עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לא מזמן עשיתי O.C ל מחשב (ראה מפרט) לא רע הכל עבד סבבה וטמפ' די נמוכה 36+- מעלות. נהגתי להשאיר את המארז סגור MIDI רגיל). אתמול פתחתי אותו וגיליתה בעזרת להכניס הכנסת היד על עיוור באזור ה ספק מאוד חם. השארתי את המחשב פתוח והשארתי אותו לעבוד ללילה. היום לפני כמה שועת הכנסתי שוב את היד לראות מה המצב של הטמפ' (הרגשים הראו טמפ' רגילה) ובאמת הטמפ' ירדה ולא כולכך חם בסביביות הספק. כש הכנסתי את היד בטעות פגעתי אם האצבע במאורר של המעבד. עזבתי את המחשב לשעה. כאשר הגעתי הפעלתי SILENT STORM ופתאום שמתי לב שהמשחק הולך לאט. הפעלתי מחדש את המחשק שחקתי אם ההגדרות כלום חשבתי שאולי זה המסך אם גרפיקה מורכבת. בעוד אני ממשיך לשחק המחשב מבצע איתוחל (אמרתי לעצמי לא שוב בעיית ה ריסטים) פתאום אני…

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  2. ברצוני לקנות מאוורר להוצאת אוויר שיהיה עים מהירות גבוהה שקט ועים והוצאת אוויר יעילה בגודל 140 רצוי שיהיה מחברה מוכרת ומהסדרה הכי חדשה של אותו חברה .תודה.......

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  3. קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום, מפרט בקצרה - 7700K , 16GB RAM 3000,ZOTAC GTX 1080 TI AMP EXETREME המחשב עובד, הכרטיס מסך עובד אבל המאוררים שלו לא עובדים בכלל בשום טמפרטורה. עכשיו ראש השנה ועד שיטפלו לי בתקלה יקח זמן , אולי יש פתרון שאני לא מכיר? כל עזרה תתקבל בברכה! שנה טובה!!! פירסמתי גם בפורום כרטיסי מסך.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ras81,

רובכם בטח מכירים אבל לאלה שלא, כתבה מעניינת (וישנה) שנתקלתי בה ועשויה לחסוך שאלות http://www.overclockers.com/articles1088/index.asp

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  5. Started by the_lighting,

האם יש למישהו מדריך איך לבצע OC בלוח P35 DS3 ומעבד Q6600 כמו שיש ב www.legionhardware.com למעבד 6300 ו 4300 על 965

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  6. Started by cellman,

שלום, האם הטמפרטורות האלו נורמליות לצ'יפסט אינטל 965 ? מעבד E6300, לוח אינטל 965 תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  7. Started by lowdez,

שלום חברים, יש לי מעבד Q6600, לוח של X48-DS5, זיכרונות של Corsair XMS2 DDR2 PC6400 4-4-4-12 שעובד ב2.1v (ע"פ היצרן זה המהירויות והמתח שהם אמורים לעבוד בו). משום מה, לא משנה איזה מתח אני מגדיר למעבד, אני לא מצליח לראות אותו עולה בתוכנות כמו CPU-Z או Coretemp. מה אני מפספס ? שמתי את הLoadline Calibration בלוח על Normal. יש איזה הסבר איפשהו על כל אפשרויות האוברקלוק שיש לי בביוס ?

8. חברה יש לי מערכת קיררור מים היא לא בדיוק נועדה לקרר מחשבים אבל בעיקרון היא נועדה לקרר מ250 מעלות ל0 אז אפ בא לכם אני רוצה לשמוע הצאות מחיר :asthanos: :AR15: :saint:

9. Started by y10,

תראו יש לי אינטל ולוח אם של DFI עכשיו אני לא יודע איך לעשות OC כיאלו אני נכנס לBIOS ואז יש לי שם באחד האפשריות clock& ועוד משהו עכשיו אני נכנס לcpu ואז שם רשום לי לבחור ככה רשום 100GHz/100GHz/33GHz(או שזה היה MHz אני לא זוכר..) וככה עולה יותר הברירת מחדל זה על רגיל עכשיו אני לא יודע מה לעשות והאם הגעתי למקום הנכון בבקשה עזרה!

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  10. קראתי בידיוק סיקור אחד עליו באתר של אוברקלוקרים ברוסית, ורשום שהתחתי שלו משוייפת, אך לא עד המקסימום ושיוף התחתית יכול לתת עוד מעלה או שניים, מהירות העברת החום בpipes יהיה מהיר יותר.. כדאי לשייף את זה עוד קצת?[br]פורסם בתאריך: 11.01.2007 בשעה 15:09:04 מישהו?ממש בבקשה... אני מחכה לתשובה מכם לא מתקין אותו בינתים...

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  11. Started by kurush,

שלום לכולם, אני חושב להחליף את גוף הקירור של ה-IS7-E שלי (העגול התכלת עם המאוורר המרעיש) בגוף קירור אינטל סטוק מנוסר. האם זה נראה לכם כמו רעיון טוב? האם לדעתכם פיזור החום ישתפר בצורה משמעותית? מישהו כבר עשה את זה ויכול לתת לי טיפים?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  12. Started by predator_008,

יש לי לוח MSI K8N-NEO4-F שאלתי היא האם אפיק ה-PCIE נעול בלוח זה על 100 או 101? מפני שהבנתי שבלוחות שונים הנעילה שונה. בתודה מראש. .ProtoSs.

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  13. Started by B.D.B,

what happends when a CPU get heats up due to high load and locks up, does it keep heating up or will it go down back to idel tempertures?

14. Started by 3Dude932,

שלום לכולם, כמו שאתם רואים בתמונות המצורפות מהירויות המאווררים מטורפות, מה שגורם לחדר שלי להשמע כמו כביש מהיר... אני משתמש בתוכנה MSI CoreCenter אבל אינני מיומן בה ולא רוצה לגרום נזק... מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

15. שלום לכם, אני מעוניין להרכיב מערכת קירור מים מ-Danger Den לסוקט 939 + בלוק קירור ל-LeadTek 6600GT הבעיה היא, שהסתבכתי לגמריי, יש שם יותר מדיי דברים והתבלבלתי לגמריי.... תקציב- 1000-1500 שקל

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  16. אני בקרוב מאוד קונה מחשב חדש עם הכרטיס מסך הנ"ל מה שכן אני יודע שהמאוורר שלו אמור להגיע לRPMים גבוההים כדי לשמור על הכרטיס בטמפרטורה נוחה רציתי לדעת עם שווה לי להשקיע בקירור של טרמלרייט הוא עולה בסביבות ה250 שקל... 1.בגלל המימדים של הכרטיס היא בכלל מתאימה? 2.היא תיהיה יותר אפקטיבית מהקירור סטוק? 3.עיניין הרעש ירד מהפרק עם מערכת כזאת? 4.אני ארגיש הבדל בביצועים? מעכשיו אני מציין שאני רואה סרטי HD ומשחק משחקים כבדים לא עושה OC תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  17. שלום רציתי שתמליצו לי על קירור סביר למעבד שלי במקורי הוא 3.20 עשיתי לו OC והעלתי אותו ל 3.52Mhz יש לי כסף ליקנות את הטרמלג'ט אקסטרים הזה אבל הקירור הזה סתם יהיה למה זה לאוברקלוקים יותר קיצוניים. אם יש לכם איזה משו להמליץ לי משו טוב תגיבו : תודה.

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  18. המארז הוא nzxt Whisper http://www.guru3d.com/articles_pages/nz ... est,1.html AMD sempron LE-1250 Gigabyte GA-MA69VM-S2 Single ddr2 3GB ספק HEC400W כרגע בפנים יש 4 כוננים. מתכנן לשים עוד 4. הבעיה היא כזאת - אני רוצה שיהיה לי אפשרות ניטור טמפ' של הכוננים, ושל המארז עצמו ובנוסף המאווררים הנוכחים מאוד מאוד מאוד מרעישים, אז בזמן שינה הייתי רוצה להנמיך את העוצמה. יש לי כרגע מאוררים אחורי 120 שמוציא קדמי תחתון שמכניס, ו1 קטן של 80 שמוציאה מאחורה למטה וכמובן של הספק והמעבד. כמה דברים: 1. האם ניתן להחליף מאורר של הספק? 2. האם כדאי להחליף גם את המאווררים? 3. רוצה המלצה לבקר מאוררים - שליטה על מהירות. אפשרות להזמין מחו''ל. 4. המלצה למאוררים 120 שקטים. ושל 80 שקט. 5. איך נית…

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  19. 60 מ"מ זה גודל בעייתי, בנתיים ראיתי רק אצל פנדה מאוורים כאלה וגם הם (כנראה לא במלאי) אז...מי מכיר ? מחפש משהוא בפחות מ 20DB. ושיתן משהוא בסביבות ה 15 CFM . תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  20. טוב, חזרנו לנושא הנדוש הזה. הפעם אני רוצה לפנות לנציגי החנויות המופיעים בפורום. לאחר שיטוטים רבים בפורומים בחו"ל - ובעיקר בפורומים לקירור מים - מצאתי המלצות חמות לשימוש במאוררי SANYO DENKI (בהם משתמשים לקירור רדיאטורים במערכת קירור מים.). להלן הלינק למאוררים הנ"ל: http://sanyodb.colle.co.jp/product_db_e/coolingfan/dcfan/cooling_dcfan.html בארץ נמכרים מאוררים אילו ע"י חברת קונלוג: http://www.conlog.co.il/Index.asp?ArticleID=67&CategoryID=37&Page=1 אבל....הם לא מוכרים ליחידים! אני מעוניין בסוג זה של מאוררים - הנחשבים מאוד חזקים ושקטים (יחסית ל PANAFLOW, DELTA וכדומה). - בגודל 120 מ"מ על 38 מ"מ הנותנים מעל 100CFM. בעיקר מהסוג הבא: 109R1212H102. אז אולי מישהו ירים את …

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  21. Started by firemebad,

אני מעונין לרכוש את הלוח הזה : Gigabyte GA-K8NS-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 + מעבד 3000+ וינצ'סטר ורציתי לדעת איזה מאוור למעבד כדאי לשים עליו שיתאים גם ללוח וגם למעבד. מאוור טוב עדיף אחד כזה שאני יכול להחליף לו מאוור אם הישן מתקלקל. עדיף מאוור עם הטכנולגיה של heatpipes שנותן ביצועים טובים לאוברקלוק. יש המלצות ?

• 1 תגובה
    • 395 צפיות
  22. Started by liram21,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה אתר מוכר את הקירור XSPC RS240 ? רציתי לקנות דרך XOXIDE אבל הם כבר לא מחזיקים את הקירור הנ"ל. חשוב שגם יהיה כמה שפחות דמי משלוח (כלומר משלוח זול).

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  23. האם הוא נראה כך?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  24. Started by bratwa_tut,

איך אני מפעיל את זה צריך להוריד תוכנה? או שמה? יש לי לוח עם P55 עם I5

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  25. Started by naor,

יש לי מעבד P.4 1.7 ולוח D850MV של אינטל ןזכרון RDRAM PC800 ??? רציתי לדעת ברשותכם אם בכלל אני יכול לעשות המהרה למעבד עם הלוח הזה,? ואם כן אז מה הדרך הכי טובה ועד כמה אני אוכל להגיע? תודה לעונים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.