטורה המומלצת בשביל הרצה 24\7 ? בtjunction כתוב 85. בנוסף, האם יש מדריך לאוברקלוק בלוח P35-DS3L ? אני לא מבין חלק מההגדרות בביוס. (C1E EIST וכו הורדתי, מה עוד צריך ?) תודה רבה, דני.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לפי וויקיפדיה יש לו TDP השווה ל-68.3 וואט. קניתי את המחשב המבוסס על המעבד הנ"ל לפני למעלה מ-3 שנים והוא הגיע אליי מ-KSP בתוך מארז עם אוורור צדדי(המארז הפופולארי של HEC). אני שוקל אופציה לשים לו דופן צדדי ללא האוורור ואת הדופן הצדדי המקורי לשים למארז אחר שמחזיק בתוכו מעבד pentium D820 שהוא בעל TDP השווה ל-95 וואט.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
עד כמה אני יכול להגיע באוברקלוק עם קירור סטוק(אוברקלוק למעבד)עם קירור אוויר בלי לסכן את המחשב??? ועם אני אורס משהוא בביוס אפשר איכשהו לאפס את זה??? core 2 duo e6600 2ram 800mhz p5b deluxe לוח אם ספק 480watt אני מחליף אותו עוד מאת כי הוא ג'נרי אז לא להיתיחס אליו בנתיים!!!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הDEFAULT שלו (סטוק) הם: ליבה 600 זכרונות 500 (1000) לכמה תוספת פלוס מינוס ניתן לצפות עם קירור סטוק? אני מודע לכך שמדובר בGDDR2 ובכרטיס לא חזק במיוחד. באיזה דרך מומלץ לבצע את הOC? (על VISTA). יש למישהו נסיון עם הכרטיס הנ"ל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מאז שהחלפתי את הלוח אם שלי אני רואה דברים מוזרים בEVEREST לפני זה ראיתי את את הטמפ' של המעבד לפי CPU ועכשיו הערך שלו נשאר על 57 קבוע ואני בודק את החום שלו דרך CPU DIODE שגם לא נראה כזה אמין... יש הבדל בינהם? בתוכנה שבאה עם הלוח בשביל זה יש שני ערכים SYSTEM1 ו-2 אחד תמיד על 33-37 (כמו הDIODE פחות או יותר) והשני על 57 (כמו הCPU) דבר דומה קרה לכרטיס מסך שעכשיו נשאר על 75 קבוע, מה שהיא 50 פעם... ועוד שאלה: איך זה שהטמפ' של המעבד היא X והטמפ' של הליבות תמיד יותר גבוהה?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
האם אני אוכל להגיע לתוצאות מורגשות עם המעבד, לוח והזכרונות האלה?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
במקור: CPU = Athlon 4000+ @ 200, Memory = 2x512 OCZ @ 400 2-2-2-5-1 לאחר OC: CPU = Athlon 4000+ @ 236, Memory = 2x512 OCZ @ 333 2-2-2-5-1 אז ה-CPU השתפר לי ב-18%, אבל הזיכרון עובד לא ב-200 כמו בהתחלה אלא רק ב-188.8, כלומר ירידה של 5.6%. לא ניתן לשפר את הזיכרון ב-400 (בכלום!), וכמו כן לא ניתן להעלות את המעבד מעל 236 בלי לגרום לאי יציבות. אז אלו הקונפיגורציות... אז בסוף עדיף מעבד מהיר יותר או זיכרון מהיר יותר? אציין גם שהמחשב משמש למשחקים (כלומר יש שימוש רב בכרטיס הגרפי, 7800 GTX). האם משחקים מושפעים יותר ממעבד או מזכרונות? :s05:
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בתמונות בנוסף כשאני נכנס לביוס לא מופיעים לי המסכים של ההעלאת תדר וכו'... מישהו יודע למה? טמפ' מעבד בזמן עבודה 100% 62-63 מעלות... שואף לOC צנוע [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 384 צפיות
-
-
שלום מצאתי משהו שקשור ללוח אם שלי לכמה מעלות מותר להגיע [אולי אין לי מושג [ הינה הלינק http://www.digit-life.com/articles2/mainboard/gigabyte-965g-ds3-i965g.html וזה הציטוט ממנו שאולי קשור guaranteed 3000 hours of service under the maximum admissible temperature of 105°P¡ זה קשור ? מה הכוונה ומזה ה-P¡ תודה מראש אביב
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אוקיי קראתי את המדריכים שלכם... הקטע שזה לא מפורט לגבי מעבד אינטל ולכן איני יודע לעשות זאת! אם אפשר מישהו שיסביר לי איך עושים את הoc למעבד של אינטל אסוס .. p4s5333-vm זה הלוח אם ^^^^ חוץ מזה יש לי כרטיס מסך 7600 gs ואני רוצה גם לו לעשות oc אני עקבתי אחריי המדריך שלכם אבל לא הבנתי מה לעשות אחריי הבדיקה הראשונה שהייתה לראות אם הכרטיס מתחמם ועברתי אותה עכשיו מה אני עושה ? אנא עיזרו לי אני כבר חודש מנסה לעשות את זה ואף אחד לא עונה . בבקשה ...
-
- 0 תגובות
- 370 צפיות
-
-
אני בוהנ כמה מחשבים מה הVCORE הכי גבוה שהמעבידם הבאים יעמדו בוא בלי להינזק בצורה משמעותית המעבדים E4500 E6600 Q6600 כולם על לוחות P35 של גיגהבייט
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
אהלן, אז מצאתי את הקטע עם ה PCI-E , זה פשוט מצחיק. על AUTO ה OC פורח עולה יפה והכל. עכשיו ברגע שאני נועל את ה PCI-E ל 100MHZ הוא לא עובר את ה FSB 297MHZ בדיוק בדקתי על האחד. כשאני שם על AUTO אני מגיע ל360. כשאני מעלה ידנית את ה PCI-E נגיד ל105 , אני יכול לזוז לכיוון ה FSB 300MHZ וכן האלה כל עוד אני מגדיל את ה PCI-E רק כך אני יכול להתקדם עם ה FSB. יש דרך למנוע את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
-
שלום בדרייברים של ATI יש ATI Overdrive שמאפשר לעשות OC ובו הוא מראה בסקלה רק עד 750(50 MHZ יותר מהמהירות המקורית של הכרטיס) יש אפשרות להרכיב את זה? ל800 או יותר? תודה מראש עריכה: עם תוכנות אחרות לOC כמו ATITOOL אך שאני מעלה בקצת אפילו 1MHZ הוא ישר מקפיץ לי את הטמפרטורה ל50 מעלות בלי שום סיבה....
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אתמול המחשב שלי התחיל לקרטע ולהשמיע רעשים חזקים (במיוחד מהמאוורר העליון שלו) והטמפרטורות שלו עלו ל60 ואפילו 70 מעלות.. דבר שממש לא אופייני לו בהתחשב שהטמפרטורות שלו מעולם לא עלו על 35. לפני שאני שולח אותו לבדיקה רציתי לבדוק אם יש משהו שאני יכול לעשות?? אם למישהו יש רעיון אני ישמח לשמוע... (פרטים על המפרט שלי יש בפרופיל). תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות לי בעיות בזמן אז פתחתי אותו וגיליתי שהקירור של העמבד שלי שבור. הנחתי שהקירור הוא הגורם לבעיות אז הסרתי אותו מהמחשב. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לנסות להפעיל את המחשב מחדש כשהקירור חסר והמשחה התרמית עדיין נמצאת על המעבד. תודה רבה לכל העוזרים מראש.
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-