אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
עקב פרוייקט חדש שיתחיל בקרוב, אני זקוק לחומרים וכמובן לרכיבים בין השאר, אני מחפש גם מאווררים, אני אשמח לקבל המלצות למאווררים שקטים במיוחד (אך עדיין אפקטיביים) 1. מאווררים "רגילים" שקטים 2. מאווררים "מעוצבים" (לדים, אלומיניום, ציפוי ניקל וכו') הסיבה היא, שעדיין לא החלטתי כיצד אני יאיר את המארז \ יצבע את המאווררים, וכו' שבוע טוב. ותודה.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אני יודע רק על הטרמלרייט : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=226 ועל האקסלרו אקסטרים שיצא לא מזמן והוא מיועד לסדרת 2900 (ד"א, איפה מוכרים אותו? ) יש עוד קירורים שמתאימים לכרטיס הזה?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
היום הרכבי בשעה טובה את ה TT ToughPower 600W במחשב וכמובן חיברתי את שני הקונקטורים של ה 8 פין וה 6 פין לכרטיס. התקנתי את הדרייבר החדש שיצא ל ATI וראיתי שבעקבות חיבור שני הקונקטורים לכרטיס נוספה אופציה נוספת ב ATI Catalyst הנקראת ATI OVERDRIVE שבאמצעותה ניתן לבצע O.C לכרטיס. רציתי לדעת למה התדרים של ברירת מחדל הינם: לליבה507 ולזיכרונות 514 , הם לא היו אמורים להגיע כבר כ Default לליבה 600 ולזיכרונות 800 ? רק שפותחים את האופציה של ה O.C ומתחילים לעלות תדרים רואים שבליבה זה מתחיל מ 600 ובזיכרונות זה מתחיל מ 800. נ.ב. כשהתחלתי לבצע O.C באמצעותה דרך האופציה של ה Auto Tune הליבה הגיעה כבר מעל 800 וזה היה נראה כאילו היא יכולה עוד להמשיך ולהמשיך...
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
רציתי לדעת מהי הטמפרטורה הרציונלית למעבדי q6600 revision b3 (במנוחה ובמאמץ',קירור סטוק)
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי המלצות כבדות מכאן ומפורומים מתחרים על הScythe: http://tms.co.il/product/4311 בחרתי בו כמאוורר למארז שלי -Gigabyte Aurora 570 (במארז יש 3 מאווררים עם LED כחול. המאווררים לא מספקים מספיק אוויר והם גם טיפה רועשים). בשל הכתוב בסוגריים, החלטתי לקנות 3 כאלו.. 2 שיוציאו אוויר ואחד שיכניס. לאחר התייעצות בנוגע למפרט, FOXPC המליצו לי להחליף את המאווררים הנ"ל למאווררים הבאים של Silenx: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1051 - SilenX Ixtrema Pro 120mm x 25mm 14dBA Fan (כמובן שאני ייקח את הגירסה עם הLED הכחול.. אם כבר). כעיקרון, המאפיינים של המאוורר טובים יותר מהSCYTHE...: SCYTHE: מהירות הסיבובים: 1600RPM סיפוק האוויר: 63.6CFM רעש: 27.0dBA אי לכך, הSILEN…
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
והם כן האם הקרור שה Q6600 מגיע איתו מחזיק את החום שלו ולא צריך לחקנות קרור אחר
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בידיי כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail http://tms.co.il/product/4643 האם אפשר להחליף לקירור שאינו בסיסי?
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
הפוסט נוצר בפורום ספקים ומארזים אבל כנראה פה המקום המתאים.. ככה... המחשב שלי מאייבורי.. ספק ומארז ג'ינרים CPU: Pentium D 3.0Ghz M.B: ASUS P5LD2 RAM: 2x512mb, 2x1gb (667Mhz) HD: 2x 80gb 1x 250gb G. Card: Gigabyte 9500 Passive Cooling המחשב דיי ישן ואולי בקרוב אני יחליף מעבד ולוח אם אבל עם בוא הקיץ המחשב התחיל להרעיש בגלל שמערכת האיוורור מתאמצת, ניקיתי אבק והכל כבר ועדיין לא עוזר המעבד מגיע ל 50 מעלות בIDLE וגם הכרטיס מסך לכן הגעתי למסקנה שהגיע הזמן למארז ופתרונות קירור איכותיים חשבתי על: מארז: THERMALTAKE SOPRANO Silver או NZXT Trinity Silver NO PSU (חשוב! אני לא צריך ספק!) מבחינת קירור חשבתי על: Scythe Mini Ninja Rev. B AM2 Support Arctic Cooling MX-2 חשוב מאוד שכל המחשב…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני הולך לשדרג את המחשב בסוף מחשב שקניתי לפני שנה מאייבורי =[ ... עכשיו אני חייב לשאול מספר דברים האם כרטיס מסך דגם 9600GT יעבוד לי על המעבד E6300 1.8 MHZ לוח אם של MSI דגם RC410M2-L ? למישהו יש מושג אם זה יעבוד ואם כן משהו עלול להישרף? זה הכי חשוב שתענו , עעשיו לשאלה , כמה OC אני יכול לעשות למעבד מ 1.8 בלי שלא ישרף או המחשב יקרוס לי לי יספיק כרגע נגיד 2.2 או 2.4 ואם המחעבד בכיף מחזיק OC שכזה איפה אפשר להשיג חברה מיקצועית שעושה את זה בבדיקה טובה?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר שיכניס אוויר, ואחד שיוציא אוויר. הכי חשוב לי שהמאווררים לא ירעישו ושיהיו כמה שיותר שקטים. תקציב 40 שקל למאוורר בערך... תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה ליבדוק את החום שלו אני רוצה ליבדוק את החום של המעבד ושל הכרטיס מסך ואיך אני עושה בדיקת מעמץ למחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי או להביא לי מדקיך איך אני יכול לעשות אוברקלוק למעבד AMD K6 400MHZ תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
יש לי שאלה איך אני משנה את הHTT ל-4X כי אני רוצה להגביר את הMHZ ל-210 ואין לי מושג איפה הHTT הזה נמצא בדיוק זה קשור ללוח או למעבד ???
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם אני דיי חדש בפורום הזה אבל לא בעלם המחשבים, באוברקלוקינג אני אפס ובשביל זה יש אותכם אז השאלה שלי היא אם למפרט שלי יש אפשרות לבצע אוברקלוקינג אפקטיבי... ושאלה כללית שניה האם הייתם משנים משהו במפרט. מפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5E ¤1115 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31180 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤359 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-2GBPK דיסק קשיח - wd 250gb 7200rpm 8mc כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 8600GT 512MB PCIe ¤381 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SF-PX86GT512U2-HP צורב ASUS DRW-2014L1T X20 …
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
באוברקלוק הגעתי ל- 3.6 MHZ המתח עומד על 1.470 והטמפרטורה במאמץ נעה בין 73-80 זה לא ממש מסוכן למעבד ?? יש לי קרור של ZALMAN 9700 שאמור להיות ממש טוב...או שאני טועה.. אולי ישנה אפשרות לעלות מתח בגשר הצפוני ולהוריד מתח מהמעבד?? עם טמפרטורות כאלה אני לא יוכל להתקדם לאוברקלוק יותר משמעותי... אני יעלה תמונות מחר..
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס עם הקירור הזה והאמת שהוא בכלל לא שקט ואין אפשרות לראות את הRPM של המאורר אלה רק את הFAN DUTY ובנוסף לא נראה שהוא ממש מגיב לשינוי המהירות ידנית.. יש עוד מישהו עם הכרטיס הזה שאצלו זה שונה? תודה
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
יש לי מארז NZXT LEXA Blackline והמאוררים דיי מטרטרים ולא דוחפים הרבה אויר.... אני רוצה להחליף את כולם ולהוסיף אחד.... זה אומר:3 מאורריי 120מ"מ, 2 של 80 מ"מ חשבתי על ה Tt thunderblade דוחפים 78cfm רק בטח מרעישים....אבל חפיף אני מחפש מאורר שדוחף כמה שיותר אויר בכמה שפחות רעש...ורצוי לדים חיחי!! תודה רבה מראש!!!!!
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
אני מחפש את האפשרות הזאת או אפשרות דומה בדרייבר (האייקון הקטן בצד) ואני לא מוצא.
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז של THERMALTAKE מסוג VA8000BWS ותצורת המאוררים במארז היא מאורר 120 ממ מכניס אויר מאורר 120 ממ מוציא אויר מאחורה מאורר 80 ממ מוציא אויר מאחורה מאורר 80 ממ מוציא אויר בגג עכשוו אני מעונין להוסיף עוד מאורר 120 ממ שיכניס אויר אבל אין לי רעיון איפה למקם אותו ואך ועוד דבר היתי מעונין לאטום את כול המקומות שאין שם מאורר שיהיה סרקולציה מהמאוררים בלבד ולא ממקום אחר מקווה שאולי תעזרו לי בפתרון הבעיה יואב
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום! אני קצת מפחד בזמן האחרון המעלות קצת עולות יותר מדי מתי שאני משחק משחקים וסתם במנוחה הוא על 55 + בשביל השקט שלי בא לי לקנות קרור יש לי תקציב של עד 200 שקל מה לקנות? תודה רבה לעוזרים D:
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם זה אפשרי להעלות מתחים בלוח אם מתוצרת Intel ? , לוח אם - D945GNT לצורך העניין . כי אני בטוח שהמעבד שלי Intel Pentium 4 , 360 Prescott M-2 שבא בסטוק 3.0GHZ , וירד עכשיו משום מה ל2.8GHZ זה בגלל שהמתח ירד מ1.3 משהו ל1.224. אז אם למישהו יש מושג אז תודה .
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
לפי EVEREST למחשב שלי חם מאוד, ואני קצת דואג. המעבד על 75 מעלות (Intel Pentium 4 630, 3000 MHz) הכרטיס מסך על 75 מעלות גם (X700) ולדיסקים הקשיחים קצת יותר קריר... 43 ו-47 מעלות. יש מה לעשות? או פשוט לחכות שגל החום יעבור? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
המפרט הוא: E6600 965P-DS3 8800GTS 320MB 2GB 800MHZ CL-4 (CORSAIR) הקירור הוא של המארז 570 aurora תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
קירור אויר הוא פחות מסוכן כי אין שום נוזל או שום דבר שיכול לפגוע במעבד, אבל מה לגבי שאר הקירורים? עד כמה בטוחים הם כיום?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להחליף את מאוורר ה-120MM שלי (+2000RPM, רועש בטירוף) במארז ולהתקין מאוורר שקט במקומו. אני מתלבט בין 2 דגמים של SCYTHE S-FLEX, האחד במהירות 800RPM והשני במהירות 1200RPM. מאחר ואין לי כלל נסיון במאווררי מארז, אשמח לקבל חוו"ד של בעלי נסיון בדגש על הפרמטרים הבאים : 1. שקט - אמנם רעש זה עניין יחסי, אבל האם ישנו הבדל משמעותי ברעש בין 2 המאווררים (הנתונים היבשים ידועים לי אבל הם לא אומרים לי כלום) 2. עצמה - האם מאוורר של 800RPM מספיק חזק כדי לקרר את המארז? וזה מה שיש לי במארז : C2D עם סטוק (יוחלף בקרוב לפריזר 7 פרו), OC של E2200 ל-3.2, מנוחה-37, 8600GT עם קירור פסיבי, 2 כוננים קשיחים, ללא מאוורר בקדמת המארז. תודה!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-