אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום! הייתי רוצה שתתנו לי לינק למדריך אוברקלוקינג מ-א' עד-ת'. הייתי מעדיף שיהיה בעברית. אם עברתי על איזה חוק או שהשאלה הזאת נשאלה פעם אחת יותר מדי אני מצטער.
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אני נותן ל ATI tool להעלות לו את המהירות ולעשות בדיקת ארטיפקטים. טוב... הכל הולך סבבה, זה מעלה כל פעם באיזה 10 MHz ואין בעיות... אבל פתאום התמונה קופאת, אחרי כמה שניות המסך נכבה והמחשב לא מגיב. והקטע שאין ארטיפקטים או משהו... יש מצב זה בגלל הספק כוח שלי? 400W ג'נרי... תאמת לא נראה לי כי אין לי מפרט חזק משהו. וזה לא קרה פעם אחת, זה קרה כמה פעמים. וגם כשהעליתי איזה 15 MHz בליבה ובזכרונות והפעלתי 3dmark05 אז גם אחרי כמה דקות המסך נכבה והמחשב הפסיק להגיב. אבל שזה בסטוק אין בעיות... (זה כולה 15MHz פחות... זה כזה משמעותי?) יכול להיות שזה בעיה בטמפרטורה? אין לכרטיס הזה חיישן נכון? או שזה רק אצלי? (הכרטיס של PALIT) ואגב, איך אני פותח לו צינורות? תודה לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
היי המחשב שלי רץ כרגע כך: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4400 (Conroe-2M) CPU Platform / Stepping LGA775 / L2 CPU Clock 3060.0 MHz (original: 2000 MHz, overclock: 53%) CPU Multiplier 9.0x CPU FSB 340.0 MHz (original: 200 MHz, overclock: 70%) Memory Bus 340.0 MHz DRAM:FSB Ratio 1:1 Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 האם יש עניין ל-1:1 FSB:RAM במערכות C2D או שרק ל-K8?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote -Bulit By ATI - 256BIT רק בלי הדריבר של OMEGA שממש דריבר לא נוח ומשנה לי כל פעם הגדרות. תודה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
המחשב שלי כבר לא עובד על המשחקים החדשניים ביתור כמו crysis 2 או אססינס כרייד אבל הם הם כמעט מחזיקים אותם הנה המפרט: intel 6500 2g ram msi g41tm-e43(ms759) nvidia gefore 210 אין לי מאוורר השאלה היא האם לקנות מחשב חדש או להמההיר את המערכת אם או בלי מאוורר אם אוברקלוק אז תתנו מדריך בבקשה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
זה הצעצוע החדש שלי לשימושי 24/7 : לוח: E35M1-I DELUXE זכרונות בשוטף : G.Skill Ripjaws 2x2GB 1600MHz זכרונות באוברקלוק (עקב נוחות במעברי מצבי ה-OC) : קינגסטון 1333MHz. דיסק קשיח : Seagate 2.5" 500GB 7200RPM http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1792595 קצת תמונות של המערכת (מהרכבה, לביצוע האוברקלוקינג וסגירתה לשימושה השוטף).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם האוברקלוקינג באמת תורם תרומה ממשית לביצועים?רגע האמת הגיע.נוכל סוף סוף לגלות מה באמת מפיקים האנשים מהאוברקלוקינג שהם מבצעים.אני מציע להשתמש בשיפור בציון בתוכנת 3dmark 2001 כמדד לעליה בביצועים, מכיוון שסופו של דבר במרבית המקרים המחשב המומהר ישמש למשחקים.כמו כן ,אני מציע שכל אחד ירשום בקיצור את השיפור בציון (בנוסף להצבעה בסקר) באיזה חומרה הוא משתמש, לאיזה מהירויות הוא הצליח להגיע במעבד ובכרטיס מסך, כיצד נעשה האוברקלוקינג, טמפרטורות , שימוש שנעשה באמצעי קירור מעבר לסטנדרט וכל דבר אחר שנראה לכם רלבנטי לצורך הענין..
-
עשיתי דרך התוכנה של הכרטיס מסך שאם אני לוחץ alt+9 ההגדרות יהיו כאלה : ליבה - 690 זיכרון 1100 מאוורר - 80% ברגיל ההגדרות הן : ליבה - 625 זיכרון - 993 מאוורר - 45% כל פעם שאני נכנס למשחק אני מפעיל את ההגדרות הגבוהות יותר וכשאני יוצא ממנו אני מחזיר להגדרות הקודמות גם בלחיצה על alt+7 האם זה יכול לפגוע בכרטיס מסך ? כי זה קורה על בסיס יומי כל יום כמה פעמים..
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
המעבד מגיע בין 40~50 מעלות בכללי INTEL CORE 2 DUO 1.86GHZ תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום המשכורת קריבה ובאה , ואני מתכנן בע"ה לקנות 965p-ds3 ולעשות אוברקלוק יציב לפחות 3.1/3.2 ghz טוניק טאוור כבר יש לי , רק הדאגה שלי לצ'יפסט , שלא יתחמם יתר על המידה ויחבל באוברקלוק/יציבות . אז חשבתי לאלתר מאוורר , יותר נכון לקדוח חור במארז (מול הציפסט) ולשים מאוורר . איזה מאוורר כדאי לי 80 מ"מ או 120 מ"מ ? ואם יש לך המלצה למאוורר זול ויעיל , דרך אגב הקרור הפסיבי המקורי של גיגה בייט צריך להחליף ? או שעם מאוורר יהיה בסדר ?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
-
1 איזה תוכנות צריך כדי לבצע את האוברהקלוק 2 זה ללא תוספת קירור 3 כמה בערך אני צריך להגיע ללא תוספת קירור 4 ואיזה עוד פרטים אני צריך לדעת לפני שאני עושה אוברקלוק ?
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיות קשות מאוד של התחממות בכרטיס רדאון 9800NP שלי אני בלי OC ואחריות לא עוזרים לי אז חשבתי לקנות את הקירור הזה של TT השאלות שלי הם: אפשר לחבר את הקירור הזה לכרטיס שלי? זה מבטל אחריות? האם זה שווה? הקירור הזה מקרר גם את הזכרונות? כי הם ממש רותחים אצלי (שמתי את היד כמעט נשרפתי ) למה אי אפשר לקנות בארץ את הGIANT 3? תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב להפקת מוסיקה (וגם כזה שיוכל להריץ משחקים מדי פעם), ואני clueless בעניין הקירור... אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על קירור שקט. אני מבין שיש קירור למעבד, למארז, לכוננים הקשיחים ולזכרונות, אבל אני לא יודע מה מכל אלה אני צריך. תודה רבה למגיבים !! להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1193 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3R ¤717 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39490 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤278 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤505 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.as…
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
שמעתי שבלוחות של ABIT הטמפ' גבוהה יותר ממה שהחישן מראה. (או נמוכה יותר? שכחתי, לא משנה...) אם אתם יודעים באיזה לוחות של איזה חברות מצב כזה יכול לקרות, תכתבו בבקשה. פשוט בזמן האחרון החישן שלי משתגע לפעמים...
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שתי שאלות: -האם שני אלה יעבדו ביחד -מבחינת תאימות פיזית ? אם לא,אם תוכלו להמליץ על משהו שקט שיתאים(מארז ANTEC DESIGNER -האם הסט-אפ הזה יהיה שקט עם מעבד I5 750 ? (ללא OC ) תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אוקיי, עוד אשכול הוולקנו 7 שלי עבר שיפוצים מסויימים כדי שאוכל לשים את הספייר הורדתי את המאוורר של הוולקנו שנושא חיישן ואת גוש המתכת הקטן, אבל ל א זאת השאלה השאלה שלי היא: האם אפשר איכשהו לקחת את החיישן שעל הוולקנו ולהוציא אותו מהמאוורר בעדינות שהמאוורר והחיישן לא יהרסו ואז איכשהו להרכיב אותו על הכרטיס מסך? יש אפשרות? כדי שאני אוכל לראות את הטמפרטורה שמה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכל המומחים, אני לא מבין גדול, אבל מבדיקה שעשיתי בתוכנה CPU-Z, וגם מהאינדקציה שלי במחשקים, נראה שהמחשב הישן שלי עם הפנטיום 4 יותר "סוחב" מהחדש.... שניהם עם אותו כרטיס מסך זה נכון או שאני ממש לא בעניינים??
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
את מפרט המחשב אתם יכולים לראות בלינק מימין.. בינתיים העלתי את הbus מ-100 ל-105 mhz וזה נתן לי מהירות מעבד של 944 במקום 900. השאלה היא האם זה בטוח להעלות את זה עוד או שיכול להיות שבאיזשהו שלב אני כבר לא אצליח לעשות boot ואז הלך לי המחשב?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... עכשיו השאלה שלי אחרי כול זה ... היא מה אני יכול לעשות או להוסיף …
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
OC בתהליכים, אתמול פירקתי את כל המחשב, וחידשתי משחה, הפעם בשכל, קצת באמצע, הטייפון עליו ולהניע את הטייפון שמאלה וימינה, הפלא ופלא, הטמפ' צנחו(בוולטים גבוהים) מ-60 ל-40. 40 מעלות ב-S&M, ב1.71V, גבוהה מדי, יחסית לטמפ'? כרגע בתהליכים, עוד לא נמדד מתח במתח נמוך... מפרט: AMD 3200+ LBBLE 0518APFW twinmos 3200 ddr400 @ 500mhz 2.5-4-4-8 2.8V DFI Ultra-D THE VERY HEAVY AND BIGTYPHON עידכון: 35 במאמץ, 1.65V, שלושים וארבע שניות בפי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אז ככה מצטער על חוזר היידע מראש כי אני די חדש פה.. אני קיבלתי מחשב amd 2600 עם מאוור על המעבד במהירות 4400 משהו כזה והטמפרטורה הייתה על 54 ככה.. עכשיו אני כמו טיפש פתחתי את המחשב בחלקו הצדדי ושמתי מאוור רצפה גדול ולשמחתי הטמפרטורה ירדה ל 48 במאמץ הכל טוב ויפה עד שבטעות נגעתי במאוור של המעבד והוא הפסיק להסתובב... שהדלקתי אותו שוב ראיתי שכנף אחת נשברה ועשתה רעש חזק והמאוור לא מסתובב כראוי, היא הייתה רופפה אז הוצאתי אותה והדלקתי שוב עכשיו הטמפרטורה על 56 ועולה והמהירות סיבוב של המאורר של המעבד הוא 3660 אממ אז ככה שאלתי היא האם אפשר להחליף רק מאורר של מעבד? ושאלה שנייה מה ההמלצה שלכם בנושא לאורר של המעבד שלי וכמה זה עולה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום. קראתי מעט על דרכים לבצע OC ויש קטע אחד שתפס את תשומת ליבי. נאמר: שלפני שמתחילים להעלות מכפלה, יש להוריד את הVOLTAGE לכמות שמצויינת במפרט המעבד _ (בדף הבית שלו). לאחר הורדת המתח, יש להעלות מכפלה עד לתקרה, ורק אז להעלות מתח שוב. שאלה. יש לי 4790K האם ניתן להוריד את המתח ל 1.1V והמעבד ימשיך לתפקד רגיל? _ (ב 4.4GZ ניתן לראות 1.2V -> -> אז האם ניתן להשיג אותה מהירות גם עם 1.1V?)
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
מאוורר 70mm של המעבד (מאוורר רגיל של אינטל) מרעיש - לא חזק במיוחד אלא שומעים כזה שהוא עובד. אני פתחתי אותו ואני משמן ומנקה את האבק (הוא לא מלוכלך בצורה משמעותית) מקווה לטוב (ולשקט) 1. מה עוד אני יכול לעשות כדיי שיעבוד בשקט ? 2. איזה עוד פתרונות קירור למעבד יש במארז שבו הספק מקביל ללוח אם ? פנטיום 4 1.7GHZ סוקט 478
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך את עזרתכם. איך אני עושה אוברקלוק? זה אפשרי?? מעבד P3 533B FSB: 133 מכפלה: 4 לוח אם INTEL VC820 זכרון: 2X 128MB RDRAM 350MHz אני יודע שזה מחשב חלש אבל בכל זאת... תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-