אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
לחבר אליו? שמעתי על כל מיני מחשבוניי מתח אבל מישהו יודע בערך איזה נגד צריך? (זה בשביל תאורת מולקס)
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
קטע מכתבה שפורסמה "מבחנים שונים שערכה החברה למערכת הקירור החדשה, הראו כי בהרצת תוכנת 3DMark06, שנחשבת למאמץ לא קטן לכרטיס במבחנים מסוימים, טמפרטורת הכרטיס לא עלתה על 53 מעלות צלסיוס, וזאת לעומת מערכות קירור האוויר למיניהם שעוברות בקלות את ה-80 מעלות צלסיוס. בעקבות הטמפרטורות הנמוכות, אנשי החברה ביצעו המהרה לזיכרון ולליבת הכרטיס, והצליחו להגיע לתדר מדהים של 950MHz לליבה ו- 980MHz לזיכרון, כאשר תדרי הסטוק הם 740MHz לליבה ו-825MHz לזיכרון. דבר זה אפשר ל-HD 2900XT להגיע לתוצאה יפה של 20163 נקודות במבחני ה-3DMark06. אותו הכרטיס, בעל קירור אוויר רגיל וללא המהרה מקבל רק כ-17400 נקודות, שכן יכולת ההמרה נפגעת בגלל המחסור בקירור"-אם אני לא טועה שיא עולם?! :s05: אני חושב שהR650 יצ…
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
-
ירדו קצת עכשיו על 3200 סיבובים של הולקנו 12 המעלות שלי במנוחה 36 ובעבודה 48 זה טוב ? זה עם OC לא לגעת הכול יציב !!רק מה רציתי לדעת אם המעלות בסדר
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
איזה קירור הכי טוב לכרטיס מסך מסוג GeForce 6800? (הכל חוץ מקירור מים)
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הטמפרטורות במאמץ ובמנוחה שכדאי לי לשים אותו, האם להעלות את ה- core clock ואת הזיכרונות ביחד כל פעם בכזה 15 mhz?? (או קודם את הזיכרונות ואז ה- core), עד כמה וולט אפשר להעלות והאם כדאי לי לשים את תוכנית המאוורר על auto או לשים על custom (ב- Trixx) וכמה אחוז לשים בערך?? עריכה: יש לי לוח אם p67 a ud3 האם תהיה בעיה לבצע עליו OC למבד ולכרטיס מסך (יש את כל הסיפור הזה איתו עכשיו)??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך גירסת 6 של NVIDIA של MSI. לכרטיס יש קירור דיי קטן אולי 6X6 ס"מ, וחשבתי אולי להדביק עליו עוד גוף קירור, מה דעתכם? אני מתכוון ממש לקחת עוד גוף קירור מאלומיניום או ממגנט ופשוט להדביק על הגוף קירור הזה. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 Northwood 2.4A, והלוח אם הוא MV43V(N) של Shuttle. כשאני נכנס לביוס יש אפשרות לשנות Frequency אבל זה נעול, השאלות שלי הן: 1. איך אפשר לפתוח את זה? 2. דרך ה-Frequency משנים גם את ה-MHz של המעבד? אגב, ראיתי שכבר מישהו הגיע עם מעבד בדיוק כמו שלי ל-3Ghz- http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=94 תודה.
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
האצתי את המחשב ממהירות של 2.4GHZ למהירות של 2.6GHZ המדיניות של היא שכול 100MHZ אני מפעיל את פריים ללופ אחד שלם ועכשיו אני מפעיל ואחרי דקה הוא כותב לי את ההודעה הזו : FATAL ERROR :rounding was 0.5 ,expected less then 0.4 מה אני צריך לעשות ? ???
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
לוח אם ABIT IL9 PRO מעבד -E6300 זיכרון 4GB 667 יש אפשרות לבצע OC אם כן מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי מנורה כחולה שמאירה חזר מאוד ואני רוצ הלקנות מאוורר כזה אדום אבל לא מאוורר עם לדים... מאוורר עם כזה עיגול אדום כזה מנורה כמו צינור למי שמבין בקיצור אני לא יודעת אם האדום יבלוט בתוך הכחול של המנורה? אז אם מישהו כבר עשה את זה במחשב שלו שיכתוב פה מה יצא לו ואם אפשר תמונה בתודה מראש רעות
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם זה המפרט שלי שכרגע על סטוק: C2D E6600 Thermaltake BigTyphoon DFI Infinity 975x G.skill 2048 DDR2 6400 800mhz Connect 3D x1800xt 256MB+AC accelero WD 250GB SATAII 16MB Gigabyte 3D Aurora Enermax 400W Liberty הטמפ אצלי במצב מנוחה : מעבד 40 מעלות הלוח על 50 וגשר הצפוני 59 הכרטיס מסך על 58-62 זה לא גבוה למערכת עם מארז וקירור כמו שלי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 3 מאווררים במארז [2 של 120 מ"מ ואחד 80] ואני יודע ש2 מתוכם מחוברים ללוח אם... רציתי לדעת איך אני משנה את המהירות שלהם? שיהיו יותר חזקים ואם אתם מביאים תוכנה אז אם אפשר הסבר איך להשתמש בה. האם לשנות את הדברים האלה פוגע באחריות או משהו? [נגיד עם אני משנה את המאוורר של הכרטיס מסך [במפרט בצד]]... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
היי אחים שלי אני משתמש די חדש פה, ואני כמעט ולא מבין כלום באוברקלוק( ) ולא עשיתי את זה, אבל עכשיו אני קונה מחשב חדש (ATHLON64) ואני רוצה להעלות את הבאס של המעבד כדי שהזכרון יהיה מהיר יותר , ולפתוח צינורות עיבוד לשפר את הכ.מסך וכאלה... אז אני מבין שמן הסתם לאף אחד אין כח עכשיו להתחיל להסביר. אז אולי תוכלו להפנות אותי לכל מיני כתבות, מדריכים וכאלה.(עדיף בעברית)שאני אבין בערך איך זה הולך. תודה
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
אני לא בטוח כי המאוורר המובנה של המארזhttp://www.antec.com/us/support_productInfo_details.php?ProdID=00161 והמאוורר של המעבד http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0200silent939/cl-p0200.htm יספקו קירור הולם לפעילות תקינה של המחשב. מה אתם חושבים? יש צורך להוסיף איוורור? (צירפתי את המפרט להתרשמות כללית) LITE-ON DVD 16*48 Retail ANTEC SLK1600 Beige Mini Tower Mitsumi floppy 1.44 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 128MB PCI-E GV-NX66128DP2 ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Thermaltake 430Watt W00069 PFC Kingston 512MB (2x256) Dual 400Mhz PC 3200 C3 Microsoft® Multim…
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
יש למישהו ביקורת על ה-articsilver 5 והאם אפשר להשתמש בו בקירור לכרטיס מסך? תודה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום. חשבתי לשים מאוורר שמכניס אויר מהקדימה של המארז זה רעיון טוב אני יודע אבל יש לי כמה בעיות! יהיה לי גישה מוגבלת למאוורר ולניקוי שלו ואני לא רוצה שהוא ילכלך לי את ה HDD באבק וחשבתי לעצמי ראיתי שיש קירורים לHDD שהם נכנסים מתחת לכונני דיסקים הרגילים אז ה HDD יהיה למעלה ולמטה הכל יהיה פתוח למאוורר (משו בסגנון הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1149&products_id=4762 אפילו יותר זול!) זה גם בקר מאווררים(מה שהבאתי לדוגמה^)?? או חשבתי לשים פילטר למאוורר שלפני ה HDD אבל אז אני מגביל את האויר שהוא מכניס לי! אז מה אתם אומרים בעניין הזה? ואני מחפש מאווררים למארז שלי (SunBeam Samurai Silver) 4 מאוורים סה"כ: 2 למאחור של המארז פשוטים כי יש פלסטיק שמכסה אותם! 1…
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
מה זה מכפלה? ולמה צריך לפתוח אותה כדי לעשות Oc? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הקירור הזה? ראיתי שיש עליו מבצע הוא שווה משהו ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי שסדרות מסויימות של מעבדים משתמשים ב - TJMax בתוכנה REAL TEMP איך לכיול אותה בצורה הכי טובה על מנת לדעת את הטמפ המדוייקת שהכי אפשר למעבד i5 2500K ? והאם זה הכי נכונה לבדיקת I5 2500K ? אני שואל כי בהתחלה בדקתי עם גריסא ישנה 3.00 וזה מכוייל ל 90 ונתן טמפ סביב ה 22מעלות (idle) אחרי ראיתי גירסא חדשה 3.60 הורדתי והכיול היה שם על 98 וזה נתן לי טמפ סביב ה 32מעלות (idle) פער של 10 מעלות זה משמעותי , איך אני אדע עם איזה כיול הכי נכון לעבוד?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה...הכל הלך טוב מאוד בהתקנה עד שהתבקשתי להוציא את 2 הדברים האלה שנקראים Barb בקיצור ישבתי כשעה וחצי ולא הצלחתי להוציא אותם מהמקום...ניסיתי למחוץ אותם וללחוץ והכל...ולא יוצא כלום...בבקשה תעזרו לי אני כבר חסר תקווה.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום לעוזרים לאחר קצת משחקי OC עם הלוח הזה GA-EP35_DS4 שמתי לב שאין אפשרות לנעול את הזיכרונות ביחס של 1:1 ב-BIOS - המינימום ההתחלתי הוא - X2.5 ומעלה - האם יש למישהו נסיון בביצוע OC ללוח הזה? ???
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד וזה גם עשה לי לזכרונות יכול להיות מ2גיגה זכרון יכול לרדת ל1.5 גיגה
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הלדים שבאו המארז שלי שהם אדום וירוק ללדים כחולים ורציתי לדעת אם אני יחליף זה לא יפגע בלוח מבינת צריכת החשמל ורציתי לדעת עם צריכת החשמל של הלדים הכחולים היא אותו צריכת חשמל כמו כל לד רגיל? אודה לתשובה!
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלומות חברים, אני כאן מנסה לטגן את המחשב כדי לבדוק מעלות במאמץ עם ה Prime 95, והוא פשוט מסרב להתחבר, הוא מריץ לי ארור בצורה רציפה לאחר כמה נסיונות שבו הוא אומר שהוא לא מצליח להתחבר ושזה ינסה עוד 60 דקות, משהו יודע מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? תודות לעוזרים, DrowNz
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-