עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני חדש בכל הנושא ורק לאחרונה התחלתי להבין שקיימים כאלה דברים (אולי זה יצחיק אותכם, אבל תמיד צריכה להיות פעם ראשונה לא?). רציתי שתסבירו לי בכלליות מה זה אוברקלוקינג ומודינג. רציתי גם לדעת אם יש אתרים בעברית שמדריכים אותך בכך אחד מנושאים למשל- איך מחליפים מאוורר של כרטיס מסך, איך מוסיפים מאוורר למארז ולאן מחברים אותו, וגם איזה חברות מייצרות חלקים כאלה. אני ישמח אם תיקחו את הנושא ברצינות ובסופו של דבר גם אני ידע מה זה כל אחד מהנושאים וגם אולי אני יעשה פרוייקט קטן בזכותכם! תודה!

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  2. Started by itaysk,

אני לא מתכנן OC וה 0.13 אמור להיות קר ממילא ...אני קונה היטסינק רק בשביל לקבל את ה 3 שנים אחריות על המעבד אז אני מחפש היטסינק שקט וזול שיש ב PCH חשבתי על VOLCANO 9 ... יש הצעות אחרות?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by MonoMan,

אני רוצה לקנות את ההיטסינק thermalright SK7 הבחירה הקודמת שלי היתה vantec aeroflow אני לא מתכוון לעשות OC , אולי בעתיד... אבל אני רוצה קירור טוב ויחסית שקט. טמפ' עבודה נוכחית= 58 מעלות :AR15: מה אתם חושבים על הSK7 = שווה?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  4. ,אני וחברי זוג סטלנים משועממים, עם ג'יקסו, מחשב ישן ומגירה החלטנו לעקוב אחרי ליבנו וכך מצא הגי'קסו את המגירה. 3 ימים עבדנו ולהלן התוצאות: או: http://planet.nana.co.il/megirapr או: http://www.geocities.com/mookwl2000/index.html

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by boom,

יש לי AMD1700 0.13 עם קירור מקורי לוח ASUS A7N8X לפי הביוס- מעלות מעבד 70 מעלות לוח 30 לפי MBM 5 ולפי ASUS PROBE חום מעבד 35 +- ולוח 31+- יכול להיות בעיה בחיישנים? או בתוכנות?

• 12 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by SMSM,

יש לי P4T-E של ASUS עם 512MB RDRAM PC800, ו 1.6A ( צעצוע חדש, את ה AMD נתתי לאחי מתנה! ), אני מנסה להעלות את ה BUS, הוא נותן לי עד 133, המחשב עובד ככה בסדר גמור, ב SANDRA, ה MEMORY TEST נותן תוצאות פצצה, אבל 3DMARK מתרסק ב GAME 1, בהתחלה ממש, מה לעשות ?! לתת עוד VOLTAGE, אולי BIOS דפוק, כי אני משתמש ב 1008BETA2. תודה מראש לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  7. היי, מה קורה? אני מעוניין לקנות את ה-Vantec Hexus Panel, ראיתי תמונות של החיבורים שלו, אני חושב שהבנתי איך לחבר, אבל אני רוצה שתסבירו לי יותר טוב איך לחבר אותו, אז תעזרו לי בבקשה. ויש לי שאלה, עם איזה תוכנה אפשר לבדוק את הטמפרטורה של המעבד? {יש לי לוח של אינטל אז אי אפשר לבדוק בביוס}. תודה מראש, מתן.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by zuq,

קיבלתי מחשב P3 600MHZ ולוח אם asus p3v4x בסנדרה(בMBM הוא לא רושם כלום) הוא רושם שהטמפרטורות הן 32 מעלות למעבד ו28 ללוח אם רציתי לדעת אם המעלות הן בסדר ועד איזה טמפרטורות אפשר להגיע בOC ואם בכלל כדאי לי לעשות OC נ.ב הכרטיס מסך הוא ati expert 200 32mb אבל אני אחליף אותו אם הgforce 2 400mx שלי. והזכרון הוא 128 sdram - אני אוסיף לו עוד מ128 מהמחשב הנוכחי שלי. לא קניתי את המחשב הזה חבר שלי הביא לי אותו הוא קנה מחשב חדש... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by lion03,

לאיזה רגלים של הפוטנציומטר אני מחבר את ה+ וה-

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  10. Started by StarMo,

איפה יש? אני מתכוון לדגמים החדשים של 1700, 1800, ...

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  11. יש לי SLOT 1 מישהו יכול להביא לי אתר או חנות שמוכרים היטסינק בשבילו!!! אני לא מוצא!!! :( :(

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  12. נכון מכובד? ללא פתיחת מכפלה טמפרטורה במנוחה של מעבד 56 לוח 32 האם להמשיך? יציבות בינתים בסדר

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  13. למי שלא מבין אני מדבר על המעבדים הישנים ההם, מעבדים שחורים ארוכים שנראים כמו סירה ומתחברים ללוח כמו כרטיס מסך... איך מחליפים להם קירור? איזה קירור חלופי יש להם בכלל?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by VolTAge,

אני עוד כמה שבועות בערך הולך לקנות לי AXP 2400+ B, עם הלוח של אפוקס 8RDA+ ואני מקווה מקווה זכרונות 3200 cas 2 של קורסאיר. למען האמת, אני לא בטוח שאני הולך להשאיר את המחשב על אובקלוק, אבל מה שנראה לי דיי וודאי זה שבעתיד אני יעשה איזו אובקלוק. אולי אפילו אני ירצה לבדוק את הגבולות של המחשב מתי שאני יקבל אותו, ואם זה יהיה טוב אז אולי אני ישאיר אותו על אובר. עכשיו, אני דיי אובססיבי בקשר לקירור, זאת פעם ראשונה שלי שאני קונה AMD, ואני לא רוצה לשרוף משהו. וכן, אני יודע שזה לא נכון, ושהמעבד מותאם לעבוד במעלות יותר גבוהות משל אינטל, אבל עדיין, דעות קדומות אי אפשר לשנות, הם תמיד ישארו. אם לא בזכרון המודע אז בתת מודע. בקיצור, אני חשבתי על 2 פרוצדורות, ואם יש משהו יותר מתאים לי אז בבק…

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by StarMo,

נראה לי שזה הזכרונות.. למרות שאני יודע שזה הולך לבוא, זה לא הלוח. הלוח מתוכנן לעבוד גם עם מעבדים בעלי באס של 166, וזה מה שאני מנסה. נראה לי שזה הזכרונות, למרות שהם עושים 165 בלי בעיה.. התזמון שלה קבוע על הכי לאט (CAS3) למישהו יש רעיון?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ThePinkPanther,

אני מחפש מדריך איך לעשות VMOD ללוח של GIGABYTE כדי להעלות את הVOLTAGE לוח : GA-7DXE

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  17. ? יש לי לוח אם מסוג epox 8k3a+ זיכרון xtreme ddr 333 256 וולקנו 7 + הכל יש לי ואני נתקע סתם קניתי ציוד בשווי 250 שקל ולא רק זה מעבד- 2000 xp agoia נתקע ב150 באס עם העלת מתח ל2.1 וולט טמפרטורה 65 מעבד לוח 32 בבקשה תגובות מה יכול לתקוע אותי ראוי לציין שאין כל כרטיס פי סי אי

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  18. Started by SubX,

טוב אז, לקחתי שנאי שבורר מ3V עד 24V חיברתי אליו מאוורר גנרי 80 מ"מ חלש יחסית, התחלתי לתת לו 7.5V וראיתי שהכל בסדר העלתי ל12V והוא ניהיה יותר מהיר מאשר ה12V שבמחשב טוב אז החלק היותר מסוכן: העלתי ל15V והוא היסתובב במהירות מהירה מאוד ודחף אויר כמו הדלתא האימתנית שלי (זיכרו זה היה מאוורר גנרי חלש) והוא עובד ללא תקלות ב15V. הבאתי את המאוורר היותר חשוב שלי: הדלתא, חיברתי אותו לשנאי ישר ל12V והוא ניהיה יותר מהיר וחזק מאשר שבמחשב, העלתי ל15V ופשוט, אתם יודעים.. הוא "צרח" מרב מהירות דחף אויר כמו משוגע (מתערב על יותר מ68cfm) ובטח יותר מ9000RPM. לקחתי את הניסוי הזה ברצינות וחיברתי את כל המאווררים של המחשב לשנאי. עשיתי חריר קטן מאחורי המחשב כדיי שהחוט של השנאי יכנס בתוכו ויש לי מין F…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by ThePinkPanther,

אני זוכר שבעבר פורסם פה מדריך לפריצת מכפלה לAMD אפשר אותו???

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  20. Started by Or ei,

ראיתי מדריך בVR-ZONE איך פורצים נראה פשוט למדי אבל צריך חומרים הבנתי שצריך משחה לא מוליכה ומשחה מוליכה האם נאנוט'רמ בלו 2 מתאימה כמשחה לא מוליכה ? ואיפה אני יוכל למצוא משחה מוליכה? ראיתי שהם השתמשו (במדריך) במשחה כזאת CircuitWorks Silver Conductive Grease יש אפשרות למצוא אותה בארץ ?

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by MW,

טוב אז שאלתי פה בפורום על בעייה שמשחקים נתקעים לי אמרו לי שזה כנראה הקירור של המעבד... ובאמת שמתי לב שהמעבד שלי מתחמם..... אני משתמש בהיטסינק ובמאוורר שבאו עם המעבד (AMD 1800+) אז אני צריך עצה איזה קירור לקנות.... אני צריך משהו שקט, מקרר טוב ולא יקר מדי.......... אם תוכלו לתת לי דגם וחנות שאתם חושבים שיהיה הכי זול לקנות זה יהיה מצוין....... כמה אנשים הציעו לי וולקנו אבל אמרו לי שהוא ממש מרעיש.....אז אם תוכלו להציע לי משהו אחד.. תודה

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by bad-sector,

אם המהרתי את המעבד מ XP2000 ל XP2200, העלתי את המתח ב 5 %, והטמפרטורות שלי עומדות על 45 במנוחה ו 47 במאמץ... מהו הנזק שנגרם למעבד כתוצאה מההמהרה? האם זה מקצר את שנות חייו ?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  23. Started by jambo7,

שאלה כללית לגבי האצת הכרטיס האים ניתן להאיץ רק את הזיכרונות או את הליבה בניפרד או שצריך להאיץ אותם במקביל [ הכוונה האים ניתן להאיץ את הזיכרונות ב 30% ואת הליבה ב 20% ] אני חושב שriva tuner אינה מאפשרת לעשות זאת

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by The_Byter,

3V VDDR and 2.2V VDD

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Yossi1981,

אם אני ישים נגד כלשהו באמצע של החוט האדום ( 12V+) שמקושר למאורר המעבד שלי , כלומר יחתוך את החוט ויחבר אותו שוב עם נגד אבל, האם מהירות המאורר תקטן בהתאם להתנגדות הנגד? זה קשור למודינג , כי אני חושב על דרך לבנות מפסק לברירת מהירות המאורר שלי

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים