אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
מדוע כל דוגמאות הOC משתמשים ב800MHZ ולא 1066 . במאמר של tomshardware ראיתי כי ל1066 יש עדיפות של 10% בביצועים ?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
עד כמה שהבנתי ה-OC הוא בעצם שינוי ב - BIOS ללא שינוי ברכיב עצמו פיזית - אז תקנו אותי אם אני טועה אבל אחרי כל UPDATE של BIOS (כמו במיקרה של GB DS3 שיצא עד עכשיו 10 גירסאות BIOS) צריך להאיץ את הרכיבים שוב????
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
קראתי את המדריכים בפורום במסגרת לימוד ראשוני של הנושא. הסכימה מראה מאווררים שמוציאים אויר וכאלה שמכניסים אויר. שאלה: כאשר אני קונה מאוורר, האם צריך לבדוק את כוון האויר שלו - או כל מאוורר יכול לנשוב לכל כוון?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוא נגיד ששני מאווררים שעשוים רעש בעוצמה של 40 DBA עובדים במקביל, הרעש הכולל (הכוונה למה שאני אשמע) יהיה 40 DBA או 80DBA (לא ידעתי איפה למקם את השאלה... אז תגידו לי אם זה לא במקום הנכון)
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם המחשב שלי מתממם יותר מדי איך אני יכול לעשות את זה שמתי כבר יד על צד המארז זה לא עובד הצד תמיד קר מאוד שלא כמו המחשב שלי איזה דרכים פשוטות יש לדעת אם המחשב מתחממם יותר מדי? ותיגידו באיזה עוצמה האויר מהמאוורים שלי צריך לצאת זה והאם הקצב משתנה בהתאם לחום במארז שלי? תודה ידידי שלום וביי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכל המאמרים מראים את המעבד עצמו, מחוץ לקופסה שלו. איך אני חושף את המעבד שנמצא בslot כזה עם ההיטסינקים, כדי לגשר את L1?
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אפשר מדריך בעברית איך לפתוח את המכפלה במעבדי amd. המעבד שלי הוא - amd 2600 xp barton + וגם איך אני בדק אם המכפלה שלי פתוחה, או סגורה? במדריכים באתר הזא, לא הבנתי מה הם אמרו, כדי לבדוק את המכפלה
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
ידוע שכאשר מעלים מהירות מעבד/BUS/וכו' צריך לרוב לתת מתח גבוה יותר . השאלה היא אם הKT 3 של MSI עושה את זה אוטומטית. הלוח הוא ללא ג'מפרים - הכל דרך הBIOS מה שמעורר את השאלה אם הוא יודע גם "להחליט בעצמו".
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה ההבדל בין זה שקובעים OC דרך הביוס ידני או דרך תוכנת הלוח אם המקורי אגב חוץ מה OC לקבוע בתוכנה יש גם הפעלת NOS לתיגבור יותר חזק מה הוא בדיוק מגביר או ממהיר אם יש בחירות OC ?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
איך הולך הכיוון זרימה של האוויר זה או זה זה חשוב לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 415 צפיות
-
-
המפרט שלי: Pentium 4 2.4 GHZ 800FBS Intel original ht Gigabyte Ga-8IPE 1000 L (Intel 865) Sata, Lan, 6 ch so Gigabyte Ati Radeon 9600 Pro DDR 256*2MB 400MHZ PC3200 GeIL With Cooling Westeran Digital 80GB 8 MB Cache הטמפרטורות: מעבד - 20 -29 לוח אמ - 25 איך בדיוק אני עושה OC? איפה בדיוק בBIOS? כדאי לי לעשות OC?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
האים ציון 2094 ב 3DMARK05 לכרטיס256MB 128 BIT RADEON 9600 אחרי OC: CORE: 432 MEMORY:219 נחשב נמוך?? ואם יש למישהו הצעות אחרות לשיפור אני אשמח לשמוע.
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע מניסיון שהאביט NF7 מעולה ב OC, אבל הוא כבר לא קיים במלאי, רציתי לדעת אך ה S2 לאומתו ב OC ? מה ההבדלים ביניהם ? ובכמה ה NF7 פחות טוב מ ה DFI LAN PARTY NFORCE 2 ?
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
ראיתי שיש בביוס אפשרות לעלות את ה MHZ של ה AGP זה בין 33 ל 150 MHZ ורציתי לדעת מזה עושה ושהעלתי את זה ל 85 MHZ זה העלה לי את הניקוד ב 3DMARK במשהו כמו 350 נקודות
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי שאלה... האם ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO הוא מקרר טוב? ביחס למחירו הוא טוב? תודה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום. עשיתי אובר עם המעבד שלי amd barton 2500+ ABIT nf7 A-data 3200/400 512 מ : 1.8ghz > 2.31 הbus עומד אצלי על 209 עכשיו, השאלה שלי היא איזה יחס אני צריך לשים בין ה FSB ל DRAM? זה דיי חשוב, כי יש לי בעיה עם משחקים, זה כמו כזה "חרבון" בסאונד שקורה, אבל כל פעם שאני משנה את היחס בביוס זה משנה או נפחת... בכל מקרה אני צריך לדעת איזה יחס לשים ..
-
- 13 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
-
מדבור בזכרונות OCZ REAPR 1066HZ יש לי OC למעבד ל 471 FPS ושמתי את הזכרונות במצב 1:1 (2.0D) - מתח 2.1 והתדר עומד על 942 HZ השאלה שלי עם אני ישים את הזכרונות על מצב 2.4B שהתדר היה על 1130 (מתח 2.2) זאת תהיה בעיה או שזה בסדר וזה ישפר את הביצועים ? תודה
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הרכיבים הבאים ורציתי לדעת לכמה אני אוכל להגיע בעזרת OC לא פשוט שלא דורש הרבה התעסקות ותחזוקה (אני כנראה גם קונה מTMSFOX אז הם יוכלו לעשות את זה) מעבד Q9400 קירור למעבד AC Freezer 7 Pro/OCZ Vendetta לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset /Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset ספק SeaSonic 500W אני אשמח לקבל את התשובה לכמה אגיע בנוגע לכל אחד מהלוחות יש הבדל בתוצאות בין 2 הלוחות אם שכדאי לי לקחת אחד יותר מהשני? תודה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב נוסף שהוא פנטיום 2 333 MHZ והיום העלתיו לו את המכפלה בביוס והוא עלה ל 415 MHZ ,והייתי רוצה לדעת איך אפשר להעלות לו עד את המכפלה ,תוכנה או משהו . יש שם ;128 מגרם רגיל ,וקירור טוב
-
- 6 תגובות
- 498 צפיות
-
-
דבר ראשון אל תצחקו על המחשב שלי אני יודע שהוא חלש בצורה מדהימה לכן אני רוצה לעשות אוברקלוק מפרט: Pentium® CPU 1400MHz של אינטל כמובן RAM 256 1.40GHz geforce 2 (אל תצחקו) לוח אם של אינטל D850GB חלש ביותר עכשיו השאלה שלי היא בעצם אם בכלל כדי לי לקנות מערכת קירור כדי לעשות אוברקלוק או שבכלל עדיף שאני אקנה מעבד חדש ולוח אם? כרטיס מסך לא ממש איכפת לי כי אני גם ככה לא משחק במשחקים שייעזרו למשחק במראה
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
תראו שמתי לב שכאשר יש יותר מאווררים במחשב כך מהירות המאוורר של המעבד ואלה שמחוברים ללוח יורדים האם זה בגלל המספר של המאווררים הנמצאים במחשב לפי מה שאני חושב זה בגלל שיש צריכה יותר גדולה מהספק ולכן הוא מחלק את זה האם אני צודק?? אם לא מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני מעלה את המתח למעבד אם זה מקצר את חיו ואם כן זה ממש משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-