אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
התחדשתי היום בחומרה חדשה למחשב,הגיע הזמן אחרי 5 שנים מעבד I5 670 זיכרון 2X2GB של קינגסטון 1333 ולוח אם של ג'יגהבייט H55 UD3H במחשב שתורכב החומרה החדשה יש לי מעבד פנטיום 4 תושבת 775 עם ביגטייפון מורכב. התושבת של הלוח החדש הוא 1156 כמובן,האם יש מתאם שאמור להתאים ללוח החדש? תודה מראש וסופ"ש מצויין
-
- 36 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. ניסיתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי וזה פשוט בלתי אפשרי .. פתחתי מנעילה את ההגדרות ב - CCC וניסיתי להעלות כל פעם בקצת את הכרטיס מסך והוא נתן לי לעלות רק ב - 5 MHZ וכל מה שמעל זה זה לא עובד .. כל סרטון שאני נכנס ליוטיוב או סתם משתמש במחשב המסך קופץ כזה לפעמים .. ניסיתי לעשות Auto Tune והוא פשוט תקוע מלא זמן על מסך כזה מלא צבעים ובשביל לצאת ממנו צריך לעשות ESC .. מה יכולה להיות הבעיה ?.. אגב הנה תמונה של המסך שזה תקוע עליו שבשביל לצאת ממנו צריך ללחוץ ESC (לחצו על התמונה להגדלה) תודה מראש, משה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אהלן לאחרונה התחלתי לשקול לעשות OC, אז בדקתי את הטמפ' של המעבד והיא דיי גבוהה יחסית למחשבים אחרים עם אותו מפרט, סביבות ה-44 מעלות. (כנראה בגלל שהחליפו לי מאוורר פעם אחת מבלי לחדש את המשחה הטרמית) אני כרגע עם מאוורר סטוק של Q6600, מארז: SopranoRS 101 Mid Tower עם מאוורר צד. עכשיו לשאלה... מה אתם אומרים על המאוורר שבנושא כמאוורר ל-OC, והאם נראה לכם שהסיבה לטמפ' הגבוהות של המעבד שלי היא אכן תוצאה של החלפת המאוורר בעבר ללא חידוש המשחה? תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום. הנה תמונה: האם הסלוטים הפתוחים הם בעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
האם יש הבדל ביניהם או שמדובר באותה גברת בשינוי אדרת? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן הלכתי היום לקנות קירור למעבד כדי לבצע OC הלכתי במטרה להביא את הקירור frezer pro 7 אך בגלל שלא היה לו את הקירור הנל במלאי הציעו לי קירור אחר בשם buafalu רציתי לשאול איך הקירור הזה לעומת הfrezer ועם הוא יספק אותי בעיקרון אני מתכנן OC לא גדול ל 3GHZ המפרט שלי: Intel:Core2 Q8300 2.50 GHZ ATI:Raedon HD5770 4GB:DDR2 620W:SeaSonnic GIGABYTE:GA-73PVM-S2H תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הרכבתי לי מערכת חדשה ורציתי לדעת מהם הטמפטורות של המעבד i7 950 שיש ברשותכם על מנת להשוות האם הטמפ' שלי סבירות טמפ' המעבד שלי ב Idle הינם 37-40 וב LOAD הינם 56-57
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. כבר שאלתי על זה בעבר, אבל זה היה כשאלה משנית. כרטיס המסך שלי מתחיל לאבד חלקים ( :s05:). מכיוון שאת המחשב רכשתי, אני לא בדיוק יודע מה הגיימר העצבני שממנו רכשתי את המחשב עשה לכרטיס המסך. האם תוכלו לפענח - וחשוב מכך, לומר לי איך אני מדביק בחזרה את גופי הקירור? הנה תמונות: תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
(אפשר לדלג על ההקדמה) "החורף" הגיע והאומץ שלי עלה בהדרגה עשיתי בעבר OC לכרטיס מסך שלי (470GTX) והיום הגעתי לשיא עצמי חדש 700 לליבה 1400 שיידרס 1800 זכרונות ובשביל להרגיש יותר טוב\בטוח העלאתי מתח מעט ל1.0V ראיתי בפורומים שאנשים הגיעו הרבה יותר אבל הטמפ' שהם רשמו היו יותר נמוכות משלי, עם הOC הזה הגעתי ל92-93C ומאוורר 75%(AUTO) בממוצע כשהם רושמים שהם מגיעים ל88-89 (המארז שלי מאוורר כראוי ויש מאוורר ישיר שמכוון לכרטיס עצמו) ולעיניין, רציתי לדעת איך אני יכול לדעת יותר בטוח בכמה להעלות את המתח של הכרטיס ? יכול להיות שאם המתח יעלה הליבה פחות תתאמץ בOC? מה שיאפשר טמפ נורמלית? ודבר שני רציתי לדעת כמה אני צריך להעלות את הכרטיס בשביל שיהיה ברמה של 480.. תודה
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לוח אם amd 770 ud3 V2.1 הייתי שמח לדעת מה הפונקציה באיזור פתיחת הליבות [איפה שה- CALIBRATION] של האחוזים שניתן להעלות לכל ליבה בנפרד (מ- -12% עד +12 %) למה בברירת מחדל כל הליבות מקבלות -2% ? ואם אשנה ל- + 12 מה זה ייתן לי ? ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום למבינים אשמח להמלצה עבור בלוק קירור מים לכרטיס מסך ATI 4850 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה את המחשב שלי מrsm ובמלאי שלהם יש את הקירור המומלץ פה: Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366. אבל הייתי רוצה לקבל תשובה לשאלות: האם יש הבדל בביצועים בין הדגם הרגיל של Katana 3 לדגם הזה, כיוון שזה rev.2? האם הוא מתאים למעבדי AMD AM3? באם התשובה שלילית לאחת השאלות איזה קירור אחר כדאי לקחת בחנות rsm?/ תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצלחתי להבין שאני צריך להפריד את בסיס של הגוף קירור מהגוף עצמו ואז להבריג אותו ללוח אם ורק אחרי זה להבריג את הקירור עצמו לבסיס שלו. הסתבכתי עם זה... יש שמה שני ברגים שלא מחוברים לכלום ואין לי מושג איך להוציא אותם משם.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים שלום, אני קונה מחשב חדש ביום יומיים הקרובים ולאחר ברבורים רבים בפורום זאת התוצאה הסופית: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪740 קירור למעבד: Xigmatek Nepartak S983 3xHeatPipes CORE-TOUCH CPU Cooler 92mm Fan כמות: 1 - מחיר: ₪135 לוח אם: Gigabyte GA-870A-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪538 מארז: Coolermaster CM 690 Black כמות: 1 - מחיר: ₪323 ספק כוח: Seasonic M12II-520 520W Active PFC Modular 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪387 זיכרון: A-Data 4Gb KIT (2G X2) 1333 G Series (Gaming) CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪330 קשיח למחשב שולחנ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. תעזרו לי בבקשה לבחור את הזכרונות שהכי מתאימים לאוברקלוק לפי מה שהבנתי מ-Toms Hardware זכרונות שיש לי (קיט של 4GBX2) ובכלל כל הסטיקים של 4GB כמעט ולא ניתנים לאוברקלוק אם בכלל לא ניתנים וגם בנוסף לזה הרבה לוחות אם לא מסתדרים עם הסטיקים של 4GB . אז בגלל זה אני רוצה להחליף את השני סטיקים שלי שקניתי כבר ב 4 סטיקים של 2GB כל אחד , פשוט אני לא מבין גדול בזכרונות אז בגלל זה אני מבקש פה את עזרתכם. כמה דברים : 1. אני צריך שתבדקו רק בחנות הזאת http://www.goldtop.co.il/ כי שם אני אחליף אותם 2. כמו שאמרתי אני צריך שני קיטים של 2GBX2 ושיהיו הכי מתאימים לאוברקלוק 3. שלא יהיו עליהם צלעות קירור גבוהות כי הם פשוט לא יכנסו בגלל ה-Scythe Mugen II Rev.B 4. אם אפשר גם לבדוק שחוץ מה…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מאוורר מצד למארז הוא 25CM בערך בגודל של המארז בגודל של מאוורר עומד רגיל הבעיה הוא מרעיש גם כמו מאוורר עמוד... הוא לא חורק או משהו, פשוט שומעים בקול את ההזרמת אוויר =| כשאני מדליק את המחשב המאוורר פועל אבל בשקט, ואחרי איזה דקה שהווינדוס נדלק הוא מתחיל לעבוד חזק מה לדעתכם כדאי לי לעשות? המחשב חדש קיבלתי אותו יום חמישי, והוא התחיל פתאום להרעיש ככה בערך שלשום. האם כדאי לפנות לחנות? הורדתי גם תוכנה SPEED FAN אולי שמה אפשר לעשות משהו? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לכם דגם מומלץ בין 100-150 ש"ח המחשב הוא לא לשימוש מיוחד אלא שימוש ביתי פשוט הקירור המקורי שלי של אינטל נדפק
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש לי e4300@3GHZ (בOC) הTJ.max 100) Core Temp) מציג 58-60 במנוחה, לעומת הReal temp שמציג 47~, (הTJMAX כנראה 90) לפי טבלת הTJMAX מהסטיקי http://www.tomshardware.co.uk/intel-dts-specs,news-29460.html , הוא אמור להיות 70 או 80 :s05: ? מהי הטפמ' האמתית? תודה עדכון----- עדכנתי לגרסא האחרונה של Core temp, ההTj max ירד ב5C , עדיין גבוה מהReal temp
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר הרבה זמן ממושך עם המעבד core i7 920 שלי ללא אוברקלוק, מסיבות רבות מדי לפרט כאן, יכולתי סוףסוף להתעסק איתו מבחינת אוברקלוק (ולא רק איתו למען האמת). ואני צריך עזרה קטנה בשביל לוודא כמה דברים. זהו לא האוברקלוק הראשון שלי אמנם, אבל בעבר לא הייתי צריך לעשות הרבה בשביל להגיע במעבדים אחרים לתדרים ששאפתי אליהם- והם לא היו גבוהים. הצלחתי לשבת על 4.2Ghz יציב עם המעבד, זה ללא העלאת המתח של שומדבר. (אבל השגחה צמודה של המכפלה לזיכרון, שאותו הורדתי ל 8.0, כך שב4.2 זה מחזיר אותם לתדר המקורי שלהם; 1600Mhz) אני מצרף תמונה מCPU-Z שתתן מושג על מה שנעשה והנתונים כרגע, ואני צריך שתאמרו לי איפה ההיגיון כאן שהצלחתי לשבת על התדר הזה ללא התעסקות רבה מדי. במידה ויש צורך להעלות תמונות נוספות מ…
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן. בזמן האחרון החלטתי להתעסק קצת באוברקלוקינג, וכרגע הבעיה העיקרית שלי היא הכרטיס מסך. הוא עם קירור סטוק, מה שאומר שהוא חם בטירוף (85 מעלות תחת עומס) ועושה רעש של שואב אבק בכל משחק אחרי שנת 2002. מה שאני מחפש כרגע זה קירור טוב, שקט כמה שיותר, שגם יתן לי אפשרות לדחוף את הכרטיס קצת מעבר לרגיל. ממה שראיתי ה- Accelero S1 נראה לא רע, אבל השאלה היא האם באמת מספיק קירור פסיבי או שצריך להוסיף עוד איזה מאוורר? או שיש אופיציות יותר טובות בכלליות? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מחפש קירור למעבד I750 - סוקט 1156. הדבר הכי חשוב הוא השקט - לא אכפת לי מהביצועים. התקציב הוא עד 300 ש"ח. אשמח לקבל הצעות, תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
על איזה קירור הייתם ממליצים עד 150 שקלים (ולאיזה אוברקלוק קל,בינוני ,כבד הוא מתאים) אשמח לקבל כמה אופציות
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אהלן, אני מבקש המלצה למאווררי 120 מ"מ שקטים למארז. עדיפות למאווררים עם תאורת LED. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
היה לי כרטיס ריפרנס של ספיר , 5850 . המאוורר שלו עשה רעשים מוזרים אז החלפתי את הכרטיס (אחריות) . הביאו לי כרטיס של ג'יגבייט ,גם כן ריפרנס PCB . עכשיו השאלה שלי היא כזו : הביוס הכי חדש לריפרנס של ספיר יותר חדיש מהביוס של ג'יגהבייט . האם זו בעיה להשתמש בביוס שהיה לי כבר בכרטיס של ספיר ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, והוא רועש מאוד במאמץ. אני לא פריק של שקט (רעשים מהDVD או הHDD לא מפריעים לי) אבל הדבר הזה הוא חתיכת טרקטור. אני לא מבין כלום בקירור. מה אני צריך לעשות כדי להשתיק אותו? צריך לקנות דברים נוספים חוץ מהקירור (משחה תרמית או משהו כזה)? איזה קירור מומלץ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-