עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by montigo,

כמעט סיימתי את בניית המפלצת החדשה שלי! כעט נשארו לי מספר שאלות לשאות לגבי Modding/Overclocking, וכמו כן המון תמונות לפרסם ואינפורמציה לספר. במקום לזבל את הפורומים, החלטתי לאחד את הכל תחת Thread אחד, ופורום Overclocking נראה כפורום המתאים ביותר. טוב, אז למי שלא מכיר, הנה הספציפיקציות... דברים חדשים שקניתי: Chieftec Dragon DX-01BLD Black Case with Window Gigabyte 8IEXP Board - read specs Intel Pentium 4 2.2GHz 400MHz FSB 0.13m Transcend 512MB DDR333 PC2700 DIMM (Actually I asked for Samsung so I'm going to replace it) ThermalTake Volcano 7 Plus Arctic Silver III 10" Blue Cold Cathode Fluorescent Deep Blue ElectroLuminescent Cable Antec 80mm 3 Color Fan (Blue-Green-Red) 2 …

• 67 תגובות
    • 6.3k צפיות
  2. Started by Moooshe,

אחלה HSF, אני מאוד מרוצה ממנו... רק מה, לפעמים אני מוצא שאני רוצה להחליף מהירות (כשאני הולך לישון למשל), ואני לא אוהב לפתוח את המארז... איפה שמתם את המתג שלו כך שיהיה נגיש מבחוץ? המארז שלי הוא enermax fs-710b, ואין לי ממש כוח (וזמן!) לקידוחים והלחמות, אז חשבתי אולי לעשות חור מתאים בגודלו בפאנל השחור של הפלופי (זה שממילא סגור כי למי יש שני כונני פלופי היום?) השאלה היא אם לדעתכם הוא יחזיק מעמד בחיתוך, איך אפשר לחתוך אותו (פלסטיק!) ואיך להצמיד אליו את המתג?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  3. לחץ כאן כדי להגיע לתמונות כמובן מהאוסטרלים !! ולמי שאהב אז בטוח יאהב גם את זה (המון המון תמונות!!!)

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  4. סידירון, צורב, הארדיסק אחד, כונן דיסקטים ( ), מעבד AMD Athlon XP 1900+, BayBus (שאני מתכנן לבנות), ובערך 9-10 מאווררי מארז? אני מאוד מקווה, כי אני מתכנן לעשות מודינג, ואני לא יודע אם יחזיק ד"א, כרגע יש לי מארז צ'יפטק מידי טאוור, עם 4 מאווררים, ואני מתכנן להוסיף חלון, 2 מאווררים של 80 מ"מ על החלון, אחד של 120 מ"מ/2 של 80 מ"מ למעלה, שיוציאו אוויר, ואחד של 120 מ"מ למטה שיכניס אוויר... ואולי גם כמה לדים וקטודה כחולה.. יחזיק? ;D

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ofer_mat,

יש לחבר שלי לוח של ASUS דגם CUV4 עם מעבד 1000 השאלה האם אפשר להאיץ מחשב זה? ואך?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by eli_blue-eyes,

יש לי מעבד amd 1800+ ומאורר דיי טוב.. המעבד מתחמם עד 38 מעלות ולא יותר... ויש לי 256ddr של סמסונג... אני רוצה להעיץ את זה... אולי תוכלו להדריך אותי?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by Discover,

עד שאני יקבל את ה HardCano II שהזמנתי היום, איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה בתוך המארז, ובמעבד עצמו?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  8. איפו אפשר למצוא מנורת קטודה מולטי קולור ואיפה אפשר למצוא מנורה שרגישה למוזיקה ככה שמפעילים שיר במחשב היא מהבהבת? ואיך מרכיבים אותם ? מה פשוט מחברים אותם לאחד הכבלים של החשמל שיוצא מהספק?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by no1no2,

האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג למעבד הP3 1000GHZ עם לוח אם של ASUS ואם כן עד כמה אני יכול להגיע? וכמה זה ישפיע על הביצועים? תודה

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by idanpc,

יש לי את האמפר ואת ה ווט כמובן 12V 0.18 A

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  11. 1. אני לא מוצא את באתר שלהם את הלוח שלי כדי שאוכל לדעת ספסיפיקציות טוב יותר. אם תמצאו את הלוח, אודה לכם.. 2. איך הלוח בתור לוח לOC?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  12. Started by n0stredamus,

אני מעוניין לפתוח פתח בדלת של המארז שלי ... יכול להיות לעשות חלון ... או דבר כזה או אחר ... בכל אופן ... כחלק מהעניין אני מעוניין להשיג גריל "גולגלתי" כמו בכתבה על אוברקלוקרים ומודרים ... לפי מה שהסתכלתי זה של מרוול קומיקס ? בכל אופן ... יש איזהשהוא אתר באינטרנט שאפשר לקנות כאלה שטויות ? תודה ... טל. :smoke:

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  13. יש לי Thermal Take Mini Copper Orb בן שנתיים כמעט. לאחרונה התחיל להרעיש, מדי פעם פתחתי המחשב וניקיתי אותו טוב. כמובן שמרחתי גם arctic silver 2 כל ניקיון. לאחרונה המעבד התחיל להתחמם (60-63 מעלות במנוחה!), ושראיתי שהניקוי הסטנדרטי לאמועיל, פירקתי את המאוורר מהצלעות קירור שלו, ניקיתי עם ספריי נגד קורוזיה (משהו בן-זונה), ושימנתי בעדינות את כל הצירים והמגעים של המנוע של המאוורר. לא עזר. :-\ המחשב ממשיך ליילל (הרעש בא מה-Mini Copper Orb - בדוק !). אז אני מחפש לקנות מאוורר חדש באותו סדר גודל. לא מיועד לאובר קלוקינג רציני (AMD 1.2GH@1.35). והכי חשוב שקט (יחסית)! ראיתי בכתבה על "השוואת המאווררים השקטה" את Volcano 6Cu. אני חושב שאני סגור עליו, אבל מה אתם אומרים? רעיונות? עצות?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by GunBlade,

קניתי ספק אנרמקס 350W ונאמר לי שהמאוורר השני אמור להיות כלפי פנים המחשב, אבל לפי החורים לברגים וההתאמה שלהם למארז שלי, הדרך היחידה לחבר את הספק היא כאשר המאוורר השני הוא כלפי מעלה ולא כלפי הבורד. מה הבעייה? זו בעייה של מארז או שסתם הטעו אותי לגבי כיוון המאוורר השני?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by danielbr,

טוב שאלתי כבר בהרבא פורומים ולא ענו לי אז אני שואל אותכם: האים אני יכול לעשות אוברקלוקינג רק למעבד? הבעיה שלי שיש לי לוח אם של INTEL והבנתי שקשה מאוד אם בכלל אפשרי לעשות לו אוברקולקינג ויש לי מעבד P4 1300MHZ שעובד בעומס ב 45מעלות!! אז אני יכול לעשות??? ואיך?

• 13 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by waizman,

המאווררים במחשב שלי (בתצורתם הנוכחית) קורעים לי ת'אוזן... אני בונה בייבאס והסתבכתי קצת עם הנגדים של המאווררים שאמורים להוריד את המתח ל 7 וולט. :-[ כל המאווררים (כמובן) פועלים על 12 וולט, והנה הזרמים שלהם: 0.14mA 0.19mA 0.38mA 0.38mA איזה נגדים אני צריך ואיך אני מחשב את זה (להבא) ? ???

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by yoav9,

אני רוצה לקנות בעוד כמה חודשים קצרים איזה pentium 4 2.0a OWnz וכבר עכשיו התחלתי במסע חיפושי ברשת אחר מערכת טובה לשימוש. כרגע המערכת עומדת על INTEL P4 2A GHZ - 478PIN 0.13 512k Cache Corsair CMX256A-3200C2 ABIT IT7 MAX Enermax 350W EG 365P VE אבל זו לא הנקודה. לאחר מכן חיפשי hs/f טוב, לעמן האמת הכי טוב שאני יכול למצוא. בדקתי בחנויות בארץ וראיתי מבחר קטן בצורה משמעותית לעומת הhsfים של amd, ואז בדקתי ב2cooltek והיו להם שם רק 4 hsfים לפנטיום 4.... עכשיו שני הhs/fים הנבחרים אשר הם גם זמינים בארץ הם הax-478 והvulcano 7 פלוס... עכשיו שני שאלות: 1)איך זה שלסוג המעבדים בעלי היכולת oc הגבוהה ביותר יש כזה מבחר מגעיל של hsfים 2)האם הבעיות של הa…

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  18. כמו רבים וטובים אני גם רוצה לעשות פאנל מהכיסוי לכונני 5.25 שלי. לא פאנבאס הציוד שיש לי הוא: הפאנל. כבל מאריך שטוח ליציאה של המידי (ג'ויסטיק) זכר/נקבה חיבורים לכרטיס קול (כמו של אוזניות אבל מתחברים לפאנל) USB (מהלוח אם) השאלה אם מישהו מכיר אתר עם מדריך כללי בנושא שייתן לי רעיונות נוספים אולי או שיקל עלי את העבודה. תודה חברה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  19. למה אני לא מצליח לשים סנדרה ב-WIN XP PRO שלי? אני לוחץ על קובץ התקנה וזה לא עושה לי כלום למה?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by Component,

שלום רב, חיברתי LCD כמו שכתוב במדריך הזה, אבל כנראה שאני לא מצליח לקנפג את התוכנה (שמופיעה בעמוד השני של המדריך) כמו שצריך. מישהו בעל ניסיון עם המסכים האלה יכול לנסות לעזור לי? בתודה מראש, עדי רובין.

21. Started by CEL,

ראיתי באתר אחד מנורה יפה כזאת בכל מיני צבעים שנקראה קתודה קרה, רציתי לדעת אם יש כזה בארץ, האם זה מתקלקל או נשרף ? וכמה מתח זה לוקח ?? ??? ???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by bah10,

הזמנתי את הלוח של ASUS P4T 533 וניתן לחבר אליו את הIPANEL כיוון שללוח יש תמיכה בזה. השאלה שלי מה עדיף IPANEL או כבר לקנות DIGIDOC 5? ???

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  23. אפשר לקבל הצעות לשיפור הP4

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by HORADRiM,

שלום לכולם, מישהו יודע איזה כלים צריך בשביל להגיע לרמה כזו של ליטוש נחושת? או אולי לאיזה בעל מקצוע אפשר לפנות בלי שהוא יסתכל עלי כאילו אני אידיוט? אם יש כאן מישהו שכבר עשה את זה אשמח לשמוע ממנו פרטים. תודה!

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. אני מחפש את הדגמים החדשים של יצרן אמצעי הקירור הנ"ל, איפה לקנות בזול? כמו כן אני מחפש מי מוכר את ספקי הכוח השקטים של THERMALTAKE VOLCANO 7 Zalman CNPS6000-Cu CPU Cooler מחירים?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים