אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי מחשב חדש עם מעבד E8400 וביקשתי Arctic cooling alpine 7 pro ומתחברר שרשמו לי גרסה רגילה שמתאימה ליותר לוחות אם (שעולה גם דולר יותר משום מה) האם ההבדל קריטי בשביל שאעשה מאמצים לשנות את ההזמנה? תודה למגיבים
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD 2X20 וקניתי אותו עם תאורה עכשיו השאלה שלי היא: אחרי שחיברתי הכול כמו במדריך שיש כאן התאורה תפעל או שאני צריך לחבר גם חוטים לאיפה שרשום במעגל LED+ וLED- ?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום אני קונה את המשאבה הזאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9203{33}146 ויש לי את המערכת של TT אקואריס 2, אני רוצה גם להחליף צינורות , איזה מתאמים ואיזה צינורות אני צריך, שיהיה כמה שיותר טוב, וכמה שיותר זול, תודה אלי.
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני הולך לקחת את המחשב בעבודה של אבא שלי שהוא פנטיום 4 (פרסקוט) עם תושבת LGA775 עוד כמה חודשים אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם הQ6600, ורציתי לדעת אם אני יקנה עכשיו קירור לפרסקוט, האם הוא יתאים לQ6600? אם כן איזה כדי לקחת (אני הולך להזמין אותו אם מNEWEGG או מhttp://www.frozencpu.com) תודה
-
- 4 תגובות
- 422 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד 2.6C, וזכרונות 2*512 ב 400MHZ. עשיתי OC ל 3000MHZ למעבד ( באס 230 ) והתדר של הזכרונות הפך ל380. מה שרציתי לדעת זה אם יש אפשרות לנעול את התדר של הזכרונות שישארו ב400? ועוד משהו, האוברקלוק של המעבד יכול להשפיע על הCPU LOAD? עכשיו אחרי שעשיתי מ2600 ל3000 (לא שזה כזה הבדל...) אז אני שם לב לקפיצות דרסטיות כאלה בשימוש של המשאבים של המעבד... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הורדתי כבר כמה גרסאות של אוורסט ובכל גרסה שאני נכנס לבדוק טמפרטורה ב-sensor זה פשוט מעלה מסך אפור בתוכנה בעוד שהאופציוץ האחרות פועלות מה אני יכול לעשות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 424 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה ארדוור מוניטור ושם יש system cpu ו - PWM מה אומר PWM? טמפ' של מה?? system זה של המארז לא? המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אתם יכולים להביא לי איזה לינק לתוכנה שמראה ביצועים של הכרטיס מסך כי הוא עומד על 63 מעלות ואני רוצה לדעת אם זה בסדר??? כי גם יש קטעים שהמשחקים יוצאים לי וזה ניראה לי ביגלל זה כי הספק כח שלי טוב (THEMBERLAKE 420) ואני לא יודע סיבה אחרת
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
לא בטוח שזה מתאים לפורום אבל לא ידעתי איפה לשאול אז אולי צריך להעביר למי שמכיר את התוכנה היא אמורה להראות שני גרפים שכל אחד מהם מראה את השימוש בכל ליבה באחוזים בהתחלה זה עבד ופתאום יום אחד זה הפסיק כרגע אני רואה רק גרף אחד והוא לא מתפקד כלומר הוא תמיד על 0 אחוזים ניסיתי להסיר ולהתקין אותה וגם שיחקתי עם ההגדרות אבל ללא הצלחה מישהו מכיר ? מצרף תמונות הראשונה איך שזה היה בהתחלה והשניה עכשיו תודה מראש שחר
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
חיפשתי אתרים שיש בהם מדריכים לTWEAKING לכרטיסי מסך וכד'. מצאתי אתר שבו מסופר על תוכנה שמאפשרת לשנות כל מיני אפשרויות בביוס, למרות שאינן מופיעות בו. לינק: http://www.tweak3d.net/tweak/harddrive/2.shtml מתחת לכותרת :CAS LATENCY בתוכן יש קישור לתוכנה שנקראת TWEAKBIOS, אבל לצערי התוכנה לא תומכת בצ'יפסט שלי. האם יש תוכנה דומה לזאת ויש לה תמיכה בצי'פסט שלי ? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מריץ עכשיו את התוכנה ( מחממת את המעבד הרבה יותר מפריים ! ) ורציתי לדעת אם היא בודקת רק מעבד או יציבות כללית ( מעבד, לוח,זכרון ) תודה עריכה, עוד שאלה, במידה והמחשב מחזיק את השעה בדיקה, זה אומר שהוא יציב לחלוטין ? או ש... נאמר קרייסיס במשך כמה שעות טובות עלול להוציא את המערכת מיציבות....?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
רציתי לשאול בתוכנת האוורסט בתוך SENSOR יש MOTHERBOARD למה הכוונה? האם זה לכל הלוח? האם זה לאחד מהצ'יפסטים? מופיע אצלי 42 וכמו שהבנתי זה יותר מידי בשביל לוח של אסוס דר"א הלוח הוא P4S8X של אסוס.
