אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום, שדרגתי את המחשב בחלקים הבאים: Core i3 540 H55M-D2H Kingston KVR1333D3N9/2G *2 המעבד הגיע לי עם קירור של EVERCOOL שלפי מה שאני שומע הוא לא שקט במיוחד הייתי מעוניין בקירור שקט מאוד ובתקציב סביר (עד 200 נניח אלה אם זה ממש שווה להשקיע יותר) אני לא מתכנן OC אני רק רוצה כמה שיותר שקט, נמאס לי להיות כל היום ליד הרעש רקע הזה של המאוורר. תודה
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כרגע עם סטוק ללא oc והרעש נוראי. ראיתי spinq של TT, שהוא די חתיך אבל מישהו מכיר את הביצועים שלו? כמובן שכל המלצה אחרת תתקבל בברכה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Phenom II 955 עם קירור MUGEN 2 הטמפרטורות הם במנוחה: 40-42 במאמץ 52-53 בערך... איך הטמפרטורות? הגיוני בשביל MUGEN 2 כאלה טמפרטורות עם המעבד הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי אני צריך למראז שלי שני מאווררים 12 ס''מ שקטים וזולים סביבות 40-50 לאחד אחד לקדימה ואחד לצד עכשיו יש לי אחד אחורי שמוציא אוויר הקדמי רצוי שיכניס כמובן והזה בצד יהיה על הכ''מ ככה שאני לא יודע אם הוא צריך להכניס או להוציא את השאלה הזו אני משאיר למומחים פה אין חברה מועדפת אך יש רצון לחברה אמינה כמו scyth artic וכו'
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Noctua NH-D14 או Thermalright Venomous X חשוב לציין שבשני הקירורים אני מחליף את של נוקטועה ב 2 מאווררים סליפ סטרים 1900 סל"ד. ול VENOMOUS X אני שם 2 מאווררים סליפ סטרים 1900 סל"ד.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני חדש (מאוד) בתחום. יש לי לוח אם של DFI בעל יכולות OC [איך כיף להגיד את זה ]. חקרתי קצת את הנושא, וגיליתי של DFI יש תוכנה קטנה שנקראת Auto Boost System אשר בה יש פרופילים של OC מוגדרים מראש. נאמר לי שעלי ללחוץ על F1 בעת שאני מדליק מחדש את המחשב, ויטען פרופיל מסוג מסוים. עשיתי זאת. אכן - נטען פרופיל שנקרא Safe 3/2 ghz OC. - - אגב, מדובר במעבד Q6600 מרובע ליבות. לאחר שדבר זה התבצע, המחשב הדליק עצמו מחדש, הטעינה נראית הייתה כטובה - עבר POST, והלוגו של Windows7 התחיל להיטען. מייד (!) בשלב זה קיבלתי מסך כחול לשבריר שנייה (שלא הספקתי לראות מה הוא רושם) והמחשב עשה restart לעצמו. נתתי לי לבצע את אותה פעולה שוב, אבל הדבר חזר על עצמו פעם שנייה. נבהלתי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבד Q6600, ולוח אם של DFI, עם קירור יעודי של Zalman. שמתי לב ב BIOS [ואפרט ואוסיף תמונות בהמשך] שיש אפשרות להמהיר את המעבד ל 3.2 [כרגע נמצא על 2.4]. א-ב-ל, אני לא מבין בתחום. [רכשתי את המחשב ממכר שגר רחוק מאוד] מדוע שאבחר כן ל OC, ומדוע שאבחר שלא? האם יש סיבה שלא לעשות OC? אם השימושים חשובים, אומר שאני לא "משתמש כבד" או גיימר רציני [יש לי בסך הכל שני משחקים על המחשב]. אבל עדיין השאלה שעולה היא - יש סיבה לא להמהיר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים יקרים! התחלתי - בדגש על התחלתי בביצוע אוברקלוק לא רציני וכעת המחשב מסרב להידלק - ברשותי לוח אקסטרים של אינטל - DP55KG ומעבד I5 750 ספק של SS 750 GOLD זכרונות XMS של קורסייר 4 GB מוגן 2 קירור ומארז CM 690 ADVANCE 2 התחלתי לבצע OC וכשהגעתי בערך ל3200 העלתי מתח במעבד ל1.4 כי המערכת לא הייתה יציבה, לפתע כבה המחשב וכעת הוא לא נדלק!!!1 אני לוחץ על ההדלקה והוא נותן זרם לשניה אפילו פחות ונכבה מיד... חיברתי ספק אחר אותה תוצאה.. הוצאתי זכרונות לא עזר השאלרתי רק אחד גם לא עזר.. ניתקתי כרטיס מסך וכלום.. הוצאתי סוללה לשעה וכלום ג'מפר נשלף החוצה לשחזור ולא עוזר.. למישהו יש מושג מה לעזעזל קרה פה???? המחשב בן יום!