אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
השבוע קיבלתי Fx-60 שהזמנתי מארה"ב. (המחירים שלהם ירדו דרסטית). רציתי לדעת אם למישהו יש מושג עם ה Stepping שלו סביר ל OC ? ADAfx60daa6cd lcb9e 0630tpaw Green חוץ מזה , האם למישהו יש ניסיון ב OC של FX-60 ?
-
- 6 תגובות
- 492 צפיות
-
-
ביום שישי האחרון הלכתי לחנות מחשבים וביקשתי הצעת מחיר למפרט עם קירור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM הטכנאי בחנות אמר שהוא לא ממליץ מכיון שבגלל שרכיב זה כבד במשך הזמן הוא מושך את לוח האם למטה ולטוח הארוך עושה נזק ללוח האם רציתי לשאול האם זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום כולם לא מזמן קניתי את הקירור הזה ורציתי לדעת כמה דברים קודם כל הקירור הזה הולך לשבת על המעבד Q9550 רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הקירור הזה וכמה טובה המשחה שמצורפת במארז שלו. אם יש לכם משחה אחרת להמליץ עליה אשמח לשמוע. אם יש לכם מאוורר שקט 120 שיוכל לתרום לקירור משמעותי בשביל OC אשמח גם עליו לשמוע =) תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
במאמר עליה לא צויין כול כמה זמן לערך צריך לשים מים? נגיד לפי שעות עבודה של מחשב כדי שיהיה אומדן של זמן (סתם לדגמא כול 20 שעות שהמחשב דולק צריך לשים ככה וככה וכו וכו) ועוד שאלה למי שבדק ויודע האם אפשר לשים סתם מים מהברז או שצריך ליקנות איזה נוזל מיוחד ואם כן אז מאיפה קונים וכמה עולה? תודה מראש ..
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לאחר בדיקה הבנתי שניתן לחבר את קירור זה לסוקט A הבעיה שהקירור הוא דיי גדול והסוקט של המעבד הוא בצד העליון של הלוח זה לא יצור בעיה עם הספק כוח? הנה לינק שמדגים את הבעיה: http://www.hardkorehardware.com/review/011/bt.htm
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקונת את הThermaltake X-blower 2 Channel VR Fan Kit High Performance DC האם זה יתאים למארז שלי אבל? http://www.plonter.com/ordernow.tmpl?item=9950&affiliate=zap והאם זה באמת שווה 160 שקל?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
התקנתי את ה-TUNIQ , כרגע אני עולה עם המחשב ל-POST בלבד במסגרת בדיקות מתח ראשון , כרגע ללא HDD שיגיע מחר, השאלה שלי, נאמר לי שהפוטנציומטר שולט במאוור עד למהירות של כמעט 2000 סל"ד, בפועל (גם כשאני מעביר את השליטה במאוורר ל-VOLTAGE ב-BIOS ) אני מקבל לפי קריאה בביוס מקסימום 660 סל"ד (גם נשמע ככה), האם יש בעיה כל שהיא, המתח מחובר ל-CPU_FAN אנא עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום לכולם. הרכבתי את ה VF900 על ה 7900GS שלי ורציתי לדעת האם הכיוון שהתקנתי אותו הוא בסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור והווסת המאוורר נשרף ניתן להרכיב על הגוף קירור הזה מאורר 80מ"מ נגיד SF2 ואם לא אז איזה 70מ"מ את ממליצים שיעשה עבודה טובה ויתאים לווסת של ה V7+ ?
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
האם אפשר להחליף מאורר ל Volcano 7 +למשהו (הרבה) יותר שקט - אפילו על חשבון תוספת של עוד 3-4 מעלות? אם כן, אז מה מומלץ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם מישהו רכש את ה HSF הנ"ל ואם כן האם הוא מרוצה ממנו? האם ההתקנה נוחה וקלה או שצריך להיאבק עם התופסן? ראיתי שהמחיר באתר של zigzag הוא 24$, מישהו יודע אם המחיר כולל את המודול לשליטה על המהירות, במידה ולא מישהו אולי יודע מה כלול בחבילה שהם מוכרים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE אין לי אפשרות לשנות את הVOLTAGE בBIOS האם אני יכול לעשות משהו כדי לשנות את הVOLTAGE(ואל תגידו לי VMOD)? האם אני יכול לעשות עדכון לBIOS ככה שתהיה לי האפשרות לשנות את הVOLTAGE?
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל וכרטיס מסך X800XL של ג'יגבייט עם קרור פסיבי. בלוח יש לי היטסינק במקום המאוורר שיש בתמונות. (לא יודע למה...) הבעיה היא: שהכרטיס יושב ממש מעל ההיטסינק וממש נוגע בו (מגיע לחצי וההיטסינק). האם זה נומאלי ככה וזה לא נורא שהם נוגעים אחד בשני? לא יכול להיגרם נזק לכרטיס מכך?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום יש לי 6800 גי טי ומאורר מיוחד של mv 5 silencer במנוחה הוא 58 מעלות רציתי לשאול אם מישהו עשה ל 6800 גי טי אוברקלוק ? הליבה זה 350 וזכרונות1000 כמה מישהו הגיע הכי הרבה?הכרטיס של pny ועם איזו תוכנה הכי מומלץ לבצע את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8 של אינטל יחד עם לוח INTEL D865PERL, יש אפשרות בביוס שנקראת BURN IN והצלחתי דרכה להעלות את מהירות המעבד ל2.9 כי יש מגבלה להוסיף רק 4 אחוז :'( עכשיו אני רוצה להעלות לפחות ל3.2 כי יש לי קירור מעולה של זלמן. אבל הבנתי שלעשות אוברקלוק בלוחות אינטל זה דבר גרוע, אבל עדיין... אפשר לעשות משהו?
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE GA-K8NSC-939 אני על אובר קלוק באס 265 כרגע ,יש לי אופציה בלוח במסך של הנתונים של הזכרונות משהו כזה : Cpu Thermal Thorttling במצב ברירת המחדל הוא היה על 50% ויש גם מקסימום 87.5% ,באתר מסוים אחד ראיתי שמבטלים את האופציה הזו כשעושים אוברקלוק , מישהו יכול להסביר לי מה זו האופציה הזו ולמה היא משמשת ?
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
למעבד שלי יש FSB של 133 (533 באס). אם אני מעלה למשל ל134FSB, אז אוטומטית זה המהירות של הזכרון תעלה בMHZ אחד? ז"א תהיה 334 ואז בגלל הדואל זה יהיה 668 (תסתכלו על המפרט בחתימה)? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
נניח ועשיתי המהרה לכרטיס המסך שלי, ונניח שהוא נשרף כעבור כמה חודשים. איך החברה שאצלה אני מממש את האחריות יודעת אם הוא נשרף בגלל אובקלוק או סתם בגלל תקלה אחרת? כנ"ל לגבי מעבד.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אפשר להגיע בקירור סטוק עם הכרטיס הנל לביצועים של HD4870 או שצריך ממש OC קיצוני? יש לי במעבד קירור של ארקטיק קולינג 7 פרו אם זה משנה משהו. תודה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
היי אני חדש כאן ואין לי יותר מדי מושג באוברקלוקינג.. בכל אופן אני משדרג את המשחב ממש בקרוב (תוך שבועיים ככה.. רק מחכה ל8800GT KO של EVGA) בכל אופן אני מתכנן לקנות את הq6600 על לוח האם של gigabyte "GA-X38-DQ6." המעבד מגיע עם מהירות שעון די איטית ואני ארצה לעושת לו אוברקלוק ללפחות 3.0 בידיעה שהמחשב הולך לעבוד 24\7 (כמו היום) אז אי צריך המלצות לקירור טוב להלביש עליו. ובכללי קצת טיפים לגבי אוברקלוק למעבד הזה כי אני יודע שהרבה עושים לו אוברקלוקים ומגיעים לאחלה מהירויות. תודה
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הלוח המסריח שלי לא נותן לי לשנות את יחס הזכרונות/מעבד, אבל הוא מאפשר להאט את הזכרונות ל-333, 266 ו-200 מה"צ. השאלה שלי היא: נניח שאני מאט את הזכרונות, האם אוכל להריץ אוברקלוק למעבד מבלי שהזכרונות יעברו את מהירות הסטוק שלהם?
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המעבד E7200, את הלוח gugabye EP35-DS3 וזכרונות, יש לי 3 אפשרויות ואני עדין בהתלבטות: 1. OCZ OCZ2RPR800C44GK 4096MB (2GBX2) DDR2 800MHZ CL4-4-4-15 REAPER שעולים 577 שקל. 2. CORSAIR TWIN2X4096-6400C5 DDR2 4GB (2GBX2) 800MHZ CL5 XMS שעולים 544 שקל. 3. Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE שעולים 487 שקל. אני רוצה לשאול לאיזה תדר סופי של המעבד אני יכול להגיע עם החלקים הללו (ואיך אתם מחשבים אותו) ועל הדרך אם אפשר, המלצה לאחד הזכרונות שרשומים פה ... תודה מראש, עידו.
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי שאלה איך אני משנה את הHTT ל-4X כי אני רוצה להגביר את הMHZ ל-210 ואין לי מושג איפה הHTT הזה נמצא בדיוק זה קשור ללוח או למעבד ???
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום! קניתי לפני מספר שבועות מחשב חדש ויקר ואני לא ממש מרוצה ממנו. קודם כל אני רוצה לציין שקניתי מעבד פנטיום ולא AMD בשל חוסר ידע בתחום החומרה (אפשר לומר-דפקתי את עצמי :-X). המפרט שלי: Pentium 4 3.2 (640) 2 mb cache ATi Rx850xt MSI 925XE Neo Platinum (motherboard) 1GB DDR2 W.Digital 120GB S-ATA +2 מאווררים למארז. חשבתי לעשות אוברקלוקינג קל למעבד שלי ותהיתי אם אני אאלץ לקנות קירור נוסף ? כמו-כן, האם באוברקלוק אני יכול להעלות עוד משהו חוץ ממהירות השעון?(Mhz) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
המהרתי מעט את המעבד, זה המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro Abit IP35 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit NZXT Alpha + NZXT PP500W PSU Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB כשנכנסתי לביוס העלתי את המכפלה ל 345, במקום 340. כשהמחשב עולה מופיע לי שהמעבד רץ על 3100 מה"צ. בתוכנה CPU-Z לא מופיע המהרה(מצורף צילום מסך). שאלה נוספת - האם הטמפרטורות האלה תקינות? (מצורף גם צילום מסך). תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-