אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
רק רציתי לדעת, מבין שניהם, מה עדיף לoc שנעשה על מעבד i5 3570k? מה ישמור עליו הכי קר בתדר 4.3?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ועוד האם שווה לקחת את Rev.b שעולה 190 או הרגיל שעולה 150 כי גם ככה אני עומד להחליף המחשב
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום יש לי מאת הקירור מוגן 2 ואני רוצה להתקין אותו על 6700k פניתי לסקייצ׳י במייל והם אמרו שאין בעיה ויש תושבות מתאימות שעולות כ 40 שח כולל משלוח לארץ, שמעתי שמעבדי סקיילייק נשברים מהלחץ של קירור מאסיבי רציתי לדעת האם למישהו יש נסיון עם זה ואם זה בעייתי איזה קירור מומלץ שיהיה לי שקט בחדר השינה ושקט לגבי הטמפרטורה בעבודה במהירות סטוק בהתחלה ובהמשך המהרה אם יהיה צורך תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
הי האם אפשר להתקין MUGEN3 עם זכרונות גבוהים כמו G.SKill Ripjaw? הייתי בKSP ונדהמתי מהתשובות המטומטמות שלהם. הם לא יודעים אם מתאים. שאלתי אם אפשר לבדוק אם זה מתאים, רק לשים על המעבד בלי להרכיב ואמרו לי שברגע שפותחים את הקופסה אין החזרה של המוצר. קראתי את מדיניות החזרת המוצרים שלהם ושם רשום שאפשר להחזיר באריזה מקורית, אבל לא כתוב שאי אפשר לפתוח ולהחזיר לאריזה. פשוט איש מכירות תמוה (חדש). היה גם שם איש שרצה שיכבדו את ההבטחה שלהם למחיר הכי נמוך בעיר, כי חנות אחרת מוכרת יותר בזול, והנציג עונה לו שאיך הוא יודע שהחנות השנייה לא מוכרת מוצרים גנובים..בקיצור, תשובות של ילדים מפגרים מקבלים שם, אשמח לעזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעו. אחריי שקניתי את המחשב החדש שלי. ועשיתי לו oc מ- 1.8 ל 2.34 עם זכורונת של סמסונג 3700 גיליתי משהו מוזזזזזזזזזר.. אני עכשיו על 45 מעלות אחריי מעמץ או 44 אפילו.וזה ממש קצת לאיימדי. רציתי לעלות עוד. אבל משהו לא נותן לי (קריסות) עכשיו. המכפלה שלי כעיקרון פתוחה, מזה פתוחה, כאילו אני יכול לשחק איתה. לעלות אותה ל12\12.5 .. אבל אז, כשאני עושה רסטרט למחשב אני נכנס שוב לביוס ורואה שזה נשאר על איך ששמתי את זה- מצויין! אני עולה לווינדאוס ושום דבר לא השתנה. וגם שאני נכנס ל CPUz זה מראה לי שזה מכפלה 11 מוזר לא? למישהו יש רעיונות? =[
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בהנחה שאני נותן לו 200 שעות להתיבש????
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את המשחה הזאת מחבר, כדאי להשים אותה במקום מה שמקבלים עם הקירור Zalman 9500 led ? עד כמה היא תוריד את הטמפ של המעבד?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום קניתי את המשחה MX1, כאשר עד עכשיו עבדתי עם AC5, הבעיה היא ששמתי את המשחה וכל פעם שניסיתי למרוח המשחה לא נמרחה כמעט ורק נדבקה למשטח שניסיתי למרוח איתו (אצבע/כרטיס ביקור) מה הקטע? תודה
-
- 7 תגובות
- 471 צפיות
-
-
לא אכפת לי עם קשה למרוח או לא העיקר שתקרר הכי טוב שאפשר ושיחזיק הרבה זמן ועם המשחה שמקבלים עם הטוניק טובה?
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איזו משחה יותר טובה לכרטיסי מסך? קיבלתי הרבה המלצות על ה MX1, ומה דעתכם? יתרון גדול שיש ל MX הוא שהעבודה לא מסוכנת כי המשחה לא מוליכה.
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני השבוע מקבל את הקירור אויר הטוב בעולם בגרסת אקסטרים... עכשיו אני צריך לקנות משחה טרמית (לא אואהב את המשחה שמגיעה עם הקירור). איזה מבין המשחות הבאות לקחת ? MX2 AS5 איזה משחה מבין השנים הכי טובה והכי מקררת טוב !? :s05:
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
hello, i have an inno3d mx440...4ns mem chips that should give 500MHz stock speeds 270/400 i overclocked it to 310/480 is it good for this gfx? i tried it on auqamark , stock: 5136 overclocked : 5467 how is it?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
מי מכם שזוכרים את המוות שלו עקב הנזילה שהיתה לי , אז הנה תמונות שלו. כמו חדש!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה יש לי כרטיס MX440SE ואני רוצה להפוך אותו ל QUARDO 550XGL איך אני יכול לעשות את זה יש לכם מושג?
-
- 17 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם היום הגיע אליי מP-SEE מעבד Athlon II X3 425 חדש מבוסס DENEB ולא PROPUS המעבד נפתח בהצלחה ל Phenom II X4 B25 ויציב 100% תחת ההגדרות החדשות http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=756331 http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=756343 [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אז הנה הקירורים שלי .... בתאכלס אני חושב על קירור מים אבל זה אם אני יחליף את המעבד ואת הלוח אם .... המפרט שלי AMD Phenom II x4 945 3.7Ghz GIGABYTE MA77OT-UD3 G.Skill 4G RAM CL 9-9-9-24 SPARKLE 460GTX 1G OVERCLOCKED to 850\950 CoolerMaster cm 690 II advanced Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, עכשיו קיבלתי את הnvidia 6800ultra BFG לידי ;D כרגע בהרצה רישונית הכרטיס עומד על 48 מעלות מנוחה ותוצאה ב3D מרק 2003 היא 12500 נקודות הכל על סטוק אני רק חייב לציין שכל המחשב שלי חייב פירמוט דיי מיידי ומחר אני יתפל בו כמו שצריך ויתחיל עם האוברקלוק. צפו לעידכונים מחר/תיים
-
- 48 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
I'm getting a mobile this week - more to come ... :toast:
-
- 59 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה זה המוד הראשון שעשיתי אי פעם בחיים שלי אז לא לצחוק בבקשה גם ההיתי קצר בכסף אז אני יוסיף דברים בהמשך (אל דאגה אני יעדכן אותכם ) יאללה לתמונות (הועלו ל גאו סיטי ככה שאם אתם לא רואים אותם תנסו כל כמה זמן יש להם שרת מסריח) דרך אגב הגלריה לא פועלת לי , אז אם אחד האחראים רוצה הוא יכול להעלות אותם לשם :] -EDIT- את התמונות ניתן למצא פה click here to see the ownge ;] הועלו לשרת חדש בטריפוד מקווה שיחזיק :-\ -EDIT- איך יצא ? ;D ;D
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בלי עזרה בי כלום איך יפה ? מפרט : Core 2 Duo E8400 Freezer 7 Pro EP45-DS3R GIGABYTE 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition 800mhz cl4 HD 4870 512MB 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II Thermaltake Armor+ MX Enermax PRO82+ 525W 3dmark vantage 8000 3Dmark 2006 = 15000 super pi = 11 sec. מנוחה 46 מעלות 100% load 57-63
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-