אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אוקי קודם כל חג שמח לכולם, ושנה טובה! עכשיו לשאלתי! D: אוקי קראתי את המאמרים והמדריכים שלכם, הם יפים, מושקעים, ברורים ומצויינים!! (ואני מתכוון באמת לא בציניות!) אז לפני השאלה מגיע לך כפיים על העבודה הנפלאה!! ועכשיו.. יש מאמר אחד שמסביר איך לעשות חור למאוורר עם מקדח כוס... עכשיו מקדח הכוס הוא 12 סנטימטר נכון? ורשום במדריך לעשות חמישה חורים שהחור האמצעי הוא 6-8 מילימטר ואז להכניס את מקדח הכוס לחור האמצעי ולקדוח... אז איך אני אמור להכניס 12 סנטימטר ל8 מילימטר?! אני יודע שלא התכוונת להכניס את מקדח הכוס לחור כי מין הסתם זה לא הגיוני אז תוכלו להסביר לי בצורה אחרת למה החור האמצעי חשוב ולמה מתכוונים שאומרים תכניסו את מקדח הכוס לחור האמצעי...? אשמח לתשובה! תודה מ…
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום ברשותי קירור מים מעבד וכ.מסך ושניהם עשוי מניקל EK ואז עבר 4 חודשים מאז שהוספתי 2 טיפות אנטי אוצות נקרא Dead-Water ומים מזוקקים. ויש סיכוי שיהיה לי קורוזיה או אצטרך לפרק ולבדוק? או אצטרך להזמין Ice Dragon Cooling Nanofluid Coolant - 32 oz. או EK EKoolant Premium Liquid Cooling Premix Coolant - 1000ml - Blood Red או רק לשים סליל כסף+2טיפות [Dead-Water ומים מזוקקים וזהו. תודה
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום ... אני רוצה לקנות את המוצר הבא : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2853 הבנתי כבר איך מחברים את הפאנל ואיך מחברים את המאוררים אבל יש לי שאלה: אם אני ישים מאורר בצד האחורי של המארז אז הכבל שלו יגיע לפאנל שליטה הזה ? הרי הפאנל נמצא בקדמת המארז... אז האם הכבל יגיע אליו ???
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות קירור למעבד Dual Fan למעבד Newcastle עכשיו אני צריך שMount של הסינק על הלוח ישאיר לי מרווח של כ- 2-3 ס"מ בין הסינק ללוח אני מעריך שקירור כמו ה Silent Tower ממה שראיתי מתחבר ללוח בעזרת 4 ברגים יחסית ארוכים ולהערכתי יהיה לי את ה- 2-3 ס"מ של רווח מישהו יכול לתת דעה? רמה מעל הST נמצא הסינק של איירוקול HT-101 עכשיו לפי מה שראיתי הוא מתחבר ללוח בעזרת מין חתיכת מתכת שמתחברת ללוח עם 2 ברגים נראה לי שאני יכול להרים אותו ב-2 ס"מ ככה שזה מספיק לי אבל אני לא בטוח והייתי רוצה לדעת אם זה אפשר.. ואיזה סינק עדיף?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי מארז סימבדה עם שתי מאוררים האחר מקדימה מכניס אויר השני מאחורה למעלה מוציא אויר. שאלות: 1)אין חורים במארז מקדימה,יש חלל ריק בין המארז לבין המקום של המאורר עם חורים כך שאויר יכול להיכנס מתוך המארז? יש משהו לעשות בנידון? 2) המאוררים עושים די הרבה רעש יש אפשרות "לטפל" בהם כדי להפחית את הרעש? בתודה מראש, AaaBb
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
לדוגמא אני יקח TRUE 120 של 775 וישים על I7 , יעשה אולי איזה מודינג קטן בשביל להבריג אותו שם , סך הכל הקירור יקרר , הרי הוא לא מחובר אלקטרונית למעבד אלא רק פיזית , לא ככה? אז ההבדל היחידי בין הקירורים בסוקטים הוא בדרך ההברגה או מה?
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הקירור הנ"ל לכרטיס שלי (8800GT) אני גם מעוניין להוסיף לקירור מאוורר. השאלה שלי איזה מאוורר מומלץ להוסיף לו,2X80 או 1X120 זה ה2X80 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=5733 ואם עדיף 120 אז איזה מומלץ?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עומד לקנות עכשיו מחשב חדש והתלבטתי קשה מה לקחת מרוב האפשרויות, החלטתי ללכת לכיוון ה i5 2400 ומכיוון שאני קצת גיימר אוהב לבחון משחקים חדשים פה ושם. אז אמרו לי שהקירור נורא חשוב, אמרו לי שזה קירור טוב: ZALMAN CNPS5X SI EDITION ולמארז הציעו לי את זה SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W יחד עם Raidmax 120mm Retail Quiet Fan בקיצור השאלה שלי אם המחשב לא יתחמם לי מהר לאור הידיעה שאני מצפה ממנו להחזיק לפחות 2 -3 שנים בשקט תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני צריך לקנות גם דבק טרמי בשביל ה RAMSINKS או שיש כבר משהו שבא עם זה?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
תגידו זה נכון ש ZEROtherm Nirvana NV120 Premium יותר טוב מ Thermalright Ultra - 120 eXtreme ? ראיתי הרבה אנשים שאמרו שה ZEROtherm Nirvana NV120 Premium הקירור הכי טוב בעולם! אז באתי לישאול אתכם ZEROtherm Nirvana NV120 Premium Thermalright Ultra - 120 eXtreme
-
- 3 תגובות
- 418 צפיות
-
-
יש לי במחשב מקום ל-3 ארדיסקים אז שמתי את שלי באמצע ואני רוצה לקרר אותו עם מאורר השאלה שלי איפה לשים את המאורר למעלה או למעטה.. יענו איפה לקרר את הארדיסק בחלק האחורי או הקדמי?
-
- 6 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני טכנאי מיזוג ורציתי לבנות מערכת קירור על גז האם מישהוא מהפורום בנה מערכת כזאת כבר אם כן שיגיד באיזה מדחס הוא הישתמש,כמה שורות סוללה אמורה להיות. למה אני שואל כל זה , כי אני יכול לבנות מזגן חלון קטן , אבל לדעתי זה אמור לעבוד כצת אחרת
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, אני מדבר על כרטיסי מסך כרגע, נכון יש קירור שהוא מאורר ויש קרור שהוא מעין חתיכה של נחושת או שזה חומר אחר לא בטוח. אז החתיכה מנחושת הזאת, מקררת טוב כמו מאורר או שהקרור הזה לא כ"כ אפקטיבי. אני מבין שזה נותן שקט ותוחלת זמן ארוכה, השאלה היא האם זה מקרר כמו שצריך ? למשל הקרור שעל הכרטיס הזה: ------------------ חד משמעית מה עדיף קרור כזה או מאורר... ? ??? תודה.
-
- 15 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני כבר מבולבל! אני חשבתי שהצ'יפסט הוא ג'וק מסוים ועכשיו אני לא בטוח! אני חשבתי שזה זה: אם אני טועה בבקשה תקנו אותי! אני רציתי לקנות בשבילו קירור משום שהוא חם! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להגיד מתי הוא יהיה בארץ ויהיה ניתן לקנות אותו? ומה יהיה מחירו בערך? תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן וסהלן! יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 XT ובא לי קצת לשפר אותו... אני קונה לו את ה- Arctic-Cooling VGA Silenser Ver.3 {http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5754} עכשיו המטרה שלי היא להעלות אותו בהדרגה, לפי מה שהבנתי, רק שאני לא יודע בכמה, איך ולמה :-\ אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לעשות את הצעדים המתאימים להצלחה! נ.ב: אם מישהו יודע איך אני בודק את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי, שיידע אותי! תודה!!
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם . נכנסתי לאתר Zigzag2000 , וראיתי שם פעם ראשונה דבר כזה קירור למוסטפים . משהוא יכול להסביר אם זה ממש מועיל ל OC ? ומה התפקיד שלהם בכללי ?(משהוא עם מתח נכון?)
