אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד: AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX הזמנתי את הקירור הזה: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=103 ואמרו לי שעדיף לי לקחת את הקירור הזה שהוא עכשיו במבצע (99 במקום 200): ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1708 שווה לי ? מה ההבדל ? זה ישפיע על ה OC ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי בדיקת מאמץ בתוכנה PRIME95 ובאותו הזמן עם CORE TEMP בדקתי טמפרטורה הבדיקה נערכה כשעה ו 20 דקות . הבדיקה התבצעה במצב סטוק של המעבד 2600 GHZ עם קרור של זלמן ו-0 מאווררים במארז חוץ מזה של הקרור על המעבד. טמפרטורת מנוחה קבועה היא 37 מעלות. המקסימום שהיא5 הגיעה עם הבדיקה הייתה 47 מעלות סה"C שינוי של 10 מעלות. ובנוסף עוד שיחקתי ב BLACK OPS ללא בעיות. האם המצב הזה נורמלי או שכדאי לי להוסיף מאווררים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 8800GT בלי קירור כרגע(אני כמעט ולא משחק), פירקתי את הקירור המקורי (הכרטיס של צ'יינטק שבא עם קירור כפול ומרעיש ביותר). אני רוצה לשים איזשהו קירור כדי שאני אוכל להריץ משחקים בלי שהכרטיס ימות לי. התקציב - כמה שיותר נמוך(גם ככה אני צריך להחליף את כל המערכת אם אני רוצה שיפור ביצועים רציני. חשבתי ללכת על זה שנמכר ב KSP ב 80 שקלים. אלטרנטיבות טובות יותר יתקבלו בברכה. נ.ב- יש לי מזרק עם AC5. האם המשחה תתקבל בברכה ע"י הקירור+הכ.מסך? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
יש לי 8800GT ואני רוצה להחליף לו את הקירור בגלל שהוא עובד על טמפרטורות ממש גבוהות: מנוחה: 70, מאמץ: 105... יש למישהו קירור טוב להציע? (אני שוקל אולי לעשות OC על הדרך)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי,יש לי HD4850 עם קירור של זלמן.כרגע הוא על סטוק.יש סיבה לעשות לו OC?אם כן לכמה?יהיה הבדל בביצועים?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם קיים קירור אחר יותר טוב מזה שמגיע עם הכרטיס ? לאחרונה יש רעש מוגבר מהכרטיס.. הוא עובד על 35% מהירות במצב עבושה רגיל (לא במשחקים )
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב לאחר כמה שנים טובות החלטתי לנסות לעשות אוברקלוקינג בעזרתו האדיבה של dj electric להפתעתינו גילית שהמעבד פועל על 2400mhz! x8 multiplayer ולא מוכן לתת x10 גם אחרי עידכון ביוס,למישהו אולי יש רעיון מה מגביל אותו?...זה ממש מבאס לגלות שעבדתי על תדר כזה כל השנים כשהתדר האמיתי הוא 2667..... תודה לעוזרים GB P35-DS3L e6750 2 giga at 800mhz
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 4 מאוורים במחשב ו2 מהם לא עובדים .. זה שממול איפה שמחברים את הכבל רשת לא עובד וזה ליד הכפתור שמדליקים את המחשב ... וזה גורם לי לריסטרטים ולהתחממות של המחשב.. איך אפשר לסדר אותם?וכמה עולים מאוורים כולל התקנה?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא Asus P7P55D לוח מעבד core i7 875K Unlocked זכרונות Corsair 4 X 2GB 1600MHZ CL8 RAID 1 - Hitachi 1TB X 4 CrossFire 2 X Asus Saphire 5670 1GB עשיתי לו אוברקלוק קטן לפי ה auto tuning של אסוס , ווינדוס 7 64 מראה תוצאות שונות למה זה ? (תמונה למטה) תודה מראש לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מבקש הדרכה קטנה העשיית OC לזיכרונות... למה בדיוק עושים OC - לתדר של הזיכרון או לתיזמונים שלו? אשמח להבהרות בנושא
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. אנחנו רגילים באגזוז של המחשב שלנו יש שכבה אחת של מאווררים, זה או 2 + ספק, או מאוורר אחד וספק. מה יקרה אם אני יחבר 2 מאווררים כפי שמצויין באיור?(מאורר למאוורר) : זה ישפר את זרימת האוויר נכון? 2. למה במארזים יש את החורים האלה שמתנגדים לזרימה מאחורי המחשב? מה יקרה אם פשוט לגזור אותם? ככה בערך :
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ככה יש לי מעבד core i7 870 קירור FREEZER 7 PRO REV 2 מעבד GIGABYTE PA G55 UD3 זכרון WD 1TB 64 MB כ.ס - PALIT GEFORCE GTX 470 ספק כוח 700 W מארז thermaltake aser v1 MX זה מה שכתוב על המארז(כאילו השם שלו) בקיצור בהתחשב בדברים האלה איזה OC הכי מומלץ שאני יעשה ללוח אם למעבד ולזכרון מבלי שיקרה להם משהו ושימריץ אתם ואיזה אוברקלוק נראה לכם שאני צריך לעשות לכרטיס מסך ולאיזה רמה הוא יגיע נגיד הוא יהיה במהירות שעון כמו GTX 480 ..(סתם דוגמא) ואיך דרך תוכנה או הBIOS
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך חדש GTX470 וכשאני משחק בCOD:BO המשחק מקרטע בטרוף אפילו עם הגדרות נמוכות הבנתי שיכול להיות שנוצר אצלי צוואר בקבוק ולכן אני רוצה לעשות OC למעבד... כשקיבלתי את המחשב חבר שלי עשה איתי OC והצלחנו להגיע ל-3.2, ניסיתי לשחזר את זה, אבל לא ממש הצלחתי. המערכת שלי היא: מעבד: Intel Q6600 לוח אם: Asus Striker II Formula זיכרונות: OCZ 4GB Reaper HPC כרטיס מסך: Gigabyte GTX470 OC 1280MB קירור: Thermalright Ultra-120 eXtreme מאוורר:SilenX Ixtrema Pro 120mm x 38mm 14dBA יש למישהו הנחיות איך לעשות OC למעבד עם הלוח אם שלי? (הסתכלתי על המדריך בפורום, ולא הצלחתי להבין) עידכון: מצאתי מדריך והתחלתי לעשות OC, אבל ברגע שאני מעלה אפילו ב-0.5 ב-Ref Cloc…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי i5 760, על לוח H55M-UD2H בתוך מארז ANTEC VSK-2000. הסלוט העליון של הלוח אם תפוס ע"י כרטיס מסך (הזכרונות נמוכים, אז שם לא תהיה בעיה). רציתי לדעת איזה גוף קירור עדיף לקחת, אם אני רוצה לדחוף את המעבד שלי לעבר 4GHz. כרגע אני עם AC Freezer 7 Pro עם 3.6GHz, על טמפ' באזור 75~ תחת Linpack. ראיתי פה הרבה המלצות לMugen II Rev B, עד כמה הוא טוב? אני חושב כרגע על Noctua NH-U12P SE2, אבל אני פתוח לכל הצעה הבעיה הגדולה כרגע היא שהלוח שלי דיי צפוף, וגופי קירור גדולים כמו הNoctua NH-D14, כנראה לא יכנסו.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי Inno3d gtx 460 i-chill - והאמת כרטיס נראה פצצה ! 2 מאווריים מרשימים מאוד. הרצתי 3D Vanteg וקיבלתי 14486 בסטוק. התחלתי לעשות לו OC - אני לא מצליח להתרומם עם הכרטיס יותר מידי... אני מצרף תמונה שלאחר OC ואולי תגידו לי איפה אני טועה? בנוסף לכך אני רואה שאני לי אפשרות שליטה על הV מתח של הכרטיס - זה חשוב? איך אני ממשיך? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שיש בו מעבד core i3-530. המעבד מודפס בטכנולוגיה של 32nm, מה שאומר שהוא מייצר פחות חום, ואני שוקל אולי לוותר על גוף הקירור הנוכחי שלי(Arctic Cooling - Alpine 11 Pro), ולעבור לגוף קירור פאסיבי לגמרי. מה דעתכם? האם הטמפרטורות ישארו כמו שהן עכשיו? במידה והן יעלו, האם הן יעלו משמעותית, או יעלו רק קצת, מה שאומר שזה עדיין בסדר? להלן הטמפרטורות שיש לי כרגע, בחודש נובמבר. (בחודש אוגוסט, בימים חמים מאד, במקומות שרשום עכשיו 41 או 42, יהיה רשום 46)
-
- 38 תגובות
- 8k צפיות
-
-
אני חדש בתחום המחשבים (אני יודע לבנות מחשב אבל אין לי ידע מעשי כ"כ) ורציתי לשאול-האם קירור "מיוחד" משתלם ביחס עלות vs תועלת (בלי קשר לשקט,רק שזה לא יהיה יותר מרעיש מהסטוק). כמובן אחרי ביצוע OC. אני מתכוון לכל סוגי הקירורים-אוויר,מים וכ"ו. דבר שני-האם צריך מארז "מיוחד" בשביל להכניס קירור מים או עוד מאווררים? או חייבים מארז full tower? הבנתי שאפשר גם במארז רגיל רק ששם זה בלאגן וצריך לעשות קדיחות וכ"ו. מצטער אם האשכול הזה קצת סיתמי,אני רוצה להיכנס לתחום ואני לא יודע כ"כ מאיפה להתחיל... תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן.. בהמשך לשיחתנו הקודמת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=478019.0 העדפתי לפתוח שיחה חדשה ולא להמשיך אותה ולהקפיץ הודעה ישנה. אז ככה, המתחים שלי נמצאים בbios של auto. ושמתי לב שה-vcore משתנה כל פעם מחדש ( פעם1.24375 ופעם 1.18**** ) מה המתח שבו הוא אמור להגיע? ומשום מה המחשב קורס לי כל פעם שאני מגיע ל-4GHZ. בעבר הגעתי ל-3.5 ללא העלאת מתחים, אני צריך מעט עזרה בהעלאת מתחים. תודה! נ.ב- חוץ מה- VCore מה עד אני צאיך להעלות(מבחינת מתחים) ?
-
- 26 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלוב רב, אני מחפש קירור למעבד על מנת לעשות OC למעבד הנ"ל, מבלי לפרק את הלוח לשם ההרכבה. האם FREEZER 7 PRO REV.2 של ARCTIC COOLING יספיק לי? המארז הוא דיי חם, לא ממש מאוורר. המהירות של המעבד בסטוק היא 3GHZ, שזה 333*9. אני עכשיו על 400*8, עם הקירור המקורי של אינטל. רוצה להיות ב 400*9. ה-TDP של המעבד בסטוק היא 65W. יש חשיבות לשקט, אבל לא מכרעת.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבדE7400 שעובד על 4GHZ הבמקום על 2.8 במתח 1.36 בערך לפי אורסט ....טמפ' עד 67 -70 ללא מזגן קירור MUGEN 2 ...כמובן טמפ' עבודה האם אפשר לדעת או להעריך בערך כמה זמן הוא יחזיק בצורה יציבה בOC הנ"ל? האם כל עוד הטמפ' היא נורמאלית אז לא צריך לחשוש כלל לאורך החיים? תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש קירור ל- i5-760 ללא OC, קראתי על (Thermaltake silent 1156) שהוא טוב, ובפורום כאן על (Freezer 7 Pro Rev.2).. מה ההבדל.. המלצות אחרות ? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי לקנות קרור של מעבד ואיך שהוא להתאים אותו ככה שיתפס על כרטיס מסך. האם זה אפשרי והאם זה יתן לי משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס נוידיה GT220 והתחלתי לעשות OC בעזרת התוכנה MSI Afterburner נתקלתי בבעיה - את המד של המאוורר אי אפשר להזיז תמונה: http://www.up2me.co.il/images/24323338.jpg כאשר מנסים להזיז את המד, כל התוכנה זזה הצידה.. אי אפשר ללחוץ על זה ואיך בינתיים נראית ההתקדמות? (צילמתי לקראת סוף בדיקת מאמץ של רבע שעה ע"י התוכנה ATItool) מהירות הליבה ההתחלתית הייתה 625Mhz (העלתי בינתיים 30) בזכרונות עוד לא נגעתי
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם, בזמן האחרון התחלתי ממש להתעניין באוברקלוק בשביל לשפר ביצועים והיום ככה בשביל הנסיון החלטתי לנסות לשפר את המעבד שלי. אני עם לוח אם של ג'יגהבייט דגם M61P-S3 ומעבד AMD Athlon 64 X2 3800 ואני רוצה לקבל ביצועים מהירים יותר בכל העניין של פתיחת תוכנות וקבצים והעתקת קבצים בין כוננים וכו'... האמת שבלי קשר זה קצת מעצבן אותי בזמן האחרון. אז כמה שאלות: 1. הורדתי את שלל התוכנות המומלצות ומיידית נתקלתי במשהו "מוזר". ע"פ הביוס ותוכנת אברסט טמפ' המעבד שלי עומדת על 35 מעלות. אבל בתוכנת Core Temp היא מציינת 48 מעלות (!) בליבה אחת ו40 בליבה אחרת. ראיתי שיש בתוכנה adjust offset, זאת אומרת שאני צריך לכייל אותה? ואיך אני יכול לדעת בוודאות מה נכון? אם המעבד כבר עומד על 48 במנוחה יח…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שיש לי תיקייה על שולחן העבודה שקוראים לה "Orthos" ולא זכור לי שהוספתי אותה... ניסיתי להיזכר מתי הפעם האחרונה בוודאות לא התיקייה לא הייתה קיימת ואז נזכרתי שהמחשב שלי היה בתיקון והחליפו כרטיס מסך, כנראה שבמעבדת התיקון שמו את התוכנה הזו על המחשב שלי (בדקתי בתאריך ההיווצרות של התיקייה וזה תואם ל"חשד" באותה תקופה המחשב היה אצלם). נכנסתי לתיקייה וראיתי תוכנה עם אייקון שנראה כמו ציור ב"צייר" (או פיקסל ארט) של ילד בגן חובה בשם ORTHOS. מה שמוזר זה שתאריך ההיווצרות (נוצר) הוא ב2010 ו"השתנה" ב2006 ??? החלטתי שפה זה המקום לשאול על התוכנה כי כשנכנסתי אליה ראיתי דברים שקשורים לחיישני חום, מהירות מעבד, RAM וכו'... מישהו יודע מה זה בכלל?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-