אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
משו פה לא ברור שלי... קבלו מפרט ואחריו השאלה: Motherboard CPU Type Intel Pentium III, 550 MHz (5.5 x 100) Motherboard Name PCPartner APPAS1/APPAS3/APPBS1/APPBS3/APPMS1/APPMS3/VIA888D/VIA890S/VIA955D/VIB887D/VIB891S/VIM889D/VIM892S Motherboard Chipset VIA VT82C693 Apollo Pro Plus System Memory 192 MB (SDRAM) BIOS Type Award Modular (08/12/99) Display Video Adapter GeForce4 MX 440 (64 MB) Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce4 MX 440 Monitor LG 775FT [17" CRT] Multimedia Audio Adapter Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card Storage IDE Controller VIA Bus Master IDE Controller Floppy Drive Floppy disk drive Disk Drive Maxtor 4D…
-
- 5 תגובות
- 508 צפיות
-
-
האם הספק הזה יחזיק המערכת הזה באוברקלוק ואת הכרטיס X1800XT 512MB http://www.plonter.co.il/priceoffer.tmpl?command=showcart&cart=11474804413461079&db=^catalog.txt〈=heb והאם הזיכרונות\הרכיבים מומלצים לאוברקלוק טוב?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני לא יודע כלום באוברקלוק ואני רוצה לדעת אז אים מישהוא יכול להסביר לי על זה אז אני יודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום, ברשותי E6600 + P5B DLX. יש לי אפשרות לשדרג ל - Q66000, אך רציתי לדעת איך הוא ישתלב עם ה - P5B והאם אוכל להגיע איתו לאחוזי אוברקלוק כמו עם ה - E6600 [2.4@3.6 - 50%] עם קירור בהתאם [בינתיים עם ה - Tuniq, בעתיד מתוכנן קירור מים] בקיצור לאן אפשר להגיע עם הQ66000 בתנאים אופטימלים ? האם הלוח הנ"ל עלול להגביל אותי ? והאם יותר מ 800MHZ בזיכרונות ישנו בצורה ניכרת ?
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
או קי אז זה הולך ככה : ;D ממ אני לא ממש מבין בכל הקטע הזה אני רוצה להאיץ טיפה את המחשב שלי (בעיקר את כרטיס המסך..) אני לא ממש בטוח אם המעבד שלי מספיק או שלא יזיק לו האצה קטנה? ואיך בכלל עושים את כל זה?? והאם אני יצתרך להוסיף עוד קירור? פירוט של המחשב שלי : Intel p4 1700 Nvidia G-force 2 MX 400 4 מאוררים-- 1 קטן על המעבד 1 על הספק עריכה: וכומבן עוד אחד על הכרטיס מסך אבל ממש ממש קטן ועוד אחד גדול בחזית המארז ממ אם זה משנה משהו(?) כל הרכיבים במחשב שלי מתוצרת ASUS אגב אם אני משאיר את דלת המארז פתוחה זה יכול לגרום לשיבושים בזרימת האוויר או רק לקרר את המערכת יותר?
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 2.0 כאשר המעבד במאמץ הוא בטמפ' של בין 25 ל- 28 מעלות...... וכאשר הוא במנוחה הטמפ' שלו היא בסביבות ה-19 עד 22 מעלות..... הבעיה היחידה שלי זה לוח האם שלי והזכרונות..... יש לי לוח אם MSI P4MAM-V וזיכרונות 256 מ"ב ראם.... יש מצב שכאשר אי יעשה לו אוברקלוק אי יביא קירור של זלמן משהו טוב מאוד....!! השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות לו אוברקלוק רציני ?? תודה לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 379 צפיות
-
-
יש לי שאלה לאלה שבאמת מבינים באוברקלוקינג יש לי כרטיס מסך TI4200 128 (לא יודע של איזה חברה) ורציתי לשאול אותכם האם אתם חושבים שכדאי לי לעשות עכשיו אוברקלוקינג לכרטיס מסך או עדיף לחכות מתיי שלמשחקים יהיו דרישות גדולות יותר ולא אוכל לשים את המשחקים על מקסימום? אם כדאי תסבירו מדוע ואם כבר מה השיטה הכי טובה לעשות את זה?
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי מעבד p3-1000 עכשיו אני עושה אוברקלוקינג ויש לי אפשרות כזאת בביוס: 133/33 - כשה אני מעלה את זה עולה המגה-הרץ עכשיו תסבירו לי מזה ה33 הזה ואמרו לי שאני צריך להעלות גם את המהירות של הזיכרון - איך אני עושה את זה????
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני שוקל לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי (2 GHZ) לשיפור קל של משהו כמו 400-600 MHZ בקשר למערכת איוורר יש לי: מאוורר CPU של אינטל מאוורר 80 מ"מ בצד הקדמי למטה שמכניס אוויר מאוורר 80 מ"מ בצד האחרוי באמצע שמוציא אוויר ואת זה של הכרטיס מסך (אני לא חושב שזה חשוב) אז בקיצור האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג בתנאים שלי? עוד מידע על המחשב במפרט שלי
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תכננתי לקנות כרטיס מסך חדש, עכשיו יצא הXT והוא יקר לי מדי 500 דולר (!) מחיר שאני לא יכול לעמוד בו כרגע, הRadeon 9800Pro גם יקר כרגע מדי אבל קיבלתי כמה התרשמויות מהRadeon 9800 NP של הרקולס לגבי ביצועי אוברקלוקינג, שעם ביוס פלאש קטן הופך להיות Pro ואפילו אפשר להגיע ליותר מהביצועים של הפרו, ראשית כל אני רוצה לדעת עם זה נכון... ב' בתכנון שלי להוסיף 2 מאוורי Ventec Tornado מכל צד של הכרטיס עם אזיקונים, לקירור אוויר טוב בנוסף לקירור לליבה של הרקולס. העם אני אוכל באמת על ידי שינוי ביוס לקבל ביצועים שווים לPro ואפילו יותר עם עוד אברקלוק?! ??? מדובר בכרטיס של הרקולס כן.
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
חבר שלי קונה עכשיו 3800X2 עם קירור סטוק. במקרה והוא ירצה לקנות אח"כ קירור נגיד ארקטיק קולינג פריזר 64 תהיה בעיה להרכיב אותו?
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אם אני יעשה אוורק קלוק לכרטיס שלי ( GF 4 TI 4200) לרמה של איזה כרטיס הוא יוכל להגיע?
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
תודה לכל עוזר
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני משתמש בRivaTuner, המפרט בצד... משום מה כשאני מבצע אוברלקוק של עד 958Mhz (לזכרונות) של כרטיס המסך, המשחקים זזים סבבה... אם אני עולה ממנו, המשחקים (יותר נכון המחשב) נתקע, פשוט קופא, ואז חובה לעשות ריסט בכדי לחזור לווידנוס מחדש. עניין זה מתאפיין גם כך. אם אבצע אוברלקוק של עד 958Mhz, אעמוד עם העכבר על שולחן העבודה ואפתח תיבת סימון (פשוט אגרר את העכבר), אראה מספר של נקודות אדומות קטנטנות...(בערך 50-30). אך עדיין אוכל לשחק בלי בעייה כל שהיא... אך אם אעלה את האוברלקוק ליותר מ958Mhz מספר הנקודות יעלה ללפחות 120-150... ואז, אם אשאר בשולחן העבודה או במחשב בכלל, יש מצב גדול שיתקע, או בכניסה למשחק... פשוט יתקע המחשב. אין לי מושג למה זה קורה, אם מישהו יודע איך אפשר להוסיף עוד טיפה…
-
- 2 תגובות
- 382 צפיות
-
-
אם אני שם ככה מאורר זה בסדר הוא יאורר טוב? או שעדיף שהוא ישב במקום שלו עם ברגים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 410 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת מחפש קירור למעבד בשביל OC כבד במיוחד, העיקר שיתאים לS775 ולSB ולAM3. אין משמעות לרעש רק לנטו קירור. התקציב הוא עד 400 שקל, מחפש משהו מאוד איכותי שיחליף את הOCZ VINDICATOR שצריך כבר לצאת לפנסיה. יש את 5 הקירורים הבאים שחשבתי אליהם, מה דעתכם מי הכי טוב מבחינת ביצועים נטו ? 1 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=372 קירור מעולה לדעתי רק ניראה לי שזה לא הכיוון. 2 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2520 קירור מעולה רק ניראה לי שיש כאן השקעה גדולה יותר לשקט מאשר ביצועים. 3 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2361 זה בטח כבר יותר בכיוון רק ניראה לי שהוא גם כן קצת חלש. 4 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1658 לדעתי זה בהח…
-
- 37 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
ממ אני רוצה לעשות למעבד שלי OC חזק וכרגע אין לי את הכסף (170 ש"ח) להשקיע במאוורר חזק כמו הוולקנו 12+/3 ב 1 וכדומה... עכשיו על המעבד שלי כיום יש מאוורר של אינטל שבא עם המעבד אני יודע שזה לא מספיק ולכן אני רוצה לשאול אם אני "מלביש" על המאוורר של המעבד עוד מאוורר (80/120) זה יקרר את המעבד בצורה טובה יותר ואני יוכל לעשות אוברקלוגינג ממוצע ++ ? תודה
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אמרו לי בפורום שהבאס שלי הוא 533 וה fsb הוא 133. ככה גם אומרת ה cpu z בדקתי עכשיו בביוס ורשום לי באס 533 ו fsb בכלל לא רשום שם,אני מבולבל יש לי פנטיום d 2.66
-
- 5 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס 6600GT בחיבור PCI-E. אני רוצה לעשות לו OC קטן. השאלה שלי אם צריך להפעיל 3dmark או HDRIBL אחרי כל פעם שאני מעלה את הליבה והזכרונות ב5? להפעיל את התוכנה חצי שעה בכל פעם שמעלים 5 Mhz זה תהליך קצת ארוך מדיי לא? אגב, הכרטיס שלי מגיע ל87 מעלות במאמץ (הכי הרבה שהגעתי גם אחרי כמה שעות משחק) בלי OC ובלי כלום. זה גבוה מדיי?
-
- 3 תגובות
- 405 צפיות
-
-
עשיתי חלון במארז ... ואני עכשיו הולך לקנות לד ... מישהו יכול להגיד לי איזה נגד אני צריך ??? ואיך אני מחבר את הלד לספק ??? (אם תעשו לי מין רשימה מדויקת כזאת שאני ילך לחנות וידע בדיוק מה להגיד להם, זה יהיה ממש נדיב מצידכם ! ואני יודה לכם כל חיי )
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיחקקתי קצת בOC בP2 ישן עם צ'יפסט 440BX ישן בכל מקרה, בתפריט בביוס שמופיע בו האופציות לשינוי התדרים למעבד, יש שתי אופציות שאני לא יודע מה הן עושות: Auto detect DIMM/PCI clk ו Spread spectrum מישהו יודע מה עדיף לשים את האופציות? האפשריות הן DISABLE וENABLE
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
היה לי כרטיס ריפרנס של ספיר , 5850 . המאוורר שלו עשה רעשים מוזרים אז החלפתי את הכרטיס (אחריות) . הביאו לי כרטיס של ג'יגבייט ,גם כן ריפרנס PCB . עכשיו השאלה שלי היא כזו : הביוס הכי חדש לריפרנס של ספיר יותר חדיש מהביוס של ג'יגהבייט . האם זו בעיה להשתמש בביוס שהיה לי כבר בכרטיס של ספיר ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי מעבד Q9550 וזכרונות CORSAIR XMS2 2X2GB 1066MHZ עשיתי אוברקלוק למעבד 3.70GHZ וזכרונות על 1050 MHZ. ניכנסתי לEVEREST וראיתי את התוצאות הבאות עבור זיכרונות READ10135 WRITE 9827 COPY 8763 LATENCY 49.8 . החלתטי ללכת עוד צעד קדיה והצלחתי להגיע לתדר של 3.88GHZ במעבד ו1096MHZ בזכרונות. אבל הפעם כשנכנסתי לאוורסט הביצועים היו יותר נמוכים! READ 9672 WRITE 9253 COPY7672 LATENCY 71.2 עכשיו אני לא מבין למה עם תדרים יותר גבוהים אני מקבל ביצועים נמוכים יותר? ד"א גם ב-3D MARK אני מקבל פחות עם OC יותר גבוה. אני רוצה לציין גם שבשני המקרים בדקתי את יציבות האוברקלוק ע"י PRIME 95 גרסה25.9 במשך 12שעות כמעט. ה-TIMINGים בשני המקרים היו 5-5-5-15. לוח אם STRIKER II FORMULA.
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
1) למה לבלוק הזה מתחברים 3 צינורות? ???? 2) בכמה זה יותר טוב מבלוק מים רגיל? ???? 3) איך השיטה הזאת עובדת? ???? בתודה מראש, טמיר (כן, עם ט' וזה לא שגיאת כתיב)
-
- 9 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אני מכין מערכת קירור מים ואין לי הרבה ידע בנושא ורציתי שתיעצו לי בהתחשב במחיר של הבלוק לעומת הביצועים שלו. טוב אז בלוק מים למעבד חשבתי לקנות 1 של זלמן http://zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=84&code=005009 http://bit-tech.net/review/234/3 בכותבת השניה מראים גם איך הוא נראה בפנים. ומצאתי את זה ב38$ בלי תשלום על משלוח אם יש בלוק מים שעדיף על זה במחיר ובביצועים תביאו אותו. בלוק מים לכרטיס מסך (למרות שלא בטוח 100% שאני אקנה אחד כזה בסוף) יש לי 2 אפשרויות למרות שגם פה אני לא מבין גדול אז אם יש לכם משהו יותר טוב תגידו 1. גם בלוק קירור של זלמן אבל אני לא בטוח לגביו כי אני לא מצאתי בשום מקום מידע על איך הוא בנוי מבפנים http://zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=90&…
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-