עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Efi_k,

מישהו יודע היכן אפשר להשיג בישראל את ה enermax multifuntion panel http://www.enermax.com.tw/uc-006tm1.htm תודה.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by ONKYO,

אני רוצה לשים מסך lcd קטן בbay הפנוי שנשאר לי במארז אני עוזב לרגע בצד את ה"מאיפה לקנות מסך כזה" כי זה לא אקטואלי עד שאני לא ימצא מדריך טוב הידע שלי במעגלים חשמליים שואף בערך ל-0 (איזה נגד לחבר לאן וכו'...) אז אבא שלי יעזור לי אני רק צריך מדריך שיגיד לי מה החומרים שדרושים, ואיך להרכיב אותם המדריך היחיד בעברית שמצאתי הוא היה למסך שמתחבר דרך הכניסה\יציאה של המדפסת paralel, וחיבור זה לא אקטואלי בשבילי כי אני לא רוצה לנתק ולהחליף בין המדפסת למסך כל פעם (ואני לא יחבר ת'מדפסת בusb) למישהו יש מדריך לחיבור ליציאה הסריאלית? או בכלל מדריך בעברית? או טיפים ? כל דבר יתקבל בברכה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. יש לי שאלה קצרה * תנו לי בבקשה לינק\או שם של התוכנה הטובה ביותר לאוברקלוקינג וגם קצת אולי הסבר מהיר ואזהרות קטנות

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  4. אני אישית, רק גיליתי את נושא המודינג לא מזמן, הדבר היחיד שעשיתי עד כה, היה לפרק 486 ישן שעמד אצלי בבית, להוציא ממנו שני מאווררים (אחד 80מ"מ של ספק ואחד של 40 מ"מ מהמעבד) לחבר אותם בעזרת כבל כוח של חיבור כוננים, אך עוד לא הרכבתי אותם בתוך המחשב. אבל אני רואה שאתם מדברים פה על לדים ועל קטודות ועל כל מיני סוגי אורות למיניהם. אז מה דעתכם אולי ליצור מדריך למודר המתחיל, שיכיל הסברים עם תמונות, על קתודות לדים ושארים הסבר על בניית חלון למארז וכ'. לא צריך להיות משהו מפואר, שיהיה משהו סטייל: לד ---- תמונה: פה תבוא תמונה יתרונות: מאיר שטח / צר / רחב / ממוקד / מפוזר מחיר : מחירים לפי גדלים וכ'. שיטת חיבור: אפשר לחבר לכבל מתח של כונן וכן הלאה. או חלון ----- ניתן להכין מ: פרספקס / …

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  5. עם DUAL DDR

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  6. Started by Mr Gadget,

שלום לכולם אני חדש פה רציתי לשאול איך עושים Overclock דרך BIOS יש לי לוח אם של ASUS דגם P4S533-E. P4S533-E User Manual (English) E1034 אני די חדש בעניין של Overclock ורציתי לדעת האם בכלל שווה לשפר את ביצועי המערכת שלי דרך BIOS עד כמה שאפשר תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by shlomi_x,

היי, יש לי GA-7VA של גיגה-בייט + מעבד AMD 2000. הבנתי שמעבדי AMD עולים עד לטמפרטורות גבוהות מאד, ולעיתים נשרפים - לא עלינו. האם לוח האם שלי יודע למפסיק את פעולת המחשב כאשר המעבד מגיע לטמפ' מסוכנות ? האם אני יכול לקנפג את ה EasyTune4 שהתקנתי לכבות את המחשב בטמפ' מסויימת? ושאלה אחרונה, האם התוכנה יכולה לספק התראת צליל כאשר המעבד מגיע לאזורים האסורים? שוב, תודה רבה לכל העונים, שלומי

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by ccc,

יש בקטגוריית המודינג שני מדריכים של איך לעשות כזה בקר של מאווררים מה ההבדל ביניהם? ועוד משהו.. יש לי 3 מאווררים של מארז לא כולל וולקנו של המעבד עדיין אפשר לעשות פן באס?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  9. לאחר חיפושים ממושכים של לשנות את היחס שבין הזיכרון למעבד אני פונה אליכם, אני חיפשתי בחוברת ההוראות של לוח האם אח לא מצאתי עם מישוהיודע כיצד משנים אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  10. יש לי כמה שאלות.. מקווה שתענו לי.. עוד כמה נראה לכם שאני יכול להגיע בלי לפגוע במעבד?? איך אני מוסיף וולטים למעבד? הבעייה היחידה באובר קלוקינג זה החימום? או שיש תופעות נוספות? תודה מראש לכול העונים

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  11. ל2000 תגידו לי אם שווה לי בכלל.. תמורת 100 שקל להחליף למעבד 2000 עם סטפינג טוב יותר כל זה בגלל שהסטפינג הנוכחי agoga הורס לי את האובר קלוק השאלה השניה שלי זה אם למעבד ה2000 יש ליבה של 333 או 266 תודה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  12. אז אם אתם מכירים חנויות כאלה בבקשה תגיבו!

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by asilic,

אני רוצה להשקיט את המאווררים שלי וראיתי את ההארדקנו 7 שמשמש גם כפאן באס מחירו יחסית זול ושאלתי היא: האם ניתן לחבר 4 מאווררים לפאן באס של ההארדקנו 7? אם כן איך זה מתבצע? והייתם ממליצים למשהו שרוצה פאן באס לקנות את ההארדקנו 7? או שעדיף לי לקנות ב 50 שקל שולט מהירויות על 2 מאווררים?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  14. יש לי שני מחשבים אחד amd 2000 עם קירור סטנדרטי ואחד סלרון 433 מומהר ל488. הרכבתי את החיישן של ההרדקנו על הסלרון והמעבד מגיע ל46-47 מעלות כשאני מפעיל כמה תוכנות ביחד(icq + firewall + antivirus+ sub seven + winamp + mirc) אפילו אחרי 10 דקות שהתוכנות פועלות ואין שינוי הטמפ' נשארת גבוהה... הורדתי את האוברקלוק אבל הטמפ עדיין גבוהה - 46מעלות. בamd אפילו במאמץ המעבד מגיע למקסימום 49 מעלות עם שני משחקים כבדים פועלים ביחד! מישהו יודע למה המעבד חם כל כך? מהם הטמפ' שהמעבד יכול להישרף לי? נ.ב: יש לי במחשב סלרון 3 מאווררים 80 מ"מ בדלת

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by MegaHertz,

מישהו יכול להסביר לי על המושגים של ה OC קצת , אם אפשר גם מדריך כלשהו , עדיף בעברית. באס, מתח , FSB , סטפינג וכל הדברים האלו..... בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  16. יש לי לוח מסכן וישן של IBM(מה שאני קורא איי.בי.עמו) P3 עם איזה CHIPSET מסכן של VIA. אני בינתיים לא ראיתי בBIOS אפשרות לאוברקלוק(BIOS של IBM המאנייקים). האם יש דרך אחרת לאוברקלוק? יש לי מעבד 667 MHZ והוא ממש מסריח,אין לו אפילו מאוורר,רק HEATSINK. יש בלוח למטה איזה מן דבר כחול קטן כזה שיש בו כמה מתגים,פיצקי לאאלה,הוא קשור איכשהו להעלאת הFSB?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  17. Started by david85,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי, אבל הלוח אם שלי לא נותןצ לי לשנות את המהירויות, אז רציתי לדעת אולי יש תוכנה שאפשר לעשות איתה אוברקלוקינג? דרך אגב - עידכנתי את הביוס את הלוח אם ואת הכל...

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  18. בואו נגיד ככה,יש לי GEFORCE ואני רוצה לשים לו HEATSINK חדש,עכשיו כשאני מוריד את הHEATSINK הישן יש שם חומר לבן שנמרח כמו בוץ(לא יורד מהמכנסיים ) ,לא יודע מה זה,אבל זה בטוח משהו טרמי להעברת החום. עכשיו,איך אני מוציא את זה כדי לשים HEATSINK חדש? דרך אגב,למי שמתעניין אני שם ZALMAN VGA Heatpipe Cooler ZM80-HP ,ההיטסינק הענק הזה,שלא צריך מאוורר, ככה שאני לא אצתרך לסבול עוד את המאוורר הרועש שלי

• 10 תגובות
    • 683 צפיות
  19. מצורף קישור לכתבה מ pc plus, מצטער על האיכות, אבל סריקה... נו אתם יודעים, מומלץ להשיג את העיתון ולראות לבד, עמוד 68 גליון חודש דצמבר (מספר 17) בכל מקרה, בחור בשם ניק פליס החליט לשלב בין המחשב שלו למכונת קפה, מוכרח לציין שזה נראה מדהים, מה זה מדהים, עצום. ואם אני רק אצליח להעלות את הכתבה הזו לשרת כל שהו, אתם גם תוכלו לראות זאת בעצמכם. אז איך אומרים, תחזיקו אצבעות, ואם יש כאן קישור שעובד, זה סימן שהצלחתי. http://planet.nana.co.il/nitzanzb/moding.htm

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות את המוצר הזה ויש לי מספר שאלות 1)האם ניתן למצוא את המוצר הזה בארץ? אם כן שלחו לי הודעה פרטית 2)אני רוצה להשקיט 2 מאווררים בעזרתו. את המאוורר שעל הוולקנו 6CU+ ואת המאוורר 120 מ"מ שעל המארז האם ניתן להשקיט את שניהם עם אותו מכשיר? אני חשבתי לחבר בעזרת החיבור לספק את המאוורר 120 ובעזרת החיבור 3 פינים את המאוורר שעל היטסינק שלי כמו כן לחבר את המאוורר 120 לחיבור של הספק עם מתאם כזה. מה אתם אומרים הרעיון יצליח?

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by hilali-y,

מהי הדרך הכי טובה לקרר מעבד מיסוג פנטיום 4 חוץ מהדרך הרגילה והמקובלת. אני יודע שקיימים הרבה סוגים של קירור אך מה הכי יעיל?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  22. טוב, אז ככה שיעמם לי, אז הסתכלתי קצת בביוס, וראיתי שמשום מה הזכרונות שלי על CAS 2.5, וזה היה בצבע לבן, ז"א לא ניתן לשינוי. כמו כן, ראיתי שיש אפשרות שנקראת SDRAM FREAQUNCY(סליחה על שגיאות כתיב :smoke:), והיא כרגע על AUTO. יש לי שם 266MHZ ו333MHZ, האם יהיה שיפור עם המעבד הנוכחי(מפרט בצד) ו333MHZ? מפרט בצד. תודה.

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by asilic,

ואם כן משהו יודע מתי?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by Kriz,

הממ... קצת רקע כללי על הבעיה : היום חשבתי לי להוסיף\להחליף גופי קירור על הV7700 הישן שלי (Geforce 2 GTS) , הדבקתי גופי קרור על הזכרונות , החלפתי את הגרוטאה שASUS קוראים לה מאוורר בCRYSTAL ORB... שמח וטוב לבב הדלקתי את המחשב והפתעה... הכרטיס חם (58מעלות) ומה שהכי הפתיע אותי הוא שהליבה על 2V (במקום 1.5V ,כבר המספר הזה מעלה מספר תהיות לגבי האמינות שהרי הVOLTAGE , עלה ב33% נשמע בלתי הגיוני בעליל, כך לפחות מורה הSMART DOCTOR של ASUS אבל זאת לא נראת טעות כיוון שהליבה רותחת , בדקתי... אין בעייה של כשל בהתקנה של הגופים כיוון שאיך שהוא אפשר לקרוא לעצמי מנוסה בעניינים אלה (אז אפשרות של התקנה כושלת של הCRYSTAL ORB אפשר לשלול)... מספר גורמים שרציתי לציין שיכולים להיות הסיבה לכשל (לא…

• 11 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by dmx,

ראיתי אותו באיזה חנות... האם הוא טוב... שווה להשקיע בו? <לא לי אלה לחבר שלי>

• 5 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים