עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by moskitos,

מה ההבדל בין שני המאווררים הללו? מה זה "Coolmod"? http://www.pchardware.co.il/docs/pd93482966.htm http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1343380418.htm אני פשוט קניתי מארז עם חלון ואני רוצה אור כחול וכו' אז מה נותן המאוורר הראשון שהשני לא?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  2. Started by LinkTree,

טוב - אני OC מתחיל ולאט לאט - כמו שכתוב בספר - אני מעלה את ה FSB של הלוח ובודק יציבות אבל משהו מוזר קורא - כשאני מעלה את ה FSB - כרגע על 140 - המחשב טוען שהמעבד הוא 2100+ (כשהוא 2000+) וגם WCPUID - טוען ככה ? למה ? (המחשב החדש לא מחובר לרשת (אפילו לא לכונן) ככה שאני לא ממש יכול להעלות תמונות - אבל גם זה יבוא)

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  3. המאווררים הם: 1 Thermaltake Spark 7 Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 2 Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD איך המאווררים הנ"ל ביחס לוולקנו 7 פלוס מבחינת רעש,ביצועים והאם המאוורר השני הוא עם אור ולמי שיש איך הוא נראה כי אני רוצה לקנות?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  4. אנשים בתכנון שלי למחשב החדש עמדה במרכז מערכת קירור מים.. חבר שלי אמר לי שהוא שאל את בן-דוד שלו שמנהל חברת מחשבים גדולה בארץ (שככתי את השם) וגם אני שאלתי את אבא שלי שמבין בדברים האלה :[ והוא אמר שעדיף ליצור סירקולציה גדולה של אוויר וקירור אוויר למעבד כי! בקירור מים תמיד יש את הסיכון של נזילה הכי קטנה או פיצוץ באחד הצינורות ואז גם הלך המחשב :[ תעזרו לי בבקשה!@!#$@%$#

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. 220 באס ועוד עם הזיכרון הכי פשוט pc 2700 333 מישהו יכול להסביר לי תעניין ובסנדרה 3000

• 12 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by dotans75,

אנוכי טכנאי מחשבים (הנדסאי למעשה....) אבל מאז ומתמיד נמנעתי משינויי מהירויות מחשבים מסיבות שונות ולא התעניינתי בנושא. לשם הנסיון הייתי מעוניין לנסות וללמוד איך זה עובד ואיך עושים את זה..... התגלגל לידי מחשב שיאלץ לעבור את הטבילה על רטוב ואני מבקש את עזרתכם בהמהרתו כי ממש אין לי מושג איך מה לשנות. מפרט המחשב: מעבד AMD 2/350 לוח אם ASUS P5A-B זיכרון 2X32 ספק 200W על המחשב מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס מילניום וממה שהצלחתי לראות המעבד עובד במצב רגיל זה בטמפרטורה של 50 מעלות (כנראה שצריך להחליף....) אשמח לשמוע אם למישהו יש מידע איך ומה ניתן לשנות כאן

• 14 תגובות
    • 938 צפיות
  7. Started by GHOST,

האם יש חנויות בארץ שאפשר לקנות בהם את הSL900?

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by _אור_,

רצתי לדעת אם אתם מקירים עוד אתרים בעיברית שעוסקים במודינג?

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by kyyle,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ---->http://www.pchardware.co.il/docs/pi1439370655.htm כי אני רואה את זה בגלריה של המודינג כל הזמן. האמת היא שגם אני רוצה לעשות משהו דומה אז אם אפשר לקבל הסבר קצר אני אשמח.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. בתוכנה 3dmark עם כרטיס מסך אסוס גי פורס 200 עם אובר קלוק מעבד באובר קלוק ובאס באובר קלוק מה דעתכם? זה יפה יחסית 9000 נקודות לכרטיס מסך מיושן זה לא?

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  11. xtreme ddr 256 pc 333 ? ועם לוח אם של epox 8k3a

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by Jack_g,

אהלן אני מתכוון לעשות GLOWPAD לפי המדריך הזה: http://www.bit-tech.net/article/75/ יש לי כמה שאלות: 1.מאיפה אני משיג את ה3DPAPER SHEET אפילו בלי הדפס עליהם למרות שעדיף עם. 2.מה זה הדבק הזה שמשתמשים שם, איםה ניתן לקנות אותו. 3.תמיד חשבתי שעושים את הGLOW PAD עם פרספקס ופה מראים עם זכוכית מישהו עשה ממכם דבר כזה? 4.מה זה ACRYLIC BASE? תודה מראש על העזרה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by -CosmicFire-,

אנשים אני צריך את הסכמה הכי פשוטה שיש לביי באס 6מאווררים עם לדים צבעוניים 5/0ff/12

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  14. שלום. אני מתכוונת בימים הקרובים לקנות מחשב חדש. אני כבר סגורה על המפרט, אך אני לא יודעת איזה קירור אני צריכה לרכוש. המפרט שאני קונה הוא: XP 2100 עם 8RDA+ ועם ג'יגה זיכרון - 512 *2 (2700), רדאון 9700 של הרקולס. המארז הוא: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case מתכונן אוברקלוק, אך לא בזמן הקרוב, האוברקלוק גם לא יהיה כבד ורציני. עכשיו...בקשר לשאלה... אני חשבתי לקנות קירור למעבד...את ה- Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 CPU Cooler for AMD ולמארז - מאוורר 120 מ"מ שקט שיוציא אויר חם. שאלתי היא האם הקירור הזה מספיק? אם לא אז על מה אתם ממליצים? כמו כן, הV9 טוב? הוא מרעיש? אם הוא לא כל כך טוב, אתם יכולים להמליץ לי על קירור אחר למעבד בערך באותו הסכום? מה…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אז ככה המקורי שלי epox 8k3a xtreme ddr 256 333 asus geforce 3 ti 200 133 12.5 תוצאה 7205 אחרי שעשיתי אובר קלוק למעבד ולבאס עצמו ל 200 באס ו1800 מגה הרץ מעבד הגעתי רק ל7988 שאם נוציא תאובר קלוק של המעבד עצמו בעצם נראה שההרמה של הבאס עצמו ל200 לא תרמה כמעט כלום כי את ההפרש עושה המעבד.. בבקשה תגובות

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by rino,

כיצד מסירים גריז טרמי ממעבד? :

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by DJO,

המאוור התחיל להשתגע ולקרטע החלטתי לנתק אותו ולראות איך זה יעבוד עכשיו. ההיטסינק שלו נראה דיי אימתני הוא כסוף משוכלל כזה (0_o) ובגלל שאין אפילו מה"ז אחד של OC חשבתי לנסות לתת לו לרוץ בלי המאוור.. כרגע הוא נראה בסדר גמור. רציתי לדעת אם אתם חושבים שזה סביר לעבוד ככה, מה הטמפרטורה המקסימלית ל פ3 והאם התמונה הזאת שלי של MBM הגיונית (פעם ראשונה שאני משתמש בתוכנה).

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by SOLIDUS SNAKE,

באתר של TT אומרים שמקבים עם ה HSF עצמו וסט מהירות - האם מקבלים אותו עם הקניה של HSF כזה גם בארץ או לא.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  19. Started by slider,

אני מרכיב עכשיו את המחשב שלי, ואני לא ממש מבין לאן לתקוע את ה FAN SPEED CONTROL UNIT של ה VOLCANO 7+(הדבר הזה שמאפשר לשנות את מהירות המאוורר), למישהו יש רעיון? תודה...

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  20. רציתי לדעת אם הדבר הזה בכלל אפשרי יש לי כונן דסקטים של מחשב נייד DF-05HF לפי מה שכתוב זה של TEAC ואני רוצה לנסות לחבר אותו למחשב רגיל אפשר לעשות את הדבר הזה בכלל? אם כן יש אתר עם הסברים או משהו על זה?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by ZiroCool,

היי.., אני עומד לבנות מחשב חדש (בינתיים אני עם נייד), ואני צריך מארז קטן בשבילי. מזותומרת קטן - ראיתי לפני איזה חצי שנה ב"עתיד מחשבים", מארז דק (עם איזה 2-3 חיבורים לסידי, וכו.. מקסימום). מה שאני צריך זה שהוא יהיה דק מאוד והגובה יחסית לא משנה.. כמה לא חיפשתי ולא מצאתי כלום! בבקשה תעזרו לי ! אני לא יכול לקנות לעצמי FULLTOWER (אין לי מקום לזה ואני שונא את הגודל שלו). הדבר היחיד שמפריע לי לקום מחר בבוקר ולהזמין את החלקים הוא המארז (כמובן שאני לא יקנה חלקים בלי שלא יהיה לי על מה להרכיב אותם). בבקשה תעזרו! תודה!

• 3 תגובות
    • 431 צפיות
  22. טוב אז ככה, יש סיכוי שאני קונה מחשב בקרוב ואני סגור כמעט ב100% על כל המפרט אבל על דבר אחד אני לא וזה לוח האם. אני מתכנן להגיע עם ה P4 2.4B שאני מעוניין לקנות למהירות של לפחות 3GHZ זה לפחות התכנון ואולי אפילו יותר "אם ירצה לוח האם" D: אז חשבתי על הרבה לוחות כמו: ALBATRON PX845PEV PRO, ASUS P4PE, GIGABYTE GA-8SQ800 ואולי עוד כמה שמות עלו בראש. אז מה שאני מחפש זה לוח אם שאפשר לבצע בו המהרה רצינית בראש שקט ובלי יותר מידי בעיות, רצוי ביותר כרטיס קול מובנה, DDR333 לפחות ואם אפשר גם AGP 8. תקציב עד 1300 שקל - לא שאני מיליונר אבל אני יכול לקצץ במקומות אחרים אם צריך... אז מה אתם אומרים ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by slider,

טוב, סוף סוף הגיע המחשב החדש שלי (ראו מפרט) ויש שלי כמה שאלות... 1. האם טמפ' של כ 34 מעלות (מעבד ולוח) לאחר שהמחשב דולק כ 6 שעות והריץ 3 פעמים 3DMARK2001 , ועוד כמה פעמים את הבנצ'מרקים של SANDRA זה טוב? 2. בתוכנת CPU COOL מופיעות 3 טמפרטורות (TEMP1, TEMP2, TEMP3) , מה כל אחת מהן אומרת? 3. כשהחלפתי את מהירות המעבד/FSB ל 166*9 במקום 133*11 , תוצאת ה 3DMARK ירדה מ כ 2800 לכ 2400, מדוע? תודה...

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מודינג ושיהיה בזול ואם אפשר שאני יוכל לקנות בכמות גדולה ולשלוח לארצות הברית

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  25. בלי להתייחס לרעש - רק לקירור

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים