עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by bad-sector,

שתי דברים, דבר ראשון: המדריך ל"קמבן" מאווררים דרך ספקים ישנים, אומרים לקחת תכניסה של הכונן הקטן אבל בתמונה מופיע חוט כמו של המארז ללוח אם, אז מה באמת עושים? כי שתי התמונות ששם הם לא בעלי חיבור כמו של הדיסקט הקטן.... דבר שני: בקשר לקירור מארז, כתוב שמאוורר מתחת לספק שמוציא אויר ומאוורר מתחתיו שמפזר אויר זה יכול לשפר ב 4 מעלות, אבל איך שמים מאוורר שם? המאוורר לא נכנס לי כי שם מתחברים כל ה PCI, יש איזה שיטה? בתודה מראש...

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by NEO...,

איך אני בונה בלוק מים מי שיש לו אחד יכול לשלוח לי צילם או מי שבנה אחד יכול להגיד לי איך

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by a.bomb,

esh li epox 8rda+ shehy pzaza le over kloking meabed 1800 0.13 micron ve 256 ddr 400 mhz ve ani lo yodea eiza efsharyot leafil o lehabot ba setup ki kol pam sheani maale mashy amahshev methil leitaka ve esh li volkano 7+ hig!!! help mi!!!!!

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by Amitai,

ראיתי הרבה פעמים שמדברים שכדאי לקנות מעבד X שיוצר בדיוק בשבוע Y. (כדי להמהיר בצורה טובה יותר, כלומר שהמעבד הנ"ל יותר מתאים לאוברקלוק) למה זה אמור להיות משנה באיזה שבוע הוא יוצר? מה, יצור המעבדים איננו אחיד לאורך כל השבועות? כל שבוע מחליפים שיטת יצור?... אשמח אם תענו, תודה.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  5. Started by EagleX2,

מישהו יכול להסביר איך לעשות אובר קלוק לפנטיום 4?

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by Pure-Gold,

איפה ניתן לקנות פרספקס באזור המרכז ( ראשל"צ, נס-ציונה, יבנה ). תודה

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by overload,

אני ממש לא מבין בדברים האלו אז תעזרו לי בבקשה יש לי GF440 MX ואני רוצה לשפר את הביצועים שלו, באיזה תוכנה אני צריך להשתמש? האם ה CoolBits היא טובה? האם כדי לשפר אותו אני חייב להוסיף קירור או שלא צריך? והאם אני יראה שינוי גדול אחרי זה? בבקשה תעזרו לי. :'(

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  8. יש לי מארז MID-TOWER עם שתי מאווררים מכניסים מקדימה (תחתון) ואחד מוציא מלמעלה (עליון). לא יודע אם זה חשוב - אבל המאוורר שמוציא נמצא ממש ממש קרוב (2-3 ס"מ) מהמעבד. בכל מקרה - הכבלים מסודרים די טוב ואני לא מצליח להבין למה זה רותח כל כך! אגב - הולקנו על LOW וכשהוא על HIGH זה יורד ל 47 (בלחץ). הטמפ' שאני מדבר הן על IDLE!

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by NEO...,

אז כמו שהבנתם מהנושא מה עדיף ותביאו לי מפרט אני רוצה לעבוא fsb 200

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by yosi-m,

העניין של הקשר של חוטי החשמל לצבע שלהם מטריד אותי ביותר. בחיבורי החשמל של ה 12V של הספק יש 4 חיבורים ( 4 חוטים). מה התפקיד של כל חוט ? (אדום,שחור,שחור שני,צהוב) ולמה יש 4 ולא 2 ?!

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  11. אוקי.... אז הינה כמה תמונות של הרדיאטור מורכב בתוך המחשב (הרדיאטור זהה לזה של maphisto , את המכסה בניתי מדף מתכת בעובי 1ממ שקופל לצורת קופסא ונאטם הרמטית (עד כמה שיכולתי D: )וזאת בשביל לנצל את שני מאווררי ה80ממ עד המקסימום ולמזער את הרעש... כמו כן השתמשתי בגלילי גומי בין הרדיאטור למארז אשר הושכלו על גבי הברגים בכדי למנוע ווברציות... אלה הם תמונות של המכל מורכב כבר בתוך המחשב D: , רק לדמיין את הCOOLANT בפנים... :E וזה סתם המחשב שלי , בחלק מהתמונות נתן לראות אותו מריץ את ה3D Mark 2003 (נדמה לי אלא התמונות הראשונות בעולם שבהם רואים מחשב שמריץ את התוכנה הנ"ל D: )

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by The_Byter,

SwiftTech Radiator 676 with dual 120mm :smoke:

13. Started by SOLIDUS SNAKE,

קניתי את הכרטיס ורציתי לדעת לגבי אפשרות ה OC שלו האם בעידכון ביוס או בתוכנה וגם בנושא הקירור כי שמעתי שקשה לשים לא HSF חדש בגלל הSHIM שלו. וגבי קירור זכרונות

14. Started by Yossi1981,

מה זה סטפינג ( אני יודע שזה קשור לאיכות מעבד לאוברקלוק , אבל מה זה אומר בדיוק ?) וכיצד אני יכול לדעת המ הסטפינג שלי ואם הוא טוב..

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  15. Started by The_Byter,

Eheim 1250...Centrifugal pump Pump output 1200 l/h 264 lmp. gal./h. 7317 U.S. gal./h. Delivery head 2,00 m/wat.col. 6 ft. 7 in./wat.col. Power consumption 28 W Hose connection (suction side) Ø17mm (3/4") Hose connection (pressure side) Ø13mm (1/2") Dimensions: lenght x width x height 180 x 95 x 120 7.1 x 3.8 x 4.7 in. המשאבה שלי נכון חמודה ? **כל יום במשך שלושת הימים הקרובים (אם לא תהיה בעיה) אני אפרסם תמונות ממערכת המים החדשה...

• 14 תגובות
    • 953 צפיות
  16. Started by edi,

יש לי סלרון 850 ולוח אם shutlle av18e ואני רוצה לעשות OVERCLOCKING לפי תוכנת SiSoft Sandra 2001te Professional המעבד עובד ב- FSB של 67 MHZ ו- MULTIPLE של 8.5 שנותן 567 MHZ (ברירת מחדל) את המכפלה אני יכול רק להוריד למכפלות של בין 3 ל-8(כולל חצאי יחידות) ואת ה-FSB רק להעלות ל-100 או 133 באמצעות הג'אמפרים על הלוח מתח הליבה של המעבד הוא 1.76 וולט והוא תומך ב- 3.3 וולט הטמפ' הנורמלית 27 מעלות (לא בעבודה מאומצת) הזכרון 128 מגה SDRAM תומך ב-100 MHZ יש אפשרות לשלוט דרך הביוס על תדרי ה-cpu host/pci clock בתנאי שהג'אמפר מותקן נכון האפשרויות בביוס: (66 MHz based) 66/33MHz, 68/34M…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by MAOR,

היי . כמו שחלקכם יודעים אני עובד ב OC גבוהה מאוד למעבד Celeron 533@1180 הלוח שלי הוא ASUS CUSI M.. (בעע) אם כרטיס מסך OB ובלי כניסת AGP (בכלל בעע !!!) לכן רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות OC לכרטיס הזה, בשביל להשיג תוצאות יותר טובות.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  18. מה טמפ' העבודה התקנית של המעבד AMD - 1700+ 0.13 מיקרון רוב הזמן הוא בין 45-52 צלסיוס ובעבודה מאומצת מגיע אפילו ל-60 הוספתי מאוורר למארז אבל השיפור הוא ב-2 מעלות. FSB 133MHZ

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by INFERNO,

יש לי מאורר של מפזר חום שכבר לא בשימוש וההורים רוצים לזרוק (ממש חבל) האם אני יכול לחבר אותו לספק כוח בצורה כלשהי ?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  20. ATHLON XP 1700+ - TBRED B EPOX 8K9A 256MB TwinMos DDR333 מה דעתכם? עריכה: כמעט שכחתי - VOLCANO 7 HSF ... וד"א, מה ההבדל בין 8K9A ל 8K9AI ?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by AMD-GUY,

איך פותחים מכפלה? חיפשתי אצל תום אבל לא מצאתי תעזרו לי בבקשה! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  22. אולי למשל למישהוא יש abit BH6 שהוא מוכן לתת לי בנדיבותו אם זה מיותר בישבילו????? פשוט אחים שלי אני רוצה לעשות אוורקלוק טוב למעבד הישן שלי (פנטיום 2 400 מגהרץ) וכבר השגתי מאורר טוב והכל אבל הלוח לא כלכך טוב לאוברקלוק ובגלל חוסר מתח למעבד לא עובד את ה 450 ב OC וגם לא הצלחתי למצוא שום מדריכים ל Vmod ללוח שלי תודה רבה לכל העוזרים ;D אולי עוד כמה ימים שאני יסדר קצת את המחשב הישן ויעשה מודינג למארז שלו אני יפרסם פה כמה תוצאות ותמונות !!!!!!! וגם בקרוב אני יפרסם תמונות של פרויקט הקירור הרצחני שלי ל geforce 2 GTS שלי!!!@

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  23. איך אני מוציא את הסינק שיושב על הליבה של הכרטיס מסך מבלי לפגוע בכרטיס או בליבה? Shibby 15 ו-E-R-A-N אמרו לי להשים את הכרטיס בתוך שקית אטומה ולהכניס למקפיא לטמפרטורה נמוכה מאוד {קצת מתחת לאפס}, רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות את השקיות האלו? ועם למישהו יש תמונה של כזו שקית או שיש לו והוא יכול לצלם לי, וכמובן האם יש עוד דרכים להסרה של הסינק מהליבה. תודה מראש, דינו.

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  24. הייתי היום עם המחלקה שלי של הצבא בראשון בבאולינג וקצט הקדמתי אז החלטתי ללכת לקוסמוס לראות את המסך החדש שאני מזמין (lg700p) אומנם לא ריאיתי אותו שם אם כי היה ניתן להזמינו. וראיתי שהם מוכרים שם כבלים IDE עגולים (כחולים) ב50 ש"ח!!! מה דעתכם?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by vorlon,

יש לי מחשב ישן P2 350 Mhz וחשבתי לעשות לו OC אני לא ממש מבין בזה ורציתי לדעת אם זה אפשרי בכלל על מעבד שכזה? ואם אפשר שמישהו קצת יסביר תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים