עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי, אני רוצה להתחיל OC על 9600GT שלי, ואני לא יודע עם איזה תדר להתחיל, ליבה או זיכרון (מה עם Shaders)? יש לי כבר את RivaTune הכי אחרון... יש יחס מסויים בין תדר ליבה לתדר זיכרון שאני חייב לשמור? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  2. Started by ביז'ו המוס,

OK אני צריך קירור למעבד שהייה שקט כמה שיותר ויקרר טוב והוא צריך להיות קל יחסית כי הבנתי שלא טוב קירור כבד אם מזיזים את המחשב הרבה (זה קורה. יש LAN PARTY פעם באיזה שבועיים) זה לP4 2.6 800 FSB סכום משהו כמו 200 - 300 שקל

3. משהו יפה ומיוחד כמו גולגולת או משהו מגניב. אם אין בארץ אז חנות שעושה משלוחים לארץ. תודה וחג שמח.

4. Started by owen10,

מישהו יודע אם שווה לקנות את זה? אם זה באמת עובד? http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=SB-F2&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=286&aff=Zap

5. אני רוצה לבנות טנק מים מפרספקס עכשיו הבעיה היא החיבורים. אמרו לי שהמוצר הזה: http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0058/cl-w0058.asp יעשה את העבודה אבל לפי התיאור והתמונות זה לא לזה. האם יש לכם מוצרים דומים? ועוד שאלה קטנה, היה פעם את האתר האמריקאי הזה freeze cpu משהו כזה חיפשתי בגוגל זה אתר שעוסק בקירור מחשבים. האם אפשר לקבל בבקשה את הכתובת המדוייקת?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  6. Started by amirx19,

אני מעוניין לבצע OC למעבד. והלוח מתחיל במתח של 1.45V עד 1.7 אם אני לא טועה.הבעייה היא שהמעבד שלי הוא 1.3V מקסימום.האם יש מעבד אחר שעובד על מתח גבוה יותר.

7. Started by Preacherdaniel,

Hey people (im writing in english since I have a g15) . This is my current set-up: Core 2 Duo E6300 @ 2.3ghz Zalman CNPS9500 Asus P5B-Deluxe 2x1GB Corsair 667 X1900XT 512MB 641/1500 Seagate Barracuda 80GB 16MB Buffer Western Digital Cavier 250GB 16MB Buffer Antec Basiq 500W Anyways I need help choosing new RAM for my PC my budget is 600-650... As intended the RAM is for Ocing The main sticks I was looking at were OCZ reaper HPC 6400 ... Please help me choose. Thanks, Daniel

8. כמו בכותרת... אני צריך עזרה. המעבד מאוד ישן עם קירור סטוק. לקירור יש מן שני קליפסים בצבע לבן שתופסים את המאוורר ו\או ההיטסינק... תודה רבה מראש!! :xyxthumbs: עריכה: הסתדרתי! אפשר למחוק!

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  9. Started by leahd3,

שלום לכולם שדרגתי את המחשב שלי ואני רוצה לדעת האם איך להתחיל עם או סי נתונים i7 47090k gtx 970 g1 gaming asus z97-a corsair 500R corsair 750w TXM mugen 3 push pull config האמת כל חיי הייתי עם לוח של גיגהבייט ואין לי ממש מושג איך להתחיל עם הלוח של אסוס אני מניח שהמעבד הזה יכול להגיע ל 4.8 די סבבה נכון לעכשיו המעבדשלי במנוחה 25 מעלות ובמאמץ של aida64 מקסימום על 65 pch temp 48-56 אשמח לעזרה בלוח הזה תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 5k צפיות
  10. Started by ZaKeN17,

שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה שמטרידה אותי מעל לשבועיים ,המעבד שלי מתחמם, מקרטע ולעיתים נתקע לגמרי. המעבד מסוג - i5 3570 הגירסה ללא האוברקלוק, לוח אם - Asus P8B-75 M-LX. חשבתי שאולי שהבעיה הינה במשחה הטרמית ולכן מרחתי משחה מחדש - לצערי הדבר לא עזר. החלפתי לקירור ל Noctua דגם NH-U14S (מקירור ZALMAN) - ולצערי המחשב עדיין מתחמם ממש. צירפתי תמונה עם הטמפ' של המעבד במאמץ. ניסיתי כבר הכל וכבר אני לא יודע מה עוד אפשר לעשות . אשמח לעזרה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by BlackSheep,

מעבד: E2200 2.2GHz M0 לוח אם: ASRock 4CoreN73PV זכרונות: Transcend DDR2 2GB PC2-6400 CL4 קירור: ASUSTEK P5A2-8SB4W ספק: Enermax Liberty 500W הלוח אם המקורי שלי DFI LanParty RDX-200 נשרף לפני כמה חודשים בעקבות קצר חשמלי ואיתו הלך גם הAMD X2 4400+ והזכרונות Crucial Ballistix... היה לי גם TT BigTyphoon שהחליפו אותו בקירור ASUS המוזר הזה. רק הספק נשאר והכרטיס (X1800XT 512MB). לצערי הטכנאי החובבן (כפי שהסתבר לי אח"כ) שהלכתי אליו תקע לי את החלקים האלה במקום, ועל הדרך גם דפק לי את החיבורי USB. לא משנה. קיצר החלטתי שלא לשדרג את המחשב הזה יותר ואולי לקנות חדש מתישהו אבל זה תלוי בהורים. הבנתי שדי קל לעשות OC לסדרת הE2XXX גם על קירור סטוק, אז אני מניח שהקירור לא יהיה בעיה. הקטע …

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  12. Started by Bh,

יש לי מעבד 3Ghz, 775 Contact LGA המאוורר של המעבד נורא מרעיש וזה מפריע לי, קראתי פה כמה נושאים ואת הנעוץ והבנתי שהקירור BigTyphoon Cpu Cooler נחשב לטוב, ומתאים למעבד שלי. האם הקירור הזה שקט ובאמת קירור טוב ומומלץ? והאם קל להרכיב אותו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  13. Started by elipok,

יש לי גוף קירור ששני קפיצים מחזיקים באלכסון אחד מול השני איך אני יכול להוציא אותו? (אני רוצה לנקות את הגוף קירור והמאורר)

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  14. Started by Prophecy,

אפשר להשיג בלוק לקירור מים לA64? זה אותו בלוק כמו של Athlon XP? הסתכלתי בEMP, כבר הרבה זמן לא ראיתי שם עדכון, אני רואה את The Byter גולש כאן בפורומים אבל באתר לא מצאתי מילה על A64. אילו ערכות מושלמות של קירור מים מומלצות? כמה שיותר ביצועים ביחס למחיר. (דברו מספרים )

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  15. זה טוב? צריך משהו אחר?

16. Started by e_perera,

my water cooling system is looking for a new worm and loveing house see information in the following URL. http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=615

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  17. שלום יש לי TWINMOSS 400 מגה הרץ ממש ממש ישני נראה אפילו מהדור הראשון שיצא ה DDR 400 והחלטתי לעשות להם אובר- קלוק.. ב 205 מגה הרץ 1.7 מתח המערכת יציבה כמו סלע... אבל ב 210 יש לי לפעמים שגיאה ב 3D MARK ובכלל ב 215 יש תמיד שיגיאה ב 3D MARK השאלה אם העלת המתח ל 1.8 נגיד או 1.75 תעזור לאוברקלוק? או שזה משהו מסוכן שעדיף לא לגעת בו ו 205 זה המקסימום של הזיכרונות האלה על 2.5 CAS... יש לי לוח EPOX 8KDAJ תודה רבה

18. בחמסין האחרון שיחקתי BF2142 ואחרי איזה שעה והמחשב פשוט נכבה, הנחי שאו שהלך הספק או שזה היה כיבוי אוטומטי. פתחתי אותו ופשוט אי אפשר היה לגעת בשום דבר, אפילו ההארד-דיסרים רתחו! אני לא מגזים כשאני אומר שאפשר היה לקבל מזה כוויה... :-X אני חושב שמה שעושה את עיקר החום זה הכרטיס מסך (כי היו קריסות מקודם שהמסך פשוט "נכבה" ואם ניסיתי שוב להריץ משחק עם גרפיקה כבדה זה היה קורה שוב מאוד מהר) אני חושב שבעיה נוספת היא שהמארז לא מתאורר טוב, יש לי 2 מאוורים של 12" אני רוצה לשדרג ל 4870 ויחד איתו להוסיף קירור טוב מכיוון שאני לא מכיר איזה פתרונות קירור יש אשמח להמלצות, התקציב שלי הוא בערך 300 ש"ח

19. אני צריך תוכנה לשמירת הביוס של כרטיס מהסך שלי על ההרד דיסק כי אין לי כונן דיסקטים!! אני צריך תוכנות כמו NVFLASH אגב יש לי כרטיס מסך של נוידיה FX 5200

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  20. לאן נעלמה המודעה שלי על הוירוס שקופץ לי באתר של זלמן???!!! אני רוצה לדעת אם זה באמת וירוס או סתם משהו מוזר... HWzone מוחקים הודעות?? עריכה: וואו, למה באן??? לא אמרו לי שזה לא בפורום הנכון, חשבתי שבגלל שיש כאן הרבה אנשים שמתעסקים בקירור אולי הם יוכלו להסביר לי מה קורה... מצטער אם עברתי על חוקי הפורום, תרחמו... :'( ובאיזה פורום אני אמור לשים את זה?

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  21. Started by AFIK10000,

כמה מאווררים כדי לשים בנתיים יש לי אחד וזה פנטיום 4

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  22. Started by yuval_cohen,

על איזה אתם ממליצים? 2700,3000,2100 מה זה תזמונים? איך אני יודע עד כמה אני יכול להעלות את FSB בלי לשרוף זכרונות?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. Started by nimrodim,

את המידע יש לקחת בערבון מוגבל... המאמר מתאריך October 10, 2007 ונתן מידע לגבי טמ"פ מקסמלית של מעבדי INTEL ו AMD שונים מסודר בטבלאות. לגבי INTEL ניראה כי מדובר ב TJ MAX ולא בטמ"פ ה CORE אך אני לא בטוח למה התכוון באמת המשורר http://www.hardwaresecrets.com/article/143/1

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  24. Started by ELDAN RENT A CAR,

המליצו לי על זה G POWER 2 PRO GH-PSU23-PB מה אתם אומרים ? 285 ש"ח אמרו לי שזה הדבר הבא 8)

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  25. שלום. לציין שאני מתגורר בארה"ב, למקרה שזה רלוונטי. אני מחפש שניים כאלה, שיודעים לדחוף אוויר כקדמיים למארז, ובו בעת שיהיו שקטים. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.