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה היום עשיתי בנצ'מארק על המחשב שלי עם התוכנה 3dmark06 basic edition והתוצאה הייתה : 3193 שזה נראה לי קצת נמוך .. המפרט שלי הוא : מעבד: E6300 זיכרון: 1024Mb RAM כרטיס מסך: GeForce 7600 GT וזה קישור לתוצאות: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=9377021 תודה מראש לעוזרים ולעונים ..
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי קירור לכרטיס מסך והגעתי לתוצאה הזאת ורציתי לדעת אך היא יחסית לכרטיס שלי ?? ומשום מה אני לא מצליח לעלות את התוצאה ל ORB... מישהו יודע למה ?? תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הזכרונות זה SDRAM 133 . בביוס הם מוגדרים לי כ- SDRAM 10NS לפי דעתכם כדאי לי להוריד את זה ? ואם כן לכמה ? 8NS ? MEDIUM ? TURBO ? וכו' וכו'... אל תגידו רק אם לשנות או לא לשנות תסבירו לי בבקשה מה יכולות ליהות ההשלכות של השינויים וכו'... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי מופיע למטה... הדבר היחידי בOC שאני עדיין לוטה באפילו כלפיו זה תזמוני זכרון המערכת שלי עכשיו בOC קליל של 220FSB (סטוק 200FSB) התזמונים של הזכרון 3,4,4,8 (נראה לי שזה תזמוני סטוק כי בביוס הם מסומנים על AUTO) המתח שלהם 2.7 (אם אני לא טועה) כשארצה להביא OC יותר משמעותי: בכל אופן , מתי אני צריך להעלות תזמונים? מתי להוריד תזמונים? מתי לעלות מתח (איך אני יודע שהזכרון קורס ואז לעלות מתח) מה יותר טוב תזמונים נמוכים? או גבוהים ושוב , מה זה גבוהים או נמוכים ? (כאילו איזה מספרים לשים?) עד היום אם הייתי בודק את המערכת בOC מאסיבי של נגיד 250FSB , אז פשוט הייתי שרירותי , מציף את הזכרון במתח , ומשאיר תזמונים על AUTO , לפעמים זה היה עובד לפעמים לא ואף פעם לא ידעתי איך אני …
-
- 46 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , המפרט שלי e8400 , ep43-ds3l , g.skill 4gb 800mhz cl4 , alpine 7 , cm RC 690 , 500W CM יש לי שתי שאלות , ביצעתי OC ל 3.6 רק בעזרת שינוי FSB ל 400 , הטמפ' במנוחה נעות סביב ה 50 ובמאמץ 70 (OCCT) עם LINX הגעתי ל 80 , המחשב חדש והחזיק מעמד בבדיקות מאמץ אבל התרסק אתמול ולא עשה פוסט , נאלצתי לאתחל את הביוס ולעשות OC מחדש . מה נראה לכם הסיבה להתרסקות , והאם הטמפ' תקינות ? מה לגבי ה המתח - 1.312 ? 2. תזמון הזיכרונות שלי ה 12 4 4 4 ומשום מה אני רואה ב cpuid שהם 15 5 5 5 , יש למישהו רעיון למה?
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
האלן אני אשמח אם מישהוא יוכל להסביר לי את עניין התזמונים איך זה עובד ? ככל שהמספר יהיה יותר גבוה ה OC יהיה יותר יציב ? תודה
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד תתיזמונים של הזיכרון בשביל שיהיה הכי מהר אז אני רוצה לדעת איזה תיזמונים הכי חשוב להוריד? http://www.pictor.co.il/sty/PicStorage/42758/1599257.JPG ככה זה אצלי את מה הכי כדאי לי להוריד ולכמה?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה כל אחד ואחד מהתזמונים תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כרגע ב-OC הנוכחי אני תקוע על 380X9 CPU CORE: 1.56 ולא יכול לעלות מעל וזה לא משנה כמה מתח אני אתן. לפי התוכנה EVEREST כך נראים התזמונים של הזכרונות: 7D-25KK5MTFEP1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz 7D-25KK5MTFEP1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz כרגע התזמונים לפי הביוס הם על 5-5-5-15 השאלה שלי היא כזאת, אם אני אשנה ל:4-4-4-12 אני אוכל לעבור את המחסום 380X9 ?! תודה.
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אני עשיתי OC לE6600 וכרגע אני ב3200 multiplier X8 . הבאס עומד על 400. הזכרונות שלי הם OCZ 800mhz. 4.4.4.15. בEVEREST ובCPU-Z רשום שב 400MHZ התזמונים הם 5.5.5.15. ב333MHZ הם 4.5.5.13 וב266MHZ הם 4.4.4.15. השאלה שלי היא האם אני צריך לקבוע בביוס את התזמונים על 5.5.5.15 או להשאיר אותם על 4.4.4.15 כמו שהם עכשיו.(הם על manual). תודה.
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
היי כולם, דבר ראשון אני חדש בפורום פה (האמת הרבה זמן בHWZONE פשוט התעצלתי לפתוח משתמש ) יש לי כמה שאלות. הבנתי שיש חודש הבא תחרות אוברקלוקינג בהוד השרון. אני יודע לעשות אוברקלוקינג הרעיון הוא שאני לא מכיר את הסצינה של התחרויות. המעבד שאני עושה עליו אוברקלוקינג הוא E2160 (ישן, אבל כיף). כל השאלות שלי מתייחסות למקצה של אחוזי שיפור: השאלה הראשונה שלי היא עד כמה זה ריאלי להגיע עם מעבד כזה לתחרות? שאלה שנייה זה - הקירור שבו משתמשים במקצה הזה- מוגבל? אפשר נניח להגיע עם חנקן נוזלי\קירור שאני יצרתי? אנשים אשכרה עושים את זה בתחרויות בארץ? כלומר המנצחים - בד"כ הם עם חנקן נוזלי\קרח יבש או שהם עם קירור רגיל במקצה הזה? ושאלה שלישית ואחרונה! - האוברקלוקרים בד"כ באים עם חומרה…
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
בישביל להוריד תיזמונים צריך לעלות מתח??? ולאיזה תזמונים אפשר להגיע עם הזכרונות האלה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_9200_reaper_hpc_edition
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי את המארז הזה בלי מאוורר מקדימה הוצאתי את התעלת איוורור ושמתי במקומה מאוורר 80 מ"מ בתוך המארז שיכניס קור, האם זה עוזר? לעשות אותו שהוא יוציא חום? מה לגבי אבק? האם להשאיר את תעלת האיוורור? הטמפרטורות עכשיו הם 48 במעבד, 33 במארז, ו 37 בכרטיס מסך. (עם מזגן על 25C) יש לי AMD 2600+ XP הטמפ' בסדר?
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-