עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by poyzon,

יש לי אפשרות כזאת בביוס,ושמעתי שאם אני מעלה זה נותן לי משהו ב-OC,איך אני מעלה את המתח מבלי לשרוף את המעבד...? ומה זה נותן לי...? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  2. שלום אנשים מי שזוכר אותי זה אני עם ה70 מעלות בfull החלטתי בסוף לעשות oc והתוצאות סבבה לפי דעתי ... מפרט: Gigabyte Ga-8sr533 Intel Pentium 4 2.0 Ghz Samsung 256ddr Pc2100 עשיתי oc למעבד שלי 2.0ghz והנה התוצאות: *יש לציין שהמעלות בidle נבדקו אחרי דקה של מנוחה וכרגע אחרי 5 דקות של עבודה עם הרבה דברים על המחשב אני ב38 מעלות... אז ככה שזה כנראה 35 בidle זה טוב? רע? אתם מציעים להוריד קצת? האיורור שנמצא כרגע במארז הוא 2 מאוררי 80מ"מ אחד מקדימה מתחת להארד-דיסקים מכניס אוויר אחד מאחורה מתחת לספק מוציא אוויר התיכנון הוא להוסיף 80מ"מ מכניס מהדלת , 80 מ"מ מוציא מהלמעלה של המארז זה יעזור הרבה? אני יודע שהזיכרונות תוקעים אותי כי הארורים נבעו בבדיקות שלהם ולא בבדיק…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by gryffin,

יש לי מעבד AthlonXP 2100 , והוא נמצא בזמן מנוחה על 58 מעלות , שזה די הרבה . יש לי מארז DRAGON DL-01BLD Full Tower BLUE עם שתי מאווררים מאחורה. עד המעבד יש לי מאוורר רגיל שבא עם המעבד. במארז יש לי עוד מקומות לעוד 3 מאווררים , כך ששתי המאווררים שנמצאים אחורה אני יכול לשים במקום אחר. חשבתי להעביר מאוורר אחד שנמצא מאחורה לשים אותו קדימה ככה שהוא נמצא מול הכרטיס מסך. עכשיו שאלות : האם כדאי להחליף למעבד מאוורר , האם זה ישפיע על הטמפ' ? האם כדאי לשים מאוורר טוב למעבד או להוסיף עוד אחד למארז ? האם כדאי להעביר את המורר של המארז קדימה קח שיהיה מול הכרטיס מסך ? כמה מעלות המעבד אמור להיות ? כמה מעלות זה טוב ? איזה מאוורר מומלץ לשים על המעבד ? איזה מאוורר מומלץ לשים במארז ? איך אני יו…

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by amir77a,

מעבד נגיד אינטל 1.8A שהומהר ל-2.4 GHz - האם ביצועיו זהים לחלוטין למעבד 2.4 GHz מקורי? סליחה אם השאלה מטופשת - אבל רק משאלות מטופשות לומדים... :-[

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  5. לאחר זמן לא מועט של חברות כאן באתר, החלטתי לבצע OC למעבד שלי. לא בצעתי אף שינוי למערכת הקירור הקיימת. העליתי את ה-FSB כרגע ל-120. המהירות עלתה ל-2.16G . מהירות הזכרונות עלתה אף היא. המערכת כרגע נראית יציבה לחלוטין. טמפרטורת מעבד 37-36 מעלות. במבחן burn in של Sandra שחזר על עצמו 5 פעמים הטמפרטורה עלתה ל-45 מעלות. מספר שאלות לי: 1. האם זה תקין להשאיר כך את המעבד קבוע על OC ללא כל סיכון - עם שמירה על מערכת יציבה? 2. מהו גבול הטמפרטורה המסוכנת למעבד? 3. האם כדאי להמשיך ולהמהיר את המעבד גם ל-FSB של 133 ? 4. האם ניתן להשאיר את המערכת כך ללא קירור נוסף? 5. האם יש צורך להעלות גם את ה-Vcore ? 6. האם העלאת המהירות שנוצרה של הזכרונות בטוחה להם? תודה רבה על המידע.

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by Selinko,

הבאתי מסבא שלי מחשב ישן ביותר... מדובר בפנטיום 1 166MHZ (באס 66 מכפלה 2.5) + איזה היטסינק מאפן ומאוורר קטן עליו. זיכרון 32 SDRAM אני חושב בסלוט SIMM כרטיס מסך ישן של ATI 4MB ולעניין אני רוצה לעשות לו אוברקלוק בשביל להתאמן (לא עשיתי אוברקלוק מעולם) יש אפשרות בכלל? להעלות את המכפלה או את הבאס? כדאי לנסות או שהחלקים ישרפו??? ועוד דבר אחד... על הלוח יש חריצי SIMM וDIMM אני יכול לחבר זיכרונות משני הסוגים? תודה לעוזרים! עמרי.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by imac,

קיבלתי לידי :asthanos: Pentium 4 - 1715 MHz והגעתי לביינתים ל- 1802 מג"ה : האם כדאי לי להמשיך? הטמפרטורות - CPU - 47 Mobo - 30

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  8. או להשאל עם הגנרי של AMD... שווה את ההשקעה (אני לא עושה OC) [זה נותן לי 3 שנים אחריות במקום שנה גם]

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  9. ראיתי קתודה במחיר של 179 ש"ח .... זה נראה לי קצת יקר... אתם לא חושבים? ;D איפה אני יכול להשיג קתודה במחיר זול יותר? ואני מתכוון מהארץ לא מחו"ל תודה רבה! עריכה ע"י MAPHISTO : הגזמת עם הלינק ושאר הדברים.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. יש לי מעבד אינטל 1.7 ואני רוצה להחליף את המאוורר העלוב שנמצא על המעבד ... חשבתי על ה- Thermaltake Volcano 9 מה אתם חושבים? יש לכם המלצות?

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  11. OK , יש לי Leadtek GeForce4 Ti4400 עם אוברקלוק : זיכרון 533@648 וליבה 275@305 אז רציתי לדעת כמה זמן יחייה הכרטיס עם האוברקלוק הזה ? האם בכלל האוברקלוק מקצר את חיי הכרטיס ? IronEddie אמר לי לשאול פה איך מורידים את הפלסטיקים , שהם בצבע הכחול

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  12. בוקר טוב לכולם, לפי מה שאני חשבתי המכפלה של ה-P4 1.8A היא 18 בגלל שהבאס הוא 100 ו-18X100 נותן 1800. רציתי לדעת מה כדאי להעלות? אתה מכפלה? או את ה-FSB? וגם לאיזה FSB המעבד הזה מסוגל להגיע בקירור אוויר ThermalRight AX478 + DELTA FAN וכמה הוא מסוגל להגיע עם קירור מים {תתיחסו לשתיהם}. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  13. לכל אלו שאין להם מקום והם בעלי מארזי ENERMAX , CHEIFTEC ותואמיהם.. הינה רעיון חסכוני ומגניב...(בקרוב תמונות של המערכת מיים שלי על פי אותו רעיון)

• 39 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. שלום ! יש ברשותי כרטיס מסך G-force ti 4200 By Asus ואני מעוניין לעשות בו אוברקוקלינג... ויש לי כמה שאלות... האם מספיק המאוור שעליו !? (השאלות האלו מופנות למי שעשה כבר) בכמה זה שיפר את מהירות הכרטיס !? מה התוצאה שהגעת לאחר האוברקולקינג ב3 די מארק? באיזה שיטה השתמשת !? אני אשמח לקבל המלצות וכ'ו לא רק בנושא של הכרטיס מסך אלא גם של המעבד המאעפן שלי אם בכלל שווה לעשות איתו משהו... בתודה מראש Lir@n

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  15. ZALMAN CNPS6500B-Cu שעולה 170 שקל או AX-478 יחד עם vantec stealth שעולים יחד משהו כמו 250 שקל. אם אפשר בבקשה לקבל בעד ונגד שני האופציות הללו.. טכנית גם עם אוברקלוקינג (1.8@2.7 הוא לא עובר ת'40 מעלות עם המאוורר המקורי) אז לא יודע כמה אני צריך משהו חזק כלכך.. השאלה עם שווה להשקיע ב AX-478. נב, יש לי זלמן CNPS6000-Cu ל XP2100 שלי, אז אני מהיכרות אישית עם הזלמנים האלה, זה פשוט דבר נפלא. אבל בכל זאת אני מתעניין לדעת קצת יותר על שניהם לפני שאני קונה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני וחבר שלי החלטנו היום להכין מערכת קירור מים תוצרת בית ואת רוב החלקים נראה לי שיש לנו, לאבא שלו יש מוסך ענק לאופנועים בנהרייה ורדיאטורים יש בשפע משאבה טובה לא מצאנו {אנחנו נילך מחר להוציא מאיזו מכונית במגרש גרוטאות של חבר של אבא של חבר שלי ונחפש שם אחת טובה} אם לא נמצא במזבלה הזו נחפש בחנות דגים אולי יש להם משהו טוב, צינורות נקנה בהתאם לחורים של המשאבה והרדיאטור והבלוק מים, לגבי הבלוק מים עדיין אין לנו, כמה זה עולה? משהו בינוני? הכנתי סרטוט של מה שאנחנו רוצים לבנות, תגידו לי אם זה תקין ולא שחכתי משהו: הסרטוט בסדר? המערכת שהקירור ישב עליה: =============== Intel Pentium 3 866MHZ PC PARTNER MOBO 256MB PC133 SDRAM CAS2.5 FUJISTU 15GB 7200 ATA100 ASUS V7100 GEF…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by tiestooo,

יש לי מסך דגם C104159 REV שנלקח מ LYNX ATARI מי יכול לעזור לי בחיבור המסך למחשב

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  18. Started by asafm,

שלום קניתי מחשב חדש המעבד הוא AMD ATHLON XP 2000 וקיבלתי איתו את המאוורר הסטנדרטי של AMD אין לי שום מאווררי צד במחשב ובמארז עכשיו אמרו לי(רק אחרי שחיברתי והרכבתי את המעבד) שכשמרכיבים מעבדים של AMD חייבים למרוח עליהם משחה טרמית ואני לא מרחתי עכשיו הטמפ' של המעבד היא 49 מעלות זה גבוה מאוד או נורמלי? ואם אני צריך לקנות מאוורר חדש למעבד

• 12 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by SOLIDUS SNAKE,

ברצוני לקנות NEXUS - רציתי לדעת כמה בקרי חום יש לו ואיפה אני מדביק אותם כדי לדעת את חום המעבד והGPU

20. Started by OR007,

http://www.3dgameman.com/vr/crystalfontz/usb_lcd_cfa634_tmc_ku/video_review.html תראו ותהנו למרות שלפי דעתי יותר נחמד להכין אחד לבד..

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by Thermo,

איפה בארץ אני יכול לקנות מסכי DotMatrix ? ואיך אני יכול לעשות כפתור למארז שישלח פקודה כמו של מקלדת ? תודה עומר

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by TUCG,

אתם יכולים לראות את המפרט שלי. נאמר לי כי אוברקלוקינג ל-CPU יכול לשפר את ביצועי המחשב במשחקים חדשים באופן ניכר. המעבד הוא P3-800MHz והוא עובד ב-FSB של 133. הבנתי שצריך לשנות משהו בהגדרות הביוס. יש לי WIN98SE, אגב. הלוח אם משנה?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by Arnold,

היי תמליצו לי על מאוורר : איזה מאוורר כידי למעבד XP+2200? אבל טוב שיקרר ויהיה שקט

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  24. הסתבכתי בקטע הזה...

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.