אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח של Elite-Group מדגם P4VXAD 3.X קראתי בספר שניתן לעשות ללוח אוברקלוקינג (משהו דרך שינוי המתחים) יש לי מעבד פנטיום 4 1.7 . דרך הביוס אני לא יכול לעשות אוברקלוקינג (אני רק יכול לשנות את מהירויות ה-pci וה-clock - משהו כזה!) אני לא כל-כך יודע איך עושים אוברקלוקינג בלוח הזה ומי שמבין או יודע או יכול להסביר לי איך עושים אוברקלוקינג אני אשמח מאוד! מידע על הלוח אם באתר החברה: http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=179
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
היי, טוב, אני רוצה לקנות מארז חדש, חשוב שהוא יהיה בצבע שחור, גודל midi (לא יותר). צריך להיות עם ספק, ושלא יהיה יקר מאוד, ושיהיה עם פוטנציאל טוב למודינג (אני רוצה לעשות חלון). חשבתי על המארז הזה: http://pch.co.il/docs/pd612373275.htm אבל הוא קצת יקר (לי). ויש את המארז בלמיר http://lamir.co.il תחפשו שם ב "חיפוש מוצר" MA08-BW הוא עם חלון, הוא ממש זול, אני מאמין שהוא לא טוב כמו ה HEC אבל עדיין... אשמח לקבל הצעות למארזים יותר טובים... (אבל זולים). תודה.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
בעובי של בערך 3-5 מ"מ. אני רוצה לחתוך את זה במידה שאני צריך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
איזה טוב יותר? ENERMAX UC-106TMFA black או Vantec EZ-Swap removable hard drive racks ???
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכם, הרכבתי מחשב חדש באופן עצמאי (לא הורכב בחנות) ואני רוצה לדעת האם נתוני הטמפרטורות של המערכת תקינים. טמפרטורת המעבד נעה סביב ה-43 מעלות, כאשר לעיתים היא גם מגיעה לסביב ה-50 מעלות (אחרי שאני משחק NFS, למרות ש-NFS אמור להבנתי "לטחון" את הכרטיס מסך ולא את המעבד...). טמפרטורת כרטיס המסך נעה סביב ה-47 מעלות במנוחה, כאשר לאחר שאני משחק NFS עם כל הפילטרים פועלים על High/Max ברזולוציה של 1024X768, אני מגיע גם לטמפרטורה של 60 מעלות בערך. הנתונים האלה נחשבים תקינים ? או שיש סיבה לדאגה ? מפרט המחשב מעודכן בפרופיל למי שמעוניין - מאוורר ה-25cm של המארז מכניס אוויר ומאוורר ה-12cm מאחור מוציא אוויר. תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש לי amd Athlon XP 64 3000+ socket 754 ואני רוצה לעשות אוברקלוק איזה מאורר כדאי לי התקציב עד 150-160 לא כולל משלוח
-
- 1 תגובה
- 422 צפיות
-
-
ככה הורדתי את המכפלה של הHTT ל 3 שמתי את הHTT 260 עם מכפלה של 10 למעבד = 2600 הורדתי את המחלק של הזכרון ל14 ככה ש 2600/14=185MHZ לזכרונות VCORE=1.5V וכשאני מריץ PRIME על המבחן הראשון (של המעבד) הוא ישר מקפיץ שגיאה רעיונות למישהו??
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך עזרה אני לא יודע איך נועלים בלוח הזה את הPCI שאני עושה OC אז הPCI עולה מ33 ל45 בערך הPCIE נעול על 100 אבל הPCI לא נעול תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש לוח אם mainboard p5vmm2 ניסינו להסות אוברקלוקינג למעבד (celeron 2.66) ניחנסנו להגדרות המעבד בבייוס אבל הי אפשר להסות כלום והוא כותב לי locked איך אני פוטר בעיה זו
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
איזה מהשניים יותר שקט? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0268-01/cl-p0268-01.asp http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=79&data=2&disc= תודה
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
אני לא בטוח, אבל ניראה לי שהמעבד נדפק או משהו, יש לי כרגע אוברקלוק אבל גם כשכל ההגדרות במצב ברירת מחדל יש לי את אותה הבעיה. כשהביוס עולה הוא מראה לי, שיש לי מכפלה 7 כמו שצריך להיות למעבד הזה וכמו שתמיד היה, אבל כשחלונות עולה ואני פותח את CPU+Z הוא כותב לי שיש לי רק 6 ??? איך זה יכול להיות? וגם בכל תוכנות הבדיקה האחרות הוא מראה לי מכפלה 6...
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מכמה בחינות: צבחינת מחיר וכדאיות??? מבחינת קירור יעילות ?? מבחינת אוברקלוקינג?? אשמח לקבל את חוות דעתכם ואת עצותיכם בכר
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה פעלתי לפי המדריך לoc למעבדי אינטל החדשים. השאלה שלי, לאחר סיום כל הבדיקות בחלק האחרון של המדריך יש להחזיר מספר הגדרות שהיו לפני כן. אך יש הגדרה בשם Intel Turbo Boost Technology שלא רשום שיש להחזיר אותה. האם אין צורך להחזיר? בנוסף בcpu-z רשום לי את מתח הליבה (לפי מה שכתוב במדריך) בצורה קבועה, לפני כן היה המתח משתנה בהתאם לעבודה של המעבד. האם כך צריך להיות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני ראיתי את המערכת קירור הזאת.... http://www.modding-pc.co.il/Product.asp?Pid=anxin&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=73 היא למעבד של אינטל..... אם אני יקנה בלוק מים למעבד של AMD היא תעשה את העבודה???! בתודה אלעד חג שמח
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני מחפש קירור לHD בחיבור IDE במחיר של עד 150 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 5500 ואני מעוניין לקנות קירור לכרטיס, כמו כן גם קירור לצ'יפסט של אינטל.. אשמח אם תוכלו לעזור לי דגמים ולינקים לאתרים אם מחירים. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש P-4 3000 והורדתי פה את התוכנה speed fan 4.16 והיא מראה שהמעבד בטמפ' של 52 מעלות ולפעמים אפילו יותר.. (תמונה מצורפת) המאווררים בד"כ בשקט אבל לפעמים יש להם רעש חזק.. ועדיין המעבד נשאר בתחום של 52 מעלות ויותר?? האם זה נורמלי? ומה ניתן לעשות?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) x (לא להתייחס לX בסוף). המחשב דלוק מהבוקר ושימש אותי היום אך ורק לגלישה באינטרנט, צפייה בפרק אחד של נמלטים, משחקון פוקר עלוב. הטמפ' של המעבד כרגע ע"פ everest היא : 45-47. טמפ' כרטיס מסך geforce 6200 128mb 64bit agp8x : 44-46 טמפ' הארד דיסק: 32 . המחשב מאוד חם יחסית למה שהוא עבד היום (שזה כלום חחח) אני יודע. אבל אני מאמין שזה יכול להשתנות אם אני אשנה את המיקום שלו ואסגור דופן אחת של המארז שפתוחה כרגע... (ד.א לסגור או להשאיר פתוח?). פשוט כרגע המארז יושב בתוך נקיק קטן כזה שלוחנות מחשב, ליד הרגליים אתם בטח מבינים למה אני מתכוון והדופן שלו פתוחה כבר פול זמן ואני לא מתייחס בטח הוא מלא אבק, אני אנקה מחר עם הפאן של אמא ב"נ... הכרטיס מסך שלי נר…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אני יודע שבאתר שלהם הם אומרים שכן השאלה איך זה במציאות
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
יש בכלל משהו כזה אמין ? או שהכי טוב זה לקרוא מהביוס ? מה נראה לכם טמפרטורה נורמלית במצב IDLE ? מפרט (מחשב בסיסי מאוד) AMD Athlon 64 X2 4200 ABIT NF-M2S Kingston 2*1024 667 CL5 Compucase 6K31
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
אם אני את מהירות הליבה והזיכרון ב100MHZ כמה FPSים זה יוסיף למשחק כגון CALL OF DUTY 4?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם ! זהו המפרט של המחשב שלי... לוח אם: ASUS P5B INTEL P965 CHIPEST SOCK מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6300 1.88GHZ הארדיסק: WD250GB SATA2 KS מארז: COMPUCASE 6A19 2F 400W זיכרונות: GSKILL F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס מסך:XFX GEFORCE 7900GS 256MB DDR3 HD עם הדרייבר של הכרטיס מסך מגיעה תוכנת המהרה! השאלה שלי היא זו : הבנתי שהכרטיס הוא כרטיס מצוין לאוברקלוקינג, והיות ואני לא מבין בתחום, רציתי לשאול אם זה בטוח לשחק עם התוכנה שנתנו לי... או אולי עדיף להשתמש בתוכנה אחרת לאוברקלוקינג... כמו כן, איך אני עושה את זה ואיך אני יודע שהגעתי למקסימום ביצועים מבלי לפגוע במחשב, בהנחה שאני לא הולך להשקיע על משחות וכדו' תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק ל-Q6600 ל-3GHz והזכרונות ירדו ל-667MHz מה יכולה להיות הבעיה? תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
אם אני מעלה את הfsb ומוריד את התדר של הזכרונות האם זה בסדר להשאיר את הזכרונות על נמוך יותר ממה שהם? למשל הזכרונות שלי הם 800 mhz בשביל לתת fsp של 380 אני צריך שהם יהיו על 700 (לא זוכר בדיוק) זה בסדר להשאיר אותם על נמוך יותר או שעדיף שהם יהיו על המקורי שלהם (800) ואת הfsb נמוך יותר דבר שיגרום לירידה בתדר המעבד אני רוצה להגיע למהירות מעבד גבוה יותר (E6600) ולכמה זה טוב להמהיר את המעבד הזה בטווח בטוח יש לי קירור זלמן לא רוצה להתעסק עם מתחים רק דרך הfsb והמכפלת זכרון
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-