עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by kola,

שלום ברשותי כ. מסך דגם MSI 7300GT אני מעוניין לשים עליו מאורר אשמח להכוונה ולמידע כיצד אני שם מאורר על הכרטיס מסך... הנה תמונה שלו http://www.pctuning.cz/ilustrace3/stefek/lowend1/msi_geforce7300gt_back_big.jpg תודה

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  2. E6300 GA 945P-S3 2 ג'יגה 667. יש איזה מדריך שיעזור לעשות OC עם הלוח אם הזה? הדוגמה שיש באתר היא של AMD, ואני מפחד לטעות ב OC הראשון שלי. תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  3. הגירסה החדשה של EVEREST עכשיו מביאה את הטמפטורה ה TJ ולא את ה TC כפי שאתה רואים השאלה מי מדיוק יותר טוב אני חוזר לישון [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  4. Started by frogman,

שלום רציתי לדעת באפשרויות לOC בAMD מזה האפשרויות האלה: HT Speed |HT Width תודה מראש

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  5. Started by bezangeloo,

עם הקירור של אינטל

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  6. INTEL CELERON 2.13GHZ 478 533MHZ / 256 Tray (http://www.liranics.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=48) אין לי שום נסיון עד עכשיו קראתי רק מדריכים יש לי מאורר וגוף קירורשל המעבד האחר (כי זה בא בלי כלום)

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  7. Started by za-david,

חברים החלפתי את המאוורר שלי למעבד ומאז הטמפרטורה המזוהה של המאוורר שלי לא נכונה בביוס אני רואה שהטמפרטורה לא הגיונית (78 מעלות בזמן עבודה רגיל בלי משחקים אחרי שיוצאים ממשחק זה הרבה יותר)בכלל ברמה שמעבד היה נשרף כבר עכשיו אני אומר מראש שהמאוורר מותקן בצורה נכונה ויש משחה טרמית בין המאוורר למעבד ובטמפרטורות שהוא מראה לי אחרי משחקים אין מצב שהמעבד לא נשרף לכן המסקנה שלי היא שהטמפרטורה שאני רואה שגוייה. תודה מראש לכל הפותרים!!!

• 1 תגובה
    • 401 צפיות
  8. Started by al_n,

Motherboard Name Intel Shrewsbury DG965SS (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) זה הלוח שלי ^ ואין לי בביוס את הhardware monitor שבודקים את המעלות. יש מצב? עידכון ביוס אולי?..

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  9. יש לי גוף קירור מקורי וחדש לחלוטין של אינטל, חשבתי אולי לעדות איתו משהו ולהתאים אותו למעבד ATHLON64 3200 AM2 יש מצב להתאים אותו? הגוף קירור הזה היה יושב על פרסקוט.... http://www.pccenter.co.il/uploadimages/25769.JPG

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מקווה שזה באמת הפורום לשאול את השאלה הזאת. האם יש קשר ישיר בין טמפרטורת המחשב למהירות העבודה שלו? אתמול ניקיתי את המחשב של אבא שלי לאחר שהוא התחיל להתריע על טמפרטורות גבוהות. זהו פנטיום 4 ישן שמריץ Win98 עם 256 זיכרון. בכל מקרה, אני לא חושב שאי פעם פתחו אותו אז פתחתי וניקינו והוצאנו משם כמויות אדירות של אבק. כל אזור כניסת האויר למארז היה כמעט חסום לגמרי. בכל מקרה, אחרי הניקיון הרציני הטמפרטורות ירדו והמחשב נהיה הרבה יותר שקט (הגיוני) אבל לפי מה שאבא שלי טוען הוא גם עובד יותר מהר. האם זה הגיוני? האם יש קשר ישר בין הטמפרטורה למהירות העבודה? תודה!

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  11. Started by amitbatito,

אם אני עושה אוברקלוק לכרטיס מסך בעזרת תוכנה ואחר כך אני מפרמט את המחשב אז האוברקלוק הולך??

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  12. שמתי משחה טרמית לבנה על כרטיס 8600GT . עכשיו בסוף לא הסתדר לי והורדתי את המאוורר והחזרתי את הקירור הרגיל שהיה לי . בקיצור הכרטיס עכשיו עם המשחה הזו ואני לא יודע איך אני מוריד אותה כי חלק ממנה יבש .

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  13. אינ צריך שתי מאווררים להוסיף לP150 שלי אינ צריך שהיו 92MM ואני ממש רומה שיהיה עם לדים כחולים... בסונף אני רוצה להוסיף צג לבקרת מאוורים עדיף עם מסך LCD ראית בTMS בכ250 שח .. בקיצור אני צריך המלצה על המקר מאוורים ממש טוב עם מסך LCD ושני מאווררים עם לדים שאני יוכל לחבר לבקר ושלוט במהירות שלהם

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  14. שלום לכולם .. ציתי להתיעעץ איתכם לגבי כמה נושאים... האם אתם חושבים שמארז טוב עם קירור טוב למעבד ולהכל כמו למשל p150 +TT BIG typ שיוצא ביחדמשהו כמו 1100 שח על מארז +קירור +ספק עדיף על מארז פשוט עם עיצוב עדיף מהעיצוב הפשוט לדעתי של הP150 ועם קירור מים וספק לייברטי 400W? מהוא הסדר גודל של מערכת קירור מים למערכת שלמה? שאני לא יצטרך להוסיף אליה עוד מאווררים וכ"ו אם אני בוחר בקירור מים האם זה מפחית את הרעש של המחשב?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  15. Started by ziv2774,

מישהו מכיר את הקירור הזה אני צריך אותו למעבד Q6600 ויש לי אפשרות להשיג אותו במחיר 150 שקל האם זה שווה??? תודה

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  16. שלום, אלו הטמפרטורות שלי ללא מאמץ (Athlon 64 AMD ) : המארז הוא compucase 6A21 וכרגע מותקן עליו רק מאוורר cm 12 מאחור שמוציא אוויר. יש מקום למאוורר 12 cm נוסף מקדימה (יש אפילו רשת לסינון אבק) שיכניס אוויר, אבל לא התקנתי אחד. אני לא עושה OC או משהו כזה, רק רוצה שמחשב יעבוד חלק ומהר. הטמפרטורה של ההארד דיסק נראית לי קצת גבוהה. כדאי לקנות קרור ייעודי להארד דיסק, כמו אחד מאלה: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Fan&DB231252=231254 או שכדאי לקנות מאוורר נוסף למארז שיישב מקדימה ויקרר את כל המארז וגם את ההארד-דיסקים (כי הם יושבים ממש צמוד אליו)? אם כן, איזה מאוורר שקט מומלץ? תודה.

17. Started by eranza,

שלום לכל חברי הפורום אני חדש פה ורציתי לדעת משהו קטן במתחים וזכרונות העלתי את המירות של הבאס בלוח לשלי ל-312 מ266 (דרך אגב הלוח זה p5n32-e sli plus והמעבד 6320) ורציתי לדעת לפי מה אני משנה את המתחים של לפי אחוזי שינוי ? או שיש איזה משהו קבוע ? ושאלה שניה שלי זה בקשר לזכרונות שמתי לב שגם התיזמונים שלהם עולים כאלה מהירות הזכרון עולה שאני מנסה לגוע בזה קורס לי המחשב וצריך לאפס אותו יש אולי איזה מישהו שיכול להסביר לי על זה או להביא לי מאמר שאוכל לקרוא בתודה ערן

18. Started by orental5,

שלום רציתי לדעת עם ניתן לחבר מספר מאווררים גדול יותר ממספר חיבורי החשמל בלוח אם?? תודה

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  19. Started by lipa,

הקרור מתאים לכרטיסי מסך מהסדרה 8800 http://www.techpowerup.com/reviews/Zalman/ZM-VF1000LED

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  20. היי רציתי לדעת מהו מאורר ה-80 מ"מ עם יכולת העברת אוויר הטובה ביותר היום?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  21. Started by moshel7,

שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך gigabyte 7300 gt 256mb עים צלעות קרור והוא מיתחמם מאוד 62c במצב רגיל ו88c לאחר מישחק של שעתיים איזה קרור אני אמור להרכיב עליו והאים אני צריך להוריד את צלעות הקרור שעליו או להרכיב את גוף הקרור שתמליצו עליו על צלעות הקרור שקימות עליו? תודה לכל העונים משה

• 1 תגובה
    • 417 צפיות
  22. כרגע יש לי מעבד E4300 עם OC ל3 ג'יגה 340*9 + קירור טוניק טאוור... רציתי לדעת עד כמה אני יוכל לסחוט עם המעבד Q6600 G0.

23. Started by ofirroze,

שלום אני חדש כאן! : יש לי שאלה קטנה: לאחרונה פירמטו לי את המחשב, והתקנתי בו מד טמפרטורה... מה הטמפרטורה שאני צריך לדאוג ממנה (שההארד דיסק לא יתחמם יותר מדי)? תודה, אופיר. :s05:

• 1 תגובה
    • 393 צפיות
  24. Started by Shlomi116,

קודם כל , אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה כי לא מצאתי אחד שזה יותר מתאים לו. אז ככה, יש לי 7600GS בגרסאת הAGPX8 256MB DDRII זכרון, 128 ביט , ליבת G73 עכשיו סתם באתי לראות אם אפשר לעשות פתיחת צינורות, ופתאום אני קולט שרשום שאחד הצינורות Disable. שמתי לידו V , עשיתי ריסט והוא עדיין Disable... יש למישהו פתרון ?

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  25. Started by amitbatito,

מה פתיחת צינורות עושה בכרטיס מסך??

• 1 תגובה
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.