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש מחשב מלפני שנה בערך ולפני כמה זמן נשרף לי המעבד בגלל שהשארתי את המחשב חודש דלוק שקיבלתי אותו חזרה העברתי אותו למקום פתוח יותר והורדתי חלק(יש 4 מקומות קדמיים בשביל צורב וכו') אז הורדתי אחד וזה יעזור לאוורר את המארז? כדאי להוריד עוד חלק? זה לא יפגע בזרימת אוויר?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגעתי לאתר הזה בעקבות כתבה שנכתבה ב NRG - נחמד מאוד. טוב אז ככה, לבצע אוברקלוקינג למחשב עדיין לא בראש שלי כי זה פשוט ברור לי שאני אדפוק משהו...... השאלה שלי היא כזו (כי ככה הבנתי מהכתבה לפחות): האם שיפור של קירור המחשב בכלל והמעבד בפרט ישפרו גם הם (אפילו בקצת) את ביצועי המחשב? אם כן, מהי הדרך הכי טובה לקרר את המחשב? מלבד קניית מאווררים כמה שיותר טובים ומערכות קירור מקצועיות ומשוכללות האם יש דרכים נוספות שאפשר לעשות במחשב ביתי? האם מומלץ להשאיר את מארז המחשב פתוח או סגור? והאם זה משפיע? ד.א. המחשב שלי הוא פנטיום 4 1.8GH עם לוח של אינטל ו 500MB זיכרון אם זה משנה..... ואף פעם לא החלפתי את המאוורר הפנימי. יש מאוורר למעבד מאוורר קידמי ומאוורר אחורי...
-
- 2 תגובות
- 415 צפיות
-
-
נניח BT מול mini BT מי יותר טוב כאילו אם זה מיני זה פחוד ביצועים? ואיפה אפשר לימצוא את המיני תודה גיל
-
- 6 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני עומד לבצע הזמנה מחו"ל של חלקים למחשב וחשבתי להזמין את הקירור הפאסיבי של זלמן (ZM80A-HP) עכשיו השאלה עם הוא יעיל לאוברקלוק רצחני לכרטיס המסך, יש לי את הצ'יפטק אלומיניום עם חלון ומול לכרטיס המסך יש enermax 92 מ"מ על עוצמה מירבית, אז הקירור הפאסיבי יהיה טוב בשבילי?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. בעקבות הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171183.0, (עמודים 3,4,5) , כנראה שניקח את המעבד שנזכר שם. שאלתי היא האם אני יכול לבצע את מה שintegral הזכיר שם (העלאת הFSB ל166 אם הבנתי נכון) בלי לקנות קירור חדש במקום קירור הSTOCK? ואם כן, כיצד מבצעים זאת? (אין לי מושג קלוש בOC)... יש סיכוי שנבצע את הOC המוזכר בדיון ולכן אני רוצה לברר הכל , ואח"כ להחליט אם עושים OC או לא. בתודה, אודי.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב המבוסס על E4300, ולהביא אותו לסביב 3GHZ. הבעיה היא שאני קונה את המחשב ב-KSP ואין להם את ה LIBERTY 400 WATT המומלץ כאן, ולא את ה Tuniq Tower/SCYTHE INFINITY. הספק שכן יש להם הוא Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W במחיר 355 ש"ח, והקירור הנורמלי היחיד שמצאתי שם הוא Artic Cooling Freezer 7 Pro. האם כדאי לי ללכת על החלקים האלו? עד כמה הספק הזה פחות טוב ל-OC ביחס לליברטי? כמו כן, לגבי המאוורר? אם אכן, החלקים האלה נחותים משמעותית, אני ילך על liberty + SCYTHE INFINITY/TUNIC tower מIQPC. מה כדאי לעשות? לא איכפת לי להשקיע עוד כמה שקלים על מנת להגיע ל-OC טוב, אבל אני די מעדיף לקנות הכל במקום אחד.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות מבין שני הסוגים... אני לא ממש מבין בקירור של של זכרונות (או בקירור בכלל :-X) בבקשה תעזרו לי לבחור, בלי חשיבות למחיר מה ייתן לי טמפ יותר נמוכות והוא יותר יעיל לאוברקלוק זה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=2024 או זה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=916 תודה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שמעתי קראתי וראיתי גם Video Review על הזכרונות האלה: Mushkin 1GB 2X512 mb 2-2-2 Redline והבנתי שהם מאוד מאוד חמים....בגלל המהירות שלהם....אמרו שהם חייבים קירור אקטיבי אז השאלה שלי היא איזה קירור אני יכול לשים להם? או באיזה צורה... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 434 צפיות
-