עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Killer Storm,

איך הA-DATA PC4000/DDR500 לאוברקלוק של A64 3200+ 754 ? יש לי את המעבד הזה ולוח +8KDA3 של EpoX אני שוקל לעבור לקירור מים ולעשות אוברקלוק, שמעתי שהזיכרונות האלה מומלצים אבל אני רוצה לשמוע רשמים עליהם מאנשים מקצועיים בנושא אם אפש ר

2. Started by moshiko211,

קניתי עכשיו מחשב חדש עם מעבד אינטל פנטיום 4 3.0 GHz HT 800Fsb 2MB CASH כן מה אני יעשה שלא הכרתי את האתר לפני הקניה לפי מה שהבנתי המעבד הזה הוא תנור חימום האם זה נכון ואם כן מה הדרך בדיוק כלומר מה צריך להוסיף על מנת לתקן את זה? והאם המעבד הזה כזה גרוע ביחס לamd?ההבדל כזה גדול???!!!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by FireStar,

שלום חברה, אני עומד מחר לקנות SF2 למארז שלי בתור קירור נוסף. באתר של thermaltake ראיתי תמונה של המאוורר הנ"ל כאשר החיבור שלו הוא 3 פינים ללוח האם. האם יש לו גם חיבור רגיל לספק כח, כי אני לא בטוח שיש לי מספיק חיבורי 3 פינים על הלוח ???

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  4. למאורר ישנם 2 חיבורים,אחד לספק ואחד ללוח (קטן כזה). האם לחבר את שניהם?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by xcalibur,

יש ברשותי את הקייס הזה - THERMALTAKE ARMOUR MX+ http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/armorPlusMx/vh8000bws.asp לוח אם הזה - XFX 780I http://www.xfxforce.com/en-us/products/motherboards/7series/780.aspx השאלה שלי היא האם יש דרך איכשהו לשלוט על כל המאווררים ובייחוד על המאוורר צד 23CM? המחבר שמגיע הוא עם מתאם 4 פינים רגיל כמו החיבור חשמל בצורבים וכדומה. בלוח אם יש חוץ מחיבור מאוורר CPU ו-SYSTEM עוד 4 חיבורי מאווררי AUX. האם ישנו מתאם שיכול להתאים ביניהם? תודה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by Dumbass,

אהלן (: טוב אני אעשה את זה מהר, ככה סתם במארז (compucase 6a19) עם מאוורר 120מ"מ שמוציא אוויר מאחורה יש לי את הטמפ' האלו: מעבד: 38, לוח אם: 39 (נראה לי שאוורסט קוראת אותם הפוך), ליבת כרטיס מסך: 50+- ובסביבה 40 בערך, עכשיו, פתחתי את המארז כדי לראות את הסידור המחורבן שקיבלתי עם המחשב. ועכשיו, אחרי שהדלקתי את המחשב הטמפ היו: מעבד: 34, לוח.א: 35, ליבה: 45 וסביבה 38. עכשיו לשאלה: האם הטמפ' צנחו מפני שנכנס אוויר קר למארז? כי כמו שציינתי אין שום מאוורר שמכניס אוויר (כדי לי להוסיף אחד?). הגעתי למסקנה הזאת כי אחרי בערך חצי שעה-שעה הטמפ' חזרו למס' הנורמליים למעלה. ובנוסף, אני מפחד לגעת בכל החיבורים והמולקסים (כדי לסדר אותם), יש סיכוי שאם אני אבקש בחברה שקניתי את המחשב שיסדרו את החוט…

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by סתםמישהו,

טופ קניתי לא מזמן מחשב ואחרי שהתקנתי דרייבר לכרטיס מסך מהאינטרנת המחש הציג קשקושים על המסך ברגע שהווידווס עלה לקחתי תמחשב למעבדה ווהכל עבד פיקס אז החזרתי אותו הביתה ואז אחרי שבוע קרתה אותה תקלה אז כיביתי ולא נגעתי בו איזה יומיים ושוב הכל עובד ומאז זה קורה לסירוגין ולא היה לי זמן לטפל בזה כמו שצריך עד עכשיו אקיצר ושאלה שלי האם יתככן שהבעיה היא שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי ואם כן אי אני בודק את זה המפרט שלי הוא GF NX8800 של MSI ו E6600 לוח אם MSIP965 NEO-F והמארז המגעיל של איבורי עם שני המאווררים שלובנוסף יש תקירור של הכ.מסך של המעבר והספק וזהו

• 9 תגובות
    • 525 צפיות
  8. אתחיל בהקדמה מסוימת.. במאמץ המחשב היה נתקע לי עד לפני כמה זמן.. מקפיץ מסכים כחולים וקורס בלי סוף. פתחתי את המחשב ושמתי לב שמאוורר אחד לא מתפקד.. ואין לי סירקולצית אוויר טובה בכלל במארז(מאוורר אחד שפולט אוויר, אף אחד שמכניס השאר של הספק והמעבד). בכל אופן, פתחתי צד אחד של המארז וכיוונתי מאוורר גדול מאוד לכיוון הלוח אם(פיתרון זמני) - הטמפ' של המעבד ושל הדיסק הקשיח ירדו פלאים(32,31), אך הלוח אם נראה במצוקה(56 מעלות במאמץ). בכל אופן מאז ביצוע הדבר הזה המסכים הכחולים הפסיקו לחלוטין הקריסות פסקו רק פעמיים המחשב ריסטרט בהפרש זמנים גדול מאוד. השאלה שלי היא כזאת, אני יודע שטמפ' הלוח אינה תקינה וגם חושש שהלוח אם התקצר/נדפק כתוצאה מעבודה ממושכת עם חום גדול(הריסטרטים), מישהו יכול לתת …

• 1 תגובה
    • 390 צפיות
  9. Started by levimadman,

שלום לכם, לפני כמה ימים קניתי מעבד זיכרונות ולוח למחשב ישן.. הכל תקין ועובד כמו שצריך אני רק רוצה לוודא שהטמפ' של המעבד שלי תקינה כי היא נראית לי מעט גבוהה.. יש לי Pentium D 2,66mhz.. והטמפ' במנוחה היא 54-56.. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  10. המפרט שלי: מעבד: intel pentium 4-2.0 GHZ 478P 512KB לוח אם: ASUS p4b266c DDR כרטיס מסך: ASUS GeForce 4 mx 440 64 mb DDR tv-out דיסק קשיח: מקסטור 7200 סיבובים לדקה 60 ג'יגה כרטיס קול: creative sound blaster sb live 5.1 ראם: 512mb + 256mb הראשון של קורסאייר (הגדול יותר) עכשיו הטמפ' שלי במאמץ היא 34 מארז ו-55-56 מעבד (cpu=מעבד....נכון?) לא במאמץ זה 30 ו-35 (בהתאמה ללמעלה) זה נורמלי? חם מדי?

• 4 תגובות
    • 437 צפיות
  11. שלום, בבעלותי כרטיס מסך של Nvidia Geforce GT8600 (היצרן הוא PALIT למקרה שזה משנה) השאלה שלי היא- מה הטמפרטורה המומלצת לכרטיס בזמן מאמץ ממושך? תודה מראש לכל העונים שבת שלום

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  12. Started by גיימרית,

65 מעלות במאמץ לכרטיס שלי זה נקרא חם מדי?

13. ערב טוב, לפני פחות משבוע אחי קנה מחשב,ומה שעניין אותו יותר מהכל זה הטמפ' האם הטמפ' של המעבד והלוח נורמליים?(יחסית לפרסקוט...?) עריכה: על המעבד יש קירור סטוק 120 או 92MM אם אני לא טועה,הוספתי תמונה של המארז מבפנים... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אייך אני בודק טמפרטורה של הרדיסק(60 jb) , כרטיס מסך (geforce4), מעבד (intel 2000) ניסיתי כבר בתוכנה aida היה לי בהתחלה אפשרויות שמה ועכשיו איין לי וגם בתוכנה mbm ולא הבנתי מה לעשות שם בבקשה תעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  15. ביצעתי אוברקלוק עם AXP2500+ ל3200+ העלתי מתח ל1.7 והמכפלה 200x11, אני משתמש בהיטסינק SP97 של Tr ומאורר וונטק טורנדו 92m"m, הכל יציב מאוד והמערכת בהחלט מראה שיפור עצום בביצועים הטמפרטורה של המעבד לפני האבורקלוקינג בidle 22-23 מעלות בLoad 25-26 אחרי האוברקלוקינג בidle 29-30 בLoad 33-34, זה נחשב טוב עם המערכת שלי ?

• 9 תגובות
    • 587 צפיות
  16. אני מתכנן לרנות מחשב חדש עם מעבד אינטל או AMD\ במהירות של 2.5-2.6 ג'יגה הרץ ואני מתכנן לעשות לו אוברקלוק למהירות 3 ג'יגה הרץ השאלה האם העלאה כזאת במהירות תצטרך קירור? ואם גם האם המערכת תפעל באופן יציב כך? וגם אפשר מדריך לאוברקלוק של המעבד?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  17. שלום רכשתי לי כרטיס שכזה, והטמפרטורה שלו שרואים בדריבר עומדת ב IDLE כלומר בלי להריץ משחק על 42-43.. האם זה נחשב חם ?! כמה אמורה להיות הטמפרטורה בתכלס או שזה נחשב קר יחסית.. אשמח לתשובות

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  18. שלום, אני לקראת הרצת מספר בדיקות לווידוא אמינות המערכת. מדובר במעבד Q6600 עם אוורור של BigTyphoon 120 VX וכן בלוח אם P5K-E. כרגע, כאשר לא נעשה כל שימוש במחשב הטמפרטורה של המעבד היא 47c והלוח 29c, והמאורר של המעבר נע ב 1970RPm, האם אילו נתונים סבירים? כמו כן, ברצוני לדעת מהי הטמפרטורה המסוכנת עבור הרכיבים הנ"ל, שבשום אופן אין להגיע אליה? *הרכיבים שוכנים במארז Gigabyte Aurora 570 עם 3 מאוורי 120mm.

• 54 תגובות
    • 4k צפיות
  19. יש לי מעבד E8500 עם OC כרגע על 3.16GHZ במאמץ הוא מגיע ל72 מעלות וכרטיס מסך HD4870 במאמץ מגיע ל 95 מעלות האם זה תקין? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  20. די אף איי הכי טובים לאובר איזה מודל הכי טוב ולא יקר מידי? ומה זה משנה הצ'יפסט ? מה זה אנפורס 4,3,2? למשחקים צריך מעבד חזק? איזה כרטיס לקנות ATI או GEFORCE? ענו בבקשה....תודה!!!

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  21. בתמונה הבאה מסומן באדום את מה שאני רוצה לשאול עליו: http://img41.echo.cx/my.php?image=untitled7sc.jpg בהרבה מחשבים אני רואה שכתוב 1:1 ופה כתוב כזה משהו מוזר... מזה? זה אומר שהמעבד לא עובד ביחס של 1:1 עם הזכרונות? כי כן צריך להיות 1:1 כי לי לי באס200 ו2 זכרונות שעובדים על 200....מוזר לא? המפרט בחתימה ביי

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Infection,

שלום, לפניי חודש ניתקתי מאוורר מהמחשב בגלל שהוא עשה רעש כמו של טרקטור :-\ רציתי לדעת אם יש דרך שאני יחבר אותו שוב אבל להוריד לו את המהירות שירעיש פחות? תודה לעונים =]

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by Tommy,

כתוב לי בEVEREST שהמאורר של הכרטיס מסך רץ על 40% רק ... אני רוצה להעלות ל80 ככה ... לא אכפת לי שיהיה קצת יותר רעש אבל איך עושים את זה? LEADTEK 6800 NU

• 3 תגובות
    • 405 צפיות
  24. Started by HTL,

אני מעוניין לקנות או את COOLERMASTER HAF 922 או ANTEC NINE HUNDRED TWO. השאלה שלי האם אני באמת צריך לקנות מאווררים נוספים מלבד מאוורר למעבד שאני קונה..ואם מישהו יודע עד כמה המאווררים שקטים..ואני מעוניין לקנות את הI5 רציתי לדעת איזה קירור טוב יש לו

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Crash5,

יש לי מארז מסוג Chieftec Dragon DX-01BLD Tower שאיתו קבלתי 4 מאווררים 80 מ"מ עם מדבקה של צ'יפטק. האם מאווררים אלה נחשבים כמאווררים ג'נרים? אם כן מדוע. שמתי לב כי המאווררים מספקים עוצמת רוח חלשה. האם כדאי להחליפם במאווררים טובים יותר? האם כדאי להשקיע בזה כסף בכלל? אם כן, איזה מאווררים כדאי לרכוש שיהיו טובים ושקטים? תודה לכם וסופשבוע נעים

• 3 תגובות
    • 473 צפיות

דיונים חדשים בפורומים