עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. זה ממש מכער את הפורום שיש 5-6 הודעות שלך בתחילת הפורום כל ההודעות הרגילות שעדיין בדיון נזרקות לעמוד 2 וננטשות פשוט מוגזם

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  2. מדובר בזכרונות RDRAM של Samsung במהירות 400 MHz כ"א (יחד 800 MHz. כמובן) עקב העלאת FSB ל-120 מהירות הזכרונות עלתה ל-480 (4*120) מכיון שאין חיישני טמפרטורה לזכרונות, אינני יודע מה קורה שם. המחשב בינתיים עובד יציב לגמרי. מה אתם אומרים? יש צורך לשים לב לפרט כלשהו?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  3. שלום עשיתי את הקירור הכי בן זונה בארץ לכרטיס מסך שלי היכן אנני יכול להעלות את הקבצים של התמונות

4. Started by StarMo,

הגעתי ל-155FSB וכשאני מעלה עוד המערכת מפסיקה להיות יציבה.. אחרי בערך דקה של 3DMark היא נתקעת, חלונות נסגרים סתם, וכדומה.. לא נראה לי שזאת בעיית זכרון, יש לי זכרונות מהירים יחסית.. אולי אני צריך להוסיף וולטג'? דרך אגב, בלוח שלי אני יכול להעלות את ה-FSB עד 165. מה אני עושה אחרי שאני מגיע, אם אגיע, לשם?

5. אני בונה מערכת שיכרון חושים ( לאוברקלוק במיוחד ) ואני רוצה לדעת, איזה מהסלרונים יעבור אוברקלוק רצחני בשלום?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  6. השאלה בטופיק... למי שרוצה לדעת... R9500 עם Radeonator 2.0

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  7. Started by Pure-Gold,

הלדים הבאים מספיק זוהרים ? Led Blue 5 Hi B 2500Mcd Led White 5mm Led Yellow 6200mcd Led Red 4830mcd

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  8. Started by the_saint,

אני מעוניין לבנות מעגל משולב שיכיל מספר דברים..אבל בגלל שהידע שלי באלק' קצת מוגבל אני צריך עזרה בעיקרון אני רוצה שהמעגל הזה יוכל להוות צג LCD אבל (!) שיתחבר למחשב בחיבור סיראלי ולא פרללי כמו כן שישלב בתוכו אפשרות להציג טמפ' של מספר חיישנים שונים ואפשרות לעבור בינהם בעזרת כפתור בנוסף באותו פאנל הייתי רוצה חיבורי USB ו Firewire, אבל זה כבר לא קשור למעגל עצמו. יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי להכין כזה מעגל או אפילו להכין עבורי ואני אקנה אותו ממנו?!

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  9. אמרו לי שאפשר להעלות את המכפלה בסלרון שלי. יש לי סלרון 800 ועשיתי לו OC ל 1120. שאמרו לי שיש אפשרות להעלות את המכפלה הלכתי לנסות בביוס אבל האפשרות אצלי חסומה: http://forums.ort.org.il/files/30/1676468/6118909.jpg למה זה כך ? הם זה בכלל אפשרי ? ואם זה אפשרי למה אני לא יכול. תודה

10. Started by bad-sector,

אם המהרתי את המעבד מ XP2000 ל XP2200, העלתי את המתח ב 5 %, והטמפרטורות שלי עומדות על 45 במנוחה ו 47 במאמץ... מהו הנזק שנגרם למעבד כתוצאה מההמהרה? האם זה מקצר את שנות חייו ?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  11. Started by ThePinkPanther,

אני זוכר שבעבר פורסם פה מדריך לפריצת מכפלה לAMD אפשר אותו???

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  12. Started by ThePinkPanther,

אני מחפש מדריך איך לעשות VMOD ללוח של GIGABYTE כדי להעלות את הVOLTAGE לוח : GA-7DXE

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  13. יש לי SLOT 1 מישהו יכול להביא לי אתר או חנות שמוכרים היטסינק בשבילו!!! אני לא מוצא!!! :( :(

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  14. Started by lion03,

לאיזה רגלים של הפוטנציומטר אני מחבר את ה+ וה-

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  15. Started by ScreameR,

יש לך 120 ש"ח ואני צריך מאוורר ל Tornado G2 MX200 עכשיו... חשבתי על קריסטל אורב.. אבל ראיתי טייגר משהו.. אני מבולבל... אני צריך המלצות דחוף

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  16. Started by rosesr,

???

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. Started by ScreameR,

אני מחפש לקנות מסך LCD לFAS BAS שלי אבל איפה קונים ואיך מחברים?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  18. כזה שמולחם כבר ,אם חיבור molex פשוט וחיבור לcom בלי כאבי ראש.

19. יש לאבי סלרון 1000 ואני רוצה לעשות לו o/c ואני רוצה לדעת את הגבולות שחס וחלילה אני לא אשרוף את המעבד ואני אני אצטרך לשלם . זה לוח של sis , אבל אינו יודע את הדגם . מישהו מכיר ?

20. Started by Mr.Angel,

אני יודע שזה נשמע מוזר.......... הכרטיס מטומטם וגם המחשב. (עד שיהיו חדשים) הקיצר אני צריך תוכנה כזאת וגם תגידו עד כמה בטוח להמהיר. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  21. Started by ScreameR,

הזה : ENERMAX FS-710-B 2 ATX FileServer ATX Black Case - 3 fans - NO POWER SUPPLY

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  22. Started by סלרי,

מה ההבדל בין הרדקנו 2 ל5? ??????????????? ??? ???

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  23. Started by gammi,

היי, אני מחפש היטסינק טוב, שלא יהיה יקר מדי (אני צריך לקנות 2 יחידות בשביל 2 המחשבים שלי ), לא רועש מדי (למרות שקצת רעש לא יפריע לי במיוחד) ושיעזור לי לקרר את המעבד הסורר שלי (XP1800+). בינתיים חשבתי רק על הוולקנו 7 פלוס/9, אבל אני פתוח להצעות ד"א כרגע אני משתמש בהיטסינק שקיבלתי עם המעבד (על הפנים) שהוספתי לו קצת ארקטיק סילבר 3 (שלא עזר במיוחד), אז בתכל'ס כל היטסינק יעזור לי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  24. ע"פ הידיעה לא מומלץ לעבור על מתח של 1.7 בP4 בלי קשר לטמפ של המעבד! http://www.mods4me.com/forums/showthread.php?s=1c6ac52cec4b8d903ea133cac8a4b5e5&threadid=2929 http://discuss.madonion.com/forum/showflat.pl?Board=techmobocpu&Number=969650

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  25. Started by MDK,

האם צריך להוסיף קירור כדי לעשות אוברקלוקינג עד לרמה של ti-4600 (שימו לב כי אני מדבר על ה-128mb SE) ? ? ? או האם אפשר להסתפק בקירור שמגיע ??? אני לא מתכוון לתוצאות מקסימיליות...

• 1 תגובה
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.