אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להשקיט את המאווררים שלי וראיתי את ההארדקנו 7 שמשמש גם כפאן באס מחירו יחסית זול ושאלתי היא: האם ניתן לחבר 4 מאווררים לפאן באס של ההארדקנו 7? אם כן איך זה מתבצע? והייתם ממליצים למשהו שרוצה פאן באס לקנות את ההארדקנו 7? או שעדיף לי לקנות ב 50 שקל שולט מהירויות על 2 מאווררים?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
-
ראיתי אותו באיזה חנות... האם הוא טוב... שווה להשקיע בו? <לא לי אלה לחבר שלי>
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מהי הדרך הכי טובה לקרר מעבד מיסוג פנטיום 4 חוץ מהדרך הרגילה והמקובלת. אני יודע שקיימים הרבה סוגים של קירור אך מה הכי יעיל?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המוצר הזה ויש לי מספר שאלות 1)האם ניתן למצוא את המוצר הזה בארץ? אם כן שלחו לי הודעה פרטית 2)אני רוצה להשקיט 2 מאווררים בעזרתו. את המאוורר שעל הוולקנו 6CU+ ואת המאוורר 120 מ"מ שעל המארז האם ניתן להשקיט את שניהם עם אותו מכשיר? אני חשבתי לחבר בעזרת החיבור לספק את המאוורר 120 ובעזרת החיבור 3 פינים את המאוורר שעל היטסינק שלי כמו כן לחבר את המאוורר 120 לחיבור של הספק עם מתאם כזה. מה אתם אומרים הרעיון יצליח?
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
איך הזכרונות?? הם שווים משהו?? ואיך הOC?? וכל זה אחרי ששרפתי את הקורסייר.... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הממ... קצת רקע כללי על הבעיה : היום חשבתי לי להוסיף\להחליף גופי קירור על הV7700 הישן שלי (Geforce 2 GTS) , הדבקתי גופי קרור על הזכרונות , החלפתי את הגרוטאה שASUS קוראים לה מאוורר בCRYSTAL ORB... שמח וטוב לבב הדלקתי את המחשב והפתעה... הכרטיס חם (58מעלות) ומה שהכי הפתיע אותי הוא שהליבה על 2V (במקום 1.5V ,כבר המספר הזה מעלה מספר תהיות לגבי האמינות שהרי הVOLTAGE , עלה ב33% נשמע בלתי הגיוני בעליל, כך לפחות מורה הSMART DOCTOR של ASUS אבל זאת לא נראת טעות כיוון שהליבה רותחת , בדקתי... אין בעייה של כשל בהתקנה של הגופים כיוון שאיך שהוא אפשר לקרוא לעצמי מנוסה בעניינים אלה (אז אפשרות של התקנה כושלת של הCRYSTAL ORB אפשר לשלול)... מספר גורמים שרציתי לציין שיכולים להיות הסיבה לכשל (לא…
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד amd 2000 עם קירור סטנדרטי ואחד סלרון 433 מומהר ל488. הרכבתי את החיישן של ההרדקנו על הסלרון והמעבד מגיע ל46-47 מעלות כשאני מפעיל כמה תוכנות ביחד(icq + firewall + antivirus+ sub seven + winamp + mirc) אפילו אחרי 10 דקות שהתוכנות פועלות ואין שינוי הטמפ' נשארת גבוהה... הורדתי את האוברקלוק אבל הטמפ עדיין גבוהה - 46מעלות. בamd אפילו במאמץ המעבד מגיע למקסימום 49 מעלות עם שני משחקים כבדים פועלים ביחד! מישהו יודע למה המעבד חם כל כך? מהם הטמפ' שהמעבד יכול להישרף לי? נ.ב: יש לי במחשב סלרון 3 מאווררים 80 מ"מ בדלת
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
טוב, אז ככה שיעמם לי, אז הסתכלתי קצת בביוס, וראיתי שמשום מה הזכרונות שלי על CAS 2.5, וזה היה בצבע לבן, ז"א לא ניתן לשינוי. כמו כן, ראיתי שיש אפשרות שנקראת SDRAM FREAQUNCY(סליחה על שגיאות כתיב :smoke:), והיא כרגע על AUTO. יש לי שם 266MHZ ו333MHZ, האם יהיה שיפור עם המעבד הנוכחי(מפרט בצד) ו333MHZ? מפרט בצד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי, המאווררים של המחשב עושים לי חור בראש. עצרתי את המאוורר של המעבד והרעש פחת בצורה משמעותית. האם אני יכול להחליף את המאוורר של מעבד ה-AMD במאוורר יותר שקט? יש לכם המלצות? דרך אגב, מי אחראי למאוורר הרועש הזה - AMD, או החברה שממנה קניתי את המחשב (זאת אומרת, האם המעבד בא במקור עם מאוורר?) שוב תודה רבה, שלומי
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אופציות לעזרה באובר קלוק אני אשמח אם מישהו ינחה אותי להגדרות הטובות ביותר יש לי מעבד 1900 וזיכרון xtreme ddr 256 266 pc2700
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אז אם אתם מכירים חנויות כאלה בבקשה תגיבו!
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כרגע התקנתי EasyTune ב GIGABYTE 7VA . קיבלתי אינדיקציה שה - system fan במצב של 0 סיבובים לדקה. פתחתי את המחשב אך כל 4 המאווררים עובדים ! מהוא אותו ה - system fan? האם מדובר בבאג של התוכנה? עוד שאלה, האם יש אפשרות לקבל התראה ללא פתיחת ממשק התוכנה על טמפ' גבוהה או מאוורר שחדל לעבוד? תודה לכולם !! (במיוחד ל Annatar ) שלומי
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי, 1. האם ישנם כבלים מאריכים או התקן אחר (4-5 מטר) לעכבר, מקלדת מסך וכ"ו כדי שאוכל להוציא את המחשב מהחדר ולהמשיך לעבוד כרגיל? 2. יש למשהו לינק לתוכנה למדידת החום במעבד AMD? 3. מהוא החום המקסימלי שמעבד AMD2000 מסוגל לעמוד בו? 4. הצעה אחרת למניעת או הקטנת רעש המאוורים - תתקבל בברכה. תודה, שלומי
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
תמיד אנשים פה צועקים עלי!! שאני אלך למדריך איפה הוא
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
היי באתר של ASUS בכתובת כאן ראיתי שהלוח אם שלי (P4T-M) תומך באפשרויות הבאות: Power Loss Restart ASUS JumperFree CPU Throttle SFS (Stepless Frequency Selection) Vcore & Vio Adjustable מהם האפשרויות האלה, והאם הם תורמות ל OC?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי אתה פונקצי הזאת בלוח האם - האם להשתמש בה אוש לא. תשובות ממי שמקיר ויודע
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כן אני יודע שזה ממש לא מעשי ופשוט מטורף לחשוב בכלל להפעיל את זה בבית כי זה עושה רעש מטורף שלא מהעולם הזה : וזה יגדיר מחדש את המושג "מנחת מטוסים בחדר" אבל אני ממש חייב לנסות את זה.........במקום שלא יפריע.......... ומי שלא מודע לכמות האוויר שזה מוציא אז אפשר להגיד שזה מסוגל להעיף אבנים בכיף :smoke: ;D ומי ששואל "למה לעזאזל!?!?!?!" אז זה כי יותר מידי משעמם לי!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי שתי מאווררי VATEC STELTH ונכון הם נורא שקטים יחסית לאחרים אך לדעתי לא מספיק ולכן עשיתי שתי דברים : 1 . שימנתי את המאווררים בהרבה WD40 (נוזל לשימון) 2 . גזרתי מספוג דק אך קפיצי רצוע בגודל המאוורר ושמתי אותה בין המארז לבין האוורר כך שהרעידת של המאוורר לא עוברות למארז ויוצרות הד מהמארז ולכן מרעישות יותר התוצעות : יש שינוי גדול לטובה ברעש וכעט אין כלל רעש מהמאווררים. טיפ לצביעה : צבעתי את המקלדת והCD בצורה חדשנית לא בספריי או במכחול אלא בטוש כן טוש - בגלל שכל המארז שלי הוא כסוף הטושים הללו הםמצויינים כי הם מכילים מתכת ויוצרים אפקט טוב ולא מתקלפים בכלל - בחנות שבה קניתי את הטוש יש הרבה צבעים אחרים אך רובם צבעים מטליים חזקים. שאלה : לאחר הוספת המאווררים הטמפ של הל…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
תראו יש לי AXP 2000+ לוח אנפורס 2 של לדטק וזיכרון 3200 של סמסונג עכשיו משום מה אני נתקע כבר מעל 140 FSB(יענו 140 זה המקסימום) והוינדוס לא עולה, ואני לא מבין למה, עכשיו שאני עובד עם 140 FSB המעבד לא עובר את ה50 שהוא בשיא העומס...אבל בכל זאת, אני מעלה את זה אפילו ל141 וזה מספיק לעבוד מישהו יכול להגיד לי למה?
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
טוב, אולי אתם זוכרים הודעה שלי מלפני איזה שבועיים - שלוש... בכל מקרה החלטתי לקחת את המעבד שלי עד הקצה שאני יכול, והצלחתי לקחת את הפנטיום 4 2.4 ג'יגהרץ רק עד ל2800 (או שזה כן נחשב הרבה?), אחרי זה אני מקבל תקיעה שאני מנסה להעלות בדיקה למעבד בסנדרה. הזכרונות שלי הם לא משהו, יכול להיות שהם דווקא הגורם התוקע ולא המעבד? הלוח שלי הוא ABIT SR7-8X עכשיו אני מחפש טיפים או כל דבר אחר כדי לשפר את התוצאות, איזה היטסינק (יותר טוב מהמקורי..) יתאים לי לSocket 478 או בכלל, כל דבר שיכול להפוך את האוברקלוקינג ליותר מוצלח... תודה מראש, Ameralis Zaiir שמתנסה סוף סוף באוברקלוקינג רציני. עריכה: בקשר להודעה הראשית, שאני בטוח שתפנו אותי אליה, רשום שם שמומלץ Volcano 7+ ותקנו אותי אם אני טועה אבל ה…
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אם מישהו יודע גם על חנות שמוכרת שישלח לי את שמה לפרטי..... תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני צריך MBM5 ו-SISOFTWARESADRA מאיפה אני יכול להוריד אותם? דבר שני אני רוצה לשאול איך עושים OC דרך הג'אמפרים? מה זה משהוא שאפשר להזיז אותו או מה??
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- עדיין חברים יקרים לא עניתם לי על שתי שאלות 1- האם להוסיף 100 שקל ולעשות כאילו המרה למעבד 2000 במקום ה1900 שווה? אני יודע שחנויות רבות לא מסכימות לזה 2- למה אני נתקע ב148 באס למען השם אני לא מבין זה מחרפן אותי אני לא ישן בלילה מרוב עצבים זיכרון קניתי במיוחד pc2700 xtreme ddr 333 אין מצב שהוא תוקע אותי ב148 לוח של גיגה בייט דגם 7vrxp ver 1/1 שאני יודע שהלוח הזה מגיע ל160 בכיף ואני חושב נתקע ב166 דבר שלישי אין לי שום כרטיס שיכול אולי לעצור תאובר קלוק כרטיס רשת יש לי מובנה יש לי רק על הpci כרטיס קול של קריאטיב 5.1 שאני לא מאמין שהוא יכול לעצור אותי ועל הa-g-p יש לי את הכרטיס מסך asus 8200t ti 20…
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-