אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום..פשוט יש לי שאלה פשוטה....זה יותר עצה......על הוולטים של המעבד......יש לי AMD 2500+ Barton ועשיתי לו אוברקלוק ל3200+ ז"א 1800Mhz @ 2200Mhz אז העלתי את הוולטים מ1.6 ל1.725...........האם זה גבוהה מידי נמוך מידי ?!.....
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
מחפש קירור לכרטיס מסך ג'יפורס 6800 128 מגה.. הנה הכרטיס: מחיר 150-200 שקל שיהיה מתאים לכרטיס.. תודה מראש..!!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ישן Radeon 9100 והמאורר שלו ניסרף אז הורדתי גם את הלוחית קירור שלו עכשיו איך אני מדביק או מצמיד לוחית מחדש שמעתי יש איזה דבק מיוחד או משהו כזה עם מישהו יכול להסביר לי קצת ... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק ל AMD 2500 והמקסימום שהצלחתי להשיג בלי קריסה זה 2.גיגה היה 1.83,למה איני יכול להוסיף עוד בלי קריסה? האם המגבלה היא בלוח אם? GIGABYTE 7VAX-A כי שמעתי שהם לא מצטיינים ב אובר,או שבאחד האתרים ענו לי שהבעיה היא שצריך להוסיף זרם למעבד,אם זה לא מסוכן? לאיזה מעבד של אינטל ניתן להשוות אותו עכשיו? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
טוב....בחיים לא עשיתי אוברקלוק ויש לי מחשב חדש שקיבלתי רק לפי כמה ימים...עם הלוח אם קיבלתי דיסק של תוכנה שנקראת EasyTune 5.0 של ג'יגהבייט. התקנתי אותה וראיתי שזאת תוכנה שעושים איתה אוברקלוק...אז סתם בשביל הניסיון ניסתי להעלות את המעבד ב- 7% יותר ווואלה זה העלה לי ועכשיו זה יושב על 3.2 GHZ המעבד הוא Pentium D 830 3.0 יש עליו קירור Big Typhoon. עכשיו משום מה שהעליתי ת'אחוזים...זה גם העלה לי את המהירות של הזיכרון ואת כל המערכת בקיצור.... עכשיו אני רוצה לדעת איזה תוכנה אני צריך להריץ בשביל לבדוק שהאוברקלוק בריא לכל החלקים שזה עשה...שזה לא יעשה לי בעיות. ד"א המעלות של המעבד זה כרגע 38C. תמונות:
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אני רציתי לעשות ללמוד לעשות oc עכשיו קודם אני רוצה לדעת אם זה יהיה כדאי בשבילי תגידו עד איפה אני יכול להגיע עם כרטיס מסך ati radeon 9600 xt 256mb ואיזה קירור אם אני עושה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להרכיב מערכת קירור מים מ-Danger Den לסוקט 939 + בלוק קירור ל-LeadTek 6600GT הבעיה היא, שהסתבכתי לגמריי, יש שם יותר מדיי דברים והתבלבלתי לגמריי.... תקציב- 1000-1500 שקל
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
קודם כל, תיאור מערכת : לוח אם: Assus P5GD2 (בוצע עידכון Bios) זיכרון: 1024MB / 400MHz) Kingston DDR2) שני מודולים של 512M פרוססור: 3.4G עם גוף קירור Arctic Cooling - Freezer 7 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 128Mb PCI-E מארז: Heck tower אני חושב, עם ספק של Heck כנראה 400W ושני מאווררים דיסקים: 4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA ו2 CD מערכת הפעלה: Win XP+SP1 אני מנסה להאיץ את המחשב דרך הביוס באמצעות האופציות הסטנדרטיות ולא מצליח לעבור את ההאצה של 10%, רציתי לדעת איך משנים בביוס את המכפיל כדי להאיץ את הפרוססור. (אחר כך אני אנסה האצת זיכרונות )
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אוקיי קבלו מה רשום לי באוורסט MB 36 לא זז CPU 49-50 CPU DIODE 30-31 GPU 55 לא זז דיסק קשיח 33 לא זז הכל טמפ של המחשב אם ובלי מאוורר דלטא 60 ממ שמעיף אויר מהמפרצים יש לי מאוורר דלטא שזורק אויר על הכי נמוך בפוטונציומטר 2 מאווררי 120 מאוורר 80 וקירור למעבד של טרמלטייק הפשוט איפה עוד אפשר לבדוק את הטמפ של הכרטיס מסך כי זה יותר מדי ומזה CPU ואם לו אני צריך להתייחס בתור מעבד או לCPU DIODE בביוס היה כתוב לי 35 תודה יונתן
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
אהלן כולם, יש לי מקרר שאני רוצה להשתמש בחלקים שלו לקרר את המחשב שלי, פשוט לקחת את המיכל גז, רדיאטור ומדחס ולהכניס עם צינור אוויר למארז. השאלה היא האם הדבר לא יצור לחות בתוך המארז שתסכן רכיבים?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום! אני קניתי גוף קירור לכרטיס מסך כרטיס מסך זה : ATI RADEON 9600 XT גוף קירור זה : ATI SILENCER 1 של ARTIC COOLING אני צריך עזרה בהתקנה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
היי חברים אני רוצה לקנות Arctic Cooling NV Silencer 5 Rev.2 לXFX 6800LE שיהיה לי בקרוב מאוד הקטע שהוא שהשבוע אני נוסע לתל אביב יש למישהו מושג אולי יש חנות בתל אביב שאני יוכל למצוא את זה תעזרו לי בבקשה זה נורא חשוב לי תודה לכולם נ.ב זה יתאים לכרטיס שלי נכון?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי לוח K8NF-9 וזיכרונות A-Data. אם אני אשים קירור לזכרונות האלה, זה יעזור לי באוברקלוקינג? איזה סוג קירור יוכל להתאים לי? מבחינת ההתאמה יש ממש בעיה כי שני הסטיקים שעובדים ב Dual יושבים ממש קרוב. תודה כמו כן עוד שאלה: אם אני קונה Arctic silencer 6 אז קירור לזיכרונות דוגמת COOLERMASTER Little Cooler יתאימו ל 6600GT?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
מה יותר טוב זה: Zalman FATAL1TY CPU Cooler FS-C77 with או ביגטייפון?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי Amd 3200+ Venice @ 2100 300x7, כאשר זו המכפלה הכי גבוה שהמעבד מגיב ב-HTT כזה, המחלק לזכרונות עומד על 166(233mhz) מה המתח המקסימלי שאפשר לתת לווניס לטווח חיים ארוך(ביגטייפון)? מה עדיף? HTT גבוה או מכפלה גבוה?(הגעתי עם המעבד גם ל-270*10) ואם למישהו יש רעיון איך אפשר לעלות טיפה מ-2700/2100? http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=37298 Mobo: Dfi LP UT NF4 טמפ' מעבד: מאמץ: 38 מנוחה: 33
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
הרי ידוע שחום הוא האוייב הכי גדול של רכיבים אלקטרונים... (חוץ ממים אולי.) וכל OC שתלוי בהעלאת Voltage לכ. מסך/מעבד/זיכרונות מעלה את החום ולא משנה אפילו אם מעלה אחת למעלה.. הוא עדיין מעלה!! עכשיו אני יודע.. קירור יותר טוב, קירור מים קירור גז... סבבה... אבל עדין המעבד פולט את החום שהקירור מפזר... זה לא משנה בכלל שאמצעי הקירור מסוגל להתמודד עם כזה חום הבעיה היא שהפליטה שלו! סתם ככה מחשבה כללית שעברה לי בראש.. (ולא שאני אפסיק לעשות OC.. אבל עדיין..)
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
שלום לכולם . האם ניתן לעשות אוברקלוק לפאנטיום 3 750 . במידה וכן אנא ספרו לי איך . תודה אבי
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אחים שלי כבר הרבה זמן רציתי לישאול בקשר ל4 ההגדרות הבאות אני לא הבנתי בידיוק למה כל אחד משמש ועל מה הוא משפיעה ומה עדיף שיהיה מוגדר שם אז בבקשה תסבירו לי בקצרה למה כל אחד מהמסומנים משמש ומה מהם משפיעה על יכולת הOC אלה זיכרונות HYNIX D43 שעובדים על 200MHZ הם מסוגלים ל270 אבל ביגלל הלוח הקקה שלי שנותן רק 2.76 בימקום 2.8 זה מגביל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אני הגעתי למהירות באס של 290 האם כדי לי להמשיך באובר ????? והאם הטמפרטורות שלי טובות?? נ.ב טמ"פ מעבד מנוחה 33+- מאמץ 40 טמ"פ זכרונות מנוחה 38 מאמץ 40 הארד דיסק מנוחה 38 מאמץ 40 טמ"פ כרטיס מסך מנוחה 55 ומאמץ 68 טמ"פ חדר(בלי לצחוק אני אוהב חום ושונא קור) 32!!! מעלות איך אני בודק את הטמ"פ של הציפסט(חוץ מהתוכנה SMART GUARDIAN כי היא ניראה לי משקרת נכון??) איזה תוכנה אומרת את האמת לגבי המעבד??? והאם יכול להיות שהט"פ של הציפסט שלי זה 70 !! או שהיא באמת מזיפת?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אחרי האוברקלוקינג לכרטיס מסך ati readon x300 פתאום במאפיינים נהיה לי 500X series. אפשר הסבר על כך? האם זה טוב? יש בעיה? כי זה מסומן בסלש...עם ה-300X..תודה.
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
http://www.rbmods.com/Articles/Zalman/Cnps9500_led/1.php http://www.silentpcreview.com/article267-page1.html
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
אוקי אני לא הכי מבין במחשבים ואני רוצה לעשות oc למעבד.. איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים ועוד משו איזה תוכנה טוב יש למדידת מעלות המעבד שלך?? תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות קצת OC לכרטיס מסך שלי (7800GTX) עכשיו רציתי לדעת אם אני עושה OC דרך ה DRIVER של NVIDIA אז אם יש סיכוי שהכרטיס הישרף או שאם הוא מתחמם יותר מדי אז התוכנה מחבה את המחשב ומשחזרת את ההגדרות הישנות ? וגם איך כדאי לי להגדיל את ה - Harz של הליבה והזכרונות ביחד או של כל אחד בנפרד ואחרי שאני מסיים איך לבדוק עם הכל יציב הקירור שיש לי הוא Zalman Fatal1ty VGA Cooler והטמפרטורה היא סביב 40 מעלות במנוחה ו עד מקסימום 60 במאמץ (3Dmark05 , F.E.A.R - DEMO) אני אודה לכם מאד אם תקדישו דקה מזמנכם כדי לענות לי עם מספר השאלות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מאוורר פשוט ג'נרי מחבר, ואני לא ממש יודע איך מחברים (אם אפשרי בכלל...) יש לו חיבור שמתאים לשני פינים.. אני יכול לחבר אותו לAbit NF7 V2.0? אם כן, איך? תודה רבה רבה מראש לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
משהו יכול לכתוב פה לגודמה (1M) מחשב עם ביצואים נורמלים בין 45 שניות ל 60 ומחשב איטי כאילו זה בין 60 ל דקה ו 30 ואלה יש מצב כזה? או שהשאלה שלי טיפשית?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-