עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by PeaS,

נניח ואין לי דרמל, אם מה אני יכול לחתוך את המארז\משהו עדין יותר, כמו חלון במארז למשל? שמעתי שאפשר עם מקדחה, איך בדיוק?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. האם Thermalright AX7 נמכר בארץ והאם הוא מתאים ל Athlon Thunderbird? (לת)

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Johnny,

שלום שלום שלום, כידוע לכולנו מזג האויר בארצנו קצת לא יציב. ביום שישי האחרון (5.4) החל בסביבות איזור המרכז (שם אנוכי מתגורר) מז"א שרבי ואביך. המעבד שלי, שביום אביבי ממוצע הטמפ' שלו נעה בין 27-29 מעל', החליט ל"המהיר" את קבצ פעימות הלב שלי וקפץ לטמפ' של 53 מעל' (לא נורא כ"כ, אבל בהתחשב בעובדה שהחדר שלי עוד ממוזג זה כבר מתחיל להעלות סימני שאלה). בכל מקרה... ,אחרי שהפגנתי יכולות של משורר (ראו סיפור נפלא למעלה ^) שאלתי היא על איזה מאוורר אתם ממליצים (מפרט למטה) + איזה FAN BUS כדאי לי לקנות (תמונה של המארז למטה) (5 מאווררי מארז (לא כולל מאוורר של מעבד + 2 של ספק)) . אם תוכלו לצרף גם שמות של חנויות (או רמזים לשמות של חנויות ;D) זה יהיה נהדר. המון תודות.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by yair_gobani,

איזה מאוור טוב יש לסוקט 370 (סלרון) וכמה סיבובים לדקה הוא עושה ומה מחירו

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. הכי טוב זה גריז טרמי לבן שמיועד למגברי שמע (הספק) ונימכר למשל בשמסי אלקטרוניקה ברמת גן ב 20 ש"ח ל 30 גרם !!!! ניתן גם להשיג אותו בחנויות אלקטרוניקה בשדרות הר ציון............ ניתן להשיג שם גם גרילים ומאוררים 12 וולט מעןלים ובזול...... גריז זה משמש למעבדות המתקנות מגברי שמע לארועים כמו של חברת QSC ימאה PV וכ"ו...... הוא החומר המוליך חום בן הטרנסיטורים לבן המיקות ( המבודדים שלהם מהקולקטור לבן גוף הקרור של המגבר) לא מתיבש והפך לאבקה ובכלל הכי יעיל. ....... זה טוב לאלפי וואטים וזה בטח טוב למעבדים.....מנסיון...... כל שאר הצעצועים זה שוד...... כולל מאוררים יקרים ללא הצדקה. למשל מאוורר עים רגל לבית כולל טיימר שעולה ליצר אותו הרבה יותר מכל מאורר למעבד נימכר בארץ ב 70 ש"ח. זו פשו…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. עד היום הכל היה בסדר ונחמד... פתאום הוא התחיל להתחמם אז רציתי לדעת אם זה בגלל המזגאוויר שניהיה חם יותר זה הגיוני?!? וכמה עולה מאוורר טוב וגדול? תודה מראש :AR15:

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. המון ! תראו איזה חוזק מדהים, הוא פשוט מציף אותו באור כחול, והכי חשוב, ללא טיפת חום. זה עדיין לא סופי מה שיש כאן, אבל רציתי להראות לכם תאפקט.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. קניתי מחשב חדש במארז גדול וטוב SIMBADDA 400WATT לוח אםEPOX 4SDA SIS645 ומעבד P4 1.6A עכשיו אמרו לי שאני יכול להעיץ אותו ל 2000 בלי בעייות אבל בלי העצה הוא אצלי ב 55 מעלות כך הוא כותב בביוס!!! (הזמנתי מפנדה ב 200 שקל את VULCANO 7+ עוד שבוע וחצי אני יקבל) אבל עםה חום שהוא כותב לכמה אני יכול להעיץ?? והאם הוא מזייף? מה לעשות?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. ברשותי מאוורר 80 ממ שפירקתי מספק ישן שלי יש לו חיבור 2 פינים דבר שלא עוזר לי לחבר אותו לא לספק ולא ללוח האם רציתי לדעת אם ישנה דרך לחבר אותו לחיבור של הספק??

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום ויום טוב לכולם, נכון יש את "הטריק" הזה שמחברים שני פינים מהמעבד וכך עולה המתח. אצלי חיברתי את vid 1 עם vid 2 וזה הוסיף לי 0.20 וואט. (לפני 1.50 עכשיו 1.70) יש לכם מושג איזה פינים שונים אני צריך לחבר וזה יעלה לי את המתח ל1.80-1.90. ניסיתי לחבר את vid 3 עם vss (שאמור לעלות ל2.0 משהוא) אבל המחשב לא עלה, אז יכול להיות בגלל שהורדתי את החוט של vid 1 עם vid 2 אשמח לקבל תשובות במהרה נ.ב הוולקנו 2 מזיגזג בא מאוורר + צלעות קירור נכון,והאם זה מתאים לסוקט 370??? בתודה מראש יאיר ג'ובאני.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Boomer,

יש לי AMD Athlon XP 1600 ותמיד הוא היה לי על 54 מעלות בערך... עכשיו הסתכלתי ושמתי לב שהוא ממש רותח!!! 64 מעלות המעבד והלוח אם על 51!!! זה מוזר, קצת חם בחד אצלי אבל בטח שלא צריך להיות הבדל של 10 מעלות מלפני כמה חודשים. גם המחשב פתוח רק כמה שעות עכשיו. יש לי את התוכנה Speedfan וכתוב שם: Warning - VIA8233 sensors are disabled. מה זה אומר? (אני יודע טוב אנגלית רק לא יודע מה הכוונה...)

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום ,אני רוצה לדעת איזה קירור מומלץ למעבד AMD XP 1700 ??

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. הטמפרטורה של המעבד עלתה מ 43 ל 54 בחמש דקות!!! זה טוב בכלל להריץ אותה? צריך להתסק שם עם ההגדרות? או מה שיש זה בסדר?!? אני לא יריץ אותה שוב סתם רציתי לראות מה קורה.. דרך אגב יש לי פנטיום 4 1300 ובדקתי עם התוכנה Hmonitor את הטמפרטורה!

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by frozen_sun3,

חברים שלי, רוצים לראות איך באמת מנקים את המחשב? אז זה לא בעזרת מטליות או לעשות פווו פווו פווו על האבק ואז להחנק ממנו!!! אלא לחץ אוויר. אני סדרתי לעצמי משהו ממש מגניב: זה בלון עם אוויר דחוס. כל פעם שאני רוצה לקנות את המחשב אני פשוט מנתק את הכל, מפרק את דלת, יורד 3 קומות עם המחשב, מפעיל את הבלון, ורואה את האבק עף!! אין מצב שאני יכול לקנות כמו שאני מקנה בחיים לי!! שופ פוו לא יעשה את העבודה!! זה פצצה לסינקים!!! אני שם בין החורים והכל עף!!! פשוט טונות של אבק עפות ממנו כל שבוע. גם את המקלדת אני מנקה ככה.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by B.D.B,

ok first of all, by the time you'll finish reading this post you'll be sure I'm fucking insane, so I'd like to mention I'm not. it all began after being annoyed my AMD Athlon XP 1800+ hits 63oC on full load and 57oC on idel, which is not alot comper to the temperture that dude that put his XP 1700+ into his old VCR (it was 97oC), but still I'm not happy with it. now all the Intel fans will come and say AMD suck and so on and so on... , which is why I would also like to stat that the one to blame for it is not AMD nor the HSF, though it's the evercool default. the blame for it is the case, which is one of those where the PSU "sits on" the CPU and the fact there's only one …

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Bug2000,

70 מעלות במנוחה. אני פשוט לא יודע מה המעלות שההרד דיסק צריך להיות בהם .

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by -Cyber-Tek-,

שלום ברצוני לעשות אוברקלוקיג למחשב שיש הוא יותר נכון למעבד אני חדש בתחום הזה למישהו אולי יש עצות איך לעשות את זה ומכיר כל מיני דברים כאלה אני נורא השמח לקבל את עזרתכם . בתודה -Cyber-Tek-

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. בתראד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2&action=display&threadid=23132&start=0 סיפר הבחורצ'יק שהוא שמע על אנשים שמרכיבים להם מסכי LCD. מי, מה, איך? מדריכים ולינקים התקבלו בברכה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by MonoMan,

שלום אנשים! אני מעוניין לקנות TT Volcano9 ויש לי כמה שאלות כמה הוא שוקל? הקליפ שלו נתפס עם שן אחת או עם 3? יש 3 דרכים לחבר את המאוורר אחת מהן ידנית שבוררת בין 1300 ל 4800 - אלה 2 הבריירות היחידות? מה דעתכם עליו בתור היטסינק שקט? (אני לא מחפש קירור לOC , אלא פשוט שקט! , וזול...)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. קיבלתי מאוורר 120 מ"מ שצריך 220V(מחברים אותו פשוט לשקע), והוא די רועש, איך אני יכול לווסת את הכוח שלו ??? ? אני מעוניין להכניס אותו למחשב כדי שיכניס אוויר

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. בניתי FANBUS ויש לי בעיה שהמאוררים לא מסתובבים במיטבם! את הפאנבאס בניתי בדיוק לפי הסכימה הבאה: הכל טוב ועובד ,לדים דולקים אך כשאר אני מפעיל מאוור הוא מסתובב איתי יותר ממה שהוא צריך להסתובב (בינתיים עשיתי רק שליטה על מאורר אחד.. כדי לנסות אם הכל עובד) מה יכולה להיות הבעיה אנשים??

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שהוא יהיה יותר טוב לאובר קלוק היה לי לפני זה 1900 agoga החלפתי ל 2000 agoia אני בא לנסות להעלות את הבאס נתקע ב148 כרגיל.. אין לי שום כרטיס על הפי סי אי זכרון של 333 בקיצור לא מבין מה הבעיה המחשב מגיע ל148 באס ועושה ריסט בבקשנ עזרה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by boom,

איך נחשבים זכרונות מסוג OCZ DDR 256MB PC2700 Rev 3.2 Performance Series 333MHZ (אלו זכרונות CL 2) -אני רוצה לשים שני סטיקים כאלה על לוח A7N8X מספיק טוב?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שמעו לפני איזה חודש התחלתי להתעניין נכנסתי לכל אתר ולכל פינה שיש על המודינג באינטרנט לפי מה שהבנתי כל העניין של המודינג הוא עניין של יצירה עצמית ואומנות ומה אני רואה אנשים חוסכים 500 שקל קונים הכל ומרכיבים מה הקטע פה? איפה האומנות מתבטאת? איפה היצירה האומנותית שלכם? כל העסק נהיה ממוסחר... זו דעתי אני אשמח לשמוע תגובות מאנשים שנמצאים בתחום הרבה זמן לפי דעתי מודינג זה ענייין של השקעה ויצירה לא קנייה והרכבה... אז מה אם עשיתם את המחשב שלכם יפה? תבטאו קצת את עצמכם קחו את זה כפרויקט... טוב אני סיימתי את הביטוי העצמי שלי אני בעסק הזה זמן מאוד קצר ולא לקח לי הרבה זמן להבין שזה עניין של יצירה עצמית אז למה כולם קונים הכל ומרכיבים? מקווה להרבה תגובות בנושא! תודה!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי, קצר ולעניין, קניתי את הנ"ל + ARCTIC SILVER 3 ואלה התוצאות: AXP1600+ AGOIA 1400@1806 מאמץ 43-44 מעלות (שעה וחצי של PRIME 95) כאשר המאורר על 3000 סל"ד, 45 מעלות כאשר הוא על 2500. במנוחה 35 מעלות (3000 סל"ד). רצוי לציין שהמארז סגור ומאוורר בצורה סבירה - יש מקום לשיפור. **רק לשם ההשוואה - לפני ההרכבה הייתי עם הסינק המקורי ומאוורר גנרי והטמפ היו: 50 במנוחה 56 במאמץ כשהמארז פתוח. ובקיצור השיפור משמעותי בהחלט ומעיד על איכותו של HS זה. תודה לכם העוזרים בבחירתו. ולמי שמתלבט אם לקנות - הקניה שיפרה משמעותית את הטמפ' אבל ממש לא היטיבה עם חשבון הבנק (הכל ב- 350 ש"ח).

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.