אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
כן אני יודע שזה נשמע מצחיק,אבל זה מה שהשעמום גורם. יש לי שבוע פנוי מעבודה וסיימתי את כול הפרוייקטים שלי והדבר היחיד שנשא זה הP2 הישן והטוב שלי מפרט: Intel P2 Slot מורכבים לי עליו 2 מאווררים של 6CM עם גריל. לוך של ASUS לא מוצא את הדגם רשום עליו REV.B1. 128X2 MB זיכרון של קינגסטון Nvidia GeForce 2 MX שעבר שיפור קל(גוף הקירור של הכרטיסים האלו קטן מאוד אז חיברתי לו קירור חדש עם מאוורר על לדים וגריל שלMSI). HDD Segate 8.6 GB Medalist. Ezcool 250W 12Cm Fan Creative Sound Blaste 5.1 ;D הסירקולציה במארז מעולה,המעבד עומד על לא יותר מ30 מעלות וזאת למרות שהP2 הוא מאבד חם מאוד. כנ"ל לגבי הכ.מסך. וזה הכול חח:] אני מתכוון להריץ עליו ווינדוס 98SE ואני לא יודע איזה תוכנות י…
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
האיורור סטוק של המעבד שלי הורג אותי אני מחפש המלצה למאורר שקט וזול אני לא מתכנן oc
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הקירור אבל אני חושב שהוא לא יכנס אצלי אבל קראתי שאפשר לחבר אותו הפוך זה נכון? האם כך זה יכנס אצלי? *מפרט בצד תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
לחבר שלי מת המאורר של המעבד (E4600), מאורר ג'נרי עד כמה שידוע לי. הוא גר באיזור ת"א, והוא לא מצליח למצוא מאוררים באף חנות שם (דוגמת באג וכו') כי הם אומרים שהם לא מחזיקים את זה. מישהו יכול להגיד לי איפה קונים מאורר, ג'נרי אפילו, באיזור ת"א? אני לא מהאיזור אז אני לא כ"כ מכיר... תודה!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב יחסית חדש והמחשב עובד די גרוע אבל עם אני מתחיל להפעיל את המזגן עליו הוא טססס לקחתי אותו לבדיקה ואמרו לי שכנראה זה המעבד (הוא מגיע אחרי כמה זמן של עבודה ל100% מסתם תוכנות) אבל אמרתי שאני ישאל פה כי מידע אני יודע שפה יש מלאאא אנשים שהם תותחים בתחום הזה של המחשבים טוב אז קיצור המפרט של המחשב: Computer Computer Type ACPI Multiprocessor x64-based PC Operating System Microsoft Windows XP Professional x64 Edition OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 7.0.5730.13 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name B1E1N12A-LACAYI User Name Administrator Logon Domain B1E1N12A-LACAYI Date / Time 2008-06-27 / 13:33 Motherboard CPU Type DualCore In…
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
האם אפשרי? לא מצאתי דרך להגיע לביוס "סטנדרטי" שאני מכיר.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך INNO 128 והמאורר יתעייף אני רוצה לקנות חדש אבל לא מאוורר מרובע כזה שלי עגול יושב בתוך הצלעות אם משהו מכיר את הסוג בבקשה הכוונה לאן ואיפה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
יש קירור למעבד שהוא דיי בסדר בOC והוא שקט אבל(ואבל דיי גדול!) הוא נמוך יחיסית כמו מאורר סטוק אולי קצת יותר גדול כי אז אם הוא גדול כמו BT וכאלה הוא לא נכנס למארז טוב תנו עצות תקציב עד 150
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר לד 8 סנטימטר אדום ואחד של 12ושהיו חזקים לא איכפת לי הרעש..
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 733 - אם אובר קלוק ל 866 והמעלות הן: 26 - 28 IDLE LOAD - 30 FULL LOAD - 32 -33 המאוורר הוא מאוורר ג'רני מסריח שעובד כבר איזה חצי שנה. אבל כל שבוע אני מנקה אותו יש לי מארז FULL TOWER, אם 2 מאווררים מוציאים, ואחד מכניס. האם המעלות טובות? מה כדאי לעשות כדי להוריד אותן עוד ?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
כרגע ראיתי את הידיעה הבאה http://www.theinquirer.net/?article=21168 כל מי שתכנן לקנות עכשיו זה הזמן קישור לדיון בנושא http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=706505
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
קניתי בחורף מחשב p4 3ghz 1M 478 עם לוח של אסוס p4p800se וטמפ' העבודה של המעבד במנוחה היתה בערך 42 ובמאמץ 52 מעלות עכשיו כשהתחילו הימים החמים הטמפ' של המעבד במנוחה כ 48 מעלות ובמאמץ 58 מעלות. אני יודע שהטמפ' גבוהה מאוד וטמפ' כזאת משפיעה על ביצועי המעבד אבל השאלה שלי היא עד איזה טמפ' הוא יכול לעבוד מבלי שיגרם למעבד נזק? האיוורור שלי הוא מאוורר על המעבד ואחד מוציא אוויר מאחורה ואחד בספק כח ואני מתכוון להוסיף עוד מאוורר שיכניס אוויר מקדימה ואם זה לא יעזור אני ישים משחה טרמית (אני לא בדיוק יודע איך לעשות את זה ואשמח אם תתנו לי קישור למדריך או תסבירו לי בקצרה)
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום האם מישהו ביצע OC למעבד E4500? האם המעבד יציב ב-OC? יש לי את הלוח אם של אסוס P5NE SLI ורציתי לדעת איך אני עושה OC למעבד ועד כמה אני יכול להגיע...מספיק לי עד 3GHZ ואני מקווה שאני אוכל להגיע דיי בקלות... תודה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי שאלה איך אני משנה את הHTT ל-4X כי אני רוצה להגביר את הMHZ ל-210 ואין לי מושג איפה הHTT הזה נמצא בדיוק זה קשור ללוח או למעבד ???
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם, מסיבות מסוימות, אני מעוניין לפרק מאוורר 120mm כך שיהיה לי את המנוע לחוד ואת הפרופלור לחוד. ניסיתי להתעסק איתו קצת, ולא מצאתי דרך "חלקה" לעשות זאת בלי סכנה לשבור את אחד החלקים... למישהו יש נסיון עם זה או יודע איך מפרקים בצורה בטוחה? בתודה, גיא.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכם. הזמנתי בסוף את הביג-טייפון, היום הוא הגיע והתקנתי אותו. רציתי לדעת, אם יש איזושהי תוכנה שאפשר בעזרתה לשלוט על המהירות שהביג-טייפון מסתובב, כי עכשיו הוא מסתובב ממש ממש לאט [300rpm]. ניסיתי לשנות בSpeedFan, אבל לא ממש הצלחתי.
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
המעבד הנ"ל נקנה לפני כשנתיים-שלוש ויש לו קירור סטוק. הקירור מתחיל להרעיש עכשיו ואני רוצה להחליף אותו. אין שום כוונה ל-OC וכאלה, מדובר במחשב משרדי שמשמש לאינטרנט וקצת אופיס. איזה קירור מומלץ כך שיהיה זול אבל כמה שיותר שקט והאם צריך לשים משחה תרמית חדשה אם אני מחליף אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לחבר צג של וידאו ישן מאוד למחשב כך שהצג יראה את הטמפרטורות איזה פינים מה חיבור 21 הם אחראים לטמפרטורה ובאיזה תוכנה להשתמש אגב ברוכים הנמצאים
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מפרט אפשר למצוא פה <------------------- בעיקרון הוא עשה כבר 3200 בוינדוס אבל עוד לא יצא לי לבדוק יציבות אני עובד שעה, מרכיב הכל,הכל מוכן, מעבד ולוח חדשים, SLK800 ישן ומאובק. איך שאני מפעיל אותו עולה ענן לבן מההיטסינק, אני בטוח המעבד נשרף ואני מת. אני מתפלל, מסתכל על המסך ויש boot. מה הולך פה?! רק אחרי דקה (והתקף לב) הבנתי שמה שראיתי זה ענן של אבק ולא עשן קיצור תמונות לא הכי איכותיות (כיווץ עצבני) אפשר למצוא בלינק הבא http://photos.walla.co.il/holy666 תחת - מחשב חדש.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
http://i204.photobucket.com/albums/bb75/clunked2/Thermal.jpg התמונה מגיעה מהמדריך הזה: http://forums.hexus.net/hexus-hardware/103676-c2d-overclocking-guide-beginners.html
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה SPEED FAN ורשום לי בה שיש לי 127 מעלות שזה ממש גבוה במשהו שנקרא AUX מה זה ואיך אני מסדר את זה תודה אני צרף תמונה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
במעבדים כפולי ליבה (2 ליבות) האם אפשר לעשות OC אוברקלוק רק לליבה אחת??
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחצי שנה רכשתי את הכ.מסך הנ"ל עם הקירור של אסוס ורציתי להחליף לו משחה טרמית לזו של הקירור מעבד (NUCTOA NH-D1),האם מומלץ לפתוח את הכרטיס כדי להחליף את המשחה הטרמית? אודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ATI RADEON 9550 128MB ואני מנסה לעשות אוברקלוקינג. אני משתמש בתוכנה ATI TOOL, אני שם הגדרות קלוק אבל כשאני עושה ריסטרט זה לא נשמר... אז עשיתי 2 פרופילים, אחד רגיל ואחד למשחקים, הגדרתי הוטקייז וכשאני לוחץ על נגיד F12 זה טוען לי את ההגדרות המומהרות. זה נחשב אוברקלוק? גם אם זה לא נשמר לי אחרי ריסטרט? (יש אפשרות שהתוכנה תטען פרופיל מסויים על STARTUP אבל חבר שלי אמר לי שהוא רק עושה SET CLOCK ואחרי ריסטרט זה עדיין נשמר...?) אוי סליחה טעות בפורום...
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה פשוטה עבורכם: קניתי לא מזמן ASUS TI4200 64MB ואני רוצה לעשות לו OVERCLOCKING הבעיה היא שהתוכנה שקבלתי מהחברה, SMARTDOCTOR, לא עובדת על הכרטיס שלי יש תוכנה אחרת?? אני מתכוון גם שנותנת טמפרטורה, גם מזהירה במידה וצריך, וגם יודעת לקרר את המעבד. גם תוכנות חלקיות יתקבלו בברכה. חוצמזה, הייתי רוצה שתכניסו אותי קצת לעניינים. עד כמה אפשר להאיץ מעסד של כרטיס מסך בכלל ואת שלי בפרט? מה הטמפ' המקסימלית או המסוכנת למעבד? עד כמה ניתן להאיץ ללא שימוש בפתרונות קירור? ומה לעז... הסיפור הזה עם הנקודות, איך מדרגים? ככל שתפרטו יותר כך ייטב, פשוט תציפו אותי במידע
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-