אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
האם התמונה הבאה היא של הכבלים כבל 33ATA או 66/100ATA אני פשוט רוצה לעגל אותם ואני לא יוגעת אם זה אלה:
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לבנות מארז עכשיו אני רוצה לדעת איך לבנות אותו ומאיזה חומר לבנות אותו (עץ,אלומניום?) איזה חומר יותר עדיף מבין שניהם ויש למישהו אולי מפרט של מארז יעני איך בונים כזה דבר???? ואני לא מתכנן לבנות אותו בצורה סטנדרטית אלא בצורה שונה (אולי כמו המחשבים הישנים ששוכבים) ? יש לכם רעיונות לתת לי ??
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצאתי בבית מין טטריס ישן כזה שיש לו מסך LCD רציתי לדעת איך וכיצד אני יכול לחבר את המסך למחשב ולשלוט עליו מהמחשב... שמעתי משיהו שחיבר מסך בסגנון דרך יציאת הLPT רציתי לדעת האם ואיך זה אפשרי..? (ברשותי גם מסך של תרגומון שאני לא צריך אם זה יותר טוב...) ועוד משהו שרציתי לעשות זה משטח זוהר לעכבר מישהו יכול להפנות אותי לאיזה מדריך ? עדיף בעברית או לתת לי טיפים והערכה כמה זה אמור לעלות ?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעייה במחשב, שכשיש עליו קצת עומס (כמעט הכל, אבל לא אינטרנט) אז הוא נתקע. זה יכול לקחת לו בין דקת לכמה שעות, אבל הוא נתקע... לפי מה שהבנתי, זה יכול להיות הכרטיס מסך שלי (שיכול להיות שהוא פגום) או שזאת בעייה באיורור. אם זאת בעייה באיורור, אז הייתי רוצה שתמליצו לי על דרך לארוורר את המחשב שלי (איזה סוג של איורור, אפילו אם זה אומר לקנות מארז חדש). יש לי WINDOWS XP, 256 RAM וAMD 1200 (אני לא זוכר פירוט מדוייק) והכרטיס מסך שלי הוא GeForce 2 100/200 MX 32MB.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב! מקדחות יש לי בבית ולא חסר. יש גם מסור. וגם מסור דיסק (בזה לא נוגעים...מסוכן וגדול מאוד!). יש מצב לקנות ראש שינסר לי חור לחלון? יש כזה דבר? אלמנטרי. אם לא - דרמל - יקר. יש מישהו מאזור המרכז שמוכן להשאיל לי עבודת דרמל? עבודה תעשה במקום, תחת השגחת הבעלים, ויוחזר אליו המכשיר מיד. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לשדרג את המחשב בקומבו לוח-מעבד-זיכרון ומספר דברים נוספים. לאחרונה נכנס בי טירוף חדש של השתקת המחשב ככל האפשר! זה נהיה ממש ממש חשוב לי כי אני ישן עם המחשב פתוח באותו חדר, וגם עובד עם מוזיקה, ואני מעוניין בשקט מופתי :AR15: מהם הרכיבים הכי שווים מבחינת עלות\תועלת להשתקת המחשב? שימו לב לקונפיגורציה הנוכחית שלי. כרגע הוצאתי את 2 המאווררים במארז אנרמקס שלי, והמאווררים היחידים הם: הספק (מכוון עוצמה אוטומטית), המעבד והכרטיס הגרפי. המחשב עובד בטמפרטורה טובה כי אין הרבה רכיבים והמארז גדול מאוד יחסית. מבחינת מעבד, אני לא רוצה לקנות מעבד חדש שידרוש מאוורר סוס, אלא שיסתפק במאוורר שקט מאוד. בנוסף יש לקחת בחשבון את ההארדיסקים, שניהם 7200, שעושים רעש שורקני גם בלי לעשות Se…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה בקניית מאווררים. המועמדים העיקריים כרגע הם: Thermaltake 120x120x25 High Performance DC FAN Enermax UC-12FAB 120mm יש לי מארז Generic Midi tower. אני קונה זוג. איזה מבין ה2 יותר טוב? אם יש לכם הצעות משלכם תרגישו חופשי לפרסם פה, רק בבקשה תכתבו איפה ניתן להשיג בארץ.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לשאול, איפה אפשר לקנות את הגומיות השחורות הקטנות כמו שמופיעות בתמונה הבאה: תודה.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בCCG מישהו שם תמונות של מערכת הקירור החדשה שלו: מרשים למדי.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
איזה חומר שמים על המעבד כדי לפתוח לו את המכפלה (לקצר בין הנקודות)
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם DBS77 נחשב רועש או רועש מאוד או רועש בצורה בלתי נסבלת? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סיימתי את המוד הראשון והלא-מקיף שלי. המוד כולל מאוורר 80 מ"מ בצד המארז, צביעת הדל של הדיסקים והדלת של הדיסק בכחול. אם אני אצליח להוריד את כל הדלת אני אצבע..למישהו יש רעיונות איך? הנה התמונות. המאוורר: מקדימה כשהדלת פתוחה ורואים את הסי די רום הצבוע (מצטער שזה הפוך..): מקדימה כשהדלת סגורה ורואים את הצביעה הקטנה בכחול (שוב, מצטער שזה הפוך): זה המחשב כשהדלת פתוחה, תראו כמה הכל צפוץ בפנים.. זה הכרטיס מסך שלי (Leadtek G4 TI 4200 128 MB) מחובר, רואים בערך את הגוף קירור..(צ'יפסט של ביה) וזה הבאנדל שקיבלתי עם הכרטיס שקניתי לא מזמן (הלידטק): תגובות ;D
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב חדש ( יחסית ) עם פנטיום 4 2.26 לוח אם של Gigabyte 8IEXP ו 756MB DDR333 של Kingston כרטיס מסך מסוג GeForce 4 Ti4400 של MSI מומהר ל 320*680 והעיניין הוא כזה: המעבד רץ ב 2.9Ghz והוולט שלו כרגע לאחר שעשיתי מוד לרגליי המעבד הוא 1.850V במקום ה 1.500V המקורי. הזיכרון רץ במהירות של 342Mhz עם וולט של 2.8V ובס של CAS 2.3.3.6 @ 171Mhz ( עובד גם ב CAS 2.2.2.5) משום מה אני לא מצליך לעבור את ה 3Ghz למרות שלפי הבנתי הזכרון הנ"ל אמור לעבוד במקסימום מהירות של 210-214MHz! (ואין לי בעיות של קירור או חום במערכת, הכל פיקס). גם בתיזמונים שונים איטיים או מהירים אני לא מצליך לייצב את המהירות על יותר מ 2.95Ghz @ BUS*175Mhz . איופה לעזאזל אני טועה ? תודה מראש !
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בחירה בין VOLCANO 10 לבין VOLCANO 11+ איזה לקנות? ההפרש במחיר הוא 60 ש"ח.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המארז הזה: http://www.virtual-hideout.net/reviews/xoxide_enermax_server_tower/index.shtml אשר בארצנו עולה כ498 שקלים~. בבניתו הוא דומה מאוד ואולי אפילו מעתק של הTT Xaser תוכלו לראות זאת גם לפי החלון שעשו לו בדלת. אני חושב שזה מארז ששווה את כספו כי אין הרבה כאלה במחיר כזה.
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עדן, אני לא אמיץ מספיק בשביל אוברקלוק אבל אני מכיר את המושגים קצת. אני כותב כאן בפעם הראשונה.. wish me luck אז ככה, יש לי ASUS V7700, שקניתי לפני איזה 3 שנים, ועד עכשיו הוא די מוכיח את המחיר ששילמתי עליו. anyway, בזמן האחרון המאוורר התחיל להשמיע כל מיני רשרושים ורעש של ווממממממממממממ כזה ( 8) ).. אז לקחתי את המאוורר מהכרטיס, פירקתי אותו כמעט לגמרי, עשיתי קומפרסור, WD40, וזה לא ממש עזר... אני עדיין סובל מהרעש, למרות שבהתחלה זה החליש אותו טיפה. (שלא תבינו אותי לא נכון, אני חושב שאוויר הוא עדיין מזיז, הוא פשוט עושה רעש) מכיוון שלא נראה לי שאפשר להחיות את המאוורר ולהשתיק אותו, חשבתי לקנות איזה heatsink חדש לכרטיס. כאן אתם נכנסים לתמונה אני מחפש המלצה על משהו…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עשיתי OC למעבד שלי והעלתי את הבאס מ166 ל200 -בעצם קיבלתי את ה 3200 + והטמפרטורה שלי היא 42 יש לי 3 פאנים במחשב אחד בדלת מכניס אחד מאחורה מוציא ואחד מיקדימה מכניס... דרך אגב אתם שומעים יש לי את המעבד שלי ה2500 קיבלתי את ההיט סינק וכשבניתי את המחשב של אחי הלכתי לשוק מחשבים והאיש שם אמר לי שהוא קיבל את המעבד השבוע אז קניתי את זה וזה בה עם היט סינק הרבה יותר טוב על השיכבה התכתונה נחושת ושבבי אלומיניום דקים ורבים תמונות בקרוב.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 2500 bartin 333 fsb ולוח אם ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) אני עומד לקנות את הזיכרון הזה : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory הייתי היום ב- pch ואמרו לי שהזיכרון הזה די יגביל אותי.. עכשיו אני מתלבט בין הזיכרון הזה לבין הזיכרון הזה Twinmos DDR-RAM Twister 256MB 3700 CAS2.5 Memory איזה מהם עדיף?? איזה מהם יגביל אותי יותר ? אולי עדיף לי בכלל לקנות כרטיס אחר שיותר טוב משניהם? זקוק לעזרה.. ???
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגד של 5W של 10 אום ו..זהו בעיקרון קודם כל ... נשרף לי לד.... הדגל הגדול של שחור כולו... וגם בכלל הנגד לא חם בכלל... הוא אמור להיות חם והוא לא חם יכול להיות שהוא נשרף... תודה על העזרה... ד"א זה פתאום נהיה ככה.... ככה סתם עריכה: אנהי מצטער פשוט שיגעו אותי פה ממש שיגעו... בקיצור נשרף הלד... ואז לא עובד לי כלום והנגד לא חם בכלל אז אני חושב שהוא נשרף.... leds 30 mm החיבור הוא ל5V הלדים 3V זהו ותודה עריכה 2: למה בכלל היה צריך להישרף...? והנגד נשרף באמת כמו שחשבתי?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדלקתי היום בבוקר את המחשב, ומייד נכנסתי ל BIOS לראות את הטמפרטורה של המעבד. התוצאה הינה 64 מעלות ! טמפרטורת המארז 24 מעלות. נראה לי לא הגיוני שהמעבד מגיע לטמפרטורה כזו תוך 10 שניות ! מדובר ב אתלון 2500 עם מאוורר spire whisper rock 4. לוח גיגהבייט ga-7n400-l נקנה לפני יומיים מ PCH. מה דעתכם ? האם הסנסור דפוק ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי heat sink של רסיבר (אני אשתדל לשים תמונה ביום הקרוב). למי שאינו מכיר מדובר בHS גדול מאוד, בעל "סנפירים" גדולים. יש אילו שהן מחשבות/הצעות לגבי איך אפשר אולי להוסיף את העניין הזה לקרר קצת את העניינים?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הזמנתי מ- jab-tech את הוולקנו 11+ בגלל שלארץ הוא יגיע רק באמצע ינואר ואני לא יכול לחכות... בפרטים על המוצר רשום שהוא מגיע עם Thermal grease (dow corning T340) סתכלו כאן ליותר פרטים : http://jab-tech.com/customer/product.php?productid=1621&cat=47&page=1 עכשיו השאלה שלי אם כדאי לי לקנות גם את המשחה הזאת : arctic silver 3.5g ב-5$ או שהמשחה שאני מקבל עם הוולקנו מספיק טובה ?! כי אומרים לי שמשחה טובה יכולה להוריד לי הטמפ' של המעבד באיזה 6 מעלות שזה מלא !! אז מה לעשות להישאר עם המשחה שהוולקנו מגיעה איתה או לקנות גם את השנייה ?!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, כמו שאתם יודעים אי אפשר לעשות OC ל-R9500P בכלל עם הביוס המקורי שלו. בישביל לפתור את זה הסתכלתי קצת בחדשות ישנות, ויש כמה מדריכים שם. באחד מהם פורסם הביוס הפרוץ של ה-9500P. אז הורדתי אותו (9500WARP.BIN) והיה שם גם קובץ ATIFLASH לא יודע משהו כזה.. אקיצר הורדתי גם את זה. עכשיו הבעיה שלי שאני לא יודע מה לעשות אם זה.. ועוד משהו חשוב - אין מצב שאני משתמש ב-Floppy - הוא מקולקל. יש לי DISK-ON-KEY ואני גם יכול לצרוב דיסק.. אז בבקשה תגידו לי איך אני מחליף את הביוס שלו עם הביוס החדש? תודה לעוזרים :-*
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-