אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הי חברים. בעברי התעסקתי לא מעט ב OC. בשנים האחרונות די התרחקתי מהתחום וכמובן שהיו לא מעט שינויים. מתחשק לי להתנסות ב OC למערכת שלי, לא מחפש לשבור שיאים אלא תוספת סבירה ותו לא. זו המערכת שברשותי, אשמח להנחיות: מעבד Intel Skylake Core i7 6700K Socket 1151 8MB 4.0Ghz Tray קירור למעבד Enermax ETS-T40 CPU Cooler לוח אם Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3 Fractal Design Define R5 Black SAMSUNG SSD 850 EVO 1TB gigabyte GIGABYTE GTX 1080 G1 32GB DDR4 2600MHZ ספק כח 750W
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אז יש לי פה מחשב ישן שאני רוצה להתנסות עליו בOC. המפרט: INTEL E5400 2.7GHZ GIGABYTE G31M-ES2L GAINWARD NVIDIA GEFORCE GT220 1024MHZ KINGSTON 2GB RAM 800MHZ ספק ג'נרי (נראלי) ZUES 520W http://meaks.co.il/index.php?route=product/product&product_id=83 - הספק אני רוצה לעשות למעבד ולכרטיס מסך OC. לכרטיס מסך יש לי את ExpertTool של GAINWARD. מה אני צריך למעבד? עד כמה למשוך את הכרטיס מסך וכמה את המעבד? הם בכלל בנויים לזה? אני לא מתכוון להוציא לו את המיץ פשוט ללמוד את זה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ספק ג'נרי 480 וואט... והוא לא מספיק חזק למחשב שלי בגלל שיש לי 7 מאווררים במארז + 9800XT ועוד כל מיניי מודים במארז והבעיה שנגיד שאני שם מתח של מעבד למשל על 1.800 אז הוא מביא לי 1.720 למשל... ( ופעם לפני כל המודים והמאווררים זה לא היה ככה ההפף הוא היה מראה יותר ממה שהייתי אומר לו ) ועכשיו לבעיה... הספק מקבל את המתח מהשקע בקיר אבל מקבל פקודה להידלק מהלוח ואני חייב לדעת איזה מהחוטים של הספק זה החוט שמקבל את הפקודה !! כי לחבר גם אותו לכפתור הדלקה של המחשב... ועם יש עוד דברים שאני צריך לדעת כדי שאני לא יסתבך יותר מידיי זה יהיה סבבה... תודה רבא
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום :] אני רוצה לחבר מאוורר לfx5200 שלי, ואני צריך עזרה - באיזה גודל צריך להיות המאוורר? ואיך אני מחבר אותו להיטסינק? והאם אני צריך לדעת עוד דברים מסויימים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי של גיגה בייט כרגע על המעבד 3d השקט עובד על 2500 רפמ אני לא מרוצה מימנו כי שאני מעמיס אם מישחקים מגיע ל 60 מעלות קצת יותר שעמתי על זלמן 7000 טובים תיעצו לי משהו ליקנות טוב שיחזיק לי את המעבד על 50 מעלות גג יש לי prescot 3 גיגה
-
- 1 תגובה
- 406 צפיות
-
-
נכנסתי לכאן והלינק למדריך שם מוביל ל"אין כניסה"... הדף לא נגיש למשתמש שלי. אפשר לכוון אותי לכתובת הנכונה/מדריך טוב אחר? מעוניין לבצע OC ב E5200 ישן ומרקטע, בעיקר כדי לקבל בוסט בעבודה עם פוטושופ (האם זה בכלל יעזור?)
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין ללמוד איך לעשות אוברקלוק לכרטיסי מסך nvidia וATI החדשים בלי לשרוף אותם או לגרום ל- "שבירה"- כלומר בהתחלת בדיקת המאמץ- התחלנו ב108 פריימים ופתאום מתחיל אחרי זמן שאתה מעלה מתחים ב35 והלאה. שמעתי שיש את EVGA PRESION X לnvidia וMSI AFTERBURNER לATI. השאלות שעולות. ידוע לי שכרטיס nvidia איכשהוא היו די חסומים לאוברקלוק בסדרת 600 הישנה, זה גם לגבי סדרת 700? מה זה ארטיפקטים? איך אדע בכמה להעלות את הPOWER LIMIT שנמצא בשתי התוכנות בכמה? כי בשאר המדריכים לא כתוב עליהם מהירות מאורר? על auto או להגדיר מעצמך? לשם מה מגדילים וולטג'? voltage? האם זה תורם? איך אפשר לדעת איפה הגבול אם הטמ' עדיין סבירה. פעם עשיתי על auto את מהירות המאוורר והטמפ' הייתה עד 73 מעלות…
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות CM690 ולקנות יחד איתו שני מאוררי S-FLEX המליצו לי למקם אחד בטופ. אני חושב שזה נכון כי יש כבר אחד מקדימה ואחד מאחורה אבל איפה למקם את הרביעי? אשמח לתשובות (: .
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן אני כבר הרבה זמן מתעניין לגבי אוברקלוקינג ואיך לעשות, אבל אני בחיים לא התנסיתי בזה. רציתי לדעת אם צריך להיות מבין גדול, ובכלל מה אפשר לעשות. אני כמובן מדבר על אוברקלוק לא רציני בלי הוספת קירור- השארת המאווררים והכל כמו שהם, ראיתי כל מינני תוכנות (RIVA?) שאפשר לעשות OC בלי "לפתוח" את הקופסא. יש המלצות? כדאי בכלל? תודה לעונים עריכה: שכחתי כמובן לשאול מה הסיכון שבזה, מה יכול לקרות וכו'...
-
- 15 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לוח NEO4 פלטינום מעבד AMD3000 939 זיכרון של גייל 1G כרטיס מסך של גיגבית 6600GT מארז של טרמנתק הסופרנו ספק של טרמנטק TR2 גוף קרור למעבד טרמנטק TR2 חום המעבד 33 רגיל בעומס 38 לוח סביבות 35 כרטיס מסך 29 עומס 38 הרדיסק 33 עומס 36 זיכרונות 31 בעומס 39 העלתי את המגארץ של המעבד שומר את ההרדרות בביוס והוא לא עולה מוציא את הבטריה לכמה דקות ועולה שוב מה הבעיה? אולי יש על הלוח איזה גמפר שנועל אותו? ועם כידי לעשות אוורקלוק
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום! מה המצב? לאחרונה התענינתי בכל הנושא של אוברקלוק... אז חשבתי לעצמי האם אני יכול גם ? והאם זה יהיה יציב? מפרט : Amd 64 bit 939 512 ddr 400 kingstone GA-ksns ultra 939 יש לי מארז HEC Compucase CI-6919 400W? האם אני יכול לעשות אוברקלוק יציב?
-
- 6 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מתלבט מאוד לגבי השתיים האלו,מי יקרר טוב יותר את הכרטיס ? ומי יביא את ה O.C שלי לרמה גבוהה יותר ? :s05: רוצה לסגור כבר השבוע אז אודה להמלצתכם. 1. Arctic-Cooling ATI Silencer 5 - rev.2 2. ZALMAN VF700-Cu
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם הרצתי חיפוש כמה פעמים ולא מצאתי תשובות רציניות ממש קולעות בנושא הזה. אני כרגע מנסה לעלות מעל ל250 באס ניסיתי 1.650V למעבד ו2.65V לזיכרונות , עד לכמה מומלץ וכדי לי לעלות מבלי לגרום נזק !?! (מפרט בחתימה) תודה עריכה: אההה את הדבר הכי חשוב שכחתי , עם המתחים האלו העלתי PRIME95 וקיבלתי שגיאה !!! AGP וPCI נעולים כמובן, יחס 5:4 מעבד וזיכרון. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני רוצה לעלות מכפלה ל 1600 ATHLON יש פה מישהו שיש לו ניסיון בזה???
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אם אני עובד לפי המדריך פה זה יעבוד???.... והאם יש לכם עוד דרכים לחבר את הגשרים האלו שם (או מה שזה לא יהיה)????(נגיד בדיל או משהו)
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה כרגע אני בבאס 250 עם תזמונים לזכרונות של 6-3-3-2.5 (עברתי בדיקות מאמץ) והבנתי שזה לא כזה משהו אז חשבתי לנסות ולעלות עוד אבל אני עובד על משהו די חשוב עכשיו וקצת מפחד שאיזה משהו פתאום ישרף לי במחשב אני יודע שאתם שונאים ששואלים אותכם "עד לאן אני יכול להגיע בOC" אבל השאלה שלי היא קצת שונה אני רוצה לדעת עד איזה גבול זה כבר מסוכן למעבד/זיכרונות? (אני לא רוצה בעוד שנה שנתיים פתאום המעבד יחליט להתפגר לי ) עד כמה בערך אתם חושבים שאני יכול לעלות עם הקירור שברשותי? תודה
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ולהדריך אותי איך לעלות מתח כרטיס מסך שלי FX 5200 .....כרגע ה OC שלו על 300 (לפני 250) ליבה ו 432 (לפני 300) זיכרון..... לא מצליח לעבור את זה יותר
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות התהרה לכרטיס המסך מבלי להשתמש במשחות ואביזרים. לכרטיס מסך hercules gf3 prophet 3 64 ddr הבנתי שאני יכול להמהיר אותו ב 15% ללא שימוש באוויזרים. השאלה הראישונה האים אני יעלה ב15% במכה אחת או שיעלה בכול פעם ב3% עד אשר אגיע ל15%. השאלה השניה האים צריך לצרוב וכיצד צורבים? או האים מספיק לשמור הגדרות בתוכנת ההמהרה. השאלה השלישית והיה וביצעתי המהרה האים אפשר להיתחרט ולחזור אחורה . בתודה מראש. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות O.C ולשלוט עליו בWINDOWS אבל אני לא מכיר תוכנה אני יודע שהיא אומר להתאים ללוח אם שלי או למעבד וכל זה.. בכול אופן אני צריך רק את התוכנה בלי בדיקות אחרי וLOG מישהו יכול לתת לי לינק? והסבר כללי רצוי.
-
- 7 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם.... נכול לעכשיו קיים ברשותי מעבד 2.6 ליבת Northwood. עשיתי לו O.C בקטנה ל- 3.2 לכמה אוכל להגיע עם המעבד 3.2 של Northwood. המעבדים הנ"ל עם 512 CASHE. יש לי גוף קירור Big Typhoon.
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
בבקשה אני צריך עזרה... אני לא יודע איך לעשות אוברקלוק למעבד שלי... יש לי מעבד פנטיום שלוש 651 מגה הרץ ואני רוצה קצת לנסות אותו אבל אני לא יודע איך תודה מראש ! :-[
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2000 ואני רוצה לעשות לו OC. אני יודע שצריך להעלות את FBS בביוס אבל לא מצאתי אותו.... ??? אז אך אני בכול זאת עושה OC למעבד, ואך אני יכול לעקוב אחרי ה OC ולדעת מתי הוא יגיע לשיא(או שעד המעבד יתחמם יותר מידי). המעלות של המעבד זה בערך 45 במאמץ.
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[shadow=red,left][glow=red,2,300]טוב אני רוצה לעשות OC למעבד אינטל פנטיום 3 733 איך אני יכול לעשות לזה OC? וחוץ מיזה אני צריך לשים קירור נוסף? [/glow][/shadow]
-
- 9 תגובות
- 575 צפיות
-
-
דבר ראשון אני חדש בכל הנושא .. אז תיהיו עדינים איתי ... amd phenom II X4 955 3.2 - מעבד asus crosshair IV formula - לוח אם gtx 470 - כרטיס מסך יש לי קירור של sychte mugen rev2 והמחשב בא עם 4 מאווררים .. הוספתי עוד 2 אחד למטה אחד למעלה רציתי לדעת האם הקירור הזה יספיק ? ואם מישהו יכול לתת לי מדריך מקוצר איך לעשות OC ל 3.8 או אם אפשר לסחוב עוד למעלה בשמחה .. תודה
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קראתי כל מיני כתבות אבל זה נורא-נורא מסובך! מישהו יכול לומר לי במילים פשוטות איך כדאי לי לעשות OC לציוד שלי? לא מחפש משהו היסטרי, רק OC שיעשה הבדל. יש לי: מעבד: AMD 63 +3200 Winchester עם קירור של זלמן 7000CU זיכרון: OCZ EL DDR PC-3200 Dual Channel Platinum http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel_platinum לוח: MSI NEO2 Platinum איפה להתחיל ? תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-