אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי 8800GTS, עשיתי OC, שמתי את המאוורר ב80% כי ב100% הוא רועש מדי. קיצר, שיחקתי עכשיו LOST PLANET על ההגדרות הכי גבוהות וכשיצאתי מהמשחק הנה מה שראיתי בEVEREST: בהתחלה זה היה יותר גבוה, הGPU DIODE היה ב77/76 והGPU עצמו היה ב65. אם זה מסוכן לכרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 427 צפיות
-
-
יש אצלי מעבד סלרון 1700 מגה הרץ (חרטה) והחום שלו ללא מאמץ 42 ועם מאמץ הוא מגיע 50 ואני מפחד שהוא ישרף ואם אפשר אתם יכולים להמליץ לי על גוף קירור טוב למעבד עצמו והמחשב נקי מאבק והחוטים מסודרים תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
יש לי את הגוף קירור שלהם Silent Heatpipe לסוקט 775 וברצוני לדעת אם המאוורר Silent Wheel 13cm הזה יתאים לו מבחינת התושבת? לפי מה שקראתי יש לו חורים למאוורר הזה... וכמה שיפור הוא ייתן לי בקירור לעומת המאוורר המקורי. והאם הוא מרעיש יותר או שלא מורגש. בתודה ענקית
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
-
-
תראו.. המעבד שלי עושה בערך 28-30 מעלות צלזיוס, ואני יודע שזה אחלה.. אבל הלוח אם שלי, והכרטיס מסך עושים 45-47 מעלות. זה בסדר או לא? אם לא, מה כדאי לעשות כדי לשפר את זה? הכרטיס מסך שלי זה 88GT ואני משתמש ב RIVA TUNER ושם על 100% במשחקים, אבל אלו עדיין הטמפ'.. אם זה טוב אז סבבה.. אם לא אז תעזרו לי בקשה תודה!
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.4B. ולוח MSI 865PE NEO 2 S. הטמפ' שלי במנוחה בוינדוס (לפי EVEREST וHMONITOR): לוח: 32-33. מעבד: 35-38. כשאני מכבה את המחשב ונכנס מיד לביוס כדי לראות את הטמפ', הטמפ' שם גבוה ב-4 מעלות למעבד ממה שהייתה בוינדוס ברגע שכיבתי את המחשב. לדוגמא אם היא הייתה 35 לפני הכיבוי בוינדוס, בביוס אחרי הכיבוי היא הופכת ל39. הלוח נשאר אותו טמפ'. אחרי שאני בודק את הטמפ' בביוס ואני חוזר לוינדוס אני רואה את הטמפ' שהייתה בביוס אך תוך כמה דקות היא חוזרת לטמפ' הרגילה (פחות 4 מעלות). האם זה בגלל שבתהליך הכיבוי המעבד מתאמץ קצת, ולכן הטמפ' עולה, או שיש הבדל בין מה שמוצג לביוס למה שמוצג בתוכנה (יש זיוף)? תודה לעונים. עוד שאלה היא האם ניתן לדעת אם הלוח מזייף בטמפ', או מישהו יודע…
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
ככה עשיתי בדיקת מאמץ באורתוס למעבד e6300 מאורר על 1610 rpm מעלות 48 של הלוח 39 איך המעבד הזה נחשב קריר או שיחסית לחם?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום, אני אוחז בכרטיס XFX 6600GT PCI-E ורציתי לדעת האם הטמפרטורה IDLE של הכרטיס מסך שלי שהיא 43 מעלות, וטמפרטורה בעבודה במשחקים בערך 50 מעלות נחשבת לטמפרטורה גבוה לכרטיס מסך ? או שזה נחשב לטמפרטורה נמוכה מאוד... או שזה לא זה ולא זה... הייתי שמח לקבל קצת מידע על הטמפרטורה האידיאלית והאם אני עומד בתקן והכרטיס שלי לא מתחמם..
