עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני קונה מחשב חדש,ככל הנראה AMD,איזה קירור לשים למעבד? אני צריך כמה שיותר שקט(המאוורר)

• 14 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by Bug2000,

מי שזוכר רציתי לעשות מודינג לספק היתי צריך לאריך את הקבל של הספק, אשר מתחבר אל לוח האם ולהוסיף עוד יציאה אחת ליציאות של הספק של ה12 וואלט, אחרי 4 ימים !!! (עד שקניתי הכל) סימתי הכל וכשאני מדליק את המחשב המחשב פועל אבל, המסך לא נדלק, לאחר שלקחתי את הספק של אח שלי הכל התחיל לפעול אז רציתי לשאול למה הספק שעבר מודינג לא עובד ??? וזה עוד ספק של 600 וואט !!! :-[ אני ממש עצוב... למישהו יש רעיון מה עשיתי לו ? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 846 צפיות
  3. לוח אם של SystemBoard (אני יודע.. מי הפליץ אותם?), מעבד את'לון. יש לי מספיק זיכרון. ואני לא מתכנן OC פיזי אלא משהו תוכנתי. ערכת צ'יפים M841

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  4. Started by ofir123,

בבקשה http://www.hitechmods.com/diagrams/fans/fans.shtml

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  5. בבקשה אני צריך עזרה... אני לא יודע איך לעשות אוברקלוק למעבד שלי... יש לי מעבד פנטיום שלוש 651 מגה הרץ ואני רוצה קצת לנסות אותו אבל אני לא יודע איך תודה מראש ! :-[

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by poizen,

הי חברה ! איפה ניתן לקנות בארץ (אם בכלל) את הדגם הנל *ספציפית* ? מידע מאתר היצרן: http://www.enermax.com.tw/eg365ax-ve-fca.html סקירה על המוצר: http://www.viperlair.com/reviews/misc/enermax.htm הבנה כללית לגבי ACTIVE PFC או POWER FACTOR CORRECTION: http://www.vicr.com/support/apps-info/pdf/an1_active-pfc.pdf המוצר הקרוב ביותר שהצלחתי למצוא היה באתר של פנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=281_99&products_id=2022 שהוא מאוד דומה, אך אינו כולל את אופציית ה ACTIVE PFC. חיפשתי וחיפשתי באינטרנט, אך באתרים המעטים שניתן למצוא הנל אין משלוח לח"ול...

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by Or ei,

אני שם במארז שלי 8 מאוררים 5 בתוך המארז 1 על המעבד 2 למעלה ולמטה 6 הם 80 מ"מ 29cfm 31dba 2 הם 120 מ"מ 87CFM - 38dBA ויש עוד את של הלוח כנראה יהיה קריסטל אורב ושל הכ.מסך (לידטק 4200 או ראדון 9500) בתוך מארז ax-01sld של צ'פטק איזה מידת רעש בdba תיהיה עם כל המאוררים האלה ? והאם ריפוד פנימי עם ספוג יעזור להפחית רעש?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by SoapSeller,

אפילו שזה קשור לת'רד של biodome, אני חושב שמגיע לו ת'רד משל עצמו: H2O Shuttle

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by waizman,

בממוצע, כמה זרם זורם בלדים? גם רגילים וגם דו צבעיים. לצערי שכחתי לשאול...

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  10. Started by sxs,

Volcano7+ על בינוני או גבוה. או SLK800 עם מאוורר 80ממ רגיל, הכי פשוט (לא דלתא) ?

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  11. שלוםן רב, אני מחפש מסך כמו במדריך הזה. אי אפשר לשיג כאלה בבאר שבע, ויש לי הזדמנות ליסוע לתל אביב. האם אתם מכירים חנות שבה יש מסכים כאלו (זה דיי דחוף)? בתודה מראש, עדי רובין.

12. Started by CEL,

אין לי אמנם ספק טוב כל כך והוא בסך הכל ג'נריק 300W. :-\ :-\ ורציתי לדעת האם רייל של 12+ שעומד על 11.55 זה מסוכן מדיי ? כי אני מפחד על המחשב..................

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by rkiviti,

החליפו לי את המאוורר של greenpower במאוורר של coolermaster האם משהו מכיר אותם והאם הם מתאימים למעבדי AMD?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by dor31,

יש לי שאלה אל כל חברי בפורום יש לי ספק 300W GENERIC ואני מתכנן לקנות מארז חדש (אפשר לראות שאלה בקשר לאעיזה מארז בפורום מפרטים תחת הכותרת בחירת מארז) ואני מתכנן לחבר לספק הערך 5 מאווררים של המארז ועוד הVOLCANO 7? והטייגר 1 שמקרר את הצ'פ סט ואת המאוורר של טרמל טייק לגי פורס 4 ורציתי לדעת עם להשאר עם עם הספק הזה או לקנות אנטק טרו פאואר 430 וואט. תודה ואבקשכם גם סיבה עם אתם ממליצים להחליף ספק.

15. Started by fire15,

זה הדרך לקרר R9700 הלינק

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Sweet_Tooth,

אני מתכנן מוד למחשב ה P3 750 הישן שלי אבל הבעיה היא שאין לי את הציוד ל MOD שאני מכנן (הקדחות וכאלה) אז השאלה איפה אני יכול להשיג אותם בזול?

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by B.D.B,

ok first of all, by the time you'll finish reading this post you'll be sure I'm fucking insane, so I'd like to mention I'm not. it all began after being annoyed my AMD Athlon XP 1800+ hits 63oC on full load and 57oC on idel, which is not alot comper to the temperture that dude that put his XP 1700+ into his old VCR (it was 97oC), but still I'm not happy with it. now all the Intel fans will come and say AMD suck and so on and so on... , which is why I would also like to stat that the one to blame for it is not AMD nor the HSF, though it's the evercool default. the blame for it is the case, which is one of those where the PSU "sits on" the CPU and the fact there's only one …

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by FatherBoard,

איך אפשר למדוד את הטמפרטורה בכרטיס מסך ואת מהירות המאוורר שלו?

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by biodome,

היי חבר'ה! קיבלתי לא מזמן את המארז שאטל מיני פיסי הקטן והחמוד, והוא ממש מגניב. עכשיו יש לי תכנונים למודים קטנים, ואחד מהם הוא הסתרת הסידי לגמרי - למה? סתכלו: ככה מגיע המארז במקור, בלי כונן מורכב. ו... ככה הוא נראה עם כונן מורכב כמובן - הורס לגמרי את כל המראה הסקסי שלו.. המטרה - להוריד את ה-Faceplate של הצורב (שהוחלט שישאר במחשב זה), ולהדביק את הפלקסי הכחול המקורי (ביחד עם הברגים שיקוזזו וידבקו לפלקסי) במקום, ישירות למגש. עכשיו הורדתי את ה-faceplate, והנה המ שקיבלתי: החוגה של הווליום, והיציאה של האוזניות חורגים מחוץ ל-Faceplate.. אי אפשר להדביק ככה ישירות למגש.. מה אני עושה? פתחתי את הכונן: אלו החיבורים שלהם מתחת.. עכשיו אם יש ביניכם אלקטרוניים או …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, קניתי מארז Antec High Performance 1080B AMG ואני רוצה לעשות חלון בדלת (מכוסה פלסטיק שקוף כמובן...) ולשים מנורה מבפנים, השאלה היא, איזה כלים אני צריך ואיפה אני יכול למצוא מדריך לזה.. (רצוי בעברית!) עכשיו, בדלת המארז יש פתח למאוורר (שקיים שם..) יש אפשרות לפתוח את הפתח הזה בחלון? הינה תמונה של הדלת עצמה... האדום זה איך שאני רוצה לחתוך... הפתח של המאוורר מסומן בכחול (למתוגברים ) תודה מראש ;D (הודעה ראשונה שלי :)

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  21. Started by Fridge,

יש לי חלון גדול ויש עליו מלא סריטות חלקן גדולות וקטנות האם ישנה דרך או ספרי להעלים אותן? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by dor31,

יש לי שאלה אל כל חברי בפורום יש לי ספק 300W GENERIC ואני מתכנן לקנות מארז חדש (אפשר לראות שאלה בקשר לאעיזה מארז בפורום מפרטים תחת הכותרת בחירת מארז) ואני מתכנן לחבר לספק הערך 5 מאווררים של המארז ועוד הVOLCANO 7? והטייגר 1 שמקרר את הצ'פ סט ואת המאוורר של טרמל טייק לגי פורס 4 ורציתי לדעת עם להשאר עם עם הספק הזה או לקנות אנטק טרו פאואר 430 וואט. תודה ואבקשכם גם סיבה עם אתם ממליצים להחליף ספק.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  23. אני בונה FANBUS בנתיים הלדים והמתגים מחוברים כבר לפאנל המתגים הם 2 מצבים בהתחלה חשבתי לעשות ON\OFF אבל עכשיו אני רואה אפשר לעשות גם HIGH LOW (12\7) אז מה אתם אומרים ? לעשות ON OFF או HIGH LOW ? המאוררים גם מקבלים את הכוח מספק נוסף ככה שאני שם מתג אחד שהוא ON OFF לספק ככה שתמיד יהיה לי איך לכבות אותם (למרות שזה יהיה את כולם בייחד)

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by waizman,

אני רוצה לבנות ביי באס, וכבר קניתי את רוב הרכיבים, אבל השירטוטים שמצאתי לא בדיוק מתאימים לי. :-\ אני רוצה לעשות 6 מתגים בביי באס, 5 יהיו תלת מצביים (12v/off/7v), ואחד יהיה דו מצבי (12v/7v). בלי שום מתג כיבוי ראשי כדי למנוע מצב שאני יכבה את המאוורר של המעבד (הדו מצבי). כמו כן אני רוצה לעשות שימוש בלדים דו צבעיים. השרטוט שיש לי כרגע הוא זה: מישהו יכול לערוך לי את זה ככה שאני יוכל לעשות מה שרציתי, או אולי לתת לי לינק למדריך לבניית ביי באס דומה? ??? תודה.

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by aragon,

volcano 7 plus cpu cooler

• 4 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים