אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אחרי שהמעבד של המחשב הישן נשרף עברתי מAMD למחשב ישן של חבר -Intel pentium 1.6 G עשיתי לו אוברקלוק הגעתי בערך ל1.8 אבל זה לא היה יציב והבנתי שהזכרונות מגבילים אותי החלפתי בין מספר זכרונות ושמתי את ההכי חדשים שלי 1 -512 2- 256 שניהם 400 .. הגעתי עד ל2100MHZ הזכרונות הגיעו קרוב ל350 MHZ לפי מה שהוא רשם (לא זוכר במדויק) מה שמוזר זה שבדקתי את הטמפ' של המעבד והיא כמעט ללא שינוי! 32-34 מעלות במנוחה .. במאמץ הוא על 45 אולי קצת יותר כמובן שהמארז פתוח אחרת הטמפרטורות עולות ל38 במנוחה.. אבל אין כמעט הבדל בטמפ' אם הוא 1600 או 2000.. אני רוצה להאיץ אותו ל2400 אבל קצת חושש כי אמרו לי שאני יכול לשרוף את המעבד וחסר לי להרוס עוד מחשב .. אז מי שמכיר את המעבדים האלה אני אשמח לשמוע עצ…
-
- 6 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום , לפעמים אני חושב למה צריך לסבול כלכך מהחימום יתר של ה amd לא עדיף לקנות intel וזהו?? האם ה -amd שווה את כל השטויות האלה ?!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוברקלוק בקרוב.... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם, עם החלפת המארז, אני שוב מסוגל להמשיך באוברקלוק. אני כרגע על FSB של 300MHz (מה שמניב לאחר מכפלה של 9 תדר של 2.7GHz - מפרט בצד), יציב אחרי לפחות 5 שעות של ORTHOS מעורב מעבד-זיכרון (מה שאוטומטית מאמץ גם את הלוח). עליתי ל-305, והמחשב סירב לעלות, וכשעלה, הוא איפס את עצמו. שיחזרתי את כל ההגדרות, ואני מוכן להמשיך. עכשיו, אני בטוח לחלוטין שזה לוח האם, מכיוון שמהירות הזכרונות עוד לא בסטוק שלה (אני על מחלק של 2.6, מה שאומר שהזכרונות כרגע במהירות של 798MHz, על התזמונים הרגילים שלהם), ומכיוון שמתח המעבד עולה על מתח הסטוק בכמה מדרגות. מלבד זאת אני בטוח שזה לוח האם מכיוון שהוא בנוי ל-266MHz FSB, ואני מנסה להעלות אותו ל-305. השאלה שלי היא איזה ערך לשנות בביוס ולהוסיף לו עשי…
-
- 72 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
http://www.nordichardware.com/news,5336.html הטורקים באים!! פחות מ-10 שניות ב-SUPER PI !!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2278 לפני כמה שבועות חיפשתי בנצ' בנושא באתר ואף אחד לא מצא אז הנה מי שמעוניין
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של של ןמאקך D945GCZ ואני לא מצליח למצוא בביוס שום אפשרוןת של בדיקת טמפ' ושום תוכנה שניסתי לא מצליחה להראות לי טמפ' במחשב חוץ מזה לא הצלחתי למצוא שום פונקציה של שינוי תזמונים של שינוי זכרונת ! האם אין אפשרות כזאת בביוס של הלוח אם הזה ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני די חדש לתחום האוברקלוקינג בכללי.. אבל קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והחלטתי לשדרג אותו קצת עם אוברקלוקינג עדין.. נתוני המערכת: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz לוח אם ASUS P5KR (Intel P35 Express Chipset) כרטיס מסך Gigabtye GeForce 8600GT (Silent-Pipe II) זכרונות OCZ DDR2 800 PC2-6400 CL4 Platinum 2GB Kit מארז EZCool Black-Silver עם מאוורר צד 25 ס"מ קירור מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro טוב אז נתוני המחשב המקוריים מ-CPU-Z היו: Core Speed 2003.7 MHz Multiplier x Bus speed 6.0 x 334.0 MHz Rated Bus speed 1335.8 MHz Stock frequency 2666 MHz Memory Type DDR2 Memory Size 2048 MBytes Memory Frequency 400.7 MHz (5:6) CAS# Latency (tCL) 5.0 clocks RAS# to CAS#…
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לכולם! אני אוברקלוקר מתחיל אני מנסה לקחת את הדברים לאט ובסבלנות ואני קורא המון מדריכים וצופה בהרבה סרטוני הדכה שונים. המערכת שלי היא: i74770k asus maximus VI hero cooler master 212 EVO - כרגע עם מאוורר סטוק אחד אבל בקרוב עם שני noctua nf-f12 ספק - FSP 650W silver * אם זה רלוונטי לפרט את שאר המערכת אז אין לי בעייה לפרט השאלה שלי היא האם Intel Extreme Tuning Utility היא תוכנה יעילה לבדיקת מאמץ? נתקלתי בה במדריך הזה => http://linustechtips.com/main/topic/41234-intel-haswell-4670k-4770k-overclocking-guide/ אני כן יכול להגיד שהיא נורא נוחה מכיוון שאפשר לבדוק איתה טמפ', מהירות, מתחים וכו' בזמן אמת והיא כן מביאה את המעבד ל 100% ניצול. עוד יתרון הוא שלא חייבים לשנות את המת…
-
- 1 תגובה
- 8k צפיות
-
-
יש לי מעבד E6600 הוא צורך 65W שזה לא קצת והקירור של אינטל משאיר את המעבד על 20-25 מעלות בביוס , המאוורר שקט ושמתי לפניו מאוורר AC ALPINE פשוט והמעבד הגיע ל 35 מעלות , לא הבנתי מה רע בקירור של אינטל ? למה כותבים שהוא כל כך גרוע ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את ה intel prntium g3258 ולוח אם של msi דגם msi h81m e-33 והשאלה היא האם אפשר לעשות אוברקלוק למעבד הזה עם הלוח הזה תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מחפש השגת ביצועים טובים יותר למעבד שלי, אני חשבתי על ביצוע אוברקלוק, הקירור שלי כרגע : Arctic cooling freezer 7 pro rev 2 במאמץ מגיע ל - 61 מעלות. במנוחה הוא מגיע ל - 34 מעלות. האם הטמפ' טובות כרגע ? האם אני יכול לבצע אוברקלוק קטן עם המערכת העכשווית ועד כמה ? איזה קירור אתם ממליצים לי לאוברקלוק יותר גבוה ?
-
- 5 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מעבד INTEL P D 930 - פרסלר 3.0 ג'יגה, העובד על טמפ' ממוצעת של 50-55 מעלות (מאמץ של 30-40 אחוז), המעבד מגיע ל - 62 מעלות במאמץ...האם עליי לדאוג?? בתודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לא היה לי זכרון נוסף זמין, לכן הSingle Channel, אחרת הייתם רואים עוד איזו שנייה אחת פחות בSuper PI. זהירות, לשים אטמי אזניים
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות את המעבד הזה : Intel Pentium IV 3.0GHz Northwood 800MHz Socket 478 Tray CPU והשאלה שלי היא אם זה מעבד טוב לoc וכמה אני יכול להגיע איתו ללא מאמץ ?
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איך אני מפעיל את זה צריך להוריד תוכנה? או שמה? יש לי לוח עם P55 עם I5
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
http://www.treiberstube.de/intelburntest_2682.html בחנתי אותה הרגע בעצמי על המחשב שלי - שני המעבדים היו על 100% לכל אורך הבדיקה, ה-TaskManager התקשה לעלות, וכשעלה, הראה שה-Page File זינק מ-500 ומשהו MB ל-1.47 GB. בנוסף, כתוב שם שאינטל משתמשת באותו הכלי בשביל לבדוק את יציבות המעבדים שלה לפני שהיא מוציאה אותם לאור, מה שאומר שזה חייב כלי חזק לא פחות מ-OCCT ומ-Prime95 Orthos. מישהו מוכן לבדוק האם היא טוחנת גם מרובעי ליבה? מסקרן.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו נתקל במוצר הזה בארץ: http://www.ionicproturbo.com ?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ובכן, סוף סוף הביאו לי מצלמת web. בניתי את הסטאנד הזה לפני כחצי שנה אך הוא היה דבוק עם סיילוטייפ והוא לא היה יציב בכדי שה-iPod יעמוד עליו. את ה-stand בניתי מחומר פשוט ביותר - קופסת דיסקים, אותה אני חתכתי עם מספריים ואח"כ שייפתי את הקצוות והדבקתי עם דבק מגע (כפי שניתן לראות בתמונות הוא צהוב אשר מכעיר בצורה שלא חשבתי את המעמד ואת התפקיד שלו כש-ק-ו-ף. סה"כ, זו הייתה עבודה של כחצי שעה. אני אתן לתמונות לדבר:
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי אינפרא אדום (irda ) בlaptop יש תוכנות שיכולות לזהות שלט ושאני יוכל להשתמש בו? ומה המהירות המירבית שirda יכול להעביר בו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כאשר המעבד שלי נח הוא נמצא על 44 מעלות ובמקרה של עומס זה על 60, האם זה נורמאלי?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
Heading ;D עריכה : אה, יש עברית (-: טמפ': cpu : 40 - 47c idle, 55~ load gpu : dosent come with a sensor )-: כאמור, ספק everpower 400W. המערכת שלי לא צורכת יותר מ250W.
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
i dont want to crash my new GIGABYTE R9700 PRO
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
במאווררים של scythe, בסדרת GT, יש תוספת japan servo המשמעות של צמד המילים האלה הוא מנגנון יפני? (ידוע ש-servo משמעו מנגון עזר) ואם כן, דבר זה גורע או מיטיב עם המוצר?
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-