אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
רציתי לקנות מחרטה ידנית. ראיתי שיש משהו חדש, שקוראים לוד DREMEL. בהום סנטר הוא עולה יותר מחמש מאות ש"ח. לאומתו, יש מחרטות ידניות אחרות של WOLF למשל, שעולות חצי מחיר. יש גם ב250 ש"ח, מחרטה שהמנוע יושב על בסיס, וממנו יוצא חוט ציר גמיש, כך שמה שמחיקים ביד הוא כלי הרבה יותר קטן ונוח. האם הDREMEL הזה הוא משהו כל כך יותר טוב מהאחרים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא ממזמן, גיליתי כי מערכת קירור המים שלי, לא מקררת מי יודע מה... VGA ישב על 50 וCPU ישב על 40. לפני כמה ימים, פתחתי את המחשב וראיתי שכנראה היתה דליפה קטנה במיכל. דלפיה כל כך קטנה, שחלק מהמים נזלו אבל במשך יותר מחודש. הקיצר, שמתי לב שכאשר המחשב פועל, לא זורמים מים בצינורות כי רמת המים במיכל ירדה בצורה כזאת שהמשאבה לא הצליחה להזרים מים. כלומר, ניתן להפעיל מחשב עם קירור מים פאסיבי. מספיק בלוק מים גדול על המעבד כדי שזה לא יתחמם יותר מידי. כמובן, שלא רציתי לקחת עוד סיכונים, ומילאתי עוד מים במערכת. אחרי זה, טמפ' המעבדים ירדה ביותר מ15 מעלות תוך מספר שניות!!!! אולי כדאי לי לשים את החומר הזה שמוסיפים למערכות מים של מכוניות ישנות? שמתי אותו באוטו שלי (שנת 84), וכל הדליפות ה…
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאוורר על החלון שבצ'יפטק שלי, ואני לא יודע אם זה בטוח.. :\ עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
טוב...... הפעלתי את sysoft sandra והוא הראה לי דבר מפחיד CPU Core Voltage : 1.86V +3.3V Voltage : 3.42V +5V Voltage : 3.30V +12V Voltage : 7.99V חשבתי שאולי זה בגלל שיש לי 2 מאווררי 12v יותר ממה שבא עם המארז וזה מכביד על הספק המעפן שלי... הורדתי את כ-ל המאוורי 12v שיש לי במחשב והפעלתי שוב והפעם הסתכלתי בביוס (אולי התוכנה מזייפת...) וגם בביוס (בלי המאווררים) נראה הסטטוס המוזר הזה אבל המחשב עובד בסדר גמור כמעט בלי קראשים ותקיעות מעצבנות (חוץ מהבאגגים הרגילים של הווינדווס...) ניסיתי להחליף ספק ועדיין אותו דבר..... הגיוני שהסנסורים בלוח מזייפים ? הגיוני שבגלל זה הטמפרטורות של המערכת כל כך נמוכות (במאמץ לוח - 22c מעבד - 26c) אפילו בלי המאווררים הנוספים ?
-
- 11 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מישהו אולי ניסה/שמע/ראה משהו על ההיטסינק החביב זהה? : http://thermaltake.com/products/spark/spark7.htm
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהוא יכול לעור לי איך אני מוריד את המאוורר שעל ה הגי פורס של אסוס כי ניסיתי להוציא את הפין אבל הוא כל הזמן בורח לי
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם משהו יודע איך אני יכול לחשב כמה הספק המאורר צריך, לי יש מארז ATX MIDI רגיל אני לא יודע מהו הספק שלי אך אני רוצה להוסיף עוד כמה מאוררים.
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אוקיי, אני רוצה לחבר איזה 5-6 לדים ללוח אם כדי שיאירו לי קצת ת'קדימה. איך אני עושה את זה נכון? פירוט בבקשה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת עם מישהו יודע איך לבצע Overclocking על לוח ASUS A7M עם מעבד AMD ATHLON 1333MHz קניתי ערכת קירור של Volcano 7+ עם Artic Silver II תודה מראש נ.ב אני עובד בחברת טלרום פתרונות מחשוב (תמיכה במשחקי מחשב) בתור אחראי המוצרים שלהם כך שאם יש לכם שאלות כל שהם על נושא כל שהוא אל תהססו לשלוח לי מייל או לבדוק את האתר שלי www.4-gamers.com תודה
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי לוח אסוס P4T533-C ומעבד 2.4 (533). אני מנסה לשנות מהירות למעבד ולא מצליח.....אני יודע זה אמור להיות פשוט אבל הנה הבעיה (אולי יש פה מישהו שניסה את הלוח הזה כבר שידוע כבעייתי עם אובקלוקינג ויוכל לעזור לי). יש שתי דרכים לשנות את ה SIDE BUS של הלוח. אחת באמצעות הביוס והשניה באמצעות ג'מפרים על הלוח ( DSW). אם אני רוצה לשחק עם הג'מפרים אני צריך לעשות ENABLE (על ידי ג'מפר אחר..) ל JUMPER MODE ואם אני רוצה לשחק עם הביוס אני צריך להשאיר את הג'מפר (זה האחרון שאחראי על הנושא) על JUMPER FREE MODE. בנוסף ליד המעבד יש JUMPER שנועל את ה VOLTAGE וניתן להסירו כדי לערוך שינויי מתח למיניהם. בכל מקרה להלן הסיפור: אם אני עובד דרך הביוס אני תמיד מקבל במסך ה BOOT הודעה כמו …
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים מחשב בסימפלטק, על המעבד VOLCANO6 והמארז הוא אנרמקס, 3 מאווררים(שניים מאחור, שניים בספק ואחד מקדימה) ו1800+. התוצאה: המאוורר שמוציא אוויר מוציא אוויר קר, הטמפ' של המעבד(בלואד) לא עולה על 47C, ושל המערכת על 43C. המחשב ללא מזגן ונמצא בגומחה בשולחן ליד הקיר(עוד 5 סמ' והוא לא היה נכנס ) הערות\הארות?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps5700d.htm הוא שווה משהו?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני יודע שנשאלו הרבה שאלו בנושא( ראיתי בחיפוש) אבל רציתי לדעת איזה מאווררי 80 הם הטובים ביותר ( שקטים !!!) יש של אנטרמקס והם רועשים לי ( 2 מקדימה ) האם יש יותר שקטים מהם שיכניסו לי אוויר ( גם) נ.ב קיבלתי את המאוורים עם הדרגון אלומיניום שלי
-
- 14 תגובות
- 891 צפיות
-
-
רציתי לשים 5 לדים אדומים רגילים במארז מקדימה, חיברתי אותם במקביל ל 12 וולט של הלוח אם, והם נשרפו (מסריח לאללה)... מה שמוזר זה שכשניסיתי את זה מחוץ למחשב (שנאי) זה עבד פרפקט. למה הם נשרפו לי, ואיך אני נמנע מזה בעתיד?
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי מעבד 733 intel והלוח אם שלי הוא via vt82c596
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי מעבד 667MHZ. הטמפ' הנוכחית שבדקתי עכשיו לאחר מאמץ זה 49/37 יכול ליהות שהדבר הזה פוגע בביצועים של המחשב ? מה הטמפ' הנורמליות שצריכות ליהות ? ומה לעשות כדאי להוריד אותם ?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה ימיפ פורסם באתר מארז שאשקרה מקפיא את המעבד. ויש לי כמה שאלות (עשיתי חיפוש ולא מצאתי...): 1.) לפי מה שאני ראיתי מוצאים את המאוורר של המעבד ובמקום זה תוקעים צינור שבוא עובד הנוזל? זה נכון. 2.) האם יש קירור כמו שהזכרתי בשאלה 1 רק למעבד או שיש עוד "צינור" לכרטיס גרפי? 3.) כמה לעזאזל זה עולה? והאם זה שווה את ההשקעה? 4.) בריא להפעיל את המערכת איתו 24/7??? 5.) כמה חשמל הוא צורך? כל מי שיענה אני יודע לו מאוד MOOMOO THANKS
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
למי שמחפש רעיונות מטורפים, הגלריה הכי גדולה והכי מוטרפת שראיתי למודינג. אמנם זה בגרמנית, אבל לא קשה למצוא את המילה Gallery ולהתחיל לשוטט בבערך 1000 המחשבים שיש להם שם. יש שם כמה יצירות אומנות מדהימות, כמה דברים מטורפים לגמרי וכמה רעיונות נפלאים (על מיקרוגל בתור מארז חשבתם? ועל פח זבל? ואולי ברוס תחמושת?) ואם כבר דיברו פה על מארזים מלגו מעץ ומארזים שקופים לגמרי, הגלריות מלאות בכאלה. http://www.case-gallery.de/ אם זה אתר מוכר אז תסלחו לי על ההתלהבות. אם לא, כנסו ותבינו.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו שזאת לא כותרת עניינית!!! אז ככה... בהתחלה ראיתי, וחשבתי נחמד, ממ, מעניין למה אין להם מדבקות טרמיות ורק גריז, איך אני אמור לחבר... ואז הסתכלתי טוב... הדבר הזה מחובר, זה מטורף!!!!! מה זה הדבר הזה???? לא יאמן, הזלמן האלא, אל מה עוד יחשבו... ואז הגעתי למסקנה שכל זה הוא חלק ממה שזלמן מנסים לעשות במסגרת הניו אייג' של קירור הכרטיס מסך, נו אתם יודעים, הדור שאחרי הcrystal orb, הotes, השטות של tt וכל השאר... רק שכרגיל הם לא פירסמו את זה... מישהו מוכן להסביר לי איך זה פועל/זה שווה משהו/למה זה כזה מטורף????? אתם חושבים שאפשר לחבר לזה מאווררים, כי זה יכול להיות ממש כיף! דבר אחרון, לא ראיתי שזה בכלל נוגע בראם... :-\ נ.ב. הזלמן האלא... מטורפים
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הכלי!! ובלי שום דרמל - לא סובל דרמל לקראת סיום עוד לא ניסיתי אותו אני יחכה שהקיץ יעבור כי אני לא יודע כמה אפקטיבי הוא. הבעיה הגדולה היא השגת הכלים והנחושת אני עשיתי את זה כשהייתי בחול בחופש. יש לי משאבה שאמורה להספיק לי בסביבות 120 ליטר בשעה לגובה שאני צריך מתוכנן ל athlon xp 1900+ שבפעם הבאה שאני יוצא אותו אני יפתח נעילה אה יש לי מצלמה דיגיטלית אז אם רוצים עוד תמונות
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
של הGREEN POWER עם מאורר 9800 סל"ד שקט מאד (למרות שהרעש לא מפריע) לבין המקורי של AMD המעבד הוא AMD.
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כל כמה זמן צריך להחליף את הקירור הזה, כאילו כל כמה זמן צריך להחליף את הגז? הלינק: http://www.ocshoot.no/vc2.htm
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
גלשתי לי לתומי ברשת ... ופתאום מצאתי חתיכת הסטוריה קטנה. במאגר הנתונים של Tweakers Australia
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-