אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
-
תקשיבו יש לי Q6600 ויש לי תמאורר הזה http://tms.co.il/product/3010 כמה אני יכול להוציע מהמעבד? והמאוורר הזה ביכלל טוב?? אם כן מה יותר טוב זה או Zalman 9500
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
ראיתי ב"מדריך אוברקלוקינג - חלק ב" של קובי חסון שאוברקלוקינג באמצעות צריבת ביוס הרבה יותר יעיל מאשר שימוש בתוכנה ורציתי לדעת מה זה איך אני יכול לעשות זאת ובמיוחד לכרטיס המסך שיש לי,אם זה מעין FIRMWARE UPDATE אז תשלחו לינקים אם יש לכם לתוכנות כלשהם לשינוי הזה. אני מודה מראש על העזרה שלכם
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בלוח asus p5q-e ומעד Q6600 (יד שניה) העברתי את הקירור מה AMD 3800 X2 למעבד הנוכחי, הקירור הוא scythe mugen . בלוח הקודם(תושבת AM2) הקירור ישב ממש חזק ובחיבור הנוכחי אני מקגיש שהוא קצת רופף, זאת אומרת הוא ניצב כרגיל ב 90 מעלות ללוח, אין נטייה כלפי מטה. אבל כשאני מפעיל קצת לחץ זה מרגיש כאילו הוא קצת משוחרר יותר ממה שהכרתי. בנוסף לזה התחלתי עם OC והגעתי ל3.4, במחבני מאמץ מהר מאוד המעבד התחמם ממש תוך כמה חצי דקה כבר הייתי על 60 מעלות, וגם בעבודה רגילה המעלות טיפסו נורא מהר. עכשיו החזרתי את הכל להגדרות יצרן, במצב הזה אני מקבל 24- 28 מעלות במנוחה, במבחן prime 95 ללא שום שינוי בהגדות אני מגיע ל 65 מעלות תוך 2 -3 דקות. הייה גם איזה קטע מוזר שבאחת הפעמים בקר הטמפרטור…
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
-
קניתי לפני חודש מחשב חדש...מושקע....p4 2.8 (מפרט נוסף יבוא בהמשך)... עכשיו חשבתי אולי לעשות לו איזה oc קטן.....רציתי לדעת איזה סיכונים צריך לקחת בחשבון כאשר עושים את זה... האם ניגרם לרכיבים שעושים להם oc נזק...בהווה ובעתיד????
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש לי מאוורר למארז של חברת THERMALTEK מדגם A1926, אומנם על האריזה כתוב שהוא מרעיש 20 דציבלים מה שבמציאות לא קורה והוא גם עושה 2200 סיבובים על פי SPEEDFAN. ניסו לעזור לי עם התוכנה ולא הצלחתי להתמודד איתה למרות שהגדרתי הכל מהביוס ודרך התוכנה, יש תוכנה אחרת? פשוט הרעש משגע אותי! והאם למישהו יש את המאוורר הזה ויכול להגיד לי בוודאות שהוא הצליח להנמיך את הסיבובים אני אודה לו מאוד אם יסביר לי איך. שוב תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי אזעקה והוא מראה לי שהמאוורר של המעבד יש לו 999 סלד במקום 3500 עכשיו המחשב וכל החלקים בו חדשים ממה זה יכול לקרות ? שיש לי רק 999 סלד?
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
שאני מקבל ארטיפאקס זה בגלל התחממות יתר או בגלל שהכרטיס לא סוחב יותר? ואיך אפשר להמשיך ולהגביר את הזיכורת והליבה ולהתגבר על הארטיפאקס?
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
אני מעונין לעשות אוברקלו' למעבד 4600 דואל קור האם זה כדיי......?
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
מרות שנעלו לי ת'נושא הקודם..אני פותח חדש כי זה לא עזר לי..אניי צריך לעשות 2 דברים 1. לנתק ת'מאוורר וההיטסינק של המעבד (פנטיום 4) ואני לא מצליח!!, שיחררתי את הקלאצ'ים האלה שמורכבים עליו (2 הידיות האלה) אחרי שניתקתי זה פשוט לא יוצא, חיפשתי עוד ידיות או איזשהוא מנגנון להוצאת ההיטסינק ולא מצאתי.., מישהו יכול להגיד לי אייך? 2. אני צריך לחבר ת'ספארק 7+, איך אני עושה את זה בפשטות?? נ.ב אני ממש ממש חדש במודינג ואת כל השיפוץ עשיתי ביומיים ולמדתי המון ממכם (תודה רבה מאוד banzzy-boy) ועזרתי הרבה אבל יש כמה דברים שאני עדיין לא יודע, אם תעזרו לי אתם גדולים!!!
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
יש לי Sapphire X1950 Pro 512MB והקלוקים שלו כרגע 621/796 (כאשר הסטור הוא 580/690) עשיתי את זה דרך הקטליסט הרצתי OC אוטומטי והגעתי לקלוקים אלו עכשיו בריבה טונר שאני נגיד נותן מספר לקלוק ולוחץ apply זה חוזר לקלוק הרגיל נגיד אם אני למשל העלתי 5-8 הוא יחזור אני צריך לעלות 15+ גדי שהוא יממש את הקלוק וכמובן שככה לא עושים OC ושאני משתמש ב-ati tool אני מעלה לקלוק הוא המסך נכבה וצריך לעשות ריסטרט אני לא מבין מה הולך זאת בעיה חומרתית? או שמה הכרטיס באמת חרא ל-OC...? עוד משהו! שאני יוצא לדסקטופ ואני נגיד נכנס או ל-atitool או ל-rivatuner או ל-Ati tray tool זה רושם לי שהקלוק הוא 580/796 ולא 621/796 יכול להיות שהקלוק מתממש רק ב3D ולא ב-2D כי שאני נכנס לקטאליסט אני רואה 621/796... ??? …
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי AMD 4x 640, אני כרגע על אוברקלוק ל-3.6. רץ על הנתונים הבאים: cpu voltage: 1.45 FSB: 240 m/p-15 HT link-2.4 nb freq-2.4 DRAM freq: 800 @ cl8 מפרט טכני: Gigabyte 770TA AMD 640 4gb g skill HK cl8 רציתי לדעת האם אתם חושבים שכדאי למשוך עוד למעלה. עקרונית אני אצטרך להוריד את המכפלה של הזכרונות, ולהעלות מתח לאיזור 1.5 בשביל לקבל 3800 לפי דעתי. אגב - אשמח לדעת מה הן המהירויות המומלצות באופן כללי ל-HTlink ול-nb frequency תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
E6600 CORE 2 P5B DELUXE G.SKILL 2GB 800MHZ 7600GS ENERMAX LIBERTY 500W SUNBEAM/TUNIQ 120MM GIGABYTE 3D AURORA 570 אז ככה לא קניתי את המחשב בשביל אוברקלוק אבל פתאום בא לי לעשות וניסיתי לעשות עם התוכנות של הלוח האם, והמחשב נפל ונאלצתי לשנות ביוס. אני יודע שעם המערכת שלי אפשר להגיע לביצועים גבוהים ואני חייב שמישהו ידריך אותי לעשות כי אני לא מבין בשום תוכנה ובשום דבר לביצוע אוברקלוק. אז בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי...........
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
יש לי שני מאווררים של 60 בקדימה של המארז למטה . רציתי לדעת אם זה מיותר ? האם זה ישפיע על ההתחממות של המחשב אם אני יוציא אותם ?
-
- 1 תגובה
- 408 צפיות
-
-
שוב שלום היום אני הולך ל- KSP ( סומך עליהם . אחרת על מי אני אסמוך ? ) אני קונה א - מאוורר לצד 120 MM .. השאלות שלי בנוגע למאוורר זה הן : א - מה אני אמור לדעת לפני שאני קונה את המאורר הזה ? ב - שיוצא או יכניס אוויר ? (אני חוש שיוצא - שואב אוויר מבפנים ומוציא אותו .. אבל תייעצו לי אתם ואני אראה לפי התגובה שלכם מה לבחור בסוף .. בכל מקרה אני אראה את השפעתו כאשר הוא מכוון לבפנים וכשאר הוא מכוון לבחוץ ) אני מעוניין לקנות מאוורר למעבד ... יותר נכון מאוורר + גוף קירור חדש ... יש לי תושבת AM2 ( 940 ) מה המאוורר + גוף קירור מומלצים בטוחו המחירים כמובן .. נ.ב המעבד נמצא באוברקלוק - האם להשקיע במאוורר + גוף קירור ברוב הכסף למעבד ומאוורר פחות טוב לטובת הוצאת\הכנסת אוויר ל…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, ארצה לקבל המלצה על לופ נכון שיהיה במערכת ITX, הרציונל הוא לחבר גם כרטיס מסך וגם מעבד בלופ אחד. המארז ככל הניראה יהיה NR200P של CM. חשבתי על הלופ הבא - ורציתי לשמוע המלצות: רדיאטור גדול (240) > מעבד > רדיאטור קטן (120) > כ.מסך > משאבה >
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להוסיף לפאנל הצדדי של המארז שלי עוד קירור, יש לי אפשרות למאוורר 200mm אחד או שני 120mm. רציתי לשאול מה יהיה עדיף. חשבתי על לקנות שני Turbine Master MACH1.2 אבל לא מצאתי חנות בארץ שמוכרת אותו, אם מישהו מכיר חנות שאפשר לקנות ממנה את המאוור אז שלחו לי לינק בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
הכסף מתחיל להגמר, ונשאלת השאלה המכרעת, אם אני קונה זכרון DDR533 כדי שאוכל להגיע לאוברקלוק רציני מבלי להתעסק עם הזכרון, לא יספיק איזה Samsung Corsiar פשוט? (הרי אני לא צריך משהו באיכות גבוהה כמו OCZ שיתמודד עם האוברקלוק טוב)
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
האם קירור מעבד לסוקט 775 (כמו tuniq tower) יתאים למעבדי penryn ?
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות המצב היה ככה במאמץ סטוק: http://img326.imageshack.us/my.php?image=123qg.jpg עכשיו, כשראיתי ביומיים האחרונים שהמחשב נהיה איטי מאוד בדקתי את הטמפ' וזה המצב במנוחה סטוק: http://img152.imageshack.us/my.php?image=14ax1.jpg המעבד ב34 מעלות בתמונה אבל ממש 3 דקות לפני שצילמתי את המסך הוא היה על 38 במנוחה!!! מה יכולה להיות הסיבה? האם אלה טמפ' סבירות? מה אני יכול לעשות בקשר לזה?
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות oc למעבד שלי ואני לא מיתמצה בזה כל כך, תעזרו לי בבקשה איך אני עושה את זה תודה. יש לי מעבד northwood 2.0 לוח אם intel i845E זיכרון 256 sdram 133mh ואם יספיק לי מאוורר אחד בצד וסטוק על המעבד?
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
המערכת שלי: INTEL 2.4C לוח GIGABYTE 8IK1100 875P זכרונות WINBOND BH-5 3200 2X512 קירור סטוק אני מבין ממש קצת בOC, ורוב החורף רצתי עם המהרה ל2.9, עם יחס מכפלה- זכרונות של 4:5 (?) בכל מקרה, כאן הידע שלי נגמר, ובכל הנוגע למתחים ותזמונים של זכרונות אני בור. האם יש לי סיכוי לעשות OC ולשמור על יחס 1:1? מה הייתם מציעים לי, אפילו OC צנוע, אך יציב, מבלי ללכת לקנות קירור חדש בשלב זה? האם בכלל יש פוטנציאל לזכרונות?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
taotao , הלינק ששלחת לי , לא עוזר לי. קונה לבית החדש שלי מערכת HTPC המחשב לצרכים מאוד בסיסים + סרטים BLUE-RAY + HD מאפינים : אין הגבלת תקציב!!! שיהיה הכי שקט!!! אין פשרוט באיכוט!!! עד עכשיו קניתי כבר כמה חלקים: 1) Zalman HTPC Case HD160XT Black 2) Seasonic X-460FL 460W PASSIVE 0db 3) Logitech DiNovo Mini Cordless Bluetooth כל שער הדברים עוד לא קניתי, אני מעדיף AMD אך לא חייב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מדריכים מלאים לOC למעבד ולכרטיס מסך אבל כל המדריכים משנים 01 אד 04 שזה ממש מדריכים ישנים אני צריך קישור למדריכים יותר חדשים שנים 05 06 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-