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
יש לי מעבד 830 של אינטל כפול ליבה קניתי אותו לצערי עם המערכת המקוללת של טרמלטק הביג ווטר רציתי לדעת אם הטמפרטורה שאני עובד עכשיו 56-57 מעלות ללא מאמץ האם זה נורמלי? ולפעמים שאני מקודד סרט אז הוא מגיע ל70 מעלות!! רציתי לדעת אם כל העניין הזה הוא נורמלי כי אני מנקה אבק לפחות פעם בחודש חודשיים ויש לי את המארז קנדלף של טרמלטק כך שיש לי 7 מאווררים אחד מקדימה 120 שמכניס אחד קטן מאחורה שמוציא עוד אחד 120 שמקרר את הצלעות של המערכת קירור (הוא מחוץ למחשב ) ויש לי אחד למעלה שמוציא ועוד שניים בספק אשמח לתשובה או להצעה
-
- 3 תגובות
- 435 צפיות
-
-
התוכנה מראה לי ככה- temp1=40~ temp2=36~ temp3=30~ וגם את המעלות של ההרד דיסק....... אוקיי אז ככה .....הטמפ' הראשון נראה לי שזה הCHIPSET והשלישי זה המעבד לפי התוכנה שקיבלתי עם הלוח EASYTUNE. השאלה היא האם השני זה יכול להיות של הכרטיס מסך? שעומד לי על 36 מעלות בערך......פשוט אין לי מושג.......... עריכה: לא משנה זה כנראה של המארז ...בדקתי עם עוד תוכנה......
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראיתי את המדריך שלכם על זה איך מאוור ישן מספק כח להוסיף אותו לארז...הבעיה היא כאשר ניסיתי למצא יציא מתאימה בשביל המאוורים על הלוח אם שלי אז מצאתי שיש שם שלושה פינים ולא שניים כמו אצל המאוור....מה אני עושה או שאם אפשר לחבר ישירות??? תודה מראש על העזרה.
-
- 13 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל e6600 ויש לו מאוורר שבה יחד איתו.. המאוורר מסתובב על 1000rpm ובזמן מאמץ הוא מסתובב על מקסימום 1300rpm.. זה לא איטי מדי? יש דרך לגרום למאוורר להסתובב יותר מהר? וד"א אם זה משנה יש לי לוח גם של אינטל DG965WH. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
ישנו קירור מוכר ביותר אני מאמין מתוצרת Arctic-Cooling אשר נקרא Twin-Turbo. לפי מה שידוע לי, הוא פועל עם 2 מאווררים קטנים עליו. רציתי לדעת האם הוא מגיע מהקופסא עם אותם 2 מאווררים או רק בתור הקירור עצמו? אם הוא מגיע ללא המאווררים, מה גודלם ואיפה אוכל לרכוש אותם?
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
על איזה סוג נייר אני מדפיס אותם, זה שזה אמור להיות מדבקה אני מבין אבלאיך זה נקרא ואיפה קונים? ובאיזו תוכנה מומלץ להדפיס אותם? מישהו מהאתר עשה את זה יש לכם אולי תמונות להראות איך זה יוצא? תודה.
-
- 8 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שאלה קצת מטומטמת,אבל מה זה רדיאטור? זה לא מין תנור כזה לחדר? מה הוא עושה? וגם רשום בעמוד הרביעי בזוג התמונות האחרון שרואים שהוא משתמש בנוזל קירור לרדיאטור,איפה רואים את זה? אני לא רואה כלום
-
המרדיך הזה http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/ תקף גם לגבי הטיוניק...כי הוא נראה קצת ישן...ומה הקטע של למרוח משחה על הגוף קירור ואז לנקות אותה? ???
