עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by maayan,

אני לא מצליח להפעיל את המסך אל סי די שלי השורה הראשונה נדלקת אך הוא לא מקבל פקודות מהתוכנה

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Holy,

אז ככה היום נמאס לי מה-60 מעלות שלי עליתי על האוטו ונסעתי לפנדה שם כמובן קניתי SLK800 + TT smart fan 2 בבית גליתי שהSLK800 משומש!!! (חוצפה הם עוד ישמעו ממני) אחרי חצי שעה של התקנה הכל עובד מאורר על 5000 סלד מעבד על 25 מעלות במנוחה מ60 ל25!!! הוא היה על 60 כי כל הגריז היה מרוח מסביב לליבה וכל הגריז שהיה על הליבה נשרף ככה שהליבה היתה מבריקה דרך אגב AGOIA נחשב לסטפינג טוב עבור 2000+? תמונות http://photos.walla.co.il/zasdf

3. Started by maayan,

שלום לכולם בניתי מסך LCD לפי המדריך שבאתר וחיברתי את הכל כל השורה הראשונה היתה דלוקה וכאשר אני משנה משהו בתוכנה זה לא משתנה. מה יכולה להיות הסיבה לכך????????

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  4. שיוכל להעתיק דברים יותר מהר ולהעביר נותונים יותר מהר ?? אם כן איך עושים את זה

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  5. טוב קודם כל תמונה טובה יותר של המיכל מים שלי : זה החזית של המארז (צד ימין זה הכרטיס מסך וצד שמאל זה טמפ של המים) : זה הבפנים של המארז (יצא לא איכות משהו אבל אני עצלן ואין לי כוח לצלם שוב) : זה ה LCD (לא תצורה סופית ) אבל שתראו : עדכון לגבי רכישה של הצג - היות ואני לא יכול להשיג לפורום את החיר שעליו הצהרתי ואין לי שום כוונה להרויח על גבי הקהילה או לעשות משהו שלא מתאים לחוקי הפורום אאני יכול לארגן מכירה גדולה ,בנוסף הLCD לא תואם כל כך לנושא ועדיין יש בעיה עם להפעיל את 4 השורות (מה שעובד כרגע זה 2 השורות העליונות והשתיים התחתונות פשוט מראות אותו דבר ) ,לכן צר לי . ועוד תמונה של המארז מבפנים : ועוד שתי תמונות של הרשת האל חוטית שהתקנתי (פרוט מלא בפורום רשתו…

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by alianyn,

יש לי כמה רעיונות לביצוע להם אני צריך פרספקס (ראיתי כמה דברים שmetkumods עשה וזה נתן לי רעיונות) הסתובבתי בירושלים בערך 3 שעות (כל אחד אמר "אני לא מוכר אבל..." : ), בכל מקרה כשסוף סוף מצאתי מקום שמוכר הוא אמר לי שפרספקס בעובי 2 מ"מ (זה הכי דק שיש) 1 מטר מרובע - עולה 60 ש"ח!!!! (מילא 20,30,40 אבל 60 - לא הגזמנו?) בשביל כל הרעיונות שלי כולל אימון הייתי צריך בערך 2 מטר מרובע = 120,130 ש"ח עפ"י החישוב שלו 110 ש"ח לאחר וויכוחים. האם מישהו מכיר חומר פלסטי אחר שניתן להשתמש בו כמו פרספקס? או דרך להשיג בחינם/זול? יש לי רעיונות לכמה דברים מדהימים!!!

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  7. Started by maayan,

שלום לכולם הבאתי היום איזה 10 לדים וחבר שלי אמר לי שכדי לחבר אותם צריך לצרף את כולם על חוט אחד של לד עשיתי את זה ל2 והאור קטן ול3 בכלל לא היה אור. בקיצור האם יש דרך להעלות את המתח שמוזרם ללדים

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  8. אוקיי... הייתי טיפה (=הרבה ) משועמם, אז החלטתי להתעלל קשות בג'יפה MX 200 שלי ... הוצאתי את הסינק ( חתיכת ברזל - עוד פרטים בהמשך ), וקצת חרטתי על הליבה ( ;D ) . ( עוד בהמשך, תהיו חופשיים להציע רעיונות! ) עכשיו, יש לי את הסינק הזה, מה אני יכול לעשות איתו? אפ בכלל? : בצבע שחור, אני חושב שזה ברזל פשוט, מידות: 4X4 , גובה: 1 ס"מ . ( מאין סינק קוצי ) . ד"א - משהו יודע במקרה איך אפשר לתלוש החוצה את הצ'יפ? נ.ב. מודרים, אל תיכנסו לפאניקה, אם יש לכם בעיות אם הת'ראד, תודיעו לי ואני מוחק .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Madboy,

שלום יש לי בלוח שלי ( ga-8sr533 ) כניסה של System Fan למה משמשת כניסה זו? יש לי מאורר של מעבד פנטיום 200 אם אני אכניס זה יהיה בסדר? בינתיים אין לי כלום ביציאה אז רציתי לדעת מה בדיוק אפשר לעשות עם זה ואם זה מתפקד כיציאה למאורר רגיל?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  10. דבר ראשון רציתי לומר תודה ל maphisto שהגיב בהודעה הקודמת שלי שהייתה שאלה בקשר לOC של הסלרון (תודה אחי). העלתי קודם ל 1.07, ועכשיו העלתי ל 1.18. העלתי לכם תמונת מצב: http://rotter.net/User_files/nor/3e1c48d33a5c6dab.jpg מעלות IDLE: לוח - 22 מעבד - 25 מעלות FULL LOAD (לאחר שעה ב PRIME95): לוח: 27 מעבד: 41 - 43 (הקירור שלי הוא: 4 מאווררים 2 מוציאים 2 מכניסים, על המעבד נמצא מאוורר 80מ"מ ב 2600 - 3000 RPM, מארז צ'יפטק FULL TOWER כל החוטים מעוגלים ונמצאים בחלק העליון של המארז מוצמדים לדלת האחורית בקושי רואים אותם ככה שהם לא מפריעים - האם כדאי להוסיף משהו ?) האם ההמהרה שלי נחשבת טובה ? להישאר כך ? או להוריד ? אם אני נשאר כך המעבד/זכרונות יכולים להפגם ?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  11. הצלע קירור הגדולה שלי לכרטיס מסך זה צלע קירור ממערכת סטריו שפירקתי. מחשב הוא פנטיום 3 800 ללא OC בגלל שיש לי לוח של אינטל :-[ יש תאורה של לדים בתוך המארז רק שגלל הפלאש לא רואים את זה!

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by a.bomb,

מה אתם אומרים או שביחלל עדיף איזה זלמן?? זה נורה דחוף אני סוף סוף מצאתי איך להגיע ל 800 Mh"z מהמעבד שלי שהוא 600 אבל במעבד מיתחמם יותר מידי אז אני חייב ליקנות מעברר טוב ואני לא יודעה מה תעזרו בבקשה!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  13. כוונתי היא האם הרכיבים האחרים כגון : מעבד, זכרונות וכדומה יושפעו כתוצאה מהOC של הכרטיס מסך ?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  14. שמעו לפני איזה חודש התחלתי להתעניין נכנסתי לכל אתר ולכל פינה שיש על המודינג באינטרנט לפי מה שהבנתי כל העניין של המודינג הוא עניין של יצירה עצמית ואומנות ומה אני רואה אנשים חוסכים 500 שקל קונים הכל ומרכיבים מה הקטע פה? איפה האומנות מתבטאת? איפה היצירה האומנותית שלכם? כל העסק נהיה ממוסחר... זו דעתי אני אשמח לשמוע תגובות מאנשים שנמצאים בתחום הרבה זמן לפי דעתי מודינג זה ענייין של השקעה ויצירה לא קנייה והרכבה... אז מה אם עשיתם את המחשב שלכם יפה? תבטאו קצת את עצמכם קחו את זה כפרויקט... טוב אני סיימתי את הביטוי העצמי שלי אני בעסק הזה זמן מאוד קצר ולא לקח לי הרבה זמן להבין שזה עניין של יצירה עצמית אז למה כולם קונים הכל ומרכיבים? מקווה להרבה תגובות בנושא! תודה!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by BONO,

מאוורר Thermaltake SMART CASE FAN II WITH COOLMOD וגוף קירור Thermalright SLK 800 יהיה אפשר להרכיב אותם ביחד? שווה משהו?

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by Component,

שלום, קניתי שנאי חשוף 300mA 3V וברצוני לבנות מיישר זרם על מנת להפעיל באמצעותו לדים. מישהו יכול להפות אותו לסרטוט מתאים, או להכין אחד בעצמו? בתודה מראש, עדי רובין.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כבר סיפרתי שהפנטיום 3 שלי התקלקל וכמובן שתמיד יש מחשב רזרבי אז עכשיו יש לי (המחשב כמו שכתוב רזרבי בלבד בקרוב אני קונה AMD 2400) סלרון 800, לוח של אסוס, 384 SDRAM. הלוח הוא ASUS CUSI-M המעלות: 25 IDLE 19 LOAD 31 FULL LOAF בפנטיום 3 733 היה אוברקלוק ל 866 ולא הייה אם זה בעיה, ומשום מה בסלרון אני לא מצליח לעשות. העלתי כמה תמונות שתבינו את הביוס שלי ותגידו לי מה לעשות: (העלתי תמונות מהחלק שדרכו אני אמור להעלות את הבאס): ככה נראה כל הקטגוריה: http://forums.ort.org.il/files/30/1652413/1065610.jpg יש אפשרות לבחור את המירב 800 מגה הרץ ויש אפשרות ידנית: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0004/g/o/d/_/o/f/_/n/e/t/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212202054556858/200301072132155055…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by D.J.Shahar,

אז ככה יש לי צג LCD מסוג WAYTON 16021J1 .השאלה שלי פשוט ביותר...האם אפשר לבצע את החיבור למחשב כמו שיש במדריך...כמובן שע"י חיבור בצורה שונה או כל דרך אפשרית אני אשמח לדעת...תודה מראש. יש לי לינק שקשור לצג - http://www.everbouquet.com.tw/products.htm http://www.everbouquet.com.tw/MC16021J.htm

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by Holy,

מישהו יודע אולי מה יכול לגרום לכזאת בעיה יש לי צג 16*2 אני רואה רק בצד שמאל של הצג וגם שם רואים דפוק ככה זה נראה כשאני מראה את התאריך בשורה הראשונה

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  20. קניתי קריסטל אורב ואני מעוניין לדעת באיזו צורה יש להצמיד אותו או לקרב אותו לכרטיס מסך כדי שהאורב יקרר אותו בצורה מקסימלית ואילו חלקים בכרטיס מסך הם הכי נחוצים לקירור ? כרטיס המסך הגוסס שלי , GEFORCE 2 MX 400 , החלטתי לעשות לו אוברקלוקינג ורציתי לדעת מה הפוטנציאל של האוברקלוקינג, כלומר עד כמה אפשר להמהיר אותו ואם כבר לאיזה כרטיס בתיאוריה הוא יכול להשתוות ? כמו כן האם אוכל למצות את מלוא פוטנציאל האוברקלוקינג שלו עם הקריסטל אורב?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by c0git0,

המפרט: לוח אם: shuttle av18e - נותן קפיצות של 1mhz ועדכון וולטג' עד 1.825 מעבד: celeron 1100a tualatin מקרר: volcano 7+ (רעש!!!!) זיכרון: Kingston 133Mhz 256MB הכי פשוט, סטיק אחד אני לא מצליח לעלות מעבר ל 124mhz fsb - לא עובר POST לא הגיוני שזה הזיכרון כי הוא 133 המעבד לא מספיק להתחמם עד ה POST מה יכולה להיות הבעיה? (לא ש 1100a@1364Mhz זה כזה רע, אני רוצה עוד!!)

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  22. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אז ככה : זה הדבר העובד : התוכנה היחידה שעובדת עם גודל תצוגה כזה היא הjaLCD , ואני הפכתי אותה ולא מוצא איך להפעיל את השורה השנייה , והיא לא שומרת לי הגדרות ואיבדתי את הצפון בתוכנה הזאת . צריך קצת עזרה בשימוש בתוכנה . מישהו עובד איתה באופן שוטף ?

• 11 תגובות
    • 738 צפיות
  23. אז ככה מעבד שלי כרגע עובד על 42 מעלות לוח על 35 ראוי לציין שהמארז פתוח והוולקנו עובד על המהירות הנמוכה ביותר שלו אני אפילו בבינוני לא יכול לעבוד.. הבאס שלי עדיין נתקע ב148 למרות הקרור (סתם זרקתי 120 שקל) והכי מעצבן שאם אני שם את המהירות להכי גבוה כולה הבדל של 2 מעלות אני מבקש תגובות , מענות

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  24. ערב טוב דבר ראשון ;D מכיוון שאין לי כסף או משהו וגם אני לא ממש מתעניין במודינג ליופי כלומר לדים וכו' החלטתי להתחיל לצייר קצת על הדלת ( אין לי כישרון ציור בכלל אבל אמרתי ננסה מה יהיה ) מצטער על האיכות הגרועה אבל זה בעיה כי זה בעיפרון וגם אם אני שם פלאש הדלת מחזירה אור... אז תנסו להבין מה הולך ( מקווה שתצליחו חח :) ) טוב ככה אני צריך להוסיף עין שנייה כבר הוספתי 3 פעמים אבל זה לא יצא ישר ואת התופסן אני שם גם בצד השני טוב אז מה אתם חושבים? בינתיים יפה? יש הצעות לציורים ( לא מסובכים ) או סמלים או משהו ? והשאלה החשובה ביותר שיש לי : עם מה לעבור על הציורים? אני צריך משהו שיורד אבל לא יורד עם מחק כי ככה אם אני אפשל אין לי כוח לעשות ספריי על הכל ני…

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  25. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

לכל מי שמעוניין להפעיל לדים , תצוגות , וכל דבר אשר צורך לא יותר מ5 וולט על 500 מיליאמפר , ניתן לחבר את הדברים האלה לUSB על מנת לחסוך בהוצאה של כבלי מולקס החוצה מהמארז . להלן טבלה אשר מפרטת את רוב החיבורים הקיימים , לפי הpinout שלהם . שכחתי לשים את הלינק . כאן נמצאת הטבלה enjoy

• 0 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.