אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הי ותודה מראש על התגובות לאחרונה החלפתי מעבד מ- E6600 ל E8400 עד פה הכל טוב - המעבד חזק רק מה משום מה הטמפ' שלו בלי OC ובלי מאמץ ב- IDLE = 45 למרות בהוא 45 ננו וגם ה- VCORE שלו נמוך יותר משל ה- E6600 עם ה- E6600 הייתי מגיע לטמפ' הללו ב- LOAD FULL אשמח לעזרה בנושא
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם טמפ של 48-51 מעלות היא סבירה למעבד i5 760 ? אל תשכחו שמדובר בקיץ החם הזה... המעבד באוברקלוק קטן מ-2.8 ל 3.1 והזכרונות מ1333 ל- 1470 במאמץ מגיע ל62-65 , ויש לומר שהמחשב לא נמצא כמעט במאמץ... אני רק גולש וקצת מוזיקה ,ופה ושם סרטים. ועוד משהו... מאיזה חנות אני יכול להזמין קירור לסטיקים של קינגסטון שיש לי?? הם לא זכרונות שמיועדים לאוברקלוק,ואני קצת מפחד עליהם... בינתיים המחשב עובד טוב ואפילו לא העליתי מתח למעבד ולזכרונות... מה שמגביל באוברקלוק לזיכרון זה בעצם הטמפ'? אם הטמפ' טובה והזיכרון יציב אז הכל בסדר? מה כדאי לקנות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיזה טמפ' כבר מסוכן לפנטיום 4 לעבוד? ואני לא מדבר מתי הוא נשרף.... אני מדבר מתי מסוכן, מתי יכול להיגרם נזק תמידי
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת עם הטמפ" האלה טובות במנוחה ל 8800GTX: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, החלפתי לשילוש חדש (מפרט בחתימה)+ קירור noctua nh-d14 , ואני רוצה לדעת האם טמפ" ממוצאת של 39 מעלות במנוחה וב OCCT מקסימום 58 זה תקין? המחשב ללא O.C כלל , אבל המעבד קבוע על 3500.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול התקנתי מערכת חדשה בה יש מעבד E8400 עכשיו שעשיתי ניסיון לראות אם הכול עובד - ללא HD ומערכת הפעלה, רק הפעלה של ביוס - הטמפרטורה של המעבד הייתה 32C. האם זוהי טמפרטורה סבירה למעבד לא במאמץ? בנוסף יש לוח של GIGABYTE - יש שם 4 נורות על הלוח שככל שיותר נורות נדלקות זה אומר שהמעבד יותר עובד - אתמול ראיתי שכולן נדלקו אף על פי שהייתי רק בביוס - זה תקני? תודה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום שמתי לב היום שיש לי טמפ 117.6F עכשיו אף פעם לא היה לי דבר כזה עם F וזה לא עבר אף פעם את ה 57C מזה המעלה הזאת ? נ.ב אני רואה את הטמפ במארז שלי (יש לי מד דיגיטלי).
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הכרטיס R 9550 ,ו רציתי לשאול העם הטמפרטורות שלו בסדר, אז כך במנוחה 30 מעלות, ו בעומס 48 מעלות, רציתי לדעת העם המעלות העלה תקינות לכרטיס מסך הזה. תודהLaZy-©BoY*
-
יש לימעבד אינטל 4 (630) 3GHZ רצתי להתחיל ללמוד את הנושא של OC (אני חדש בזה) אז דבר ראשון בדקתי טמפרטורה ויש סתירה דיי גדולה בין שתי תוכנות. ב- IA BOOSTER אני מקבל טמ' 63-71 זה מאוד חם נבהלתי אמרתי ששזה לא יכול להיות אז בדקתי אם תוכנה אחרת PC WIZERD 2005 ושם הופיע לי 41 מעלות על מה לסמוך?
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב!! קניתי כרטיס חדש ויש לי שתי שאלות 1-מה הטמפ במנוחה ובמאמץ המומלצות של הכרטיס? 2-ראיתי בדרייבר שהמאוורר של הכרטיס על 38 אחוז תגידו,זה אמור להיות ככה?,זה לא איטי מידי? תודה ויום טוב! ליאור
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע קניתי מחשב חדש : Gigabyte ep45 ds4 q6600 corsair 4096 2*2g 800MHZ thermaltake 550W מארז thermaltake armor mx+ ati hd4870 512mb הטמפרטורה של המעבד היא טובה ביותר בין 30 ל39 מעלות במנוחה עם או בלי OC ל3.0 אבל נראה לי שהטמפרטורה של הלוח קצת חמה. היא בדרך כלל בין 46-48 אני לא מבין למה כי בתוך המארז בכלל לא חם. בדקתי בביוס בEVEREST ובספיד פן. יכול להיות שאני טועה ? צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לאחרונה, המחשב מאוד מתחמם (המתכת של המארז לוהטת) והמאווררים עושים הרבה רעש. התופעה קורת רק אצלי בבית, ולא בחנות המחשבים. כנראה, בגלל שאין לי מזגן. יש לי פנטיום 4 פרסקוט במהירות 2.8 גיגההרץ. הטמפרטורות: CPU: באזור ה-50 מעלות MB: מתחיל מאזור ה-35 מעלות ומטפס עד ל-41 מעלות האם הטמפרטורות האלו נורמאליות? מה כדי לקנות כדי לקרר קצת את המחשב ולקבל קצת שקט בחדר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן, שלום לכולם... יש לי בעיה... אני משחק את המשחק c&c 3 והוא כל הזמן קורס... ועוד כל מיני משחקים עושים בעיות... המון אנשים אומרים לי שכנראה הכרטיס מסך מתחמם אז הורדתי ntune וכשהמחשב לא עושה כלום שום דבר מיוחד (או שהמשחק לא פעיל באותו הרגע או רק ב alt-tab ) הוא ב 53 - 54 מעלות צליוס כשאני מעלה את המשחק מדדתי פעם אחת שכותב 64 ופעמים אחרות 61 ... הבנתי שגם על כל שנייה שעוברת הוא מתקרר ב 4-5 מעלות ... ז"א לוקח לי טיפה זמן לעשות אלט טאב... אני משתמש ב GeForce 8500 עם 256 מגהבייט זכרון (point of view) (DDRII מעבד פנטיום 3.0 אז בקיצור, מהן הטמפרטורות הנורמליות \ לא נורמליות של הכרטיס מסך הזה.... (המחשב הוא חדש חדשדש - פחות משבוע) האם יכול להיות שהחברה הרכיבה לא…
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום קניתי יחידת קירור של antec מסוג khuler 950 ואני משיג טמפרטורה בזמן גלישה באינטרנט של בערך 30 מעלות ובזמן משחק כבד אBF4 64 PLAYERS אני מקבל טמפרטורה של בערך 50-55 מעלות האם זה תקין והכל בסדר עם הקירור?
-
- 16 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
Mainboard : Gigabyte EX38-DS4 Processor : Intel Core 2 Quad Q9300 @ 2500 MHz Video Card : ATI Technologies Inc Radeon HD 3870 Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) מקרר למעבד SYCHE NINJA מארז ANTEC sonata 3 שהרכבתי עוד מאוורר של 120 על איפה שיש את הHD'ס יש לי שלושה. תראו את הטמפרטורות זה הגיוני הכמויות האלה של המספר 50+? זה מאוד מדכא אותי... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן, יש לי פנטיום 4 2.4 המארז רץ על 41 מעלות יציב. המעבד נמצא ב50 בidle אבל ב60 מעלות תחת מאמץ... זה נורמלי?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מעוניין לדעת האם המעבד שנפלתי עליו "טוב" כפי שמכנים זאת או "זבל " E6750 G33M-DS2R מתח: אז זהו שאני לא מבין מה הולך פה... הוא זז בין 1 ל 1.2 ולא נגעתי הכל STOCK עכשיו טמפרטורות אז זהו שאני לא יודע מה הכוונה מאמץ - שיש תוכנות ברקע? או שיש תוכנה מסויימת שצריך להריץ? מנוחה כאילו ששום דבר לא עובד? כי עכשיו אני מפעיל FF WINAMP ו WARCRAFT III והטמפטורות על: temp1: 39 temp2:30 temp3: -2 hd0:39 core0:25 core1: 27 הכל כמובן ב C עכשיו מה זה הTEMP האלה ? האם הטמפרטורות טובות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר עם מעבד ישן יחסית בסוקט 1366. i7 390 או 940 אני לא בטוח. בכל אופן הוא אומר שהוא עושה רנדורים של וידאו ושבמאמץ של הרנדור המעבד מגיע לאזור ה-90 מעלות. הוא חושש בקיץ הטמפ' יהיו גבוהות מדיי וחושב להחליף קרור. הוא טוען שהוא בדק שהמאוורר עובד תקין ואפילו מרח משחה טרמית מחדש. האם הטמפ' הללו תקינות לדור המעבדים הזה ולמעבדים הללו ספציפית? (במאמץ) האם הייתם ממליצים להחליף קרור? אם כן לאיזה קרור? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב מעבד I7 920 לוח GIGABYTE UD3 זכרונות 6 גיג 1333MHZ ומאוורר OCZ Vendetta בעת ביצוע RENDER בתוכנת MAYA 2010 כל הליבות ב 100% והטמפרטורה נעה בין 72 ל76 בין 4 הליבות (נבדק בתוכנת CORETEMP) השאלות שלי הם: 1) האם הטמפ הזו תקינה? 2) לאיזה טמפ ניתן להגיע? ברצוני לעשות OC תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש ברשותי E6600 באוברקלוק צנוע @2880 הטמפרטורות לפי התוכנה של ASUS 50C במנוחה 60C במאמץ (פריים של שעתיים) SYSTEM ב-40 מעלות המעבד מקורר בנינגה+ במארז AURORA האם זה תקין? האם התוכנה של אסוס מראה נכון הטמפרטורות ? האם יש תכנה אחרת יותר אמינה ?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד של אינטל פנטיום D 3.0 830 עליו יש קירור אויר של זלמן Zalman CNPS9700 LED 110mm Fan Cooler רציתי לדעת אם זה הגיוני שהטמפרטורה של המעבד ללא מאמץ היא 45-47 מעלות בחורף?!? בקיץ הייתי מגיע ליותר מזה 56-59 ושוב זה ללא מאמץ!! אני יודע שהמעבדים בסדרה הזאת מתחממים מהר ויכולים לעבוד ולהגיע לטמפרטורות גבוהות אבל רציתי לשמוע אולי ממישהו שיש לו מעבד כזה וגם מאנשים שקצת מבינים בנושא האם זה הגיוני
-
- 14 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש PentiumD 805, ואני רואה שהטמפרטורה עלתה ל-55 והמאוורר (פשוט של אינטל) עובד ב-4000RPM. האם זה נורמלי, אולי צריך להחליף משחה טרמית ?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון המעבד והמארז מתחממים לי קצת יותר מהרגיל בקיץ. טמפרטורת מעבד: 40-42 במנוחה, במאמץ המקסימום שהגעתי הוא 50 מעלות. טמפרטורת מארז או יותר נכון system zone: 39-42 במנוחה, 44-47 במאמץ. יש לי מעבד 2.4B עם מאוורר של אינטל שקיבלתי כמובן עם המעבד לא החלפתי כלום. יש לי עוד מאוורר בגב המארז שמוציא אוויר ומשום מה שהוספתי עוד מאוורר שיכניס אוויר הטמפרטורות עלו. מישהו יכול להגיד לי אם זה נורמלי, יש סיבה לחשוש ? בתודה מראש, דודי.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נניח יש מאורר שפועלב- 35DBA ... הכל טוב ונחמד אבל אם יש 3 מאוררים שפועלים ב-35DBA, מה יהיה ה-DBA הכולל ? הרי שברור שזה לא יהיה 105DBA ! תודה לעוזרים. עוד שאלה- באיזה עוצמה מתבטא ההבדל ב-1 DBA (אני יודע שגדול) אבל פי כמה ?
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הבא: E6600 לוח אם אינטל LEMONT 965LT זכרונות DDR2 667MHZ CL4 של חברה לא מוכרת השאלה שלי היא: אם אני מחליף את הלוח לGIGABYTE 965P-S3 מה הבאס המינימלי שמובטח שאני יוכל להגיע אליו בהתחשב בזכרונות? זה קצת דחוף אז אשמח לתשובה מהירה, בתודה מראש, אור
-
- 6 תגובות
- 483 צפיות
-