עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by theone89,

יש לי את אותה המערכת כמו שהייתה לי כשהגעתי ל4.9GHZ רק עם שינוי קטן, הלך סטיק אחד של 2GB 1000MHZ, ובמקומו עומד 2GB 800MHZ. עכשיו אני רוצה לנסות להגיע לתדר הזה עוד פעם, כמו שהבנתי הסטיק החלש שלי יגביל אותי בOC כבד, לכן השאלה עם אני ינסה עם סטיק יחיד מה יקרה ? יותר נכון מה ההבדל בOC כבד מי DC של 2GB 1000MHZ לבין סטיק יחיד של 2GB 1000MHZ ? הקירור של המעבד שלי הוא OCZ VINDICATOR, המעבד הוא Q9550S בעל הE0 מה שגם הלוח הוא בעל הVRD11.1 שתומך בE0. ספק הכוח הוא HEC WIN+ 700W, מה דעתכם אני מגיע ל4.9GHZ ? נקווה לטוב, אולי הפעם נעבור את מחסום ה5GHZ על קירור אוויר פשוט.

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  2. Started by segevgabay,

יש לי את הלוח הנ"ל וסידרתי את כל ההגדרות כמו שבמדריך לOC למעבד. עכשיו אני לא מוצא את האפשרות של לעלות תדר בס אלא רק יש אפשרות של לעלות תדר FSB. איפה יש את האפשרות של לעלות תדר בס?

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  3. Started by stone cold,

קיבלתי 6600GT חדש מהאחריות אחרי שהקודם יתקלקל ושעשיתי בV-TUNER3 OC אוטומטי הגעתי ל 577\1135 עכשיו זה מסוכן? כמה שיפור זה יתן? בעיקרון אני רוצה להחזיק אם המחשב במפרט עד תחילת 2008 ככה שלא איכפת לי אם השחיקה של הכרטיס תיהיה יותר מהירה כל עוד הוא יחזיק עד אז

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by afik zach,

עשיתי OC לכרטיס 7600 של לידטק בעזרת עיפרון והוא כרגע נמצא על 750 למעבד 850 לזכרון הכל רץ יפה ויציב אבל יש לי כמה שאלות שאני לא מבין קודם הבנתי שהOC כזה למעבד צריך להיות יחסית משמעותי ב 3DMARK והוא הוסיף רק 500 נק' בארך בכל אופן הבעיה היא יותר מטרידה היא שאחרי שהמחשב דלוק איזה שלוש ארבע ימים הפעלתי את ATITOOL בשביל לבדוק אותו שוב אחרי תקופה של עבודה רצופה והקובייה מסתובבת בטיקים כאילו משהוא לא בסדר גם כשאני מוריד לתדירות הרגילה אבל כשאני מריץ 3DMARK הכל עוב חלק יחסית הATITOOL מסתדר רק אם אני עושה ריסתי למחשב למשהוא יש מוסג למה זה?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by XpideR,

היי יש לי 8800gt של אסוס עם קירור Glaciator עכשיו עשיתי oc ואני לא מצליח לעבור את ה 680mhz לליבה שאני נגיד מעלה ל685 אחרי כמה זמן המשחק ניתקע וחוזר אחרי כמה זמן משהו כמו חצי דקה יש למישהו מושג למה אני לא מצליח לעבור כי אפילו הגירסא הממוהרת של אסוס היא 700 לליבה ואני לא מצליח לעבור את ה680 בלי שזה ייתקע יש למשהו מושג? לגביי הטמפרטורות של הכרטיס הם לא גבוהות הכרטיס 47 מעלות במנוחה תודה מראש לעוזרים עריכה : זה הכרטיס רק ששלי עם 512 אבל זה אותו קירור http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=442&l4=0&model=2012&modelmenu=1

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by MDK,

יש סיכוי שאני אוכל לעשות OC סביר למעבד שלי (בלי להוסיף קירור)? כלומר חשבתי לעלות את הBUS ל333 כי הלוח KT333 והזכרונות הם PC2700 @ CL2.5 (בקשר לCL אני כמעט סגור*) אין לי מושג מה הסטפינג והתאריך שיווק של המעבד שלי...איזה תוכנה בודקת את כל זה? תודה מראש 8)

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by eyal00,

שלום, לא מזמן עשיתי OC לE4300 שלי הגעתי ל2400MHZ הרצתי ORTHOS כמה שעות טובות ולא היו שגיאות וטמפ' מצוינת(לא עבר את ה55 מעלות) לא מזמן כשהפעלתי את המחשב הוא נדלק,נכבה ושוב נדלק והOC התבטל. מישהו יודע למה?הוא לא מספיק יציב?

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  8. אז ככה עשיתי OC למעבד שלי ל2500 מגה הרץ... מתח 1.45 מכפלת htt 3 וזהו... עכשיו הטמפ' הם: במנוחה - 22-25 במאמץ - 49-51 קירור סטוק... רציתי לדעת עם הטמ' טובות והאם אני יכול להמשיך עם האוברקלוק? (אני רוצה להגיע ל2600) מה הטמפ' שהוא אמור להיות במאמץ בערך? נ.ב המעבד מופיע במפרט בצד..

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  9. שלום לכל מיש נכנס לשאכול ומתעניין בעייתי הקטנה והמוזרה... יש בידי P4 1800A ולוח DFI NS35-SC... אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי (והצלחתי חלקית) עכשיו תקשיבו.. הלוח שלי הוא לוח מוגבל כלומר אין אפשרות של העלאת מתחים ו FSB ידנית / בקפיצות של 2 - 1 יש לו אפשרויות 100/133/33 כאשר זה CPU/DIMM/PCI יש כל מיני אופציות שם בביוס עכשיו בגרסאת הביוס הראשונה של הלוח ניסית לשים אותו על 112/150/35 עשיתי SAVE ומה המחשב לא עושה בוט... איפוס CMOS פתר את הבעיה והמחשב עשה BOOT בצורה נורמלית. עידכנתי לו את הביוס לגרסא אחת יותר מעודכנת מזאת של הסטוק שמתי לו את ההגדרות על 112/150/35 והפלא ופלא המחשב עולה ומזוהה בתור P4 2Ghz (יאאא פעם ראשונה שהולך לי!) עכשיו מה שמציק זה שזאת האפשרות כאילו הכי…

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  10. Started by Armageddon1,

ב CCC אפשר ישר להעלות את GPU clock ו memory clock למקסימום של 1125/775 ? או שאני צריך לעלות כל פעם קצת ולראות אם יש "בעיות" ?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  11. יש לי q9450 tr 120 ultra extreme + arctic cooling arctic 12 pmw 120mm ga-x48-ds4 g.skill 4gb 800mhz cl5 האם הזכרונות יגבילו אותי? ולאיזה תדר (ומתח) אני יכול להגיע במידה שנפלתי על מעבד טוב?

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by BLASTER,

יש ברשותי את הכרטיס הנ"ל {9800פרו של ספיר} ואני רוצה להתייעץ איתכם בקשר לקירור אני רוצה לקנות לכרטיס קירור ואני רוצה לדעת אם באמת כדי..?אני לא מבצע אוברקלוק .. האם באמת כדי להשקיע כסף בקירור לכרטיס מסך???

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  13. שלום רציתי לישאול מה הם השורות המסומנות בתמונה אני יודע שבהתחלה יש את הצינורות עיבוד ואחרי זה את הVERTEX אבל לא הבנתי מה אלה והכרטיס הוא 6200 כמו שאתם זוכרים שיש לי תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by yotam.m,

יש לי שאלה קטנה בקשר למעבדים בסוקט A האם הם חמים יותר מהATHLON XP או ה ATHLON 64 או שקיימת בעיה? לפני החלפת הצלע קירור+המאוורר הטמפ' עמדה על 75 מעלות אחרי ההחלפה הטמפ' עומדת על 58. משהו כאן לא תקין או שהמעבדים האלו חמים כטבעם למרות שלא נראה לי סביר שמעבד כזה אמור לעבוד בטמפ' כזאת? מישהו יודע או נתקל בבעיה? מה הטמפ' הסבירה למעבד מהסוג הזה? נ.ב הדגם המדובר הוא Sempron 2400

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by tulicooli,

מזה ה74 מעלות בspeedfan? יש מצב זה הכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by etay34,

שלום. כאשר אני מפעיל את התוכנה אז בצד שמאל של המסך ליד השעון עולה ההודעה הבאה: sensors detected it8718f lm75 hd0 (500gb) intel core מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by gilloze,

1.האם הוא הקירור הכי טוב שיש? 2.האם הוא גדול ?ויכול לניכס בקלות לכל מארז 3.האם הוא שווה יחס+תועלת+מחיר 4.והאם הקירור של הBT VX החדש הזה שיצא האם הוא יותר טוב תודה רבה גיל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by rafi-s-,

1 הקירור הזה מקרר גם את הזכרונות? 2 הוא מוציא את האוויר החם החוצה? תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

רציתי לדעת לפי מה הוא משנה את הצבעים אם הוא מתחבר ללוח אם אם כן אז זה ללד של ההרדיסק או ללד של המעבד ואם כן אז אם אפשר לחבר גם את הלד וגם את המאורר ? כי יהיה מוזר אם הנורות מקדימה לא ידלקו.. תודה.

• 13 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by the_saint,

אני רוצה לקנות את הVantec Nexus אבל לא יודע אם הוא יותאים למארז שלי.. יש לי מארז ציפטק אלומיניום, סטנדרטי עם דלת ורציתי לדעת ממישהו שכבר יש לו את הNexus אם אני יוכל לסגור את הדלת אחר שהוא מותקן.

21. Started by BuNKeR,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם Epox 8 rda+ רציתי לדעת מה אומר הvdd חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי הסבר לגבי הנושא חוץ מדרכים לעשות לו מודינג לצורך OC לכן אני מקווה שתוכלו להסביר מה התפקיד שלו הסיבה לאחרונה בכל פעם שאני מאתחל את המחשב השורה של הVDD נצבעת באדום

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  22. Started by 47,

מה המוד נותן? מה כל כך טוב בו? ואיזה חומרים צריכים למוד? ואיך מבצעים אותו?

• 13 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by amit_R,

יש לי את הקרור הזה של זלמן הVF1000 על הכרטיס הישן שלי.. ואני רוצה להעביר אותו ל9800GTX אבל אין לי מושג עם הוא מתאים ולא בא לי ללהתחיל לפרק והכל סתם ואחרי זה להתקע וכל זה.. יש למישהו ניסיון עם הקרור הזה על הכרטיס הנ"ל או יודע עם הוא מתאים? באתר שלהם כתוב שהוא תומך בסדרה 8 אבל הG80 (השאלה היא עם הוא מתאים לכרטיס או ?) תודה מראש לעוזרים:]

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by ofir38,

האם יכול להיות שהמאוורר שלי עובד חלש כי לא מסופק הרבה voltage למעבד? כי כרגע הוא על 1.2 רק... והמאוורר עובד על 1800 rpm ואולי בגלל זה המעבד שלי קצת מתחמם יחסית(42-43 מעלות במנוחה) השאלה שלי היא האם זה באמת קשור לvoltage ואם כן אז איך אני יכול להגביר את הvoltage ל1.5 בערך? והאם המאוורר יעבוד יותר חזק שאני ירים את הvoltage? זה דחוף לי בבקשה תודה,אופיר.

• 2 תגובות
    • 413 צפיות
  25. Started by אוריפ,

לא הבנתי, אבל איך זה יכול להיות שכרטיס עם קירור פאסיבי יפיק 70 אחוז יורת ביצועים מכרטיס עם קירור אקטיבי?

• 6 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים