עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SEFi,

יש לי מעבד P4 2.0 ה-RPM עומד על 2500 יש אפשרות לעלות את הRPM הסיבה לכך שהמעבד חם מידי בין50-45 מעלות ללא מאמץ שהמארז פתוח. יש אולי תוכנה שבעזרתה אני יכול להביר את המהירות של המאורר?????? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by Dj_Infernal,

חבר שלי מזמין מחשב סטנדרטי כולל הכל מפנדה ואחת הדילמות שעומדות בפניו זה בחירת אחד מהמארזים הבאים: Enermax FS-710-B 350 הידוע Antec High Performance 1080B AMG +Tsunami 350Watt שכולל : "שלוש שנים אחריות יצרן. יציאות USB ו FIRE WIRE בקידמת המארז מסנן מקדימה לאבק 3 מאווררי ANTEC כולל אחד בדלת. צבע אפור מטאלי מדהים! דלת ללא ברגים + נעילה." Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + Window + Tsunami 350W כולל 3 מאוררים וחלון מובנה בצד הדלת. כולם כמעט ממש אותו מחיר ...

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by guyaros,

מפרט המחשב הוא: AMD Athlon xp 1800 | Gigabyte 7vtxh+ | Asus GeForce 4 Ti4400 | WD40GB 7200 | Benq CDRW 32x10x40 | LG x52 | 120m"m fan on the roof| 120 m"m on the back | Hocky table fan on the door | TT volcano 7 plus | Hardcano 2 | TT G4VGA cooper cooler | Blue LED KATUDA|Arcatic Silver 3 אני יודע שבשיל לעשות אובר קלוק צריך ללכת לביוס ודרך שם להגדיר כמה דברים בהרגה ואת כול זה.. אז נכנסתי לביוס לא בשביל לעשות OC רק בשביל לראות.. וראיתי שם שאני יכול לשנות את ה MHZ של המעבד שלי יש לי AMD Athlon XP 1800 ועכשיו ה MHZ הוא על 133 זה אמור להיות כך???? וכם אפשר לשנות שם Vcore מה זה?? אני ידוע שזה קשור לספק... וגם מה זה S M A R T זה קשור להארד דיסק ויש לי את האפשרות הזאת ב…

4. Started by Shlomi TC,

שלום כולם! קראתי את המדריך הנ"ל http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casefan ביצעתי את כל פעולותיו והכנתי את המאוורר ועכשיו השאלה שלי שאולי תשמע לכם מטומטמת: האם אני צריך לקדוח לי מקום נוסף במארז כדי לחבר את המאוורר במידה ואין לי עוד מקום למאוורר או שאני פשוט יכול לשים אותו ליד המעבד או למקום אחר שאני רוצה לקרר וככה הוא ייתקרר. גם קראתי מדריכים נוספים באתר אבל לא ידעתי אם אני צריך לעשות את זה. אני פשוט ממש לא בקיא בנושא הזה ורוצה קצת להעמיר בו אז תעזרו לי בבקשה ממש תודה לכולם, שנה טובה

5. שלום, כפי שחלק כבר יודעים, אני שונא להשתמש בחיפוש כי הוא מלא באגים... בקרוב, אני קונה Volcano7+ (כבר כל הפורום הזה יודע), ואני אצטרך להסיר את המשחה תרמית הקודמת מהמעבד, אני יודע שעושים את זה עם אלכוהול וצמר גפן, אבל אני מחפש מדריך מפורט היטב, כי אני לא רוצה להיות תקוע עם מעבד הרוס....אז בבקשה, אני סומך עליכם... נ.ב: חיפשתי מדריך כבר, ולא מצאתי...אז זה אפילו יותר טוב אם משהו יכול לתת לי קישור לאתר עם מדריך

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  6. יש לי 2 HD SCSI , המערכת מוציאה המון חום והם מתחממים, התקנתי מאחורה 2 מאווררים 80 ממ כי זה מה שנכנס אבל הם בקושי מוציאים אוויר עליהם. אי צריך המלצה למאוורר 80 ממ חזק מאוד וגם לא יקר. אני רוצה טורבינה. זה באמת דחוף. תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by THE KING,

יש לי בעיה!!!! יש לי מחשב AMD והוא מיתחמם מאוד מהר אני קניתי אותו לפני 3 חודשים בחודש הראשון הכל היה בסדר מאז הוא התחיל להיתחמם מאוד מהר הוא מגיע עד ל 70-80 מעלות ופעם ב ל90 אם מישהו יכול לעזור לי איך להאט את ההיתחממות של המחשב אני יודה לו מאוד!!!!

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by METAL,

מפרט: AMD 1000 Epox 8KTA (אם אני לא טועה אני כמעט בטוח) 256 sdram - לא זוכר את החברה - יש אפשרות לבדוק? geforce 4 ti 4200 msi creative sound card live! wd 30 gb 7200 rpm wd 40 gb 7200 rpm midi atx אין לי ידע קודם באוברקלוקינג (גמו שאתם יכולים לראות ???) יש אפשרות לעשות אוברקלוקינג ולהגיע לתוצאות טובות? מה אני צריך לקנות/להוסיף/לשפר? תודה!

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  9. יש לי פנטיום 3@733 מה"צ ואני רוצה לדעת מה הטמפרטורה של המחשב. עם איזו תוכנה אני בודק?

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  10. שאלה עניינית ? כאשר עושים אובקלוקינג ראשוני ברמת המעבד בלבד (מכפלה וכד' עם ג'מפרים) כיצד זה משפיע על הזכרונות (אם בכלל ?) האם אני צריך לדאוג רק לטמפרטורה של המעבד או לעבוד במקביל גם על קירור טובשל הזכרונות מחשב: לוח אסוס, 2.26, 512 DDR 333X תודה מראש

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  11. אתמול התברר לי שיש לי גישה למערכת של מיקרו הלחמות (אין לי מושג איך קוראים לזה אז אילתרתי שם) דרך חבר שלומד/עובד באוניברסיטה. ביום שני אני אלך לשם עם המעבד ואנסה לפתוח אותו, דיווחים בהמשך.

12. האתר שלהם לא מציג תמונות או מפרט כלשהוא לגבי המארזים אבל המחירים נראים טובים מאוד וספקים מאוד חזקים - 400W +500W האם מישהוא קנה כזה מארז ויכול לתת ביקורת או עדיף תמונה וכן קצת נתונים על המארז + ספק תודה

13. Started by alon83438,

שלום! יש לי שני מאוורים סטנדרטים במארז - החוצה ופנימה המחשב שלי מאוד התחמם אבל ממש ממש מאוד אז יש לי מזגן בחדר ליד ויש קיר משותף אז עשינו שם כזה מעבר למזגן ואז הוא יוצא גם בחדר שלי בקיצור שמתי את המחשב ממש מול היציאה של המזגן והוא קר כמו קרח!!!!! עשיתי טוב? או שהייתי צריך להשאיר תמחשב בלי מזגן ולהוסיף מאווררים?

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  14. Started by Ewingum,

האם ניתן לסדר קירור פאסיבי לספק? אני מניח שפשוט להוציא את המאוורר לא יהיה טוב

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by FatherBoard,

הורדתי את התוכנה בהמלצתכם, אבל התוכנה משוגעת לגמרי. קודם כל, היא מראה לי טמפרטורות מטומטמות כמו 170- מעלות (מתחת לאפס) וכלה ב-90 מעלות חום בלתי אפשריות. ניסיתי לשנות את הגדרות החיישנים אבל זה לא עוזר. (כאילו דהה, אני לא גר לא באנטרטיקה ולא על השמש). חוץ מזה, שמכל שלושת המאווררים שלי, היא מזהה רק אחד, וגם זה רק ע"י חיישן מסכן אחד. כל שאר החיישנים בכלל לא עובדים. ולסיום, בכלל לא מצאתי שום אפשרות לשינוי מהירות המאוורר. (לוח המדדים של זה הוא סתם חתיכה לבנה עם שעונים כמו במכונית). ??? :AR15: הקיצר, השתגעתי לגמרי מהתוכנה הזאת. אנא הסבירו לי למה כל הבלבול הזה קורה?

• 39 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אני מעונין לשפר את המראה החיצונים של המחשב שלי.... ביום ראשון המארז שלי יהיה מוכן (שלחתי אותו למסגר שיעשה ריבוע של חור במארז וגם יש לי זכוכית דקה בנוסף לזה אני רוצה להוסיף מנורה כחולה, וכאן מגיעה השאלה שלי, איך בדיוק אני עושה את זה מאיפה אני משיג מנורה כחולה כזאת...) אני מקווה כי תוכלו לעזור לי. בנוסף לכך יש לי כבר 5 מאווררים במחשב המשופר. אודה לכל אשר יעזור. תודה, דודי.

17. Started by ScreameR,

יש לי מעבד מדגם Northwood פנטיום 4 2.26 לוח P4S333. אני מעוניין להשיג קירור טוב למעבד בסביבות ה150 שקלים. השאלה היא איזה סינק לקנות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by G-BOY10,

הנה תמונה מתוכנה שקיבלתי עם הלוח אם שלי (Asus P4T-E) יש לי מעבד של Intel 2.0 GHz 512K Cache האם טמפ' כזאת לא גבוהה מדי?? יש לי את המאוורר CPU הרגילה של INTEL ועוד מאוורר 80 מ"מ למטה מקדימה שדוחף אוויר ואחד באמצע בצד האחורי 80 מ"מ שמוציא אוויר בבקשה תגיבו תודה!!!

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  19. אם אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למחשב שלי (יש מידע במפרט המחשב) אז בעיקרון נכנסים לביוס ומעלים לאט לאט מה שנקרא : CPU Front Side Bus Frequency ??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by FatherBoard,

הורדתי את התוכנה בהמלצתכם, אבל התוכנה משוגעת לגמרי. קודם כל, היא מראה לי טמפרטורות מטומטמות כמו 170- מעלות (מתחת לאפס) וכלה ב-90 מעלות חום בלתי אפשריות. ניסיתי לשנות את הגדרות החיישנים אבל זה לא עוזר. (כאילו דהה, אני לא גר לא באנטרטיקה ולא על השמש). חוץ מזה, שמכל שלושת המאווררים שלי, היא מזהה רק אחד, וגם זה רק ע"י חיישן מסכן אחד. כל שאר החיישנים בכלל לא עובדים. ולסיום, בכלל לא מצאתי שום אפשרות לשינוי מהירות המאוורר. (לוח המדדים של זה הוא סתם חתיכה לבנה עם שעונים כמו במכונית). ??? :AR15: הקיצר, השתגעתי לגמרי מהתוכנה הזאת. אנא הסבירו לי למה כל הבלבול הזה קורה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by innoVision,

איך אני מקרר ספק?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by HoT-DoG,

שלום מה קורה? אני מתכנן מודינג וקניתי מנורת PL TUBE למישהו יש מושג בדיוק מה ההבדל בינה לבין כל מנורת פלורסנט אחרת? יהיה לי מאוורר למעלה שיוציא אוויר חם ממש ליד המנורה. היא 220V ואספקת החשמל שלה היא חיצונית אז תנו איזה הצעות מה אפשר לעשות ועוד! :D תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שמעו, אין לי כח לעשות חיפוש, והבעייה שלי היא קצת שונה, למרות שאני יודע בטוח שהיו על זה נושאים רבים. אז ככה, יש לי מעבד Athlon 1200MHz, מאוור+היטסינק פשוטים ביותר, רעשני מאוד (לפי השמיעה שלי, זה בערך 80-100db), והטמפרטורה בין 50-60 מעלות, ועוד תחשבו, זה 1200 מגה הרץ.! ואני יודע שזה נורמלי. עכשיו, אני מעוניין במאוור+היטסינק אשר יישארו גם למעבד הבא שאני אקנה (AXP 2200+)... וחשבתי לעצמי, האם Volcano 7 Plus יספיק ויקרר טוב יותר? האם יש יותר טובים ממנו?? על איזה אתם ממליצים? ואני לא מעוניין בלעשות אוברקלוק, ואני יודע שבין 50-60 מעלות למעבד, זה נורמלי, אבל בקרוב גם אני אקנה מעבד יותר חדש ואני אצטרך מאוורר חדש, אז אני מעוניין שהמאוור שאני אקנה, יישאר גם למעבד הבא... אה, ועוד שאלה…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ^HocK^,

שלום, יש לי מארז MIDTOWER הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם... אני רוצה קצת לשפץ אותו...אני מתכוון לצבוע אותו מחדש ועוד קצת שינויים אפשר אולי לדעת באיזה סוג של צבע או ספריי אני אמור להשתמש כדי שזה יצא טוב ומה העלויות של זה ? תודה, יאן.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by gal,

קניתי את הכרטיס לפני כמה ימים הוא חמוד אבל השאלה שלי היא אם אפשר לעשות לו OC או שאיך אפשר לנצל אותו עד הסוף אני פשוט לא מכיר?!!?!?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים