עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by MonoMan,

שלום אנשים! אני מעוניין לקנות TT Volcano9 ויש לי כמה שאלות כמה הוא שוקל? הקליפ שלו נתפס עם שן אחת או עם 3? יש 3 דרכים לחבר את המאוורר אחת מהן ידנית שבוררת בין 1300 ל 4800 - אלה 2 הבריירות היחידות? מה דעתכם עליו בתור היטסינק שקט? (אני לא מחפש קירור לOC , אלא פשוט שקט! , וזול...)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Alroit,

שלום לכולם לכל המבינים - אנא ראו מפרט מחשב יש לי בעיה עם טמפ' לוח אם SYSTEM TEMP לפני כמה ימים הטמפ' עלתה ל - 74 מעלות IDLE למרות שהמעבד - על 38-40 IDLE כרטיס מסך על 34 IDLE לא זכור לי שהתקנתי משהו לאחרונה תוכנתית ובטח לא חומרתי. היש למישהו רעיון למה פתאום קופצת הטמפ מ-35-40 מעלות IDLE ל 74 IDLE? אשמח לתגובה מקצועית... תודה

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Boomer,

יש לי AMD Athlon XP 1600 ותמיד הוא היה לי על 54 מעלות בערך... עכשיו הסתכלתי ושמתי לב שהוא ממש רותח!!! 64 מעלות המעבד והלוח אם על 51!!! זה מוזר, קצת חם בחד אצלי אבל בטח שלא צריך להיות הבדל של 10 מעלות מלפני כמה חודשים. גם המחשב פתוח רק כמה שעות עכשיו. יש לי את התוכנה Speedfan וכתוב שם: Warning - VIA8233 sensors are disabled. מה זה אומר? (אני יודע טוב אנגלית רק לא יודע מה הכוונה...)

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by danieln9,

שלום לכולם אני עשיתי OC למעבד שלי והעלתי את הבאס מ166 ל200 -בעצם קיבלתי את ה 3200 + והטמפרטורה שלי היא 42 יש לי 3 פאנים במחשב אחד בדלת מכניס אחד מאחורה מוציא ואחד מיקדימה מכניס... דרך אגב אתם שומעים יש לי את המעבד שלי ה2500 קיבלתי את ההיט סינק וכשבניתי את המחשב של אחי הלכתי לשוק מחשבים והאיש שם אמר לי שהוא קיבל את המעבד השבוע אז קניתי את זה וזה בה עם היט סינק הרבה יותר טוב על השיכבה התכתונה נחושת ושבבי אלומיניום דקים ורבים תמונות בקרוב.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by com555,

איך צורבים BIOS ל- SAPPHIRE R9600 XT? שיהיה עם מהירויות קצת יותר גבוהות. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by liran22,

קניתי עכשיו מחשב חדש ואני מאמין שטוב גם יש מצב המאוור של המחשב עושה מעט רעש כזה של סיבוב די מעצבן?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. קיבלתי מאוורר 120 מ"מ שצריך 220V(מחברים אותו פשוט לשקע), והוא די רועש, איך אני יכול לווסת את הכוח שלו ??? ? אני מעוניין להכניס אותו למחשב כדי שיכניס אוויר

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי אנשים. אני צריך עזרה במציאת קירור לצ'יפסט המדובר. עדיף שיהיה אקטיבי, כי תוספת של מאוורר סתם מייקרת את עלות הקירור. תודה רבה מראש לעוזרים ושבת שלום

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. cpu:AXP1700JIUHB0308 MOBO:NF7-SL VER 2.0 RAM:CORSAIR XMS3000 256*2 אז ככה היום קיבלתי את הלוח והתחלתי לשחק איתו הלוח פשוט מדהים!!! בנתיים עשיתי 185*12 עם מתח 1.65 ומתח DEAFULT של CHIPSET ו 2.7 עם הזיכרונות והיה יציב 45דק' PRIME ו 4 לופים ו3DMARK2001. עשיתי גם 10.5*200 עם מתח1.65 והיה יציב 45דק' PRIME (לא היה לי כוח יותר) ו 4 לופים ו 3DMARK. המלצות? כרגע אני וולקנו 7+ (עוד מעט יגיעה ה SK7+SF2) וגוף קירור על הציפסט שבא עם הלוח כי אני לא מוצא משהו שיתאים כרגע בגודל. עריכה: משהו מוזר שאני לא מבין זה הטמפ' של הציפסט היא 18 מעלות שזה נראה לי יותר מדי קר מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בוא נגיד שהתקציב 200-250 ש"ח ככה, אם צריך יותר אני אוסיף.... אני רוצה להשקיט את המארז שלי כדי שאני לא ארגיש אותו בכלל, לכן אני צריך מאוורים שקטים.... אם יש גם מאווררים עם לדים, זה יכול להיות נחמד, אבל תלוי במחיר.... אני לא מתפשר על שקט!!!! כמאוורר למעבד, אני אוסיף את ה-BT במקום המאורר סטוק של אינטל שיש לי כרגע.... תודה לעוזרים מראש

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  11. חברה למי שיש את המאווררים האלה מה עדיף אלו של TT או AC מבחינת הרעש? http://www.thermaltake.com/product/DCfan/Combo/a2329/a2329.asp או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4899 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 אם יש מאוורר אחר של 120 מ"מ תוכלו להמליץ לי עליו בבקשה תודה לכל העונים נ.ב. אם יש לי מאוורר 20 דציבל ואני מוסיף עוד מאוורר של 20 דציבל אז יוצא לי 40 דציבל או שאיך? תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. המחשב ללא OC מעבד 2500 ברטון [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, אני כרגע עם קירור סטוק (מאינטל) למעבד Intel Quad Core Q9550 (2.83GHz) (בלי OVERCLOCK), אך הוא מרעיש ואני מעוניין לקנות קירור שקט, איכותי ואמין. אפשר הצעות? פרטים (אני נותן הרבה פרטים): * לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 * כרטיס מסך Geforce 260 GTX * ספק ENERMAX PRO82+ 625W תודה רבה

• 19 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by most,

מחר אני אמור לקבל את הכרטיס מסך החדש שלי..GEFORCE 6800LE מזל טוב לי מכיוון שאני מתחנן לעשות לו פתיחת צינורות ואולי איזה OC קטן אני רוצה לדעת מהן הטמפרטורות המומלצות(בקיץ!)שהכרטיס יגיע אליהם במאמץ?

• 19 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by Demagh,

אני מנסה לאוברקלק X1950XT, אוקע? עכשיו, הסטוקים שלו הם 621 \ 900 (1800 יענו), וכשאני מעלה את הליבה מעבר ל 648, אני מקבל ארטיפקטים... מעבר לזה הכל מתרסק הזכרונות דווקא יותר מגיבים, ויציבים ב 950 (1900), אבל אני עדיין רוצה עוד. למה הכרטיס כזה אוברקלוקר מסכן? זו מגבלה של הצ'יפ או משו? הטמפ' בסדר... עם הקירור ה HOME MADE שלי הוא על 73-75 מעלות עם אוברקלוק במאמץ... מה מפריע לו להגיע רחוק יותר?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by e_perera,

הרבה זמן לא כתבתי מה קורה אם המערכת, אבל האמת היא שדי התקדמתי. נושא זה יטפל במיכלי המים. אחרי הרבה חיפושים הצלחתי למצוא משטח נקי ודנדש של פרספקס 5מ"מ. זה לא משהו טוב ועבה כמו 10מ"מ, אבל זה יעשה את העבודה והכי חשוב זה היה בחינם! אז כמו שאתם זוכרים, אני הולך על שתי מיכלים: 1. פנימי - גובה 10ס"מ, אורך ורוחב 15ס"מ. (משאבת המים תשב בתוך מיכל זה). 2. חיצוני - מיכל בגובה של 25ס"מ אורך ורוחב של 6ס"מ. חיתוך החומר יתבצע באמצעות סכין מיוחדת לחיתוך פרספקס (הגיע מאותו מקום שממנו הגיע הפרספקס). הדבקת החלקים היתה בעיה רצינית! התחלתי בהדבקות אם דבק חם ואחרי שהוא יבש ציפוי בסיליקון. אבל כל הזמן היו לי נזילות :-[ אחרי זמן מה כבר לא ראו את הפרספקס מרוב ששפכתי עליו דבק חם. במהל…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אהלן חבר'ה, יש ברשותי מארז CORSAIR 300R, והסידור של המאווררים הוא כזה: מקדימה של המארז 2 מאווררים שמכניסים אוויר, מאחורה אחד שמוציא, יש לי אפשרות להוסיף עוד 2 מהצד ו2 מלמעלה. אני מעוניין להחליף את אחד המאווררים מקדימה כי הוא שבור ולהוסיף 2 נוספים. זאת אומרת שאני צריך מכם המלצה על 3 מאווררים, 1 שיכניס מקדימה, אחד שיכניס מהצד ואחד שיוציא מלמעלה. יש מצב להמלצה על איזה מאוורר לקנות? (כמו שהבנתי יש 2 סוגי מאווררים, AIR FLOW ואחד בעל HIGH PRESURE) אני משחק בCOD WARZONE ועשיתי OC לכרטיס מסך (1070gtx בעל 3 מאווררים), הוא מגיע לכ70-75 מעלות מקסימום עם מארז פתוח(כשהוא היה סגור הטמפ הייתה יותר גבוהה מן הסתם). אני מע…

• 19 תגובות
    • 5.1k צפיות
  18. Started by madv,

שלום רב עם המעבר לפס רחב החלטתי להעביר את המחשב ( P-2 במהירות 400HZ ) מחדר העבודה לחדר המגורים ולחבר אותו למערכת הסטריאו בכדי להאזין לאינטרנט רדיו ולקבצי מוזיקה שיש לי. המחשב מרעיש מדי בכדי להאזין למוזיקה בשקט. השאלה באיזה אחת מהגישות הבאות יש לנקוט: 1. להחליף את המאוורים הקיימים במאווררים שקטים יותר. 2. להחליף את המאווררים בצלעות קירור. 3. פתרון אחר אשמח לקבל תגובות / הערות ואנא במידת האפשר הרחיבו וציינו גם היכן ניתן להשיג את החלקים אותם אתם מזכירים

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by neil4,

אם אני עושה אוברקלוקינג לכרטיס כזה ,ומחכה עד שיישרף , יש סיכוי ששאר החלקים ייפגעו מזה?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אם הנושא לא מתאים לפורום (הפנו אותי לפה מפורום מפרטים) בבקשה תעבירו לפורום המתאים. האם לוח האם GIGABYTE GA-EP31-DS3L טוב לOC עם E5200, או שעדיף לי לקחת כבר לוח אם אחר? והאם המאווררים של COOLER MASTER טובים? התכוונתי לקחת 3 כאלה - CoolerMaster Blue LED Silent Fan 120mm תודה

• 19 תגובות
    • 893 צפיות
  21. אהלן , טוב תשמעו , זה המפרט שלי ואני לא יודע למה אבל אני לא מקבל תוצאות טובות בכלל ב3dmark03 או 3dmark2001 se . asus p4p800 deluxe p4 3.0c 800Mhz 9800pro 128mb seagate 120gb SATA מארז aerocool acriclear I קירור למעבד : gigabyte 3d אני לא יודע מה אני לא מכוון נכון אבל אני מקבל תוצאות כאלה : 3dmark 2001 se - 13512 3dmark03 - 3888 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש , דוד .

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. בניתי FANBUS ויש לי בעיה שהמאוררים לא מסתובבים במיטבם! את הפאנבאס בניתי בדיוק לפי הסכימה הבאה: הכל טוב ועובד ,לדים דולקים אך כשאר אני מפעיל מאוור הוא מסתובב איתי יותר ממה שהוא צריך להסתובב (בינתיים עשיתי רק שליטה על מאורר אחד.. כדי לנסות אם הכל עובד) מה יכולה להיות הבעיה אנשים??

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nadavP3,

איך הכירור הזה שווה? בעיקר בשביל שקט ועולי קצת OC https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2517

• 19 תגובות
    • 997 צפיות
  24. טוב אז לאחר קריאת המדריך להכנת מערכת קירור מים ביתית החלטתי לבנות אחת ולהשתמש במיכל מים גדול ומעוצב במקום רדיאטור (כ - 10 ליטר במיכל שקוף מפרספקט שאני בונה...) אבל לפני הכל יש לי כמה שאלות.. 1. בלוק קירור - איזה מומלץ, האם יש סוגים, והאם תוכלו לתת לי מספר לינקים לכמה סוגים שאבחר כי אני לא נתקלתי בכאלה. 2. חיבור הבלוק ללוח האם - כיצד זה נעשה? והאם תושבת הלוח משנה משהו? (939) 3. צינורות לבלוק - איזה צינורות מומלץ מבחינת קוטר\סוג והאם החיזוק שלהם לבלוק עם באנדים מספיק או שיש סוג אחר של חיבור (למניעת דליפות מיותרות). 4. חשמל למשאבה - כמומלץ במדריך אשתמש במשאבת דגים השאלה שלי היא האם ניתן לגרום למשאבה לפעול כאשר אני אדליק את המחשב מהכפתור הרגיל או שהיא צריכה לפעול 24/7? (…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by rani,

אז ככה יש לי מעבד P4 3 Ghz תושבת 478 וקירור Big Typhoon המארז שלי מאורר ב5 מאוורים מארז (צבוענים ) ומאווררים על הספק. אז בעיקרון יש פוטנציאל. עשיתי כבר בעבר אוברקלוק ל3.6 אבל כשעשיתי את האוברקלוק ירדה לי מהירות הזיכרון בדרך. ובואו נגיד כזה דבר ני חובבן כי הדבר היחידי שאני עושה זה מעלה את המיהרות בכול מכפלה טיפה ומעלה את הזרם בדרגות לפי מה שנירא לי...כול הקטע של הבדיקות אני ממש לא מבין. כמובן שקראתי את המדריך לאוברקלוק אבל הוא לא ממש עזר לי. בקיצור, כשאני עושה אוברקלוק אני צריך להשנות אותו ל1על1 ולא להשאיר אותו על אוטומטי כדי שמהירות הזיכרון לא תרד? ובואו נגיד שאני רוצה להגיע ל3.8 כמה זרם אני צריך להוסיף למעבד? ומה אני בדיוק צריך לראות בתוכנות לבדיקת יציבות (וכמובן ש…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.