עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי , החלפתי שילוש קדוש לפני כמה ימים. 1. אינטל 6850 2. אסוס P5K 3. קינגסטון DDRII 800 פשוטים. שאר המפרט רשום בצד. עכשיו בעיקרון הזמנתי זיכרונות טובים יותר לאוברקלוק מסידרה BALISTIX של CRUCIAL אבל הם יגיעו רק עוד כמה שבועות. חשבתי בינתיים לעשות אוברקלוק ולנסות להגיע ל 3.8-4.2 פחות או יותר. אין לי מושג איך עושים אוברקלוק מקצועי. המעבד שלי כרגע על 24 מעלות ( זלמן 9500 ) והלוח על 40 מעלות. האוברקלוק שניסיתי עד עכשיו הוא פשוט לעלות את התדר בביוס מ 333 שמתי על 400 ולא נגעתי בשום דבר אחר.. הוא ייתיצב על 3.6 והכל עבד בסדר. מעבר לזה שאני רוצה 3.7 ויותר המערכת עושה בעיות ונתקעת. מבחינת מעלות כאשר המעבד על 3.6 הוא 33 מעלות ב IDLE ככה שפה אין בעייה.. הייתי שמח לקבל כמה טיפים איך …

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  2. שלום יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק. אני רווצה לדעת מה המגבלות שלו מבחינת חום הכוונה מתי כבר קיימת סכנה לכרטיס יש לי את הקירור סטוק של הכרטיס הזה. תודה אופק

• 0 תגובות
    • 398 צפיות
  3. Started by y10,

AMD SEMPRON 2800 ASROCK K8NF4G-SATA2(כרטיס מסך מובנה גיפורס 6200) WD80GB 512RAM השם של הביוס זה AMI טמפרטורות מאמץ לוח אם: 23 מעבד:24 דיסק קשיח:26 עכשיו אני לא יודע איך להגיע לביוס אני לוחץ עם עליית המחשב על DEL וזה לא מגיע לביוס בקיצור אני מבקש עזרה לעשיית אוברקלוק...

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  4. שלום בפעם הראשונה אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב שלי... זה המפרט : מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרונות: DIMM1: OCZ XTC Special Ops Edition OCZ2SOE8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 266 MHz) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB איזה צעדים ראשונים אליי לעשות בשביל אוברקלוק?? מה הטמפרטורה שאמורה להיות למעבד בשביל לעשות זאת??

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by x-boy_24,

שלום פעם ראשונה אני חושב לעשות דבר כזה אני צריך שתעסרו לי לעשות נכון בשביל לא לשרוף כלום המפרט שלי זה intel core duo e4500 2.2 ghz gefore 8500gt 512mb 2 giga ram עכשיו אני יודע בערך איך לעשות אז נכנסתי לביוס וראיתי ששם זה על 200 עכשיו אם אני משנה את זה לידני זה מראה לי המון אזהרות אפילו אם אני מוריד את זה עד כמה לעלות את זה שלא יהרוס כלום ואיך לעשות את זה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 399 צפיות
  6. אני הולך ל-BIOS ואני רוצה להעלות את הmhz וזה אפור זה לא נותן .. מה לעשות ואיך ?

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  7. אין לי שום רקע בנושא, אני פעם ראשונה אעשה, ואין לי מושג מאיפה להתחיל, מה עושים, במה נוגעים וכו' המפרט מצורף בצד. כיצד אני ממהיר את החלקי מחשב, אשמח למדריך פשוט בעברית, לא חייב. כיצד אני מתחיל בכלל? איך אני יודע עם הטמפ' טובה? האם לכל מעבד\כרטיס מסך\לוח אם יש מדריך שונה?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  8. המעבד תוקע אותי בהרבה משחקים חשבתי אולי אם נעשה לו אוברקלוק יעזור במשהו . עכשיו רציתי שתביאו ליהסבר קטן והאם זה שווה בכלל את המאמץ ואם צריך לקנות משהו קירור משחות כל זה תמליצו (לא משהו יקר)

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  9. טוב תשמעו, קניתי את המחשב לפני שנתיים בערך, חוץ מהכרטיס מסך, בחודשים האחרונים אני מרגיש שהוא כבר לא כמו חדש, עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק, אבל אני לא רוצה להסתכן, משהו קטן ויעיל, שיחזיר אותו לכמו שהיה חדש ולא יותר מזה. על המעבד יושב לי גוף קירור TT Big Typhon ועל הכרטיסי זיכרון יש גופי קירור פשוטים שקיבלתי בקנייה, על הכרטיס מסך זה הקירור שקיבלתי איתו אבל הבעיה שאני חייב להפעיל עם ה Rive Tuner, בקשר לכרטיס מסך, מה אני אמור לעשות עם זה??? אשכרה המאוורר לא אוטמטי זה מטמטם אותי, תודה לעוזרים! בקשר ל OC אני צריך קצת הסברים או אם אפילו יש תוכנה שתעשה את זה בשבילי, תודה הטמפרטורה, כרגע זה קצת קיצוני (לכיוון הטוב) בגלל שאני בלי חימום והיום קריר וגם המארז פתוח, נניח ש…

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  10. Started by nir567,

אנשים החלטתי בלב שלם שאני רוצה לעשות oc למעבד שלי (משהו קטן). שמתי תמונה של ה cpu-z. מקווה שתוכלו לעזור לי, לציין את המגבלות של המעבד שלי, הרכיבים האחרים שצריך לקחת בחשבון, והתוכנה שכדאי לי להשתמש בה. המעבד שלי מגיע במאמץ ל 45-46. תודה.. ניר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 574 צפיות
  11. אהלן, רציתי לבדוק אתכם המקצוענים: 1. האם כדאי לעשות אוברקלוק ? 2. האם אני מסכן חלקים במחשב? 3. לכמה אני יכול להגיע עם המפרט הבא: ספק כח - Thermaltake Toughpower 650W מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2833 MHz לוח אם -Gigabyte GA-EX58-UD5 Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem זכרון - 3gb ddr3-1333mhz KingStone כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) כונן קשיח - 500GB WD ואיזה קירור מומלץ למפרט הזה עם אוברקלוק: http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/mugen-2-cpu-cooler.html או http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2966 או http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2548.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  12. או קיי אז ככה : AMD athlon 64 bit 3000+ 256x2 A-DATA 2.5-3-3-3CL - אין לי מושג מה זה אומר בקשר לתזמונים והמהירות היא 333 MHZ GA-K8NSC-939 and a geforce 2 gts עכשיו אני רוצה לעשות טיפה אוברקלוק רק כדי להגיע ל 2000mhz שיראה טוב על המעבד השאלה שלי היא : 1.האם אני צריך להחליף את הקרור ? הטמפ' של המעבד במאמץ אחרי 4 ימים שהוא היה פועל היא 39 מעלות וברגיל 32-34 שזה לא רע נראה לי... הקרור הוא מה שקיבלתי עם המעבד והוא לא רע בכלל נראה לי .... 2.בקשר לזכרונות הם 333MHZ האם אפשר לעשות גם להם OC ל 400 ? או שזה מוגזם מידי מזכרונות כאלו ? ועוד משהו בלוח הקודם שלי יכולתי לשנות את המכפלה ובכך להעלות את ה FSP ליותר ביצועים האם זה אפשרי גם במעבד הזה ? תודה על העזרה חברה...

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  13. Started by Susi-Kusi,

אני רוצה לעשות OC ואני צריך מישהו שמבין שידריך אותי. לוח אם Gigabyte GA-7N400Pro2 מעבד AMD Athlon 2800+ זכרונות Mushkin Blue Edition 333Mhz 256 x 2 אני חושב שזה כל מה שצריך לדעת בינתיים. אני רוצה להתחיל עם המעבד, ואז גם לזכרונות, אם ככה זה הולך.... לא יודע, עושים בנפרד או ביחד? בקיצור מי שמבין שיגיב, תודה.

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  14. שלום !! אני רוצה לעשות אוברקלוקינג ואני לא יכול אנשים אמרו לי לשנות את הביוס הקיצר חיפשתי באתר של אינטל הלוח אם שיש לי בגירסא d850mv אבל אני לא יודע מה אני צריך להתקין שמה ואני צריך הסברים איך לעשות את זה ויש לי מחשב 1.7 לכמה אני יכול להגיע עם האוברקלוקינג פחות או יותר ואם זה כדי שווה לנסות לעלות את זה http://www.intel.com/design/motherbd/mv/ זה האתר תודה

• 12 תגובות
    • 614 צפיות
  15. אני רוצה לעשות אוברקלוק אבלאני לא יכול כי יש לי נעילה איך אני מוריד את החסימה של האוברקלוק תודהההה

• 14 תגובות
    • 661 צפיות
  16. איך מגדירים זאת בביוס? מי שמבין שיסביר מי שלא שלא יחפור סתם את המוח תודה נשמות שלי

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  17. p4 2.4 nortwood 533 mhz bus speed l2 cache 512kb לוח asus p4sdx dual channel 800mhz זכרון עובד על דואל צאנל - ( cl2.5 -2x512 mb teamgroup(200mhzx4 ati radeon 9600xt מאוררים 1-120mm 2-80mm ועוד שניים למעבד ולספק האפשר לעשות אוברקלוקינג וכמה והאם כדאי ואיך? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  18. טוב, אז ככה, קראתי את הסטיקי זה המעבד: CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) וזה מה שרשום ב-Everest ב-DMI: Processor Properties Manufacturer Intel Version Intel(R) Pentium(R) 4 Processor External Clock 133 MHz Maximum Clock 3000 MHz Current Clock 2400 MHz Type Central Processor Voltage 3.3 V, 2.9 V Status Enabled Upgrade ZIF Socket Designation socket 478 ואלו הטמפרטורות שלי במקרה וצריך: Sensor Properties Temperatures Motherboard 43 °C (109 °F) CPU 33 °C (91 °F) Aux 50 °C (122 °F) והשאלות שלי הן כאלו. - אני באמת יוכל להפוך את המעבד ל-3.0 Ghz? - איך עושים את האוברקלוקינג דרך הביוס? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  19. אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה לאן ללכת שם בביוס או לשלוח אותי לאתר שמסביר את זה, רק עם תמונות תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  20. יש לי 3R SYSTEM AIR METAL SILVER ! שחור . אני רוצה לעשות לו חלון יפה אבל אני מפחד שמשהו ישתבש יש לי דרמל ואיתו אני יעבוד, יש לי גם ג'קסון ודיסק... מה עדיף? איך אני יכול לעבוד בצורה בטוחה בלי להרוס את המארז?

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  21. שלום המחשב שלי לא משהו יחסית למחשבים והמשחקים של היום: pentium D 2.8Ghz Nvidia Gefore 7600GS אני משחק משחקים עם גרפיקה מיושנת ואני רוצה שיעבדו יותר חלק עם overclock עשיתי לכרטיס מסך שלי OverClock בעזרת התוכנה nTune מ GPU Memory 400Mhz ל 432Mhz GPU Core (3D) 490Mhz ל 529Mhz אין לי קירור מיוחד לכרטיס מסך ולמעבד.. בדקתי עם Nivida Monitor View את הטמפרטורה של GPU וזה 42-44C אני חושב שזה טוב ומוזר קצת כי אין לי קירור מקצועי, תגידו אתם.... בינתיים שמתי על המחשב קרחומים מהמקפיא ליתר ביטחון אני רוצה לעשות OverClock גם למעבד אבל אני לא יודע איך ועם איזה תוכנה ואם אפשר בלי קירור Thermaltake או משהו תודה

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  22. אני רוצה לעשות חלון במארז ואני צאיך כלי כלשהו כדי לעשות את החלון יש לי מספרי פח וזה יצא מגעיל על מארז אחר. אם למשהו יש והוא יכול לעשות לי חלון (תמורת תשלום אם יש צורך). או אם מישהו מוכן להשכיר לי או להלוות לי לשימוש חד פעמי (עדיף מאזור ראשל"צ. בתודה ~~~~~~SNAKE~~~~~~~

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by GamesFreak,

היי! אני מתכננן לעשות מוד קטן ויש לי שאלה. יש לי מאוורר שמחובר ישירות לספק, אני רוצה לשים מאורר נוסף באמצע ולחבר את החוטים שלו אל החוטים של האחר, כלומר שזה יצא כך: ד'א, המאוורר באמצע מאוד קטן, זה מאוורר מ-G-Force 2... זה אפשרי? זה יעבוד?

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  24. המ, את המארז אני לא יכול לצלם עכשיו אבל אני אעלה תמונות מחר בינתיים חשבתי על רעיון לקירור: ואולי על זה אני אשים מאורר 80/120 הבעיה היא שאין מה שיחזיק את זה:תופסנים למעבד.. אולי אני אלחים מתחת לכל זה את הצלעות קירור של אינטל 775?

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  25. שלום רב. אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 MX 100/200 64MB עכשיו לא מצאתי תוכנה שתעשה לי OC לכרטיס מסך עצמו מישהו יכול לתת לי לינק לתוכנה ? +קצת הסבר אולי ישנה דרך לעשות דרך הביוס אף על פי כן שלא מצאתי שם..

• 8 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים