עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Chura,

יש לי בעיה שהמחשב עושה ריסטרט לבד... ומשום מה שאני פותח את הדלת של המארז, זה בקושי קורה... אני עם P4 630 עכשיו גם המאוורר של המעבד מאוד מאוד מרעיש, שימנתי אותו וכדומה... יכול להיות שזה נובע מהתקנה לא טובה או משו ? כי שחיברתי את המעבד לגוף קירור לא הבנתי בכלל אז סתם שמתי ויהיה מה.... באוורסט אני רואה טמפ מעבד של 48 מע', לא יודע כמה זה נכון... אגב, בCPUZ המעבד מראה מתח של 1.296 ומשתנה ל1.312 מיידית וחוזר חלילה קבוע, האם זה באג או מה ? יש לי ספק של אנרמטקס ליברטי 400

• 19 תגובות
    • 999 צפיות
  2. יש לי AMD XP 1700+ סטפינג של: JIUHB 0304 זיכרון DDR 333 של KINGSTONE בגודל 1 ג'יגה לוח EPOX 8RDA+ וכרטיס מסך ATI RADEON 9500 pro כרגע אני עומד של 2000 MHZ באס 190 מכפלה 10.5 ללא שינויי מתח , והמערכת יציבה לאחר 3 שעות בפריים מה אני יכול עוד לשפר? אני מקבל 12000 ב- 3dMARK 2001 SE

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by McJ,

לאחר התיאשות מלחבר מאווררים גייסתי 800 ש"ח לקניית קירור מים(או מאוורר ממש טוב) יש לכם רעיונות?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אז תראו את התמונות, תשאלו שאלות ואני אענה.... זו חתיכת פרספקס, רק שהיא עטופה סלוטייפ, כדי שלא יישרט (עד עכשיו) הסרט - http://avner.richard.free.fr/VULED/mov.avi מקוה שנהנתם, אשמח לתגובות ושאלות

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by boom,

איך נחשבים זכרונות מסוג OCZ DDR 256MB PC2700 Rev 3.2 Performance Series 333MHZ (אלו זכרונות CL 2) -אני רוצה לשים שני סטיקים כאלה על לוח A7N8X מספיק טוב?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם !!! יש לי שני גופי קירור : 1) Thermaltake P4 Spark 7+ Highest Performance Cooler 2) Thermalright SLK-947U with Enermax 92m"m Fan אני לא יודע במה לבחור ! עזרו לי בבקשה . תודה לכול המוכנים לעזור .

• 19 תגובות
    • 996 צפיות
  7. Started by SD Project,

תראו, אני עכשיו רוצה לקנות לוח אם עם סוקט 478 לOC עצבני... אז איזה לוח אתם ממליצים ?? תקציב זה לא הבעיה תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Sp_RuS,

:כמה הכי הרבה מעלות הצלחתם להוריד בעזרת שימון מאווררים, ניקוי אבק, ומריחת מישכה טרמית? אני ניקיתי אבק, ושימנתי מאוררים, והורדתי את טמפ המעבד מ 42 ל 39. ואת טמפ המארז ב 4 מעלות. אני מאוד מופתע... **נבדק בעזרת easytune5 נו של גיגבייט...

9. Started by mr-elad,

אם אתם תסתכלו בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301819.0 אתם תיראו שהייתה לי בעיה להדליק את המחשב ולעשות ריסטרט וכו'.. אחר כך שביטלתי את הOC שעשו לי בחנות המחשב התחיל לעלות כמו שצריך. הבעיה שעשו לי את הOC על לוח אם אחר ואז הוא עבד, אבל אחר-כך החליפו לי אותו ומאז האוברקלוק שהם עשו בחצי שנייה לא נותן למחשב לעלות כמו שצריך.. מעבד Q6600 G0 לוח אם ga-p35 ds3 ספקliberty enermax 400w שעשו לי את הOC בחנות היה לי לוח אם ga-p35 ds3l אבל הם החליפו לי אותו ל ds3 כי הקודם לא היה תקין. אלה הנתונים של הOC שהם עשו לי: (הוא עבד בלי בעיות בלוח הקודם) תדר מעבד 9*335 תדר זיכרון 2*335 מתח מעבד 1.3125 pci-e 100 שאני מכניס את הנתונים האלה המחשב לא עולה, איזה אפשרויות אני …

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ariebel,

לוח: EPOX 8RDA+ מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ על 0.13 מיקרון זכרונות: CORSAIR XMS 256DDR PC3200 CAS2 LL שני סטיקים וכרטיס מסך: HERCULES RADEON 9500 PRO 128DDR מה אתם אומרים? יש מקום לשיפור? (קולר למעבד יהיה רק חודש הבא ואני עדיין מתלבט בין AX-7 ו VANTEC AERO FLOW)

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לאחר שקראתי את הסקירות של XBIT עליה מאד התלהבתי ממנה (ביצועים מצויינים,שקט, העובדה שהיא חיצונית והעיצוב) ואני שוקל ברצינות לקנות אותה במיוחד שבעתיד אני רוצה לקנות ולהמהיר את ה - INTEL Q6600 שידוע בפליטת החום הרבה שלו ואני חושב שגם הטוניק שלי לא יסתדר איתו ב - OC, במיוחד בקיץ. מצאתי אותה פה ב - 690 ש"ח שזה נמוך בהרבה ממחירה בשאר החנויות - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11481&catid=213 הנה הסקירות שלה: 1) http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/16watercooling_19.html 2) http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermaltake-coolers-roundup_11.html לפי הסקירות הבנתי שחלקים החלשים שלה הם הבלוק של המעבד והמשאבה/ות החלשה/ות שלה. יש המלצות ל…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by X-ShaY,

יש לי כמה שאלות תודה רבה לכל מי שעוזר ועונה על השאלות 1. איפה נמצא החיישן טמפ' בלוח-אם? 2. איפה נמצא החיישן טמפ' בהארד דיסק? 3. כמה נקודות אני אמור לקבל ב- 3DMark 2005 (יש לי ג'יפורס 6600GT בלי OC) 4. סליחה על הנוביות אבל איך מוציאים חריץ PCI? לא צריך לפרק את הלוח-אם נכון? תודה רבה על העזרה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by VIPERANAF,

יש לי XFX6800GT ואני מעונין לעשות לו אוברקלוקינג במנוחה הטמפ' 55 ומבפעולה כבדה 80 בערך למה כדאי לעלות אני ממש מפחד לשרוף את הכרטיס התקנתי coolbits ככה שאני יכול לשנות את התדרויות ישר מהפאנל של NVIDIA מישהו יכול לתת לי עצות אבל עצות מדויקות בוטחות אני אבדוק א"כ לראות אם יש פה תשבות תודה ;D

• 19 תגובות
    • 922 צפיות
  14. Started by interfan7,

שלום, יש לי את המערכת הנ"ל עם לוח X58 של אינטל. על מהעבד יושב הקירור הסטנדרטי. מדובר במארז Antec Three Hundred עם מאוורר 12 ס"מ אחורי מוציא ומאוורר 14 ס"מ עלי מוציא. בשניהם שמתי אותם על LOW - הנמוך מבין השלושה האפשריים. בנוסף, חיברתי מאוורר 12 ס"מ צדדי, זה שמעל כרטיס המסך שמכניס אוויר ומקבל הספק ישירות מהספק ולכן עובד על המקסימום שלו. יש דיסק קשיח אחד בלבד וכרטיס 9800GT. במצב רגיל שאני ב-desktop ולא עושה משהו מיוחד. טמפרטורת הלוח היא 41 וטמפרטורת AUX היא 40. ארבעת הליבות הם בטמפרטורת 48 עד 50 בערך. הטמפרטורות במעבד לא גבוהות מדי?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by oleg_rak,

היי !!!! יש פנטיום 3000 ספק 400 וואט קניתי גוף קירור zalman 7000b-alcu led הטמפ מגיעה ל50 מעלות במנוחה האם זה טוב???????????????

• 19 תגובות
    • 988 צפיות
  16. Started by psychuil,

השתעשתי במחשבה לעשות קצת OC למחשב החדש שלי (במפרט). בין השאר בעיקר כדי ללמוד מה איך ולמה. השאלה אם יש טעם בכלל לעשות OC שפוי? כי זה לא נראה שיתן לי הרבה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. קניתי FREEZER 64 של Arctic Cooling ובקרוב הוא יותקן במערכת חדשה עם מעבד Venice. הבעיה שהוראות מריחת המשחה באתר של החברה: http://www.arctic-cooling.com/downloads/installation/install_freezer64.pdf "Apply the thermal paste on a clean CPU surface like a star shape as shown. About half of the injection will be used. Do not spread the paste. לא תואמות את ההוראות שהגיעו עם גוף הקרור: "A thin film of the provided paste should be applied evenly over the GPU" ויש תמונה של מעבד מכוסה כולו במשחה. האם יש לכך חשיבות רבה מבחינת קירור המעבד לבחור שיטה נכונה מבין השתיים? דבר נוסף: המשחה המצורפת היא MX1 ולא הצלחתי למצוא השוואות בינה לבין AS. האם כדאי לבקש במעבדה שישתמשו ב-AS3 או AS5 במקום…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by eran131,

מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1053 פתרונות קירור למעבד THERMALTAKE BigTypE VALUE PACK EXTRA SATELLITE FAN 120MM ¤220 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤423 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 מאוררים למארז/גופי קירור Cooler Master 120mm x2 Silent Fan 120 S13 Blue Led ¤74 ספקי כח Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze SeaSonic Production BOX ¤495 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤336 כוננים קשיחים Samsung 500GB HD502IJ 16MB ¤309 כרטיסי מסך ATI ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe ¤1050 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤125 רמקולים Logitech S-220 2.…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ofird,

לאחרונה שודרג המחשב שלי (פרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=417742.0) יש לי היום 1) מארז של ARCTIC COOLING SILENTIUM עם ספק כח של SEASONC 350W 2) לוח אם MA770 של GB http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3097 3) KIT 2GB זכרונות 1066 4) מעבד AM3 QUAD 5) כרטיס מסך http://www.connect3d.com/radeon_hd_3850.htm משום מה המאווררים שעל ספק הכח לא עובדים וכל האיזור מתחמם. כרטיס המסך מגיע למצב שהוא כ"כ חם (אגב המאוורר שלו עובד) שהוא פשוט קורס אחרי חצי שעה של עבודה ואני נאלץ לכבות את המחשב האם יכול להיות שהמאווררים פשוט "גמרו את העבודה" (זה רץ כבר כמה שנים)? האם אפשר לעשות מעקף ולחברם בניפרד - לא ראיתי אפשרות כזאת, כי הם …

• 19 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. קבלו במה מדובר.. 8.429 GHZ !!!! מטורף ! מה אומרים?

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. אז ככה יש לי GeForce 4 Mx440 גרוע...כבר הרבה זמן בכל מקרה עשיתי לו אוברקלוק שעכשיו הוא נמצא ליבה 325 זיכרון 475 וזה בלי קירור לזיכרון ורק הוספתי קריסטל אורב במקום מה שהיה שם שהיה דיי זבל...יש לי מארז דיי מאוורר ואני רוצה להגיע עוד יותר רחוק בקטע הזה אפילו עד שהכרטיס עצמו ממש יראה איך אומרים את המוות בעיניים...התכנון הוא להצמיד היטסינק טוב ולשים עליו מאוור של וואנטק רועש Tornado עם דחיפת אוויר שהייתי מכנה עצבנית למאוורר 80 מ"מ שהיא 84CFM עזבו את הרעש הוא לא מעניין אותי אבל אני פשוט לא יודע איזה היטסינק להשתמש מה יהיה הכי מתאים לגוף הכרטיס של VisionTek GeForce4 Mx440...וכמובן משהו שמאוורר 80 גדול יכול להתישב עליו, איך שאתם ממליצים לי ואומרים לי שבהחלט יש דרך להתקין אני משם …

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by edi,

בעקבות המפרטים המומלצים שבאתר קניתי מחשב מבוסס AMD 1700+ ואני ממש מתחרט על שלא בחרתי סלרון או פנטיום. הסיבה היא שאת כל הכסף שחסכתי בהעדפת ה-AMD גיליתי שלאט לאט אני מוציא על פתרונות קירור למפלצת הזאת הטמפ' מזנקת בקלילות אל מעל 60 מעלות ובמשחקים כבדים המחשב כובה (וזה גם שיפור שלמזלי הוכנס למעבדי AMD אחרת הוא היה נשרף לי ביום הראשון כשהפעלתי אותו ללא משחה טרמית בטעות) עכשיו בקיץ, עם כל החמסינים חבל לי על הזמן... ולא חשבתי אפילו על לעשות לו OVER CLOCKING

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by -Cyber-Tek-,

שלום ברצוני לעשות אוברקלוקיג למחשב שיש הוא יותר נכון למעבד אני חדש בתחום הזה למישהו אולי יש עצות איך לעשות את זה ומכיר כל מיני דברים כאלה אני נורא השמח לקבל את עזרתכם . בתודה -Cyber-Tek-

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הי, נתקלתי בבעיה מוזרה בעת ביצוע OC למעבד 2500K על הלוח הנ"ל, כאשר רציתי להגדיר מתחים למעבד היו שלוש אפשרויות Auto, Offset, Fixed בחרתי בפיקסט ושמתי 1.250 ולט (את ה-OC עשיתי לפי המדריך שלכם) וכאשר בחנתי במאמץ את המעבד שמתי לב שהמתח יורד חזרה לסטוק במאמץ וברגע שהמאמץ מפסיק המתח עולה למתח שהגדרתי. מוזר, לא? בנוסף בזמן מאמץ ב-OC המחשב נראה יציב אבל המכפלה השתנתה (הגדרתי 44) בין 40 ל-44 בלי קצב אחיד.. האם מישהו חווה בעיה זו או יודע מה עשיתי לא טוב? תודה ויום טוב

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. שלום אני מחפש כבר הרבה זמן SLK-800 ו- SMART FAN 2 של TT חיפשתי במספר חנויות ולא מצאתי.. =\ מישהו יכול אולי לתת לי שמות של חנויות שאולי יש בהם את המוצרים האלו? ואם יש איזה שהיא בעיה של פרסום בגלל זה (לא שידועה לי) אז תכתבו לי בפרטי תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.