עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by MATERIX,

אני מנסה לעשות UNLOCK למעבד והחומר שצרכים לחבר בין הפנים תמיד נישפח ואני מישתמש מסלוטיפ

2. Started by Director,

שלום לכולם , רציתי לעשות OC קטן למעבד שלי אבל שנכנסתי ל ביוס לא היה לישם את ההגדרות שיש במדריך .. אחד הדברים שיש שם זה : Top Performence , ולא יודע מה זה עושה .. אז צריך לעשותEnable עלזה ואז יהיה לי תאפשרויות ? תודה ! הלוח הוא : GA-K8NMF-9

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  3. Started by MAOR,

מה עומק+רוחב+גובהה של Midi Midi Tower Tower Full Tower זה ממש חשוב לי ... תודה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  4. Started by spitzi,

שלום, יש לי מעבד אינטל E8400 בן כחמש שנים. הקירור סטוק שלו הוא 80 מ"מ, והרעש הטבעי שלו חזק מדי לטעמי, גם כשהוא לא מתאמץ. בינתיים ניתקתי את המאוורר מהלוח, כך שהמעבד כל הזמן על 80 צלזיוס, והמאוורר היחיד שעוד פועל במחשב הוא 120 מ"מ אחורי במארז. כמה זה מקצר את חיי המעבד? (עריכה: החזרתי את המאוורר לפעולה, המארז עצמו התחמם מהסיפור...) אני רוצה לקנות קירור עם מאוורר 120 ס"מ שיתאים גם למעבדים עתידיים של אינטל, כולל המהרה. יש המלצות? מה לגבי: Scythe Big Shuriken 2 Rev.B SCBSK-2100

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום אני מחפש לברר בקשר לאוברלוקינג למעבד הנדון, עם מי שביצע כבר אוברקלוקינג למעבד כזה גם. ישנם שניים כאלה שכינויים: CUPRA אוריפ תודה azr

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  6. Started by redti,

התקנתי accelero twin turbo ויש לי מעלות נמוכות מדי מכדי להיות מציאותיות.. 51 מעלות במאמץ מטורף של הכרטיס מסך , חשבתי להמהיר אותו במקרה כזה..עד הסוף 700* 1200* יש סיכון בדבר כזה מבחינת החיישנים המעלות בסדר גמור , אבל אולי החיישנים מהווים מדגם עבור שבב או שתיים בלבד וייתכן והשאר כן מתחממים ? או שיש סיכון אחר בכך ?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  7. שלום, בבעלותי כרטיס מסך של Nvidia Geforce GT8600 (היצרן הוא PALIT למקרה שזה משנה) השאלה שלי היא- מה הטמפרטורה המומלצת לכרטיס בזמן מאמץ ממושך? תודה מראש לכל העונים שבת שלום

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  8. Started by asaf556,

שלום אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך עם התוכנה ATITool אבל אני לא מצליח לעבוד עם התוכנה הוא לא מזהה את הכרטיס ואת המהיריות שלו ואני לא יודע מה לעשות אשמח אם תסבירו לי מה לשנות בהגדרות כדי שהתוכנה תעבוד תודה ויש לי עוד שאלה הורדתי קובץ רגסטרי שהיה אמור להוסיף לי ללוח הבקשה של הדריבר את אפשריות הoc הפעלתי את הקובץ ואישרתי אבל זה לא הוסיף את האפשריות או שהוא כן הוסיף ואני לא יודע איך לגשת לשם אשמח אם תענו לי גם על השאלה זו

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  9. Started by djzander,

היום קבלתי איזה צעצוע לשחק איתו , למי שלא מכיר : בקיצור זה אחד הקירורים החזקים ביותר , באוויר לפחות . עכשיו יש לי שאלה , הבנתי שזה קורה בהרבה מוצרים של THERMALRIGHT , הפלטה שמתיישבת על המעבד לא פלס , וכשמים אותו על המעבד רק המרכז של הפלטה נוגע במעבד , והחום לא עובר כמו שצריך . יש איזו דרך לפלס את הפלטה ? ללא צורך של מכונת CNC או משהו .

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  10. Started by Lirux,

אני רוצה למרוח AS5 על הכרטיס שלי ואני צריך מדריך (עדיף עם תמונות) של איך לפרק ולהחזיר את הקירור של הכרטיס, או רק לפרק יהיה גם בסדר...

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  11. Started by afik zach,

אני עובד קצת בסוליד והכרטיס מסך שלי לצערי כבר הגיעה למצוי בכל אופן עלה במוחי רעיון שאולי SOFTMOD יעזור אההם... נסיתי בRIVATUNER וכנראה שמשהוא התפקשש ועכשיו גם הדריבר הרגיל לא מגיב בכלל יש כאן משהו שיכול אולי לעזור אם זה? אגב הכרטיס הוא 7600GT הנה קישור למה שעשיתי http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=539&pgno=2

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  12. Started by tomz,

אני רואה בחנויות המחשבים גריז טרמי, בחבילות נורא נורא קטנות, שעולות בין 30 ל80 שקלים לדעתי זה מוגזם לחלוטין אני מבין שזה מיועד למחשבים אבל אבא שלי נגיד קונה טיובות של קילו ב4וחצי שקל רציתי לדעת אם הם יתאימו גם לחלקי מחשבים פשוט חבל על הכסף :\

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  13. Started by מאור247,

ניקיתי את המחשב שלי....וכשהוצאתי את המאוורר של המעבד ראתי שהסיליקון שנמצא שם ממש יבש....עכשיו..זה יכול לגרום משו מלעבד???..ומה אני צריך לעשות??...לשים חדש??

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  14. Started by amisha,

חברה זוכרים שביקשתי ממכם למצוא לי איזה מוד או ביוס שייתן לי את האופציה ליותר מתח לזכרנות ?? ובכן מצאתי!!!!!!! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=&threadid=13402&perpage=25&highlight=p4c800%20vmem&pagenumber=1

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  15. Started by iakovl,

אני עכשיו עורך קצת שידרוגים לקירור ואני יכול לקנות את הSONICTOWER ב~160 האם שווה? עקרונית אני די מכוון על הסינק הזה אבל אני רוצה לשמוע דעות

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  16. מעניין אותי לאנשים שעוסקים בOC ויש להם קירור אויר ומעבדים מסדרות האקסטרים של אינטל כמו QX9650 או QX9770 וכו'. כמה ניתן להגיע עם המעבדים האלו יציב לחלוטין עם קירור אויר?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  17. Started by spiderman1,

יש לי מעבד 2.8 C ולוח GIGABYTE IP1000PRO2 ורציתי לעשות OC למעבד, ויש לי כמה שאלות: א.איך?(איפה אני מוצא את זה בלוח) ב.עד כמה אני יוכל בלי קירור נוסף(גוף קירור אחר) * יש לי זכרונות Geil Golden Dragon Value הטמפ' שלי במנוחה היא בסביבות 32-36 מעלות תודה

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  18. Started by jungle-man,

שלום האם המעבד הנ"ל מצריך קירור מעבר לסטוק של אינטל? ובאופן כללי האם מעבדים מהדור האחרון שאינם K מצריכים קירור מעבר לסטוק?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  19. מיפרט: מעבד: amd athlon 64 x2 dual core 4000+ כרטיס-מסך: giga-byte 7300 gt לוח-אם: giga-byte ga-m61sme-s2 hd-1: samsung sp0824n 80 gb hd-2 wd 1600aajs אני מחפש אמצעי קרור לכרטיס-מסך+למעבד+ללוח-אם בתקציב של 150 ש"ח לכל מוצר מישהו יכול לעזור בבקשה המחשב שלי חםםםםםםםםםםםם!!!

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  20. Started by ShowstoppeR,

טוב אז ככה זה הרכיבים: DFI LP UT Ultra-D nF4 AMD Athlon 64 3500 Geil One 2x512mb DDR400 W BH Zalman 9500 למי שיש ניסיון באוברקלוק עם הלוח אני ישמח לקבל טיפים. נכון לעכשיו אחרי ההתקנה של ZALMAN הטמפ' עומדות על 30C ב מצב מנוחה ו 38C בעומס מירבי. זה כשהמאורר של הקירור פועל במקסימום. לדעתי זה קצת הרבה, לפחות בעומס אז אם יש לכם פתרונות אני פה כדי להקשיב. עוד דבר (למי שמכיר את הלוח אם): יש 2 חיבורים על הלוח: cpu fan ו fan2. אם אני מחבר את ה זלמן ן ל cpu fan הוא לא עובר את ה 1400 סל"ד. רק כשאני מחבר אותו ל fan2 הוא מגיע למקסימום ב 2600~. יש בעייה מסויימת או שזה בסדר? (אגב אני משתמש ב fanmate2 שהגיע עם הקירור והסל"ד הוא כאשר זה מכוון למקסימום) יש טמפ' מסויימת שלא כדאי לעבור עם ה…

21. אני חושב על אחד באתר www.pccool.co.il יש שם בקירור למעבד מאוורר של כולר מאסטר שעולה 70 שח אני יכןל ליקנות אותו הוא יהיה בסדר בישבילי תודה על תשובות

22. מישהו יכול לתת לי לינק או הסבר מפורט איך לעשות צריבת ביוס כדי להפוך R9800P ל XT (אולי אפילו OC יותר רציני). אני לא ממש מבין בזה אז בבקשה שיהיה הכי מפורט שאפשר כולל לינקים לתוכנות הדרשות לי והביוס שצריך... אני יודע, יש לי דרישות גבוהות אבל בבקשה אני ממש צריך עזרה כאן ??? . יברך האל את מי שעוזר (המפרט שלי בחתימה) נ.ב אני יודע שיש דיון מרוכז בענין אבל לא הצלחתי למצוא שם תשובה מספיק מפורטת בענין אז בבקשה אל תנעלו את הנושא עריכה: הכוונה מן הסתם זה להפוך אותו לXT מוחלש

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  23. Started by davidpo,

מה הקירור הכי טוב למעבד בתושבת 1366 בסכום של עד 400 ש"ח? נ"ב: הלוח אם שלי הוא:"Gigabyte GA-X58A-UD7"

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  24. טוב,אז אני כבר שבוע וקצת עם המחשב החדש[מפרט בצד],ואני חייב לציין שהוא סבבה ומאוד שקט לפחות לדעתי. טמפרטורות על משהו כמו 20-23 מעלות בIDLE ׁ(בדיקה עם EVEREST) ובמהלך הרצה של Super PI מגיעות ל31 מעלות בערך. SUPER PI 1M אגב לוקח 21-22 שניות...תלוי בתוכנות אחרות שפועלות באותו זמן חח. בכל מקרה,לשאלה בכותרת ועוד אחת: 1.עם איזה תוכנה אפשר לבדוק את הRPM של הTUNIQ TOWER? 2.מה הטמפרטורה המקסימלית המומלצת במאמץ למעבד הזה(E4400) אם בעתיד ארצה להגדיל את הOC? 3.מאיזה תדר לפי דעתכם יהיה צריך להעלות מתחים מעל המתח סטוק? אה עכשיו אני רואה שיש CPU FAN SPEED בEVEREST אבל כתוב זה נמצא שם על משהו כמו 550RPM כשהTUNIQ אמור להיות מינימום 1000? הבנתי שזה קשור לאיזה אפשרות בביוס ששולטת בRPM של המ…

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  25. אהלן יש ברשותי כרטיס מסך של EVGA מדגם 9600GT עם הפיצ' של ה-OC המובנה. לאחרונה אני שם לב (יכול להיות שזה מהדרייבר של ה-NVIDIA האחרון, אני לא זוכר טוב) - שאחרי משחק של 15 דקות במשחק (אפילו COD5), הכרטיס מתחמם. המעלות מגיעות ל-60 ואפילו 62.. אני לא סתם אומר את זה.. אמרו לי שזה לגיטימי וכו.. אבל המשחקים מתחילים לקרטע ! ממה זה יכול להיות? ואיך אפשר לסדר כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.