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קניתי שני מאווררים Arctic Cooling AF12025 בשביל להחליף את המאווררים שהגיעו לי עם המארז ויש לי הרגשה שהם לא עובדים במהירות המקסימלית שלהם. חיברתי את שני המאווררים בחיבור 3 פינים אל הלוח אם, המאווררים פועלים אבל בקושי דוחפים אוויר... . הלוח אם שלי לא מזהה את המאווררים, ניסיתי לעשות גם עידכון ביוס ללוח אם ולאפס את כל ההגדרות בשביל לראות אם זה במקרה יפתור את הבעיה וזה לא פתר. השאלה שלי היא האם הדרך היחידה שהם יפעלו כמו שצריך היא לקנות מתאם בשביל שיתחברו אל הספק או שאני יכול איכשהו לגרום להם לעבוד במהירות המקסימלית שלהם? (אני דיי בטוח שהם לא פועלים במהירות המקסימלית בגלל שהדחיפת אוויר שלהם דיי חלשה ביחס למאווררים הפשוטים שבאו לי עם המארז) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לי יש מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200+ Venice core המארז שלי הוא: thermaltake sviking ואני רוצה להחליף מאורר אבל אני הייתי רוצה לדעת מה גודל המאורר איך אני יכול לדעת? ועם מישהו יכול להגיד לי זה יהיה נחמד. ועם תעזרו לי לבחור מאורר אז בכלל זה יהיה נחמד =] אני רוצה לשים שתי מאוררים. איזה לשים ואיזה גודל. תבדקו מכאן: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=538
-
- 30 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עם OC ל 3.6 בינתיים מתח על 1.26000 (מתח סטוק רק רשמתי אותו ולא שמתי על נורמל). ועם מעלות של 65 עם OCCT גוף הקירור YASYA רציתי לדעת עד אוכל להגיע במקסימום מעלות בבדיקת מאמץ בלי לפגוע בלוח אם או במעבד.. מעבד I5 750 לוח אם p55-us3l
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לנסות להעלות את מהירות המעבד שלי, אבל אני רוצה לדעת באיזה שלב המתח שאני אתן למעבד יהפוך להיות מסוכן ו/או מקצר חיים. אז כמו שרשום, עד איזה V אפשר לתת למעבד בלי לפגוע בתוחלת החיים שלו. כמובן שאני מדב רעל עבודה שוטפת (OC תמידי), ולא מתח שיזרום למעבד ל15 דקות של בנצ'ים ואז יחזור למצב רגיל...
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מאוורר של אנרמקס בקדמת המארז שלוקח אוויר חם מן ההמארז. הבעיה היא שאי אפשר לשנות את הכיוון שלו שיכניס אוויר קר וטרי למארז. האם זה קריטי לסרקולציה? או שזה לא משנה בהשוואה למצב הנוכחי כעת? http://www.siz.co.il/my.php?i=immkdrnwjztt.bmp
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אם אני מחבר אותו בלי הפאן באס הוא פועל על מקיסמום תמידי? כי הפאן באס לא מתאים למארז שלי ולמה הוא עובד לי על 1650 RPM הכי גבוה ועל 700 הכי נמוך זה לא אמור 1000 הכי נמוך ו2000 הכי גבוה דרך אגב טמפ במנוחה 31 במאמץ 44
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קראתי באינטרנט שעל הפלטה שמתחברת ללוח יש דבק שמדביק אותה (או משהו) אז, אם אני נניח מחליף לוח או משהו עוד כמה חודשים והדבק כבר לא יהיה דביק, מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אמרו לי שהכרטיס הזה רועש ורצית לדעת אם זה נכון....http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1459
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את ה6200 של לידטק כדי להורי את המאוורר ולשים מאוורר דלטא במקום? תודה יונתן
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך מדגם Palit ATI Radeon HD 4850 עכשיו יש לי שאלה קטנה לגבי הFAN SPEED שלו בתוכנת GPU-Z כתוב שהFAN SPEED שלו הוא 6% העם זה צריך ליות ככה?! תודה *מתנצל על שגיאות הכתיב
-
- 14 תגובות
- 850 צפיות
-