אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
תגידו מה זה עוזר אם אני משנה את המכפלות והאם זה מסוכן (צריך קירור יותר טוב וכו....) כי אני לא מבין בזה ואני לא רוצה לגעת סתם ככה
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
הזמנתי מאורר חדש אבל עד שהוא יגיע אני רוצה להוריד קצת מהירות בשביל שלא להעמיס עם המעבד... כי הוא עובד על 75 מעלות צלסיוס מה אני צריך לעשות בשביל זה? להוריד מכפלה או להעלות? הכי גבוה אצלי זה 12.5 הכי נמוך 5 בחייאת תענו לי...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו בתמונה מה שמסומן בכחול זה התוצאה של המכפלה נכון? אם כן אז המכפלה שלי 3X אם אני מעלה את המכפלה ל 4X זה יהפוך 1112 ובטטוק אמור להיות 1000 ? זאת אומרת שאני לא יכול לעלות את זה ל 4X?????? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שלום לכולם קנתי מסך , נגד משתנה של 100 קילו אום , רגלים להלחמה וחוטים הלחמתי את הרגלים למסך והלחמתי כל חוט לרגל השאלה שלי היא לאיזה מספר חוט אני צריך להלחים את הנגד (לנגד יש שלוש רגלים...) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת כמה מאווררים צריכים למארז של מערכת רגילה במידה ואני לא עושה OC תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש עם מעבד של amd athlon 64 x2 5600 אם אני טועה בשם אז הוא עלה בערך 1000 שקל עכשיו התקנתי את התוכנות שבאו איתו כולל ה dual core center ובתוכנה הזאת רשום לי שהטמפרטורה היא 67c ונראה לי שזה מאוד גבוה המארז הוא של ez cool עם מאורר ענק בצד יש לי סיבה לדאוג? ומה כדאי לעשות? הטמפרטורה של של ההארד דרייב לפי תוכנה אחרת היא 44c שגם נראה לי קצת גבוה... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 384 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו יודע אם יש הבדל בין גירסה של 65W ל89W כשעושים למעבד אוברקלוק... במידה ומישהו הצליח לעשות אוברקלוק למעבד שגם לי יש אשמח לשמוע לכמה הוא הצליח להגיע
-
- 4 תגובות
- 442 צפיות
-
-
זה מסוכן לקנות מעבד amd למחשב שיש לו מקום מובנה בשולחן והוא כולו מוקף בץ עבה? אפשר להסתפק בקירור הרגיל? אם לא אז איזה מאוורר כדאי לקנות? או שבכלל עדיף לקנות אינטל?
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד 3200+ ואני חושב לעבור ל 2600 MOBILE השאלה לכמה יכול להגיע המובייל, כי אני הגעתי עם המעבד שלי ל 2500MHZ יציב במתח של 1.95 בטמפרטורה של 43 במאמץ והשאלה השניה אך מעבד מובייל יחסית למעבד רגיל ששניהם נגיד ב 11*200 לדוגמה המהירויות זהות ?? ונגיד ששניהם על 1.8V הם יהיה באותו טמפרטורה ?? כמה CASH ה מובייל ולכמה אנשים הגיעו איתו אם קירור רציני ?? אני משתמש ב SP97+DELTA 92MM
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
קודם כל קניתי מחשב חדש עם מעבד E6750 ולא בא איתו משחה טרמית והבנתי שמה שיש על המאוורר שבא עם המעבד זה די גרוע. אז קודם כל אני רוצה לשאול על איזה משחה טרמית אתם ממליצים לי וגם אם אפשר חנות בירושלים, כי חבל לי לשלם על משלוח שיעלה יותר מהמשחה ובנוסף רציתי לשאול האם יש צורך לנקות את המעבד עם אלכוהול לפני שאני שם את המשחה, כי אני כבר התקנתי את המאוורר עליו בעיקרון שבא איתו אבל עדיין לא הפעלתי את המחשב (כמו שציינתי, מחשב חדש) תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 450 צפיות
-
-
כידוע שמשתמשים בווילמייט ומנסים לעשות לו אוברקלוק, אחרי 1900 מגה הרץ זה כבר לא יציב אבל אני זוכר שפעם קראתי שמישהו אמר שאם מעלים לו את המתח הוא מסוגל לעבור את זה וגם יש במדור אוברקלוקינג של הזון מישהו שעשה את זה והגיע לאיזה 2100 או לא זוכר והוא העלה את המתח עכשיו עוד משהו, נגיד אין לי אפשרות בביוס לשנות מתח למעבד, האם יש איזה מוד פיזי שאפשר לעשות כדי להעלות את המתח? אני מת לעבור את ה1900 הזה כי אוברקלוק של 200 מגה הרץ לא כל כך עוזר לי
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד and 1700+ jiuhb שעובד על 2600+ בלי בעיה . אני יכול לעבור את ה3.0 עם שלי אבל אני צריך לתת כמעט את כל עמוד החשמל 2.2, וכל מתח מעל 1.8 שנותנים למעבד גורם לו להישחק יותר מהר. אני רוצה לקנות בארטון עם סאפינג מומלץ כדי להמהיר אותו ל3 או 3.2 . הבעיה ב2500 היא שלפי מה שהבנתי היא שכולם נעולים ואני מעדיף משהו לא נעול למרות שהזכרונות שלי יכולים לעבוד על באס של 220 בלי בעיה.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בתמונה, זה שרטוט של בייבאס. ממה שהבנתי מהשרטוט צריך לחבר את החוט האדום רק לרגל האמצעית בצד ימין של המתג... הבעיה היא שהרגל השמאלית העליונה גם אמורה לדעתי להיות מחוברת ל 5 וולט... מה דעתכם? האם המתג מחבר פשוט את הרגל האמצעית לרגל מעליה/מתחתיה בתלות במצב המתג או שיש עוד משהו שמתחבר? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת* אני בודק בתוכנה EVEREST תמעלות ונראה כאילו שהמעלות של הלוח אם תקוע זה על 32 תמיד רק מתי שאני מכבה תמחשב שאני הולך לישון פותח אותו המעלות 28 . אחרי שאני נכנס למשחק ויוצא המעלות נשארות כל הזמן על 32 גם שאני לא עושה כלום יש תוכנה אחרת או דרך לבדוק אתזה יותר באמינות?
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מחר אני אמור לקבל את הכרטיס מסך החדש שלי..GEFORCE 6800LE מזל טוב לי מכיוון שאני מתחנן לעשות לו פתיחת צינורות ואולי איזה OC קטן אני רוצה לדעת מהן הטמפרטורות המומלצות(בקיץ!)שהכרטיס יגיע אליהם במאמץ?
-
- 19 תגובות
- 844 צפיות
-
-
קניתי לוח אם מעבד וזכרון חדשים אקיצר לוח אם FOXCONN P4M800 RS2 משהו כזה מעבד CELERON 3.33Ghz 512K 533FSB ובדקתי ב SPEED FAN ובביוס וזה מראה לי 11 מעלות ככה השאלה שלי אם זה בסדר ולא מסוכן יענו קצת מידי ועוד שאלה מה זה AUX ב SPEED FAN כי זה אצלי ב 45C
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש מערכת מבוססת I5 עם OC לצורך הפעלת תוכנות כבדות, לא למשחקים. הבעיה היא שאני גר באזור חם ,ללא מזגן והמאוורר שיש לא ממש עוזר. אני מתלבט איזה לוח יספיק לי לOC טוב ויציב 24/7 כולל להשאירו פועל בלילה. הלוחות הנ"ל: http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=1121 קונה משם... GIGABYTE GA-P55M-UD2 GIGABYTE GA-P55-US3L GIGABYTE GA-P55-UD3 GIGABYTE GA-P55M-UD4 הראשון והאחרון בעלי כ.מ מובנה ,ישפיע על פליטת חום ,ביצועים וכו'? יגזול זכרון מהמערכת? מה שאני רוצה לדעת זה איך כל המערכות ויסות המתח ,היט סינק ,קבלים וכו' שלהם ישפיעו ועד כמה כי נראה שיש שוני רב ביניהם ,במיוחד האחרון שנראה הכי טוב ל OC אבל יקר (התקציב שלי מוגבל...) פליטת החום והיציבות חשובים. …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה בדיוק מערכת קירור מים מקררת לי במחשב?? את הכל?? מעבד...כרטיס מסך...וכו'... או שהיא מקררת רק את המעבד??
-
- 4 תגובות
- 446 צפיות
-
-
במערכת ביג טייפון של תרמלטייק יש משאבה של 90-120 ליטר בשעה [תלוי אם זה החדשה או הישנה יותר] במדריך באתר רשום 2000 בין 120 ל-2000 יש הרבה הבדל...אז רציתי להבין קצת יותר בקשר לזה? איך זה הגיוני? ובכלליות האם אתם ממליצים על קירור מים ביג טייפון של תרמלטייק?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות/בנות לי אחת כזאת. ורציתי לדעת אם היא תיספק קירור טוב גם בשביל הכרטיס מסך שלי, ככה שאני אוכל להגיע לביצועי OC טובים איתו, כאילו, כמה טוב יהיה הקירור שלה ביחס לצלעות קירור חדשות ומאוורר חדש(ואכיותי) לכרטיס מסך
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שמישהו יעזור לי אני צריך עזרה יש לי מאוורר של 12V ו-0.11W איך אתם עושים חישובים שבסוף המתח יהיה 7V וע"י כך למצוא את הנגד שצריך תודה.
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
זאת הכתבה שפירסמו כאן לא מזמן.... http://hwzone.co.il/articles/oc_buyer/ (אגב...אני אחד שלא אוהב ליקרוא הרבה אבל הכתבה הזאת היתה נורא מעניינת.. ) אז הלכתי והרכבתי לעצמי את המערכת : Intel Core Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX ש"ח 430 Scythe Kama Cross ש"ח170 A-data 4GB DDR2 PC6400 800MHZ CL4 ש"ח485 Gigabyte GA-EP35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 ש"ח460 Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail ש"ח895 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS ש"ח270 LG GH22NP20 2MB Cache IDE 22X DVD±R DVD Burner - OEM ש"ח129 Enermax Liberty 400W Active PFC ש"ח 343 Antec Three Hundred The Versatile Case ש"ח299 סה"כ: 3,481 ש"…
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם (הודעה ראשונה בפורום) אני הולך לקנות את המערכת הבאה.. יש רעיונות מה לשנות להחליף לפני שאני קונה הספק כרגע 420W ג'נרי שמגיע עם המארז.. מישהו ניסה לעשות OC ללוח אם הזה? ויכול ללמד אותי איך להתחיל להתעסק בזה? raidmax scorpio 868 - 390 (מארז) Athlon 64 3500+ (S-939) - 1620 (מעבד) MSI K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) - 920 (לוח אם) A-data Vireata 2*512 4000 - 1200 xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E - 1080 (כ.מסך) תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-