עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. התוכנה הכי טובה ,הכי קלה לשימוש, והכי פופולרית שאפשר להשיג כיום!!.... לכרטיס רדאון 9800 NP תודה לכל העוזרים תומר בכר

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  2. אני עושה אוברקלוק ל6950, וכבר היו לי כל מיני סוגים של קריסות.. למשל מסך כחול, פסים וכו' איזה מצבים קורים בגלל שהליבה לא יציבה ואיזה מצבים אם הזכרון לא יציב?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  3. Started by vini,

אני מחפש תוכנה לכרטיס מסך שלי כדי לעשות לו אוברקלוק יש לי radeon 9700 pro של ATI

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  4. איך אני יכול לדעת כמה צורך כל חלק במחשב(W)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. אני מדבר על הצג טמפרטורה שיש עליו כתבה בעמוד הראשי של האתר קוראים לו אני חושב NEXUO או משהו כזה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  6. Started by nistelroy,

מה דעתכם על המארז הזה? האם הוא כדאי לאוברקלוק חזק ? http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=40# ואיזה קירור אתם ממליצים למארז שכזה? שיתאים גם ל 3200+ 939

7. Started by super4life2,

שלום הייתי רוצה שתמליצו לי על קירור למעבד זה,אני לא מתכנן אוברקלוק לכן הייתי רוצה שתמליצו לי על קירור שישמור על הטמפ בסדר ובמחיר סביר שלא יהיה יקר,תקציב כ 100שח והקנייה מתוכננת ב פלונטר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by naelq,

שלום, אני חושב לבנות לי מערכת קירור מים, יש הצעות? המלצות? :

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  9. Started by alonkl,

אני רוצה לקנות קירור שקט למעבד של AMD במקום הסטנדרטי. במה שהמליצו לי כאן קראתי מפרט טכני ויש לו 900 - 2500 RPM ובפנטיום 4 שלי אני רואה מגיע לפעמים ל3000 בלי קירור מיוחד. זה עדיין טוב? מדובר בזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-FREEZER-7-PRO~18~0.htm

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  10. Started by TM101,

אפשר לעשות אוברקלוק לכרטיס זיכרון (ראם)? ואם כן איך?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  11. שלום אז ככה אני משתמש בכרטיס gigabyte gtx760 windforce x3 רציתי לבצע לו OC נוסף ומשום מה לא מגיע ליציבות ניסיתי לבצע את ה OC עם התוכנה של MSI גרסת בטא אבל לא נתנה לי לשנות מתח. בכל מקרה ניסיתי לבצע איתה ולא היה יציב או שהיו ארכיפקטים איך שלא רושמים את זה או שהמסך קפא ועשיתי ריסט. ניסיתי גם בתוכנה של EVGA שם הייתה לי אפשרות לשנות מתח עשיתי בקפיצות של 50 שניתי את הPOWER ל 100 אחוז ואת המעלות מקסימום שיגיעו ל 80. המאווררים על אוטומט שמתי GPU 50 ולזיכרון 50 עשיתי APPLY והרצתי 3DMARK 11 עבר בשלום לאחר מכן העלתי בעוד חמישים לכל אחד זאת אומרת GPU 100 זיכרון 100 שמרתי ושוב בדיקה וכבר אז התחלתי לראות ארכיפקטים ואחרי שתי דקות קפא המסך עשיתי ריסט ונכנסתי שוב לתוכנה והפעם שמתי מתח 1…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. Started by BONO,

מה זה ליבה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by טל קורקוס,

המעבד במקור - 2.4GHZ עכשיו הוא 3.3GHZ לאיזה מעבד הוא מקביל E6500 ? או E6300 ? מעבד 3300MHZ BUS 275X12 275X4 = FSB 1100MHZ

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  14. Started by Lavelle,

הקירור הוא למעבד P4 2.53Ghz לסוקט 478, אני רוצה להחליף את קירור הסטוק רק בגלל שהוא קודח לי בראש (למרות שהוא מקרר די טוב) כך שהקירור צריך להיות שקט ככל האפשר. תודה.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  15. היה לי מחשב 586 שפירקתי, לקחתי לו את כל החלקים, ונהנתי מאוד, אבל מה אני יכול לעשות לו עכשיו שיהיה שימושי למחשב שלי או שסתם יהיה מהנה?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  16. שלום לכולם, זה התחיל כך: " מה דעתכם, הציעו לי להחליף את ה- XP1800 0.18m הישן והמתחמם שלי ומאה שקלים תמורת XP1700 0.13m חדש וקריר ( כמובן לצורך OverClocking ). מה דעתכם על העסקה הזו - שווה ? אנא אימרו לי מה אני צריך לדרוש או לשים לב לגבי המעבד החדש... מבחינת (איך אני מזהה שזה ה- 0.13m החדש ולא הישנים ? איזה סטפינג כדאי ? וכו'... ?) " והסתיים כך: (בעזרתכם האדיבה... ) אני שמח לבשר כי העסקה יצאה אל הפועל (לאחר כמה מהמורות) - התחדשתי ב- AXP1700 DUT3C JIUHB המיוחל !!! [צונזר-אין לפרסם חנויות באתר!] המהמורות: לאחר שהגעתי לחנות ונתתי לו צילום של המעבד המבוקש (זה שקיבלתי מכם), הוא אמר שיזמין לי מהיבואן - לאחר שבוע הוא אמר שהגיע, אך כשהגעתי לחנות - חשכו עיני ! - Palimino 1700 מסריח…

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  17. למישהו יש המלצות?.. אני לא מבין בזה בגרוש, אבל אני יודע שהכרטיס ממש מתחמם עד למצב שאני לא יכול לגעת בו ולא נראה לי שזה בריא... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  18. Started by elad76,

סגרתם לי תדיון הקודם והבאתם לי אזהרה...שכחתי לומר סליחה הדיון שלי כבר היה בעמוד ה2 אף אחד לא ענה איזה 14 שעות...ואתם סוגרים אין צדק!!!אזהרות בלי סיבה מה אתם עושים כל היום??מחפשים אזהרות??כי אני לא רואה שאתם עוזרים לאנשים רק דופקים אותם. בנתיים אני עם קרור הסטוק ואני לא רוצה שתהיה בעיה עם חום במעבד.. ממה שאני מבין אין לי בעיה לעלות את FSB עד שהמתח יעצור אותי כי רק שאני מעלה תמתח עולה הטמפ' אומה?? OC ראשון שלי!! מה הקטע של הלוח שלי??כדי להגיע ל400 אני צריך לשים תBIOS החדש?? העלתי ל330 ,משהו הכניע אותי. מה זה יכול להיות??הTWINMOS 667CL5?? איפסתי תביוס...המחשב עלה...הכל טוב...אני לא יודע אם לעשות OC שוב?? זאת הייתה טמפ'?? למה הטמפ במנוחה על 50???אני יודע שיש בעיה בלוחות של DF…

19. Started by ABL,

יש לי X800XT PE 256MB עם קרור של ארקטיק הנתוני בסיס הם מעבד 520 וזכרון 560 הצלחתי להגיע ל521 על 610 בלי ארטיפקטים (כשאני מעלה את המעבד יוצאים מיד ארטיפקטים) טמפרטורות במצב מנוחה 37-39 טמפרטורות מקסימליות 51-55 וזה הוסיף לי 300 נקודות ל3DMARK05 1)השאלה אם זה לא ידפוק את הזכרונות או את הכרטיס מסך לאורך זמן? 2) ובכלל מתי יש סכנה לכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  20. זה המפרט שהזמנתי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤856 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤504 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC OC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤925 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤254 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤122 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤427 מארז: ANTEC SONATA 3 + 500W EARTHWATTS PSU ¤683 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤113 קרור למארז: SCYTHE SLIP STREAM 120mm 1200rpm ¤56 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤4015 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מראש שללתי את האפשרות …

21. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך 9500GT DDR2, הבנתי שעדיף לי לקנות עם אוורור פאסיבי ככה הוא יותר שקט וגם ככה הכרטיס פחות מתחמם. באותה חנות שאני מעוניין לקנות יש להם: 1. כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9500GT Silent 512MB PCIe ¤415, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-HG952Y - הכרטיס הזה מגיע עם 3 שנים אחריות, קירור פאסיבי (יש להם גם את אותו הדגם של החברה הזאת עם קירור אקטיבי ב30 שקל פחות בערך) ובחנות אמרו לי שבמידה ויהיו בעיות אז יחליפו לי בחדש במקום שאני אחכה שהוא יחזור מתיקון אבל הבעיה שאני לא כ"כ מכיר את החברה CLUB3D , בחנות הבנתי שהם יבואנים של החברה הזאת ובגלל זה במקרה של תקלה הוא מחליף לי בחדש במקום והם נראים ממש רוצים להכניס לי את זה למפרט של המחשב. 2. כ…

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  22. Started by Skippy,

עשיתי OC ל-400 באס. הסתכלתי במתח ב-CPU-Z והמתח לא נראה יציב הוא עושה קפיצות מ-1.180 - 1.250 זה תקין הקפיצות מתח הקטנות האלה? הוא עושה את זה כל הזמן, ורק כשאני מעלה את הבאס ל400...

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  23. הי, בלוח שלי ניתן לשלוט ע"י תוכנה רק על המאוורר של ה-CPU. יש לי מאוורר אחר שמרעיש ואני רוצה להשתיק אותו כשצריך. חשבתי לעשות את הדבר הבא: 1. לחבר את המאוורר של ה-CPU לחיבור של מאוורר אחר בלוח (נניח, המאוור של ה-CHASIS) 2. לחבר את המאוורר המרעיש לחיבור המאוורר של ה-CPU 3. בעזרת התוכנה אוכל לנתק את מאוורר ה-CPU וכך למעשה לשלוט במאוורר המרעיש השאלה היא האם זה מותר, והאם זה יכול לפגוע בניטור תוכנה של משהו...? לא אכפת לי שמאוורר ה-CPU יהיה תמיד על מכסימום RPM כי הוא שקט ובכל מקרה זה עדיף. תודה מוטי

24. http://hwzone.co.il/news/1225627894/94519/ איפה ניתן לראות בדיקת איכות הקירור ברשת לאיזה מעבדים מתאים

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  25. חוץ מפיסי פריק ו ליאונטאורק??

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.