אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם 3 מאווררים, והם עושים רעש כמו מזגן+מקרר בערך. השאלה היא, איך אני משקיט את פעולתם? האם אני צריך להוריד את מהירותם? ואם כן, אז איך עושים זאת? ואם אני ארצה מתישהו לעשות את הפעולה ההפוכה ולהמהיר את פעולתם, איך עושים זאת?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי בבסיסו: 2.53 P4 , לוח אסוס P4T533-C/E - 1 ג'יגה זכרון RDRAM PC1066 רוצה להעלות את הביצועים של המעבד.... מישהו ניסה כבר עם הלוח/מעבד הזה ? לא מפחד על החומרה תרגישו חופשי להעלות הצעות !
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
Antec High Performance 1080B AMG מחיר-600 שח או chieftec Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver מחיר 550 שח מה לדעתכם עדיף? מבחינה של ביצועים של קירור וגם יופי
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
זו שאלה שאני התחבטתי בא די הרבה, הרי לכולם פה יש (טוב לפחות לאלו שרוצים oc) סוג של קירור לכרטיס מסך, בין עם זה crystal orb עם as3 וantec cyclon blower או סתם blue orb... לרובנו יש משהו... עוד מעט מגיע הדור הבא של ערכות הקירור, ובאמת מה כדי לקנות, יש לי הרגשה שהabit יעשה את העבודה הכי טובה... מצד שני, הרעש שהוא עלול לייצר :-\ כבר עדיף סתם למקם של דלטא... מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין תפרום הזה אני כתבתי משהו על בעיה ואני לא רציתי לפגוע בשום חברה אבל הבעיה שלי מאוד רצינית יש לי AMD2100 ואני אמרתי שהוא מחמם לי תחדר ואני לא צחקתי כי ממש חם לי בחדר (למי שחושב שאני מנסה לצחוק ) אבל אני מאוד רציני אני לא יוכל לישון אם מחשב דלוק כי זה ממש מוגזם אני מחפש פיתרון לבעיה כי זה ממש מציק לי CPU על 73 מעלות SYSTEM על 63 מי שחושב שזה לא חם לא יודע מזה חם http://www.kaktos.co.il/htdocs/dcforum/User_files/3d79172d5ad541d0.gif
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
זה מחמם לי תאמא של החדר קניתי מארז חדש של AOPEN וזה עדין לא עוזר מה אני צריך לעשות לגור במקרר
-
-
האם יש לAMD הגנה נגד היתחממות יתר? או שזה ל INTEL איך זה בא לידי ביטוי (מה ההגנה עושה?)
-
הבוקר נשרף לי ה-XP1800 עם gigabyte ga-7vrxp ו- volcno 7+ עם nanotherm blu ב- 65 מעלות (יש לי מארז של אנטק עם 4 מאווררים של אנטק)
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החיבור של ה IDE ללוח אם הוא שתי סנטינטר מה- HDD CD והצורב אז יש לי עודף של קבל שאין לי איפה לשים אותו, עכשיו הוא נימצא על ה HDD ונידחס שם, אבל אם יש לכם איזה הצעה איך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני יודע ש AMD ו OC לא הולכים יחד, ולמערכת ל OC לוקחים אינטל. יופי לי. אבך אף אחד לא לא הסביר בדיוק למה. חוץ מהקטע של התחממות, אבל ספק שזה רק בגלל זה-לא? חיפשתי, והדיון היחיד שמצאתי הפסיק באמצע ולא ענה לא על כלום. לא מזיק לשאול ודעת...
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף חלון למחשב שלי, שיראה כמו זה של THE MASTER - זה יצא לו נהדר אבל הוא לא אמר איפה הוא קנה את הגומיות המגניבות האלה- חיפשתי בכל מיני חנויות של גומי בת"א אבל רובם פשטו את הרגל, אם תוכלו לתת לי שם, כתובת או מספר טלפון של חנויות שמוכרות גומי שמתאים לכאלה חלונו בזול אשמח מאוד. נ.ב איפה אפשר גם לקנות פרספקט או משהו כזה שקוף גם בזול (אני דל תקציב) והאם כדאי להשתמש בדיסק לחיתוך המחשב?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי בהום סנטר ראשים לדרמל (וולף) שלי וראיתי שיש להם רק ראשים של חברת Micromot. אני שוקל לקנות ראש יהלום (חותך) ורציתי לדעת אם מישהו התנסה עם הראשים של החברה הזאת ואם יש המלצות בקשר ללקנות או לא. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה פעם ת'רד בפורום כללי בו Encoder (אם אני לא טועה) פרסם תמונה של המארז שלו עם נורה קטנה שכזו שהאירה לו דיי טוב את המארז, אז אם יש למישהו מושג, הייתי שמח לקבל מידע לגביה.
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
?? חיפשתי בכמה חנויות מחשבים ולא מצאתי איך אני אוכל לרכוש כמה?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הורדתי סרטון מהאתר של AMD שמסביר על פד דבק תרמי. הם אומרים שם שאם התקנת ההיטסינק היא לטווח ארוך עדיף להשתמש בפד תרמי. הם גם אומרים שבדבק תרמי יש להשתמש רק כשההתקנה היא לטווח קצר (כמו לבדיקות של היטסינקים) כי המשחה מתפוררת או מתכלה או משהו כזה לאחר זמן רב וזה גורם למגע ישיר בין ההיטסינק למעבד. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח חייה ביותר של 3 מאוררים שיש להם גריל גדול וכולם מחוברים ביחד עכשיו כתוב עליהם ETRI שזה שם החברה ו model 141lt ואז כתוב משהו ואחר כך 115v~ 50\60Hz 10/9w 125\110mA על כל אחד מהם כתוב את זה השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לחבר את זה למחשב מבלי לגרום לו נזק אני רוצה לעשות איזה מודיינג רציני והמאוררים מאוד טובים עם גרילים והכל דרך אגב אני יכול להביא כאלה בכמויות אז עם מישהו מעוניין ויכול לעזור לי לשלב את זה אני ימכור את זה גם הבעסה שמכרתי את המצלמה הדיגטלית שלי לפני שבוע ואז הייתי מביא לכם תמונה אבל חפיף
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
איזה כלים אני צריך ואיך כלים אין לי בעיה להשיג אבל איך אני עושה את זה ומאיפה אני יכול להביא את הגומי והפלסטיק של החלון
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את הכל, אני צריך שהמאוורר יהיה שקט יחסית ובעל ביצועים טובים כמובן!
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
איך עושים oc למעבד אינטל 2.4, מה צריך להגדיר? צריך לשנות משהו בחומרה?
-
אני החודש מקבל את המחשב שהזמנתי, ואני צריך לדעת עם כדאי לעשות oc. כי עם כן, אז הם יכולים כבר לעשות לי את זה בחנות, כדאי? המפרט בקצרה: athlon xp 2000 512mb ddr 3200 corsair epox 8k5a3 suma geforce 4 ti4400 128mb se
-
- 13 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שמעתי פה בפורום כמה חבר'ה שאומרים שלעשות אוברקלוק לAMD לא שווה בכלל מכיוון שזה לא יביא שיפור ביצועים... האם זה נכון? אם לדוגמא אני קונה AXP2000+לוח אם Epox 8ka3+ זכרונות 256 של קורסאיר (לא יודע עדיין איזה)+SLK800 ואני עושה אוברקלוק לא קטן לAXP זה לא יביא שיפור ביצועים משמעותי?
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-