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, ראו מפרט מחשב בן שנתיים נקנה מ - TMS והם דאגו לOC של המעבד, הבעיה שמישום מה ההמהרה נעלמה, עזרכתכם כיצד להחזיר את ה OC לקדמותו, יש לקחת בחשבון שהידע שלי בנושא = לאפס תודה! Intel Pentium E (C2D Technology) E2160[glow=red,2,300] 1.8Ghz@3.00[/glow] 1MB FSB800 OEM Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Compucase HEC 6A19 400TRT Black Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן.. ברשותי לוח אם מדגם ASUSTeK Computer INC. P5QL-EM ומעבד E8400 עם קירור Scythe Yasya ואני פשוט לא מצליח לעשות אוברקלוק, בביוס יש לי אפשרות של AI overclock profile ואני יכול לעשות רק 5%... ואם אני עושה מעל 5% המחשב לא עובר POST ונתקע לי עם הודעה Overclock failed or voltege error. ואם אני עושה את זה ידני.. אני מנסה להעלות את הFSB עד 340.. אם אני עושה מעל. אני מקבל את אותה הודעת שגיאה? האם הלוח אם שברשותי דפוק או לא מתאים לביצוע אוברקלוק? X_X תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך המצלה למאוור 120MM הכי שקט שיש לא צריך לדים ולא שום דבר מאוורר רגיל שיתן דחיפה טובה אבל שיהיה הכי שקט שאפשר! ואני צריך גם משחה תרמית לא למעבד אלא לגוף קירור של מקרר נייד מיני בר..המאוורר הוא גם בשביל המיני בר.. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנ רוצה לקנות פדים טרמים ,כאלה שאפשר לשים על זכרונות למשל בכרטיס מסך.. בחנויות אלקטרוניקה מוכרים?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חברה. אני כרגע עם Q6600 על OC של 3.6GHZ עם מתח 1.418V והבעיה שיש לי זיכרונות של SAMSUNG 2 סטיקים 1GB ועוד סטיק של 2GB של KINGSTON. עכשיו אין עליהם קירור ולא ניראה שהם בו נגיד לOC. אז השאלה אם אני קונה קירור מיוחד לזיכרונות (hear spreaders) משהו טוב שמיועד לאוברקלוקינג. אני יוכל לעבור בשקט את התדר שלהם? לפחות ב 50 MHZ.
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב יחסית חדש בערך מאפריל intel core i5 750 קירור : thermaltake silent 1156 clp0552 ואם זה חשוב מארז sonata 3 וספק : seasonic s12ii-520 בזמן האחרון אני חושב שהמאוורר של המעבד עושה רעשים כאלה כאילו הוא מתאמץ כל כמה שניות במיוחד שאני גולש באינטרנט , שומע מוסיקה , עובר בין חלונות זה קרה בשבוע האחרון מה אפשר לבדוק/לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה המאורר אשר בתמונה [השמאלי ביותר] לא עובד משום מה וכאשר אני נוגע בו אני מרגיש שהוא רותח: מצאתי כמה מאווררים שנראה לי קשורים לאוורור מארז [שאם אני לא טועה זה המאוורר שלא עובד לי-אבל תקנו אותי אם אני טועה] http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=948 Scythe Slip Stream SY1225SL12H 120mm 1600rpm ----- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=529 Scythe S-Flex SFF21G 120mm 1900rpm\35dba איך הם? יש המלצות למשהו טוב יותר?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קניתי את הקירור הזה ואני חייב לשבח אותו, הרכבה מאוד קלה ונוחה, שקט מאוד , ושומר על טמפרטורות קרות , קירור מאוד מומלץ לסוקט 775במחיר זול. רוני
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אני רוצה לדעת גם איזה מאוורר לשם למעבד כי אני רוצה לעשות לו OC מ 2.66 ל3.8 הפרט הוא: המחשב שלי: מעבד:Intel Core I5 750 2.66Ghz לוח אם:GIgaByte GA-P55M-UD2 כרטיס מסך:GigaByte nVidia GeForce GTX 260 Oc Edition זכרון מחשב:KingStone 2Gb 1333MHz דיסק קשיח:SamSung SpinPoint 500Gb מארז:CoolerMaster Haf 922 ספק כוח:FSP 500W BRONZE צורב:Sony Optariac DVD 22X חשבתי על הMUGEN 2 Rev B+ 2 2000RPM CoolerMaster Green Led Fans ואני צריך לדעת כמה שאלות אני רוצה שתגידו לי מה אפשר לשפר בזרימת האוויר הנה תראו המערכת היא: אני לא מצליח להעלות תמונות משהו יכול הלגיד לי איך אני העלתי ל SIZ וזה מצנזר לי פה באתר כל פעם
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
3 שעות ישבתי על המחשב פירקתי אותו לרסיסים ניקיתי אותו מאבק כמו שאף פעם לא ניקיתי הוספתי מאורר אחד מאחורה שמוציא אויר ואחד מהצד שמכניס אויר.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האם לחבר את המאוורר בצורה שהחלק הזה(איפה שהמדבקה )זורק אוויר למארז? http://www.mediagalaxy.co.il/files/CMP-FAN23.jpg או הפוך? ככה לדוגמא: http://www.reef-center-host.com/pix/albums/userpics/10387/normal_%EE%E0%E5%E5%F8%F8%E9%ED.jpg התמונה אומנם נראית דומת לקודמת , אבל פה הרגליים של המאוורר הפוכים..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי המפרט הבא : Intel Core 2 Duo E8400 4.0GB Dual-Channel DDR2 ASUSTeK Computer INC. P5QL-EM 1024MB GeForce 9800 GT (Point of View) Ezcool 500w מארז Antec 902 ----------------------------------------------------------- אני מתכנן לקנות קירור למעבד לצורכי OC ושמעתי המון ביקורות טובות על הMUGEN 2 אני רק רוצה לדעת אם הקירור יכנס לי במארז. כי גם עכשיו הקירור סטוק כמעט ונוגע במאוורר העליון.. תמונה להמחשה : האם תהיה לי בעיה להתקין את הקירור MUGEN 2 במארז הזה? תודה מראש לכל העוזרים =)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מעבד I7 920, וגוף קירור Scythe Mugen II. פעם עשיתי לו אוברקלוקינג לבערך 3.6 ג'יגה והוא התחמם לאיזור ה 100 מעלות. היום, בלי אוברקלוקינג הוא רץ ב Idle בערך ב 45-50 מעלות ובעומס בערך ב 65-70 מעלות. חידשתי לו את הגריז התרמי כבר בערך 3 פעמים ולא נראה שזה עושה משהו. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שגורם לזה הוא שלא הרכבתי אותו בחיבור ה "קלאסי" כיוון שזה תפס לי סלוט אחד של זכרון שהייתי צריך, אלא ב 90 מעלות והמאוורר פולט את האוויר החם למעלה במקום הצידה. האם זה יכול לגרום לטמפרטורות האלה?
-
- 24 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
לוח אם: Gigabyte GA-880GMA-UD2H AMD880G CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1868 מעבד: AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX יש איזה שהוא קשר ? משהו שיגביל אותי ? (ד"א הלוח לא ארוך (או משהו כזה :s05:)) אני יודע שזה קשור יותר לתת פורום לוחות אם אבל לא עונים לי.. וכבר הזמנתי את המחשב ככה שזה מאוד דחוף לי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי מבחינת חיבור הגוף קירור למעבד- לאחר החיבור הגוף מעד רוטט ויש תזוזה אם לוחצי קצת בכח. ע"פ העלון שבא עם גוף הקירור רשום אכן שכל המערכת צריכה להיות מעט רופפת. האם תקין? כמו כן, טמפ' מעבד ממוצעת לאחר עבודה-45 מעלות. אומר שתקין? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם הוא יעיל ושווה קנייה? זה שהוא למעשה מוציא את החום "בכוח" לא הורס את המאוורר המקורי בנייד על ידי זה שהוא מושך אוויר וגורם לסיבוב מהיר יותר שלו כתוצר לוואי? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8183
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-