עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Aqualung,

ניסרתי היטסינק של פנטיום ישן ל8 חתיכות ואני רוצה להדביק אותן על הזכרונות של הכרטיס מסך. הדבק הטרמי היחיד שמצאתי הוא Adhesive של TT שעולה 100 שקל וזה סכום שאני לא מתכוון להוציא על זה. אתם יודעים אם אפשר להשיג דבק טרמי זול יותר או מדבקות טרמיות?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  2. Started by Arik.G,

שלום לכולם רציתי לברר דבר קטן, האם ניתן להמהיר לוח אם של IBM??

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  3. הכותרת אומרת הכל לא איכפת לי רעש אלא שידחוף אוויר חזק אבל שהיה זול

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by oren,

יש לי מעבד AMD ולוח... עכשיו אני לא יודע מה צריך לעשות לפני שמורחים ואיך בדיוק מורחים (את המשחה הטרמית) אשמח אם תסבירו לי הכל בפרטים. תודה רבה ולילה טוב.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  5. שלום. אתחיל ממפרט המערכת ומצבה: AMD Athlon Tbird 1400Mhz 256MB RAM PC133, ג'נרי. GigaByte 7ZX-h (תמיכה ב FSB של 100 ו 133, זיכרונות SDRAM PC100/133) מארז Aopen KF45A. מאוורר אחד, למטה. http://www.aopen.com/products/housing/kf45a.htm כרטיס רשת של גיניוס GF2 MX400, power color ( ) כרטיס טלוויזה של לייף וויו... ועוד כוננים, אין לי כח לפרט. הHSF הוא של Spire. נראה לי זה:http://www.spire-coolers.com/asp/fcc.asp?ProdID=74 (לא בטוח, כי לא כתוב עליו דגם או משהו כזה). על הלוח הצפוני אין איוורור אקטיבי. טמפרטורת המעבד במאמץ גבוהה מאוד. בסביבות ה 65- 70..... במצב "רגיל" או מאמץ מואט סביב ה 55-60... אם יש תהיות- המחשב יציב מאוד. יש לי כמה שאלות: 1. כרגע אני על F…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך MSI Geforce 4 Ti 4200 128MB ואני רוצה לדעת, אם אתם יכולים להעריך, עד כמה בערך אני אגיע עם הזכרונות באוברקלוק? (כמובן שעם קירור נורמלי וצלעות קירור לזכרונות).

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by ktanta harta,

הרכבתי לי צג הוא עובד בסדר בתוכנה lcdcenter חוץ מבעיה שהוא לא עובד עם הגירסה האחרונה של mbm ואז זה לא מזהה לי הסנסור של המעבד בגירסאות ישנות זה עובד אבל כמו שאמרתי לא טוב אז עברתי לתוכנה קריסטל קונטרול אבל הבעיה איתה זה שנגיד אני רושם crystal אז הוא רושם חצי מילה בשורה העליונה ואת החצי השני בשנייה, אם תוכלו לפתור בבקשה את אחת הבעיות אודה לכם מאוד נ.ב. כזה יהיה גמור (כשזה יהיה מחובר לפאנל) אני ישלח תמונות לגלרייה

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  8. מעבד AXP1700 טמפרטורה 32 מנוחה 34 מאמץ. טמפרטורת מארז 26-28 מעלות. כונן קשיח 28 מעלות לוח אם 28 מעלות, עבודה במאמץ 30 מעלות. גם ביום וגם בלילה הטמפרוטורת משתנות רק במעלה אחת או 2 על פי תצפיות שערכתי בשבועיים האחרונים. טמפרטורות טובות?

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by maayan,

כיצד אוכל לזהות את הסטיפינג יש לי BIOS של AMIBIOS וכל הנתונים הקשורים למתח ולמהירות הן באפור (לא ניתנות לשינוי) האם יש משהו לעשות בנידון

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  10. אני צריך גירסה שתאפשר O/C ל R9000 ו R8500 אני מצליח להוריד מהאתר (HW) ...

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  11. Started by Bah_gots_pIII_450,

כל האזור מסביב למאוורר של הקיירו 2 (הרקולס) פשוט מלא באבק, אני תוהה אם זה יכול להסב נזק למאוורר\לכרטיס בעתיד. איך מנקים? air can?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  12. ולמה אני צריך סבון ומים ??? והאם זה בכלל נייר זכוכית או משהו אחר ?

13. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי שלושה חיישנים על לוח האם לפי MB5, אחד מראה 53C שזה המעבד, השני 31C שהוא system temp, מה זה בכלל sys temp? טמפרטורה של הצ'יפסט? והשלישי מראה 21C אין לי מושג מה זה בכלל....

14. ואיזה גדלים של מאווררים כדאי לי לשים במארז FULL TOWER של CHIEFTEC שלי ובאיזה צורה? תודה.

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by Ewingum,

האמת היא, חשבתי עליו מזמן, אך שני דברים מנעו ממני לבצע את הרעיון: 1) האם זה לא קצת מסוכן להכניס כדור שמוציא ברקים? אוקיי לא בדיוק ברקים במיליון וולט, אבל זה עדיין פעלול חשמלי, זה לא עלול לפגוע לי בבפנוכו שמאוד רגיש? 2) האם זה מפיץ חום (בעיית החום הגם מנעה ממני לבצע רעיון דומה עם מנורת לבה)?

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  16. היי יש לי איזה היטסינק שעליו מאוורר הכל של Green Cooler או Green Power משהו חרא ... וכיביתי את המאוורר 80 מילימטר של EverCool (הם טובים) שעושה ממש מעט רעש (23 דציבלים) והספק בכלל מאוד שקט ואני שומע שריקה מעצבנת כל כך של המאוורר שעל המעבד יא רבאק עכשיו אני מבין למה זה אין עליו גריל כזה ממתכת למה זה קורה ? איך פותרים את זה ואם לא פותרים אז איזה מאוורר או אפילו היסטינק זול וטוב יש כדי להפסיק את השריקה ? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by The Grey Matter,

אני רוצה להחליף א הלדים במארז שלי... ולכן אני שואל ... איזה לדים יש למארזי ציפטק? 3מ"מ או 5 מ"מ? (קצת קשה להבחין עם סרגל...

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by Fenomeno,

או קיי.. ככה, 1.6A- אין לי כרגע את הBATCH\תאריך אריזה. Abit IT7- אבדוק בימים הקרובים ע"י איזו חברה הוא יוצר (אביט משתמשת בשתי חבורת לייצור הלוחות שלה), REV1. Corsair XMS3200C2 מעבד במתח סטוק: FSB של עד 153 (למעשה 153.5), מה שנותן 2456 מה"צ. 1.58V: FSB של עד 161 1.6V- 162 1.625-3V- 164. אמממ..הערונת- המהירויות שצויינות כאן\מתחים מתייחסים עלבוד הביציבות מלאה..לא לפוסט, אני יכול לעושת פוסט ב170 על 1.6V... קצת תמונות: CpuZ- WCpuid Sandra- mem badwidth bufferd Sandra- mem bandwith unbufferd Winbond H\W doctor 3dm score: http://service.madonion.com/compare?2k1=4941323

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Lev-UFO-Child,

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  20. Started by tazok,

50 מעלות בidle מעבד 38 הלוח גם בidle לא בדקתי במאמץ אבל זה ממש ממש גבוהה!! יכול להיות בגלל שלכרטיס מסך יש קירור פאסיבי והוא פולט חום בטירוף? (הוא ב80 מעלות!) זה GF3 ti200 שהלך המאוורר שלו...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yoav9,

או קי, חברי הטוב sath הביא לי את הhs שהיה לו על המעבד סלוט ז"ל שלו, ופתאום ראיתי את הפותנציאל העצום!!! חותכים פה, חותכים שם, והופכים אותו לhs לאחורה של הזכרונות!!! OWNz, אז ככה, אם מה כדי לחתוך? איפה אני קונה מדבקות טרמיות/דבק טרמי (לא גריז!) זה יתן הבדל אפילו מינימלי?

22. המאוורר הקטן שנמצא על הצ'יפסט של הGA-7DXR שלי מסתובב לאט, עושה המון רעש ולא רוח. איפה אני מוצא עוד מאווררים כאלה קטנים? ואם זה בטוח להסיר אותו? הוא נמצא עם ברגים על איזה איציק קטן ואם אני עושה תנועות סיבובויות הלך הלוח אם אני חושב.

23. מערכת קירור מים תוצרת עצמית : **** עריכה **** התמונות תוקנו . הסיפור : ראדיטור של דיוק 150 סמק (פרקתי שלושה אופנועים) בלוק - תודה לפבל על המתנה . משאבה נקנתה ב ZOO LAND ועלתה 120 שח (2000L\H ) . נוזל קירור - 30 שח בתחנת דלק . מחר אני יסדר את הכיסוי של המארז הכדי להרכיב את הראדיטור עליו . הכי חשוב טמ"פ !!! הורדה של 10 מעלות ! במנוחה 36-40 בעבודה מאומצת - 42-45 ! ואיזה שקט ,אוףףףף דממה.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by fire15,

עשיתי oc עצום לכרטיס מסך של אחותי GEFORCE 2 MX 200 כאשר בהתחלה המהירויות היו - ליבה 175 זיכרון 165 וOC ל- ליבה 270 זיכרון 185 היגעתי למהירות העצומה במעבד בקח ששמתי היטסינק של סוקט A (היטסינק הישן שבא עם המעבד) והנה כמה תמונות :תיכנסו לפה פה יש את התמונות... גם פה יש עוד תמונה....

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. הגעתי למקסימום OC לליבה של הכרטיס מסך ואני אני רוצאה לעלות עוד אבל התוכנה לא נותנת לי מה עושים (פעם ראיתי מישהו משנה regedit משהוא ואז הוא יכל לעלות עוד את ה-MHZ)

• 4 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים