עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

בכוונתי לעשות מוד רציני הכולל מאוורים אורות ושאר צילצולים. אם משהו יכול לתת לי המלצה לספק שיתן לי את ביצועים שאני רוצה. 4 מאוורים 1 פלורוסנט קר. יש לי מעבד P4 האם זה משפיע על סוג הספק.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by junkqwe1,

יש לי בעיה עם טמפרטורת המחשב ! יש לי P4 2GHZ ולוח SR533 של GIGABYTE התקנתי תכנה לניטור החיישנים MBM 5 ויש לי קריאות משלשה חיישנים עכשיו.... הטמפרטורות כל הזמן קופצות ואפילו אני מקבל קריאות של 120 - מעלות ועוד דבר אחרון, איך אני מזהה איזה חיישן שייך למה ? תודה ???

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by tal^_^,

אני רוצה לקנות את ה Hardcano5 של TT, ואני עדיין לא בטוח. חיפשתי באינטרנט בחנויות בישראל וראיתי שרק פנדה מוכרים את ה-5 וזיג זג מוכרים את Hardcano7 בפחות מחיר, למה? מה ההבדל?

• 13 תגובות
    • 939 צפיות
  4. Started by e-r-a-n,

אני חושב אולי לרכוש את הדבר הענקי מפלצתי הזה.. ראיתי בביקורת כלשהי בחו"ל, שאיזה אחד עם TI4200 עשה איתו אפילו אוברקלוק חזק ביותר מ 250/446 ל 305/550 והוא אמר שהוא שם חיישנים שונים באיזור או משהו כזה והטמפ' הייתה 34.. אז אני חושב אולי לרכוש אותו, אבל הוא כבד -מאוד-... וזה בעייה קצת, אני לא רוצה להגיע למצב שהכרטיס יפול יחד עם ה AGP לרצפת המארז.. אתם יכולים להוריד לי חשש מהלב ולהגיד אם זה דבר שיכול לקרות? או שהוא כבד אבל לא קריטי ? או ש.. תודה

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  5. Started by eitan_amrami,

איפה אני משיג ציוד למודינג במדינתנו הקטנה, ואיזה ציוד?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by Component,

שלום! כמו שאמרתי קודם, הכנתי תוכנית לחישוב התנגדויות. היא אומנם מאוד פשוטה, אבל אף אחד לא חשב על זה קודם... תהנו!

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. הנה רעיון למוד שלפי דעתי יהיה מאוד נחמד אם למישהו יהיה זמן לעשות אותו (לי אין, בינתיים) הרעיון הוא לקחת שתי חתיכות פרספקס (עדיף דקות ככל האפשר) ולחבר אותן יחד כך שבינהן יהיה חלל של בערך סנטימטר... למה אתם שואלים ? פשוט מאוד בתוך החלל שופכים את הסופר דרינק הכחול והמוזר הזה (או הירוק או כל מה שבא לכם העיקר שיהיה שקוף, לא כמו מיץ תפוזים למשל) וכל הדבר הזה ישמש בתור חלון למארז. ככה יצא לכם חלון צבעוני, מיוחד, ובשילוב תאורה מתאימה בתוך המארז אני לא חושב שיהיה משהו יותר יפה מזה...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by MAOR,

מה עומק+רוחב+גובהה של Midi Midi Tower Tower Full Tower זה ממש חשוב לי ... תודה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  9. Started by ricoh,

יש לי לוח אם ASUS P3V 133 ואין לי אפשרות לראות את הטמפ' של המעבד בביוס רק את סביבת לוח האם גם בתוכנה שקיבלתי עם הלוח שוב טמפ' המעבד N/A איך בכל זאת אוכל לראות את הטמפ'?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by desheh,

ויזה לדים צרי, 3mm, או 5mm?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by desheh,

מה עדיף לקנות, 2X40 או 4X24?

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  12. ראיתי שיש מקומות שמוכרים לוחות שדורשים הלחמות וכאלה לחיבור חיצוני שהמחשב יוכל לדבר איתו. השאלה היא האם יש מקומות שמוכרים את הלוחות עם החיבור ל COM או ה LPT מוכן?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by ThePinkPanther,

תגידו,מה זה הVOLTAGE או מה שזה לא יהיה שתמיד מדברים עליו בקשר לאוברקלוק? מה עושים איתו?

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  14. חברים, לא הגזמנו קצת ? הכתבה לא מעניינת ולא ניתן להסיק ממנה כלום - ממש לא !!! גובהי 1.80 ולכן אני מלך ומי שעומד מלפני ומצדדי ומאחורי לא קיים.

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by ThePinkPanther,

1.גריז טרמי = משחה טרמית? 2.מה לקנות: ARCTIC ALUMINA או ARCTIC SILVER 3 ?

16. Started by yot,

שלום, בקרוב מאוד אני מתכנן לקנות מארז חדש למחשב שלי. בהתחלה מאוד קציתי Dragon Tower אבל התברר לי שהמארז מגיע ללא ספק, וספק עולה עוד 100 שקלים לכן ירדתי מהעניין. שמתי עין על המארז הזה מישהו מכיר אותו? אם למישהו יש אותו, אני מעוניין לדעת איך היתה ההתקנה של המחשב במארז, ואיך המארז עצמו.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. http://www.3rsystem.co.kr/english/product/case/air.asp הוא עולה בפנדה 485 שקל - זה לא יקר ! הוא בא אם: 3 חיישני טמפרטורה מובנים במארז - מה זה אומר ? (אם אין לי על הלוח חיישנים זה עדיין יראה לי את החום ?) בקרת מהירות על המאוורר - 10 מצבים שונים מאוורר 120 מ"מ מקדימה מאוורר 80 מ"מ מאחורה כולל פילטר מקדימה כולל חיבורי USB מקדימה כפתורי נגיעה - ללא הפעלת לחץ מנגנון כיבוי אוטומטי בעת חימום יתר מה אתם אומרים ? כדאי ? זה גם מגיע תוך מקסימום 24 שעות מעת ההזמנה ד"א מה הגודל שלו ? Midi Midi Tower Full Tower ?

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  18. שללום, יש לי מארז Antec High Performance 1080B AMG חדש(!) :smoke: ואני רוצה להוסיף לו שני מאווררים על הדלת, ורציתי לשאול: 1) איפה אפשר לראות "מדריך" על הוספת מאוורר. ;D 2) האם מאוורר הלדים (Antec 80mm LED Fan) זקוק לגריל?! ??? בנוסף אני רוצה להוסיף גם מאוורר 120mm התוכלו להמליץ לי על אחד?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by waizman,

איך יודעים מאיזה צד הזרם אמור לזרום?? יעני הזרם נכנס מהצד של הפס או מהצד בלי הפס? ====== ------- | |---------- ======

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by imac,

אני הולך לעשות למעבד שלי OC ואני מחפש מאוורר או אמצעי קירור שונים, יש הצעות?

21. אני שוקל לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי Intel P4 2 GHZ 512 K Chace. בעל לוח אם ASUS P4T-E בזמן עבודה רגיל לפני אוברקלוקינג הטמפ' של המעבד שלי הוא 39 מעלות ושל הלוח אם 29 רציתי לדעת אם בטמפ' כאלה אפשרי לעשות אוברקלוקינג? ואם לא אז יש לי שאלה אחרת אם אני אעמיד את המחשב שלי מתחת למזגן שיכול ממש לקרר אותו טוב ולעשות אוברקלוקינג תוך כדי הקירור של המזגן ולאחר שהמחשב עובד טוב לאחר האצת המהירות ע"י האוברקלוקינג עם המזגן להחזיר אותו למצב רגיל שבו קירור בלי מזגן ובעצם הטמפ' של המחשב תעלה אז זה ידפוק לי משהו או שהמחשב כבר רגיל למהירות ולא יקרה כלום?

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  22. כתובת/טלפון/אתר, הכל יתקבל בברכה ;D ד"א, כמה נראה לכם יעלה צג 20X4, והאם אני אוכל למצוא מדריך שיאמר לי איך להלחים ולסדר את התוכנות..?

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  23. Started by Discover,

שללום, ראיתי מאווררים שנמדדים ב "CFM" ולא ב "RPM" RPM = סיבובים לדקה.. [glow=yellow, 2, 300]CFM = ?![/glow] בנוסף גם היה רשום 30dB מה זה אומר? המידת רעש שלהם היא 30 דציבלים? תודה לעוזרים. ;D

• 13 תגובות
    • 10.3k צפיות
  24. אני כרגע עובד עם מקלדת פתוחה אני בדילמה... האם לתלוש את הדיודות (לדים) או יש דרך אלגנטית יותר להסיר אותן ולשים במקומן משהו..

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by martinsc,

שלום אנשים. אני חדש בנושא... אפשר לקבל לינקים לחנויות שמוכרותל את כל הדברים היפים שראוים בכתבות...???

• 1 תגובה
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים