עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני יודע שכשמעלים את הבאס אז מהירות כל הרכיבים גדלה השאלה היא איך אני יודע כמה זה משפיע על כל רכיב? נגיד הpci איך אני יודע כמה הוא?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. http://www.primecooler.com/index.php?akce=viewp&idprod=226 יש לי לוח אם EPOX 8RDA3+ ואני לא ידוע אם ההיטקסינט יץאים מבחינת מוקום ואם הוא לא יתלוש לי את התושבת של המעבד.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  3. אוקי...אז כן...נפלתי על הראש...אני לא אומר שלא אבל... אז ככה...נפתחה בפני אופציה לרכישת בלוק קירור מים של זלמן(הזה שיש עליו את הביקורת בפיסיטיפ) עכשיו הוא אמור לקרר מעבד פנטיום 1 (בבקשה אבל בבקשה אל תשאלו למה לעזאזל אני רוצה לקרר כזה מעבד עם קירור מים ) עכשיו בניתי על העובדה שהתופסנים של AMD הם אותו דבר כמו התופסנים של הפנטיום 1 שלי...אבל לא ככה כי צריך 4 חורים בלוח... אז השאלה היא...האם יש דרך להדביק את הבלוק למעבד? או דרך חיבור אחרת? הלוח עומד אופקית מה שעוזר לפיזור הלחץ... עזרה או כל הערה אחרת (חוץ מ"אידיוט מי לעזאזל מקרר פנטיום 1 עם קירור מים) יתקבלו בברכה

• 10 תגובות
    • 670 צפיות
  4. בגלל הטמפ' הגבוהות של הכרטיס הזה שבמנוחה על 62 ובמאמץ על 67 קניתי לו קירור של זלמן Zalman VF700-AlCu LED קיצור סידרתי אותו על הכרטיס באמת שמתי אלכסון כזה וזה הסתדר אבל כנראה שלא מרחתי את המשחה טוב ושהדלקתי את המחשב הלכו לי שתי דברים : א. זה הספק כוח שהאמת לא הכי חשוב לי כי הוא היה ג'נרי כנראה . ב. הכרטיס מסך שלי החדש שנהרס ישר אחרי כמה שניות מהפעלת המחשב . בקשר לכרטיס נאבד לי הדף של האחריות והחשבונית אבל בגלל שיש לי יחסי דיבור הצלחתי להביא חדש במקומו במקום . בקשר לספק אני בימים הקרובים יקנה אני בהתלבטות קטנטונת בקשר לספקים . השאלה שלי היא כזאת. יכול ליהיות שאם פיזי המאוורר מתאים לכרטיס לא בהכרח הוא מתאים לו ? והאם יכול ליהיות שמה שהרס את הכרטיס זה דווקא אותה משחה שמרח…

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  5. Started by Tommy,

יש לי שאלה בקשר להתחממות המחשב כתוב לי ברגיל בEVEREST 41 מעלות ממוצע..שחקתי קאונטר סורס ואחרי זה 1.6 ואז יצאתי לבדוק ראיתי 52 השאלה אם הכל בסדר? מה הטמפרטורה המומלצת כשהמעבד מתאמץ ומה הטמפרטורה שהמחשב במצב רגיל...תודה עדכון : זה אחרי אוברקלוק מ 2000 ל 2200

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  6. Started by ernieball,

שלום אני חדש פה כמו ששמתם לב..חח שלחו אותי לפה מפורום אחר... אני עורך סרטים בבית (מקצועי) ויש לי בעייה קטנה המחשב מתחמם מאוד והוא נתקע הרבה פעמיים (המחשב מוקדש רק לעריכה,אין עליו אינטרנט והתוכנות מקוריות). הכרטיס עריכה מתחמם מאוד והוא זה שגורם לתקיעת המחשב... מישהו יכול לעזור? איך אפשר לקרר אותו?? אם זה יעזור אז הנה המפרט הטכני שלו: P4 1700MHZ לוח אם ASUS P4S333(עם כרטיס מסך,רשת וקול מובנים) 512DDRAM 80GB IBM אלה בגדול הפרטים החשובים... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by BoRiS.K,

יש לי XFX GEFORCE 6800GT עכשיו כשאני בודק את המעלות שלו הוא עומד על GPU CORE TEMPERATURE 63 ן-AMBIENT TEMPERATURE 47 אני רוצה לדעת זה בסדר או לא ואם לא אז מה אני צריך לעשות ואם ביכלל הכרטיס הזה צריך להתחמם כל כך???

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  8. אני הגעתי להחלטה שאני אעשה OC ואקנה גוף קירור של זלמן עכשיו בדקתי והגוף תומך בכרטיס מסך שיש לי (6600) אבל אני לא מבין איך אני מתקין את זה בסרטון רואים כזה ארבעה גופים כחולים שמים על הכרטיס ו אין לי את זה על הכרטיס מקום לשים גופים כאלה הסרטון:http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=149&code=013 צילום של הכרטיס :http://www.2send.us/uploads/2875bfe657.JPG

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  9. Started by etz,

המחשב החדש של אחותי הגיע ואני אתקין אותו מחר, בחנתי עכשיו את כל החלקים רק כדי לראות שהכל בסדר וראיתי שהמאוורר המקורי של אינטל מגיע עם פד תרמי עליו. השאלה שלי היא אם לפני ההתקנה יש דרך להוריד אותו לגמרי בלי להשאיר שאריות או שריטות על הגוף קירור? בפעם האחרונה שעשיתי את זה, זה היה כבר אחרי ההתקנה ומעט שימוש, ונשארו שאריות על הגוף בסוף התהליך. אני פשוט מאוד מעדיף להשתמש במשחה ולא בפד כי מאוד יתכן שבעתיד יוחלף הקירור.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by Alonzo17,

יש לי במחשב מאוורר 80מ"מ, ורציתי לדעת אם אני אוכל להתקין במקומו מאוורר 120מ"מ, האם זה מתאים לאותו גודל החורים של הברגים שבשילדה כמו המאוורר 80מ"מ שיש לי כרגע... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 401 צפיות
  11. Started by shabo,

שבת שלום לכולם, בזמן האחרון אני מתחיל להתעסק בקירור של המחשב וברצוני להוסיף מאוורר נוסף למארז. פתחתי את המחשב שלי וגיליתי שיש לי רק מאוורר אחד למארז שמכניס אויר בחלק העליון של המחשב מאחורה (מתחת למאוור של הספק) ושהוא מחובר לשקע שמתחברים אליו כל מיניי חוטים מכיוון כונן הדיסקים והצורב ולוח האם והחוטים של השקע הזה מחוברים לספק... השאלה שלי היא לאן בדיוק אני חבר את החוט של המאוור החדש אני רוצה להוסיף.. אני לא רואה מקום לחבר אותו, השקע כולו תפוס.. והשאלה השניה שאני רוצה לשאול היא איך אני משנה את כיוון הזרימה של המאוורר כך שאחד יכניס אויר ואחד יוציא? לא מצאתי את התשובות במדריכים... אודה לכם אם תעזרו לי

• 15 תגובות
    • 993 צפיות
  12. אופס רק עכשיו שמתי לב שזה לא פורום אוברקלוקינג! וואי אני ממש מצטער אם אפשר בבקשה להעביר! מצטער שלום חברים, ברצוני לרכוש את המעבד e2610 ולעשות לו OC עד 3.2-3.4GHZ עכשיו הקירור הוא : Tuniq Tower 120 הדבר היחיד בו אני מתלבט הוא לוח אם וזיכרון, לוח אם עד 730 ש"ח וזיכרון עד 650 ש"ח ---- עכשיו ראיתי הרבה כתבות OC עם הלוח P5N-E SLI שעולה 705 ש"ח וראיתי גם כתבה אחת שבה השתמשו בלוח P5B שעולה 650 ש"ח שאלה: איזה יותר טוב לקחת ואיפה יהיו תוצאות טובות יותר? ---- בקשר לזיכרון, האם זה נכון שכל זיכרון 800MHZ יגיע ל3.2 או שצריך זיכרון מיוחד, חשבתי על לקיחת: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 במחיר של 533 ש"ח או GEIL 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL5 PC6400 (KIT) שעולים 6…

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  13. שלום אני רוצה לעשות OC לא מש הוא רצחני אבל משהוא בסדר אני רוצה לעלות את אה FSB לה 160 170מקסימום עם זיכרון של חברה GEIL 333 אוו 400 אם היטיסנג מי אלומניום מתאים לי לאובר קלוק כזה אני לא ממש כסף כרגע להשקיע בזיכרונות אז יתאים לי הזיכרון הזה לOC כזה ? אני קונה לוח אם ABIT-NF7 מעבד AMD 2100 וזיכרון עדיין אין לי מושג אז תענו לי בבקשה כי אני הולך לקונת את הזיכרון מחר בצוהריים

• 10 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by thegodx,

אוקיי נכנסתי לביוס אחרי חיפוש מעמיק לא מאצתי את ה Command Rate והיום סוף סוף מאצתי את זה בלחיצת F1+CTRL עכשיו שיניתי את זה ל T1 כי קודם זה עמד על T2 והשאלה היא איפה אני צריך להגיש בשינוי? כי אמרו לי ש T1 מנצל את הזיכרון טוב יותר/

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  15. Started by contA-,

שלום לכם, כפי שבטח חצי פורום ראה,קניתי מחשב. ויש לי שאלה (של ניוב בעל פוטנציאל) בקשר לזכרון: האם הזכרון מתחיל ב400MHZ ומאפשר עד 600MHZ או שהוא מתחיל כבר ב600MHZ? נ.ב: הזכרון שקניתי הוא הG.Skill PC4800 - שפועל על 2.5-4-4-8 ב600MHZ ועל 2-2-2-5 ב400MHZ. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  16. Started by contA-,

שלום לכם תומכים חביבים! אני בדילמה (ושמי הוא לא נלי.. -והמבין יבין.. ) כרגע יש לי סטיק של 256 מ"ב DDR400 מתוצרת SpecTek ואני לא יודע מה עדיף (מבחינת ביצועים): א.להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 מ"ב DDR400 (כמובן מאותו יצרן) ולא להיות בDual (אבל להיות עם 1280 מ"ב זכרון). ב.לקנות 2 סטיקים של 512 מ"ב מאותו יצרן, של DDR400 ולהוציא את הזכרון של ה256 -כך שישארו 2 סטיקים של 512 בDual. ג.לנסות למכור בכלל את הזכרון הקיים ולהביא אחד אחר של יצרן מוכר (כי אני לא רוצה שהזכרון יגביל אותי באוברקלוק למעבד). תודה רבה לכם תומכים נחמדים, נקווה שהבנתם את הדילמה שלי.. עמית

• 29 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by UNDERDOG,

מה זה משנה אם אני שם את הזיכרון שלי על T1 או על T2 ????

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by t-macc,

כל עוד הזכרונות לא באוברקלוק,לא צריך להוסיף להם מתח ?גם עם הורדתי את מהירות הזכרון או העלתי את התזזמונים ? עוד שאלה הזכרונות שלי הם 667 אבל שאני מעביר בביוס לברירת מחדל הוא מעביר לי ל 553 ושאלה אחרונה,אני תקוע ב אוברקלוק שלי, התיזמונים לפי CPU Z היו 3 3 3 3 ו עשרים ומשהוא,אז אמרתי אולי זה מגביל אותי אז פשוט העלתי את כל התיזמונים לערך הכי גבוה,עדיין לא יציב אם הבעיה שלי באוברקלוק הם זכרונות MEMTEST יעלו על זה ? תודה

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by EroSenin,

יש לי שאלה אך הזיכרון יכול להגביל OC אשמח אם תתנו לי גם דוגמא

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  20. Started by RawSteel,

היי ברצוני לדעת קצת יותר על הזכרונות בOC. מה זה RATIO? וכל השאר תודה

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  21. שלום לכולם אני עומד עכשיו לצאת לקנות מחשב על פי מפרט שקיבלתי כאן באתר ויש לי שאלה קטנטונת אחרונה... המעבד הולך להיות E4500, והתיכנון היה על 4 ג'יגה זכרון במהירות 800MHZ, השאלה אם לאוברקלוק מסיבי ( בתיקווה שהמעבד יחזיק ) יהיה עדיף ללכת על ה 1000MHZ ?? או שבכל מקרה אני לא יגיע לניצול מלא של ה 800 ? פשוט אין לי מושג כמה ה E4500 צורך בסטוק מהזכרונות...[br]פורסם בתאריך: 4.03.2008 בשעה 11:43:48 הסתדרתי לבד,תודה.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  22. יש לי את הזכרונות הנ"ל (2X256) והייתי רוצה לדעת לכמה אנשים ברשת הגיעו איתם בOC. הייתי רוצה גם לדעת עד איזה מתח אני יכול לתת להם (הלוח שלי יכול לתת עד 3.2) אני הגעתי איתם ל241 על תזמונים 2.5-4-4-8. תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  23. שלום. איזה זכרונות יהיו מצויינים בשבילי לצורכי אוברקלוק גבוהים, כלומר שאני יוכל לעלות ת'מהירות וזה בכלל לא יזיז להם. היו ת'זכרונות המעולים של סדרת הBH5 אבל לצערי הם כבר לא נמכרים ...אם אתם יודעים לגבי איזה חנות שעדיין מוכרת ת'זה אני אשמח לשמוע ישנם עכשיו זכרונות גם מעולים מסדרת TCCD וחשבתי עליהם, אם כבר אין מצב לBH5 אז פה מגיעה השאלה איזה זכרונות טובים שווה לקנות מהגרסא הזו של חברה טובה...תזמונים טובים שיהיה אפשר להוריד אם הם לא נמוכים דיו (חח) שיהיו 512 מגה אני לא צריך יותר...ומהירות עדיף 500 MHZ אבל אולי זה מוגזם אז לא משנה אבל ככל שיותר טוב ככה יותר יועיל לי לביצועי "המארה" גבוהים.... התקציב נע על 1000 שקל גמיש כי עוד מעט יש לי יומולדת! עריכה: האם הזכרונות האלו טובים…

• 18 תגובות
    • 864 צפיות
  24. Started by rafi-s-,

מה התזמונים הכי נמוכים שאפשר לתת ל adata vitesta ddr 500 512 mb x2 על dual ובאיזה htt: ובאיזה מתח: תודה

• 34 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Mezmerize-,

הלכתי לקנות אותו ואמרו לי שהוא לא מתאים ללוח אם שלי אמרו לי שאני צריך איזה קליפס/תושבת מיוחדת ללוח שלי (הלוח בחתימה) מישהו יודע אם זה נכון ואם זה כן להמליץ לי איפה אפשר לקנות את זה תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים