אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
האם כדאי לי להחליף את הAthlon xp2000 שלי (palo core) ל2100 או 1700 (tbred core) שהבנתי שהם טובים בשביל OC כי אני מתכוון להוציא את המיץ מהמחשב שלי ומלוח האם שלי (שכרגע עובד על באס של 266 ולא משתמש ביכולת של 333 של הזכרונות שלי) ואם אני קונה 1700\2100 לוותר על ה VANTEC TORNADO ולקנות SF2 במקום ? אגב אני גם קונה עם זה SLK800+SF2 בשביל ה ENEMREX שלי (המארז השחור שעשו עליו ביקרות באתר) יש מצב שאני מגיע 2.5GHZ? =P
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי כרטיס מסך מיד שניה ATI 9500 PRO ורציתי לדעת יש על הכרטיס מאורר והכרטיס לפי מה שהבנתי היה בשימוש בערך שנה וחצי ורציתי לדעת אם הכרטיס יכול להחזיק בלי מאורר? אני לא מתכוון לעושת אוברקלוק הביצועים שלו מספקים אותי השאלה אם הכרטיס יכול לעבוד בלי מאוורר ומבלי שיגרם לו נזק ואם במקרה נהרס המאוורר איפה אפשר לקנות מאוורר חליפי? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
האם ביג טייפון יכול להיכנס לי במארז thermaltake viking http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm הוספתי קישור לאתר של היצרן רשום שם את המידות של המארז תודה רותם.
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני נמצא בביוס זה אומר שהמעבד נמצא במאמץ גבוה מאוד(מקסימלי)? ומי שלא בטוח שלא יגיב!! ומה זה לעזאזל הtop performance שיש בביוס??
-
- 5 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום כפי שאתם רואים בתמונה ה PCI/AGP לא הגיוניים... האם זה הגיוני ? איפה אני נועל אותם בביוס ? אני לא מוצא (אולי כי יש לי לוח של אינטל) ? נ.ב מתי שאני מעלה באס אז שניהים עולים גם... עדיין לא ביצעתי OC ואני מתכנן לעלות את הבאס ככה מ200 ל208 או 214 ככה ... תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי את הלוח שיש במיפרט... מישהו יודע מה הטמפ' הגבוהה ביותר שבטוח להגיע איתו??? כרגע במאמץ וOC ל500 לזיכרונות ול2250 למעבד והורדת מכפלה ל4 ללוח הוא מגיע בשיא ל50 מעלות...זה בסדר????
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
דבר ראשון אני חושב לבטל את הEIST והC1E אם זה חוסך לי 33% מהתדר בזמן מנוחה ואני יכבה את זה זה יתן לי ב33% יותר ביצועים בזמן מנוחה? מה זה עוד עוזר? ורציתי לשאול על הקירור שלי - Cooler Master 212 HYPER איך הוא? כי הוא דיי עושה תעבודה הוא גם דיי יקר, אז רציתי לראות עליו ביקורת או משהו כי אף פעם לא ראיתי אותו מהקירורים המומלצים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל להמהיר את הכרטיס מסך- בכל אופן הגעתי למגבלה שלו שאני מתחיל לראות נקודות לבנות מרגיזות בתמונה- אז אני מתאר לעצמי שזה מה שנקרא ארטיפקטים- משמע הגבול שלו- השאלה שלי כזו- האם החוקים הם כנל כמו למעבד? ז"א ברגע שמגיעים לגבול- של הכרטיס מסך- מעלים FSB של הAGP? ואז כשמגיעים גם לגבול שם אז מתחילים גם להעלות מתחים לAGP? הFSB על הAGP נעול על 66 ובביוס אני יכול להעלות אותו לתחומים לא קונבנציונליים בכל אופן השאלה שלי - האם זה מה שאני צריך לעשות? להתחיל להעלות FSB לAGP? או שהAGP צריך להיות תמיד על 66 ולא לגעת בו?
-
- 7 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי H100 אני יכול להוסיף עוד 2 מאווררים אם זה יעזור? במידה כן ואיזה מאווררים עדיף לקחת? ברור שזה יהיה 120MMX120MM ,אז איפה כיוון המאווררים יהיו ? יעניי (נכסים לגוף הקירור או מוצאים)
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לא מזמן מצאתי את התוכנה INTEL BURN TEST בGURU 3D ושם היה כתוב ש8 דקות עבודה של תוכנה זו זהות ל40 שעות של עבודת PRIME 95. השאלה היחידה האם זה באמת כך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח IP35PRO של אביט ועם התוכנה גורו, אני מנסה לעשות OC דרך שם ואני צריך הסברים, סימנתי בעיגול בתמונה, מה בדיוק אלו אומרים ואיך הם משפעים על ה-OC? האם למישהו יש את הלוח הזה? יכול לתת לי קצת הסברים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני עושה OC לכרטיס מסך שלי (HD5850) הכל בסדר חוץ מעניין אחד, כשאני מכבה את הMSI afterburner המאוורר מייד מתחיל לעבוד ב21% מהיכולת שלו .. למה זה קורה? אני הגדרתי בMAF שזה יהיה על מהירויות מסויימות בהתאם לחום של הכרטיס .. בCCC בכלל לא עומד על אוטומאט .. (אני בכלל החלפתי ביוס של אסוס ,ככה שmsi afterburner שולט על הכל אפילו בלי צורך לשנות משהו.. ) מה לעשות כדי לשמור על אותם פרמטרם גם כשאני יוצא מהאפטר בארנר..?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אתם חושבים שאם אני אתקין את וינדוס אחרי שעשיתי o\c לfsb אני אקבל יציבות טובה יותר בגלל שוינדוס "רגיל" בהגדרות למהירות הגבוהה? מחכה לתגובות מהירות .ניסן.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי מחשב טרנטה ואני רוצה לעשות אוברקלוקינג כולל של כל הרכיבים כדי שהיה מאוזן ואני יוכל ככה להרגיש בתוצאות, שמעתי שהתוכנהEasyTune יכולה לעשות את זה. אבל איך אני יכול לדעת עד איזה גבול אני יכול לעשות אוברקלוקינג בלי שהמערכת תהיה לא יציבה או שישרף לי הלוח אם?? יש לי : p3 800 invdia gforce2 mx400 אני יודע שצריך לדעת את ההרץ שעובדים הרכיבים האלה אבל אני חיפשתי במחשב ולא מצאתי איפה מצויין מה ההרץ שלהם במנהל ההדקנים.. בבקשה תעזרו לי המחשב הזה משגע אותי ואני מפרמט אותו כל שבועיים כדי שיעבוד במהירות סבירה, ואף משחק כמעט לא עולה אני ישמח להגיע עם הפנטיום 3 למהירות של 1000 הרץ אז איך אפשר לעשות את זה בלי לשרוף את המחשב?
-
- 3 תגובות
- 432 צפיות
-
-
יש לי AMD Athlon XP 2500+ NF7-S2 Kingstone 512 DDR400 geforce fx 5900 הטמפרטורה במחשב שלי נעה בין25-30 אחרי אוברקלוק ל amd3200 and gf core clock: 489 gf memory clock: 758 אפשר לשפר\לשנות? (יש לי 9 מאווררים במחשב, כולל extremevolcano12) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עדיף: לקבל 2400MHZ בצורה הזאת 218X11 או... 12X200 ולמה זה עדיף... ובאיזה צורה המערכת עובדת יותר קשה ??
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום חבר שלי הוריד את התוכנה RivaTuner והעלה את השעון על ההתחלה כמעט למקסימום ועשה TEST והפעיל את זה וגם את הזכרון עכשיו הוא אומר שהוא לא מרגיש שיפור משמעותי הוא בודק את זה אם COD4 אז הוא רוצה שאני ישאל בשבילו איך נכון לעשות את זה יש כמה שאלות 1.יש אפשרות לשפר את הביצועים יותר ממה שהוא עשה או לא ? 2. איך נכון לעלות את המהירות ותוך כמה זמן לשנות ?(ואם אפשר בלי המדריך שיש באתר כי צריך 3DMARK ולא אני ולא או לא מבינים בזה ) 3.עד כמה מקסימום לעלות את המהירות ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין OC מזיק למעבד עקב החום שגודל עם הגברת מהירות השעון. זאת אומרת שכל עוד המעבד בטמפ נכונה אפשר גם לתת לו 6 וולט? מכאן שאין חוקים בכמה וולט לתת או לא העיקר שהמעבד יהיה קר. וכמו כן אם המעבד שומר על טמפ' סבירה אין סיבה שהוא יקצר את חייו. האם הבנתי נכון?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום ;D אני עדיין לא רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי (7600GT) אבל בכל זאת אני רוצה להבין כמה דברים. הנה תמונה http://pics.sendit.co.il/0806/5e4e867b72.jpg כמו שאתם רואים יש אפשרות לעשות OC ל2D ול3D אז השאלה שלי היא איפה אני צריך להעלות? בשניהם? דרך הדרייבר אני לא יכול לעשות כי משום מה לא מופיע לי האפשרות(אולי בגלל הדרייבר הכי חדש שיש לי,שמעתי יש איתו בעיות) ואם מישהו יכול לתת הסבר קצר מה זה ה3D וה2D אני אודה לו מאוד! ;D אה ויש לי עוד שאלה למה בX300SE שהיה לי פעם לא היה את ה3D וה2D?
-
- 5 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי AMD ATHLON XP 1800+ ומודר בורד של Gigabyte שאמור לתמוך טוב ב OC . הכרטיס מסך שלי : MSI- G3 Ti200 128 MB ועשיתי לו OC של : 175Mhz---> 222 Mhz = מהירות ליבה. מהירות זיכרון : 400mhz-->444mhz. אין לי מערכת קירור מיוחדת או משהו כזה... והטמפ' של הכרטיס 55 מעלות. מסוכן?
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle עד עכשיו היה מוגדר לי בביוס OC של המעבד ל3.0. והיה מוגדר לי בביוס הזכרונות ל 4-4-4-12. אבל ברגע שאני מגדיר את הOC ל3.2 המחשב לא מצליח להעלות בכלל. ואם אני לא מגדיר 4-4-4-12 המחשב חושב שיש לי זכרונות 5-5-5-12. אז אני שואל אתכם מה עדיף מחשב עם 5-5-5-12 ו3.2 או 4-4-4-12 ו3.0 תודה עריכה: אם הOC לא שווה ועדיף 3.0 עם תזמונים נמוכים אני יכול לנסות להגיע ל 3.4 עם 5-5-512 אולי אז זה יותר שווה? אני רוצה ביצועים גבוההים במשחקים הOC שלי הוא X9 יענו 356 X9 = 3204 או 333 X 09= 3000 מ…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והחלטתי לעשות OC לכרטיס מסך יש לי Ati Radeon 9550 256MB 128BIT אז השאלה שלי היא עד כמה אני יכול לעלות את הזיכרון ו ה GPU שלו? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי X1900XT דרך הATI TRAY TOOLS, אבל בלשונית של הOC רשום לי OVERCLOCKING DISABLED, וכשאני מנסה להרים את המהירויות אז הן חוזרות למצב הראשוני שלהן!!! מישהו אולי יודע איך לאפשר את הOC דרך התוכנה????
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
אנשים מה עדיף יש לי intel pentium 4 1700 עכשיו אני יכול לעשות OC ל 1900 עם memory bus 298 mhz או לעות OC ל 1950 וmemory bus 230 mhz מה עדיף הראשון או השני מישהו יודע? כאילו אם אני מוריד את הזיכרונות הוא מושך יותר
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
מעבד AMD שעובד ב333FSB לא מנצל את רוחב הפס של הזיכרונות שעובדים בדואל DDR במהירות333 כי תאורטית הרוחב פס של הזיכרונות הוא 666MHZ. עם אני יעלה להמעבד(XP+2400) את הבאס ל200(400FSB), ואשאיר את הזיכרונות במהירות 333MHZ במצב DUAL CHANNELזה יגרום למעבד לנצל יותר רוחב פס(שתאורטית יהיה 666MHZ), ויתשווה למעבד שרץ בבאס 200 עם זיכרון במהירות 400MHZ במצב של SINGLE CHANNEL, נכון?
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-