אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום רב איזה קירור אויר יש כדי שהמערכת תשמיע כמה שפחות רעש ! זה המעבד http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=395 זה הלוח : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=149&l3=643&l4=0&model=2082&modelmenu=1 תודה רבה לעונים ! [br]פורסם בתאריך: 30-04-2008, 14:29:40 קיבלתי בצעה על זה ב 110 שחarctic freezer 64 lp האם הוא טוב ?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
במארז לא גדול במיוחד, האם עדיף קירור DUAL SLOT שזרימת האוויר החוצה או סלוט אחד שזורק אוויר לתוך המארז? ובכלל, האם עדיף קירור פסיבי בתוך מארז לא גדול? או שזה יחמם את כל הרכיבים האחרים? (מדובר בכרטיס 3870) ושאלה נוספת, האם גם בכרטיס DUAL SLOT ניתן לפרק את הקירור ולהחליפו בקירור הפסיבי של AC? תודה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
עד 1500 ש"ח, שווה בכלל לחשוב על משהו במחיר הזה? אם תוכלו לעזור לי להרכיב מערכת (שיושבת בתוך המחשב אני יודה לכם מאוד.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם לא יכולתי לסבול את העניין שבP5N-D שלי, ה9600GT הראשון ב39 מעלות במנוחה והשני ב49 מעלות במנוחה! הכרטיס הראשון דחף את האוויר החם לגבו של הכרטיס השני ובכך הוסיף לו 10 מעלות! היום החלטתי שזהו, לאחר קריסתו בCRYSIS שיניתי את מיקום המאוורר שהיה ממילא דחוס על הTUNIQ והיה רק ליופי. לאחר נסיונות וטעיות החלטתי שהכי טוב יהיה להשים אותו כך שהוא יכניס אוויר על כרטיסי המסך. כמובן שהיה לזה גם חסרונות, החלון הפוך כרגע אבל לא ניתן לראות זאת, אז זה לא מפריע לי. עכשיו הכרטיס הראשון במנוחה 39 מעלות כרגיל, שום דבר לא השתנה אך הכרטיס השני ירד ל42!!! 7 מעלות הפרש מה49 הקודמת, בהחלט מרשים וכל זה משינוי מיקום המאוור, עכשיו הוא גם יפה וגם מועיל לפני: אחרי: כנראה יש ש…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=109 תודה[br]פורסם בתאריך: 12.05.2008 בשעה 18:59:29 אוקיי הבנתי http://www.arctic-cooling.com/downloads/installation/install_arctic_fan_pwm.pdf פטנט נחמד רק חבל שהוא עלול להיות קצת מסוכן בחיבור של 3 מאווררים-העמסת יתר על חיבור בודד
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
זהו, נמאס לי מהרעש של המאורר מהספק כוח הזה, רועש כמו לא יודע מה ואני לא יכול ללמוד עם מחשב פתוח, שזה דיי מציק כי לפעמים אני כן צריך את המחשב בשביל לימודים. מכיוון שאני לא יודע איך מרכיבים מאורר של ספק ולא רוצה להסתבך אני נותן לחנות להרכיב לי את המאורר. החנות הכי קרובה לבית זאת FOXPC או SKYPC ולכן אני רוצה שתביאו לי משם מאורר סופר שקט . דרך אגב הספק שלי למי ששואל הוא OCZ STELATHXSTREAM 600W לאנשים שיבואו ויגידו תנקה את המאורר זה יעזור אז זהו שזה לא ממש עוזר. שמעתי ספקים אחרים ובכלל לא שמעו את המאוררים שלהם, כמו HEC 400TRT , TT TP600W אז אם אפשר המלצה על מאורר סופר שקט , תודה =] *מאורר 120MM מצאתי גם באתר 3DGAMEMAN ביקורת שבהמציינים שהמאורר מאוד רועש לינק: http://www.3dga…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לאחרונה גיליתי שבשביל לעבוד עם הזכרונות שלי על תיזמוניהם המקוריים (CL3) אני צריך להביא אותם ל2.4V, לפי מה שאני רואה בCPU-Z בשביל תיזמונים אחרים ,צריך להיות על 1.8V (מצורפת תמונה) וכרגע עם הOC הם ב +0.2V על 504MHZ כל אחד לפי מה שאני מבין זה מעמיד את הצריכה שלהם על 2.0V במצבם כרגע, בביוס יש לי אפשרות להוסיף רק עוד 0.2V נוספים דבר שיביא ל 2.2V בסה"כ, א.תקנו אותי אם טעיתי איפה שהוא ב.איך אני אמור להגיע ל 2.4V על מנת לעבוד בתיזמוני המקור? ג. האם ההבדל בין CL5 כרגע ל CL3 שווה את המאמץ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית קירור מים למחשב שלי. המארז שברשותי הוא: GIGABYTE - aluminum 3D Aurora 570 - SILVER בחוברת של המארז ממליצים על קירור 3D Galaxy שנמכר גם בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1795&products_id=15512 אז קודם כל רציתי לשאול, האם מערכת הקירור היא עבור כל המחשב, ולא רק לרכיב אחד? כי ראיתי שיש קירורי מים רק למעבד או רק לכרטיס מסך. והאם זה אומר שאני יצטרך להוציא את כל המאווררים מהמארז שלי אם אני ירצה להתקין את הקירור מים? בכל מקרה אם יש לכם המלצות אחרות לקירורים אשמח לשמוע, וגם כן אשמח לדעת מהו המחיר שאצטרך להשקיע עבור מערכת שלמה של קירור מים למחשב. תודה
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
למישהו פה יש מושג איפה אני יכול למצוא את המוצר הזה ? אפילו ב NEWEGG אין להם ... אולי יש למישהו המלצה לגבי מערכת שליטה על מאווררים אחרת ? אבל טובה אם הרבה כוח ... עדיפות לכונן ה 3.5 ....
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לפי EVEREST מהירות המאוורר בכרטיס מסך שלי היא: 2090RPM שזה 27%. איך אני משנה את המהירות הזאת ומה ההשלכות של השינוי? תודה מראש בני
-
- 0 תגובות
- 383 צפיות
-
-
את מה שצריך לרשום בטבלה של מהירות המאוורר הממוצעת לבעלי ATI 3870X2 תודה
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
אני מחפש את הלשונית בTARGET ADAPTER כשאני לוץ על CUSTOMIZE ואין שם את הלשונית עם התמונה של הכרטיס מסך כדי להגביר את מהירות מהאורר... מישהו יודע איך אני מחזיר אותה כדי שאני יוכל להגביר את המהירות או יש תוכנה אחרת לזה? ד"א היום החלפתי כרטיס מסך לאותו הכרטיס פשוט אחר כי הקודם נדפק... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום שוב, איזה טווחי טמפרטורה->מהירות מאוורר כדאי לקבוע לRIVA TUNER עם המפרט שלי?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
במסגרת שידרוג וריענון מקיפים של המחשב הישן שלי הזמנתי ספק חדש (seasonic S12 430W שיחליף HEC מיושן ופחות יעיל), דיסק קשיח חדש שיחליף את ה-80 ג"ב הישן (יהיו במארז כעת 2 דיסקים SATA) ושני מאווררי 120 מ"מ של scythe, אחת מהם מסדרת s-flex במהירות 1200 סל"ד והשני מסדרת slipstream שהזמנתי בעיקר מסקרנות לאור הביקורות המהללות. המאוורר שהזמנתי היה 1200 סל"ד, אבל מה שיגיע אלי בקרוב בדואר יהיה 1600 סל"ד. המארז שלי הוא סונטה I שהספק והמאוורר המקוריים שלו מזמן שבקו חיים, מאוורר הפליטה הנוכחי שלי הוא TT smartfan שאני לא ממש מרוצה מהביצועים שלו (וזה, דרך אגב, לא המוצר הראשון של TT שמאכזב אותי). המחשב שלי זקוק לאיוורור נאות (נמצא בחדר לא ממוזג + קיץ ישראלי ובנוסף ייתכן שאני אוסיף כרטיס מסך…
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני לא מוצא איפה לשנות את המהירות של המאוררים ואל תיתנו לי את זה בבקשה: http://www.guru3d.com/article/rivatuner-20-fan-speed--overclock-guide/ כי זה לא עובד!!! תודה.
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את המאורר Accelero X2 לכרטיס מסך שלי: Redaon X1950 SERIES ורציתי לשאול בתמונה נראה כאילו המאורר מוציא אוויר לתוך המארז האם הוא גם מוציא אוויר מחוץ למארז בעזרת איזה פתח?
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
-
-
CoolerMaster CoolViva Pro Application NVIDIA GeForce 9600GT, 8800GTS 512MB (G92 Ver.), 8800GT, 8600 series, 8500 series, 7600 series, 7300 series ATI Radeon HD3870, HD3850, HD2900, HD2600, HD2400, X1950, X1900, X1800, X1650, X1550 Dimensions 178.5 x 130 x 41 mm Weight 320 g Heat Sink Dimensions Copper base/ 3 heat pies/ Aluminum fin Heat Sink Material 145 x 112 x 38 mm Heat Pipes Dimensions Φ 6 mm Fan Dimension (W / H / D) Φ 74 x 22.5 mm Fan Speed 700~1800 ± 10% R.P.M. Fan Airflow 7.94 CFM Fan Air Pressure 2.272 mmH2O Bearing Type 2 ball bearing Fan Life Expectancy 50, 000 hours Fan Noise Level (dB-A) 20 dBA Connector 4 pin Rat…
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
אהלן חברים אני הולך לקנות בקרוב מאוד את המחשב הבא ואני יהיה מעוניין לבצע לו OC אבל אני לא בטוח לאיזה תדר שעון אני יגיע ואם הקירור שיהיה בכלל מספיק תגידו לי מה אתם חושבים בבקשה: מעבד: e8400 או הq6600 - לכמה אני יכול להביא כל אחד מהם? SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 CPU COOLER ASUS P5Q PRO G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 SEAGATE ST3320613AS 320GB SATA2 7200RPM 16MB Pioneer DVDRW DVR-215DBK BLACK 20X DUAL LAYER SATA SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E CoolerMaster CM690 MidTower Case No Psu OCZ 500W StealthXStream PSU Retail תגידו אם אתם חושבים שאני צריך לשנות משהו כדי לעשות OC יותר טוב
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום לכולם ^,^ קיבלתי מחשב חדש Q9300 ASUS STRIKER II NSE 4GB DDR3 MUSHKIN 1600MHZ (אני יודע שהלוח תומך MAX 1333 ו1600 רק בOC אבל הם היו זולים יותר ועם CL נמוך יותר מאחרים עם 1333MHZ אז...) 2X 9800GTX + המעבד והצ'יפסט מקוררים במים המעבד ב46 מעלות ב IDEL (נמדד בREALTEMP) לא קצת גבוהה יחסית לקירור מים? בקיצור אני רוצה לדעת לכמה בערך לשנות את הVOLTAGE ,FSB יש גם CPU PTT VOLTAGE או משהוא כזה כשנכנסתי לביוס, בכללי אני יודע לעשות OC אבל נבהלתי מכל הCPU PPT VOLTAGE והדברים שאני לא מכיר תודה רבה מראש. נ.ב. הכרטיסי מסך מחממים את המארז כמו תנור 63 בIDEL אני יודע שזה נורמלי לכרטיסי מסך אבל היה לי אפילו CRASH באמצע 3DMARK06 ובאמצע UT3 כשהמאווריר היו בMAX והמזגן עבד (אני לא צוחק 0.0) …
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי, אני אשמח אם מישהו כאן יוכל לעזור לי מהנסיון שלו לגבי פתרון לקירור המארז שאני רוצה ליישם. יש לי nzxt apollo שמחוברים בו 3 HD בחלק הקדמי. כידוע המארז בא עם שני מאוררים בחיבור 3PIN (מולקס) בלבד, אחד בחלק האחורי ואחד על הדלת. באופן זמני חיברתי מאורר ישן שמכניס אויר על ה HD בחלק הקדמי, אבל המארז חם. 51 מעלות TEMP1 על פי speedfan 4.34. כרגע אני לא יכול לשלוט במהירויות של המאוררים. קיבלתי המלצה, קראתי די הרבה (גם פה בפורום) ודי החלטתי על הפתרון הבא: שליטה במאוררים דרך ה speedfan (או הביוס לצורך העניין) עם המאוררים הבאים: 1. בחלק האחורי מוציא אויר: Arctic Cooling 12 PMW 120mm http://tms.co.il/product/5103 2. בחלק הקדמי ובדלת מכניסים אויר: Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm h…
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות באף תוכנה את הטמפרטורה של אף רכיב במחשב שלי, יש לציין שבעבר כן ראיתי וEVEREST זיהתה את הטמפרטורה של המעבד שני הHD וגם של כ.הסמך והלוח אם. בBIOS אני מצליח לראות את הטמפרטורה של המעבד שלי והלוח אם. יש למישהו עיצה? לוח אם PT880 של MSI...
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
האם ז ה 3.4 ghz או ה 3.2 או משהוא אחר ???
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אני הרכבתי מערכת קירור מים באתר בחו"ל:המערכת נועדה לקירור 4 חלקים CPU,2X VGA,CHIPSET XSPC DC1000 Water Pump (1000 liters/hr.) Fitting Size 3/8" Barb for 3/8" ID tube Swiftech Radiator - MCR320 Quiet Power Series Triple 120 mm - Black - Fitting Size 3/8" Barb for 3/8" ID tube Koolance Hose Splitter, F 3/8-3/8 X6 Scythe "SLIP STREAM" 120mm Case Fan" 1200 rpm Quiet Case Fan - Medium Speed X3 68CFM 24DB Swiftech APOGEE GTX CU Limited Edition Full Copper Universal CPU Water-block - Water Block Hold-down Plate Stock Hold Down Plate - Fitting Size 3/8" Barb for 3/8" ID tube Koolance Liquid Coolant Bottle, 700mL Fluorescent Yellow 2X\ Tanky - Dual 3 1/2" Bay Reservoir - UV …
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף פאנל שליטה על המאוררים ,הצורך הוא בעיקר לשקט (מתי שלא ב OC לתצוגה של טמפ' וכ'). יש לי 3 מאוררי SCYTHE 120MM, 2 בחזית ועוד אחד מאחורה . עוד שני 92 מ"מ של AC מאחורי הHDD ואחד בגג המארז. יתר המפרט בפרופיל שלי . חשבתי על : Scythe Kama Meter 5.25" Fan Controller אודה להמלצה והסבר לעניין הקירור למעבד- האם זה שולט גם עליו? מה בדבר יתר חמשת המאוררים האם יש אפשרות לשלוט גם עליהם (בזוגות)? לגבי צג הטמפ-האם זה מציג טמפרטורה רק של המעבד הוא גם של הצ'יפסט? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-