עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by MonoMan,

אהלן אנשים! יש לי מעבד AXP1800+ על 7VRXP1.1 , כל התוכנות המודדות מראות לי טמפ' עבודה ממוצעת של 84 מעלות , אינני יודע עד כמה זה נכון , במהלך מאמץ המחשב קופא על יצרו , הורדתי את הבאס ל100 כדי שהמחשב יפסיק להתקע. יש לי גוף קירור סטנדרטי 70 על 60 מאוורר 60 על 60 (green power ) לגבי מהימנות מדידת הטמפ' , יכול להיות שהלוח שלי סוטה באיזה 10 מעלות בערך (gigabyte 7vrxp rev1.1) קראתי פעם באיזה פורום על מישהו שטען שיש בעיה כזו בלוח , ידוע לכם על בעיה כזאת? לפני שאני מתחיל להכנס לוויכוחים עם החנות לגבי הלוח והמעבד המקוללים , רציתי לעשות משהו עם הגוף קירור - להוציא אותו ולמרוח מחדש את הגריז . לשאלות: שמישהו יסביר לי מהי הדרך האפקטיבית ביותר? אני שמתי קמצוץ על הליבה…

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  2. Started by Bug2000,

70 מעלות במנוחה. אני פשוט לא יודע מה המעלות שההרד דיסק צריך להיות בהם .

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by zohare62,

ברשותי 2 מחשבים שהכרטיסים בהם היו מתחממים p2 p3 הכנסתי מאורר כמו שבספק כוח לכל מחשב בתוך המארז מדיוק במרכז קדחתי חור קטן והגבעתי את המאורר פתר לי המון בעיות של התחממות כרטיסים והרד דיסק שהיה רותח בהתחלה מומלץ בחום לעשות כמוני יפתור לכם הרבה בעיות.. שלכם זוהר ידיד טוב :saint:

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  4. המקומות היחידים שמצאתי אלה שתי חנויות מחשבים או ליין מישהו מכיר אולי חנות באיזור ראשון לציון או תל אביב??????

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  5. יש איזה חומר אחר שאני יכול לנסות אותו במקום הצבע המוליך

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by Mr.Gleb,

טוב אני חדש כאן ו יש לי שאלה רק קנתי P4 2.53 ו בIDLE החם עומד על 38-40 וב FULL LOAD 40-46 מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by x-dude,

שלום לכולם הייתי רוצה קצת לשפר את הבצועים במחשב שלי,ממש קצת לא משהו שהמחשב יתחיל להתחמם רצח,אז ככה,אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם ה jumpers על הלוח-אם שלי,לפי המאמרים הרבים שקראתי פה אתם יכולים לסחוט מהמעבד עוד כמה Mhz טובים דרך הביוס,השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה? הדבר היחידי שאני יכול לעשות הוא לשנות את ה DRAM/CPU Speed/Frequency ב DRAM אני רק יכול לשנות מ 100Mhz ל 133Mhz וב CPU זה נמצא על HW/TRAP ואני יכול לשנות עד 10x אני חושב,אין לי מושג מה זה עושה. יש לי לוח-אם של SiS המודל שלו הוא ECS M935LR האם מישהו יודע איך אני יכול אולי להשיג את קבצי ה INF שלו ועדכון (אם יש בכלל) לביוס? ניסיתי דרך באתר של SiS אבל אני מתקשה למצוא שם אנא עיזרו לי תודה.

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by xzibit,

שלום, בבעלותי כרטיס על הפנים (עוד מעט כרטיס חדש) GF2MX400 גם אחרי OC קיבלתי: לא פחות או לא יותר 1500 נקודות, הכרטיס צריך לקבל קצת יותר אתם לא חושבים?

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  9. מי שראה בעבר הלא כל כך רחוק, השוותי את הלידטק ג'י פורס 4 טי איי 4200, 128 מ"ב שלי לאותו אחד של LumberJack_Jim. מה שהיה אז זה שאני הגעתי לo/c מקסימלי של 305/550 בעוד שאותו הכרטיס של ג'ים, הגיע ל230/580. בדקנו כאן, והסקנו שזה בגלל המארז שלי, שהיה צפוץ וחם. לפני מספר ימים קיבלתי את המארז החדש שלי (Compucase Tower עם 2 מאווררי 12 ס"מ, אחד מכניס אוויר שני מוציא.). הרכבתי הכל, וניגשתי לראות אם החיסרון היה באמת המארז שלי. אחרי מספר לא מבוטל של בנצ'ים והמהרות שונות, הגעתי למסקנה שאת ה305/550 (+,- 5 מה"צ) אני לא עובר. ניגשתי לכרטיס מסך, וראיתי שההיטסינק האחורי של הזכרונות זז קצת (בנגיעה). זה החלק (סליחה על הגודל, לא יודע איך להקטין): למישהו יש רעיון? עצה? משהו?

10. Started by Arik.G,

שלום לכולם. יש לי מעבד P3 800 Mhz ואני מעוניין להעלות את הביצועים שלו. קראתי את כל החומר האפשרי באתר אך לא ממש הבנתי בעזרת מה אני מעלה את ה סטפינג??? בביוס אין שום אפשרות לזה וגם על הלוח אם של Intel 814 EEA אין שום ג'אמפר . כמו שהבנתי ה סטפינג של המעבד הוא 6.

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by shibby15,

אני יודע שזה עוד רחוק מאיתנו אבל בכל זאת... עכשיו חשבתי על זה שברגע ששמים מעבד 166 בלוח KT 333 צריך לשים את הFSB ל "קבע לפי חומרה " (תרגום ישיר... ) מה שאומר אי יכולת לבצע OC כי אם המהירות תשתנה היא יכולה להשתנות רק לאזור שביו 133-162. אולי החברות יוציעו עידכוני ביוס...

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  12. אתם יודעים לא את השלט אלה את מה שמתחבר למחשב מאיזה מחשירים אני יכול לכחת את כל החלקים האלה? אני פשוט גר במושב וקשה לי לקנות את קל החלקים האלה!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. אמרו לי פה כמה שהם עושים חורים עם מקדח כוס אבל איך אפשר בכלל עם מקדח עושים חורים עם קונגו בבטון יש מכשיר קטן שיש לו מקדח כוס שאפשר לחתוך איתו את המארז??? אני צריך לחתוך את המארז FULL TOWER של CHIEFTEC שלי ואני לא יודע עם מה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Jack_g,

בקיצור כשאני עושה OC איך לכל הרוחות אני יכול לדעת ב 100% שזה יציב ולא יתקע לי בגלל החום או משהו אחר הקשור OC שעשיתי. בדקתי ב 3DMARK במשחקים כמו אנריל והכל בסדר אבל כשהרצתי את NOLF2 שלפי דעתי הוא פחות כבד מאנריל2003 הוא נתקע לי וזה בגלל החום כי אני פתחתי את המארז וזה עובד חלק. יש איזו תוכנה או דרך אחרת לבדוק?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by SOLIDUS SNAKE,

כרגע ראיתי ב ASUS PROBE שמהירות המעבד שלי היא 2000 ואילו המחהירות המקסימלית היא 2400 מה זה אומר ? לא עשית OC ולא שיניתי שום הגדרה במעבד עדיין ;D. האם מישהו יכול להמליץ לי על אתר או להסביר לי בעצמו את כל המושגים של ה OC כי בחיפוש לא מצאתי ולא במדריך באתר

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by The Ball,

יש לי כרטיס מסך של ASUS GEFORCE 2 GTS 64DDR ואני הולך לעשות לו OC החלקים שקניתי הם: CRYSTAL ORB ARCTIC SILVER 3 וקרור לצלעות הזכירון ויש לי כמה שאלות 1. יש עוד משהו ששכחתי לקנות? 2. איך אני מתקין את ה-CRYSTAL ORB? 3. איך אני מתקין את הקרור לצלעות? וכן קראתי במדריך האתר והם לא מפרטים שם ממש.. אני חדש בעסק הזה ואני צריך קצת יותר פירוט... ותודה..

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  17. יש לי MSI Geforce 4 Ti 4200 128MB ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק. עכשיו אני צריך קצת עזרה - איזה קירור כדאי לי להשיג? ואיזה צלעות קירור לזכרונות?

• 10 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by yuval_cohen,

הי חברים! החלטתי לבנות שלט אינפרה אדום- מצאתי את כל הרכיבים.. חוץ מאת האינפרה אדום! כל הלדים/אופטו שמצאתי הם בעלי 2 פינים. א. האם אפשר להשתמש בלדים האלו? ב. אם לא.. אז אם אתם יכולים תנו לי שמות של רכיבים מתאימים אחרים בבקשה תודה רבה לכל העונים

19. Started by The Ball,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 GTS 64DDR קניתי את החלקים הבאים CRYSTAL ORB ARCTIC SILVER 3 וקרור לצלעות ואין לי מושג איך אני מתקין את הקרור לצלעות... מישהו יכול להסביר לי איך?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  20. אז ככה הכרטיס מסך שלי מסוג asus 8200 ge force 3 ti 20 64 mega מהירות ליבה: 175 מהירות זיכרון: 400 אז לתוצאות לפני ההמהרה הצלחתי להגיע עם התוכנה 3dmark ל 7053 ואז העלתי את המהירות של הכרטיס ל ליבה ל204 זיכרון ל 483 וקיבלתי 7588 מעבר לזה הכרטיס גמגם ראוי לציין שההמהרה נעשתה ללא קרור נוסף אני מבקש תגובות ועצות להמהרה חזקה יותר נ.ב המהירות של המחשב אי אמ די 1900 7vrxp לוח אם 256 ddr 266 ואם אפשר כמה טיפים בביוס לגבי הכרטיס מסך

• 12 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by OmerS,

שלום, לפני כמה ימים ראיתי באיזשהוא אתר תמונה של תוכנה שנקראת JetStream והיה כתוב שם שאפשר לעשות איתה Overclocking למעבד... האם זה נכון והיכן אפשר למצוא את התוכנה הזאת? עומר.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by Silver-Man,

אני צריך תמונה יפה כדי שאני יוכל לגזור ואז לעשות אם ספרי צבע ואז זה יצא יפה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by Or ei,

אני משתמש במעבד P3 733 לאחרונה אני רואה פה כאלה שעושים OC למעבד הזה ולא מתקרבים אפילו למעלות שיש אצלי (46-7) אני משתמש בגולדן אורב + משחה ג'נרית במנוחה זה 32-33 במאמץ זה 45-47 המארז שלי(tower) פתוח (+ שני מאוררים ) יש קצת בלגן בחוטים אבל לא נראה לי שזה הכי משנה כשהוא פתוח .... יש למישהו הצעות איך אפשר להוריד את המעלות ? יכול להיות עידכון ביוס יסדר את החיישנים?? (במידה והם הבעייה פה)

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  24. לי יש פנטיום 3 733 - שעכשיו רץ בבאס 150 ו 825 מגה הרץ הלוח שלי הוא של ViaTec (ישן ומעפן ביותר!) מעלות אם אובר קלקוק Idle - 28 Full Load - 34 (אחרי שעה וחצי אם Prime95) מה שתוקע אותי זה כנראה הלוח שהוא ישן מאוד ! הזכורונות שלי הם דיי חדשים (אבל אני לא ממש יודע מידע עליהם אבל לא נראה לי שהם מה שדופק אותי). אני לא גיימר ולכן אני לא קונה מחשב חדש בנתיים כי אין לי צורך בו ! מה אתם אומרים כדאי להשקיע בלוח למחשב שלי ? האם אני יוכל להמהיר עוד את המעבד אם לוח חדש למחשב שלי?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by fire15,

האים הקירור הזה :זה יעזור לי להמהיר את הזכרון שלי ליותר (הוא ב-143 )והוא DDR 2100 שהוא גרוע ל-OC אז השאלה עם הקירור יעזור לי להגיע ליותר ?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים