אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
זה עם התוכנה pc wizard 2005 וגם בביוס זה מראה לי ככה זה טוב או שצריך עוד קירור??? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3500+ Clawhammer GIGABYTE "GA-K8NF-9" NVIDIA nForce4 A-DATA 512MBx2 SDRAM-DDR PC3200 400MHZ ATI Radeon X800XL,256MB GDDR3,256-Bit,DVI,PCI-E Western Digital 120GB S-ATA 8MB L1730B זה במפרט.. עכשיו רק התקנתי וינדוס,התקנתי כמה דרייברים וזה.. הורדתי EVERST ורציתי ליבדוק טמפרטורות ואני רואה שיש לי 71 מעלות על CPU! ואחרי כמה שניות המחשב ניתקע.. כשאני לא מדליק זה לא ניקתע..וזה ככה בכל תוןכנה SPPEDFAN גם.. בביוס אני רואה רק 34.. זה יכול להיות בעיה בוינדוס ???
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אז ככה... המחשב הוא AMD64 3200, כרטיס מסך 6800NU ו1024 מגה ראם כרגע המחשב רץ על ספק ג'נרי (כן אני יודע רע מאוד :-\ ) ועם קירור STOCK רציתי לדעת אם קפיאות של המחשב יכולות להיות בגלל הספק הג'נרי, ומעבר לזה אני צריך המלצה לספק איכותי,יציב, חזק ועם מחיר סביר וגם קירור למעבד, משהו שייתן לי הבדל משמעותי ד"א אני מתכנן לקנות בפאנדה כי יש להם סניף בקיסריה דקה מהבית
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
יש לי amd Athlon XP 64 3000+ socket 754 ואני רוצה לעשות אוברקלוק איזה מאורר כדאי לי התקציב עד 150-160 לא כולל משלוח
-
- 1 תגובה
- 406 צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי מה אלו התזמונים אם אפשר לשנות אותם שהזכרון יעבוד יותר טוב ואם כן לפי מה אני משנה אותם ומה התזמונים של adata vistera 512 ddr500 תורה רבה
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש את הכרטיס מסך הזה: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3?. רציתי לדעת לדעתכם אם הוא טוב ? יעני החברה XFX ...! ואם אפשר בבקשה תוכנה בישביל לעשות לכרטיס OC בבקשה...תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
השאלה הנ"ל דרך אגב היצרן הוא ASUS??? תודות מראש
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל וכרטיס מסך X800XL של ג'יגבייט עם קרור פסיבי. בלוח יש לי היטסינק במקום המאוורר שיש בתמונות. (לא יודע למה...) הבעיה היא: שהכרטיס יושב ממש מעל ההיטסינק וממש נוגע בו (מגיע לחצי וההיטסינק). האם זה נומאלי ככה וזה לא נורא שהם נוגעים אחד בשני? לא יכול להיגרם נזק לכרטיס מכך?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
1 AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 995.65 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) - original - C2.5 464.16 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 697.36 ש"ח 1 Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 1,094.61 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 370.29 ש"ח 1 LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE 159.53 ש"ח 1 .SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 52.66 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 315.45 ש"ח שלום רב זה המפרט שלי אחרי כשעה עובד המחשב מתחיל להרעיש זה לא בעי'ה הוא משהו פשוט הוא עושה רעש של מאוור ואני רוצה להלחיף אותו השאלה זה איזה מאוור תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
האם בחבילה של Aero 4 ISB-V73 של קולרמסטר מגיע גם בקרת מאווררים? (בקשה כן בבקשה כן בבקשה כן..)
-
- 1 תגובה
- 369 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם GIGABYE GA-K8NXP-SLI אשר מגיע אם כרטיס מיוחד הנקרא DPS אשר מספק מתח יציב למבעד עכשיו לכרטיס זה יש סלוט מיוחד ליד המעבד ולכן אני חושב שאין לי שם מקום לקרור רציני כל מי מישכול לעזור ולגלות מה כן מתאים או להביא תמונה של הלוח עם קירור רציני אני יודע לו מאוד גופי הקירור אשר אני מעוניין לקנות הם בסגנון CNPS7700CU או XP-120 או משהו בסגנון מי מכיר או יכול לעזור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
http://www.tweakguides.com/ATICAT_1.html
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס רדאון 8500LE אשר מגיע עם קוף קירור דק ולא יעיל ועליו מאוורר פשוט - פיתרון הקירור הזה הוא בקושי מספיק למהירות עבודה הסטנדרטית של הכרטיס (250/500) כאשר אני מנסה לעשות בדיקת האצה עם ati tool ישר מופיעים כל מיני כתמים על המסך. אני לא רוצה לפרק את הקירור הנוכחי של הכרטיס אך רציתי לדעת אם אני אוסיף מאוורר סטנדרטי של מארז - 8 ס"מ מתחת לכרטיס מסך שיזרוק אויר על הכרטיס האם המצב ישתפר? או שעדיף שאני אציב אותו הפוך במצב שיקח אויר מן המאוורר של הכרטיס ויפזר אותו. האם פיתרון זה יעזור לי לעשות אוברקלוקינג למהירות של 8500 מקורי (275/550) והאם יהיה הבדל משמעותי בביצועים?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
OK שלום לכולם .אני קונה מחשב חדש, המפרט שלי הוא כזה : לוח אם : MSI K8N NEO 4 PLATINUM מעבד : ATHLON 64 SOCKET 939 3200+ זיכרון : GIGA 400MHZ [KINGSTON] כ.מסךMSI ATI RX850XT TD256E PCX הארד דיסק : WD 160GB SATA DVD צורב - מארז THERMALTAKE S VIKING 9K+מסך AOC19" א. אני צריך מאוורר שקט למעבד וספק שיחזיק טוב את הכרטיס מסך ושיהיה שקט אני לא רוצה לשלם עליהם ביחד יותר מ-600 שח (שוב חשוב שיהיו שקטים) ב.איך ההארד דיסק מבחינת רעש , הוא שקט? ג.האם הייתם ממליצים על איזשהם שינויים? תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
-
קודם כל סליחה על הבורות...אז ככה: יש לי עכשיו פנטיום 3 800 עם לוח אם CUV4X של ASUS ויש לי מאוורר אחד כללי... השאשול שלי הם ככה: א.איזה תוכנה הכי טובה ל-OC למעבד שלי ועד לאן אני יוכל להגיע מבלי להסתכן בקילקול המעבד... ב.איך אני משתמש בתוכנה? ג.אחרי שעשיתי OC איך אני רואה תתוצאות והאם יהיו כתוב בתוכנות כמו סנדרה את המהירות מעבד החדשה... ד.כנ"ל לזכרונות SDRAM 133MH'Z
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
המערכת שלי: INTEL 2.4C לוח GIGABYTE 8IK1100 875P זכרונות WINBOND BH-5 3200 2X512 קירור סטוק אני מבין ממש קצת בOC, ורוב החורף רצתי עם המהרה ל2.9, עם יחס מכפלה- זכרונות של 4:5 (?) בכל מקרה, כאן הידע שלי נגמר, ובכל הנוגע למתחים ותזמונים של זכרונות אני בור. האם יש לי סיכוי לעשות OC ולשמור על יחס 1:1? מה הייתם מציעים לי, אפילו OC צנוע, אך יציב, מבלי ללכת לקנות קירור חדש בשלב זה? האם בכלל יש פוטנציאל לזכרונות?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני קונה מעבד 630 של אינטל מ KSP, עכשיו זה לא בא בקופסה עם המאוורר האורגינלי, והם מביאים מעבד של חברת SPEEZE, אני לא זוכר בדיוק את הדגם, אני חושב שזה הדגם הזה http://www.speeze.com/v2/cpu_coolers_p4_v2.asp?socket=3 או משהו אחר שלהם, בכל אופן רציתי לדעת מה יותר טוב, המאוורר סטוק, או הספיז הזה ? ואיך המאווררים שלהם ? שקטים ? ומה עדיף משחה תרמית או מדבקה תרמית ? (וגם מה יחזיק יותר זמן)
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
עד כמה אפשר להמהיר את הכרטיס בתוכנה שהגיע איתו בלי צורך בשינוים? (מאווררים למיניהם, הגברת זרם, סוגי קירור)
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
-
-
לאחר חודשים ארוכים של דם יזע ודמעות התנעתי את המפלצת של איהיים מודל 1250 יחד עם ראדיאטור של EMP (עושה עבודה לא רעה בכלל!!) ויחד עם בלוק של ..................................(תופים .!!!!) זלמן ......... וכמובן איך לא מיכל מים של 2.5 ליטר וכאן אני אתמקד בבלוק : בולק זול (יחסית ) נוח להתקנה על מהכי מצחיק הצי'פסט יותר חם מהמעבד !!! ;D בקרוב נתחיל עם סדרת התעללויות ב 2.4C שלי ........לאחר ברייק אין של המשחה ( לוח P4C800 עם זיכרונות ADATA500 וכמובן מוד למתח של הזיכרון ....) צפו פגיעה בקרוב של OC כאן ............. תמונות זה קצת רחוק כי המע' לא גמורה לגמרי כי היא צריכהכ לעבור צבע דחוף ......( וזה יהיה צבע בחדר צבע ולא בתנור כי עף לא צובעים בתנור כמו מתכת ....) אני חושב על שחור …
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
לא מצאתי תוכנה טוב באתר.... וכמה אני יכול להעלות את המעבד הזה pentium 4 willamette 1.7 model 1
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
הקירור שבא עם המעבד מאוד מרעישש בקיצור אני צריך שתמצאו לי משהו שיקרר תלוח אם חשוב מאוד שיהיה זול יעיל ושקט אם אפשר גם לינק לחנות שממנה אפשר לקנות תמוצר..
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם מעבד amd 64 3200 winchester, מ-www.digma.co.il , העניין הוא שעל המעבד יש מדבקה עם קוד - אחריות. אמרו לי שזה מפריע לקירור המעבד ולמגע אופטימלי עם מתקן הקירור (זלמן). התקשרתי לחנות והמוכרת טענה שאם אסיר את המדבקה לא תהיה אחריות יבואן. החלטתי למרוך AS5 על הכל - כולל המדבקה (בינתיים). עכשיו, דיברתי שוב עם המוכרת ונזפתי בה על הטימטום שבכך. היא אמרה לי לתת להם את המעבד או לצלם אותו ולשלוח באימייל, והיא תשלח בקשה\דרישה לספק שהם בעצמם יורידו את המדבקה ויתנו אחריות בתצורה אחרת כלשהי, רק לא על המעבד. עכשיו השאלה שלי: אם אני יוריד את המשחה (AS5) עם צמר גפן, האים המדבקה לא תישחק כך שלא יראו מה רשום ? אני צריך את המדבקה במצב סביר, וחומר המשחה נראה כסוף ו"קטלני". האם הו…
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני מישתמש בתוכנהnTune וכול טמפרטורה שהיא מראה לי עולה יורד דרסטית 3 מעולות יותר פאתום יורד ב 5 וכנל גם בכרטיס מסך איך אפשר לפתור את הזיוף הנורא הזה?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
הכוונה ל ARCTIC SILVER 5 או ARCTIC COOLING MX-1
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-